«Έκλεισε» Σιμιτσή και βλέπει Κυπραίο ο Διομήδης Άργους! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Έκλεισε» Σιμιτσή και βλέπει Κυπραίο ο Διομήδης Άργους!

Ο Αλέξης Σιμιτσής μαζί με τον Λευτέρη Κρεμαστιώτη θα είναι το δίδυμο στη θέση του αριστερού εξτρέμ στην ομάδα του Διομήδη Άργους. Ο 26χρονος αθλητής αποτελεί την 1η μεταγραφική κίνηση των πρωταθλητών Ελλάδας για την σεζόν 2014-2015. Ο Σιμιτσής συμφώνησε για έναν χρόνο και αποκτήθηκε με υποσχετική από τον ΓΑΣ Κιλκίς. Πέρσι αγωνίστηκε στη ΧΑΝΘ (21 συμμετοχές- 50 γκολ), αλλά και την περίοδο 2010-2011 (23 συμμετοχές- 83 γκολ), ενώ τις περιόδους 2009-2010 (24 αγώνες- 42 γκολ) και 2011-2012 (17 αγώνες- 39 γκολ) έπαιξε στον ΓΑΣ Κιλκίς.

Ο Διομήδης έχει κάνει πρόταση και σε έναν ακόμα παίκτη που ανήκει στον ΓΑΣΚ. Πρόκειται για τον
δεξιό εξτρέμ Άκη Κυπραίο που έκανε καταπληκτική σεζόν και κλήθηκε μάλιστα στην Εθνική Ανδρών. Ο παίκτης είχε απασχολήσει και τον ΠΑΟΚ, αλλά φαίνεται πως δεν προχωράει η περίπτωση του.

Οι «Λύκοι» προχωρούν άμεσα στην ολοκλήρωση του ρόστερ για την επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπάμπης Ανανιάδης συμφώνησε να παραμείνει και ανανεώθηκε ο δανεισμός του από την ΧΑΝΘ, Σαμαράς, Μεγαλοοικονόμου έχουν συμφωνήσει και την νέα σεζόν, ενώ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται και οι Δεληγιάννης, Μαστορογιάννης.

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Πηγή : www.coppa.gr 

No comments