Τις είκοσι έφτασαν οι συμμετοχές στο πανελλήνιο παμπαίδων ΟΧΕ - Diomidis cup. Ανακοίνωση χορηγών επικοινωνίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τις είκοσι έφτασαν οι συμμετοχές στο πανελλήνιο παμπαίδων ΟΧΕ - Diomidis cup. Ανακοίνωση χορηγών επικοινωνίας

Η Οργανωτική Επιτροπή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων «DIOMIDIS CUP» ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας με τον ραδιοφωνικό σταθμό NOVA ΣΠΟΡ-FM 94,6 και τις ιστοσελίδες coppa.gr και sport-fm.gr ως χορηγοί επικοινωνίας του τουρνουά. Η Οργανωτική Επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Χρήστο Σωτηρακόπουλο για την στήριξη που παρέχει στην διοργάνωση και γενικότερα στο άθλημα. Τα τρία μέσα θα είναι η «ναυαρχίδα» της επικοινωνιακής καμπάνιας του τουρνουά μαζί με τους τοπικούς χορηγούς επικοινωνίας τον τηλεοπτικό σταθμό της Πελοποννήσου DR TV (www.drtv.gr), και τον ραδιοφωνικό σταθμό Star 929 (www.star929.gr).

Στις 20 οι συμμετοχές στο «DIOMIDIS CUP»

Άλλες 9 ομάδες οριστικοποίησαν την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων «DIOMIDIS CUP» που θα διεξαχθεί το διάστημα 6-11 Ιουλίου στην Αργολίδα.
Πρόκειται για τις: Αγριά Βόλου, Αερωπός Έδεσσας, Ιωνικός ΝΦ, ΧΑΝΘ, Πυλαία, ΓΑΣ Καματερού, Πανελλήνιος, Δικέφαλος Αστέρας, Ορμή Λουξ.
Έτσι μέχρι στιγμής, τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη των αγώνων, 20 συνολικά ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Εκ του γραφείου Τύπου

No comments