ΓΑΣ Καματερού και Εθνικός Κοζάνης πρωταθλητές σε παγκορασίδες και μίνι κορίτσια αντίστοιχα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΓΑΣ Καματερού και Εθνικός Κοζάνης πρωταθλητές σε παγκορασίδες και μίνι κορίτσια αντίστοιχα

Η ομάδα του ΓΑΣ Καματερού υπερασπιστηκε με τον καλύτερο τρόπο τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι στην Νάουσα στα Μίνι Κορίτσια και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στις Παγκορασίδες επικρατώντας με 21-15 του ΟΦ Νέας Ιωνίας στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στην Πορταρτιά με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Αρίωνας Πτολεμαϊδας μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, κερδίζοντας 23-22 την Πυλαία.

Στην τελική φάση των μίνι κοριτσιών που πραγματοποιήθηκε πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Εθνικός Κοζάνης, έχοντας το απόλυτο με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Φαίακας Κέρκυρας κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ η 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέληξε στην Προσοτσάνη.
Τελική κατάταξη
Παγκορασίδες: 1. ΓΑΣ Καματερού, 2. ΟΦ Νέας Ιωνίας, 3. Αρίων Πτολεμαϊδας, 4. Πυλαία, 5. Μέγας
Αλέξανδρος Γιαννιτσών, 6. Ακρίτες Νευροκοπίου, 7. Προσοτσάνη, 8. Φιλώτας Φλώρινας, 9. ΑΟΔ Κορυδαλλού, 10. Δράμα 1986, 11. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης.
Μίνι κορίτσια: 1. Εθνικός Κοζάνης, 2. Φαίακας Κέρκυρας, 3. Προσοτσάνη, 4. Ορμή Λουξ Πάτρας.
Τις απονομές πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος της ΟΧΕ κ. Παντελής Χατζηιωάννου, ο συνδιοργανωτής και Πρόεδρος της ΕΣΑΠ κ. Παντελής Ταρνατόρος, εκπρόσωποι των τοπικών φορέων κ.κ. Γκουντέλιας, Βλαχούτσος, καθώς και οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Σωκράτης Βακάλης, Χρήστος Τζουβάρας, Κώστας Κότσιρας και Θόδωρος Τογανίδης.

«Πρώτες στα μαθήματα και μετά στο γήπεδο»
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος κ. Παντελής Χατζηιωάννου στον χαιρετισμό του επεσήμανε: «Θέλω να δώσω σε όλες σας πολλά συγχαρητήρια. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Σε αυτές τις ηλικίες το σημαντικό είναι να χαίρεστε το παιχνίδι και να κάνετε δυνατές φιλίες που θα κρατήσουν χρόνια. Πρέπει να θυμάστε όμως ότι πρώτα απ' όλα είναι τα γράμματα και μετά το γήπεδο. Εξασκώντας το μυαλό στην συνέχεια θα είστε και πρώτες στον αθλητισμό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό που για μια ακόμα φορά στάθηκε στο πλευρό μας, τον Δήμο και τον κ. Παντελή Ταρνατόρο για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία».

Ο Πρόεδρος της ΕΣΑΠ και συνδιοργανωτής κ. Παντελής Ταρνατόρος επεσήμανε: «Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες. Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία Χάντμπολ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και τον Δήμο για την συμπαράσταση του. Ήταν μια πολύ όμορφη γιορτή και ελπίζω στο μέλλον να έχουμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε ξανά τέτοια τουρνουά».
Ο τεχνικός του ΓΑΣ Καματερού Αλέξανδρος Ταρινίδης σχολίασε: «Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και στην Ομοσπονδία για την έμπνευση της να έρθουμε να παίξουμε σε αυτό το καταπληκτικό μέρος. Ήταν μια πολύ ωραία διοργάνωση με υψηλό επίπεδο. Εμείς παίξαμε χωρίς άγχος και πιο ελεύθερα και καταφέραμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας».

9 comments

Anonymous said...

Κιμωνακο επεσε πετσωμα και απο οτι εμαθα σε χαλαρο τεμπο.Κριμα ρε αγορι μου.Θα σε ειχαν ματιασμενο μωρε για αυτο.Δεν πειραζει του χρονου παλι και που ξερεις μπορει να βρεις ''κατατυχη κανενα γονιο σε καφετερια'' και να του πεις τα γνωστα ''οτι δεν ειναι καλα εκει,οτι δεν εχουν προοδο,τζαμπα τα πηγαινετε τα παιδια σε αυτους''.Αντε καλο καλοκαιρι και κουραγιο ρε γιγαντα των γηπεδων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Άκουσα ότι ο πρόεδρος της ΟΧΕ που παρακολουθούσε την ομάδα του ήταν πολύ ....ενθουσιώδης !
Παντελή αποφάσισε τι θέλεις να είσαι Πρόεδρος της ΟΧΕ η της Ν.Ιωνίας.
Δεν επιτρέπετε να φωνάζεις και να βρίζεις κατά πάντων .

Anonymous said...

Aυτα που γραφετε ειναι κακιες,ψεματα,συκοφαντιες,και αναληθη!!!!!!!!!!!!!!!!Ο Παντελος τετοια πραγματα δεν χρειαζεται να κανει.``Ξερει αλλους τροπους `` βλαχακια Καματεριωτες που πηρατε κουπα και πετατε λαιμο.Κανονιστε να σας βαλει στην μαυρη λιστα γατακια.

Anonymous said...

Aγαπουλες κανονιστε να φερω το ``πουλμαν`` απο το Καματερο και να σας βαλω γαλαρια που εχει χωρο για να σας γλεντησουμε.Στην μαυρη λιστα μπαινουν αυτοι που μενουν ορθιοι οχι αυτοι που ``σκυβουν`` στα 4ρα!!!!!!

Anonymous said...

Αφήστε τις απειλές πλάνο ανάπτυξης με διάλυση των υπόλοιπων ομάδων δε γίνεται... μόνο γκολ δεν έβαλαν οι διαιτητές σε αγώνα παγκορασίδων για να πανηγυρίζει ο πρόεδρος

Anonymous said...

το καματερο ειναι ηδη στη μαυρη λιστα του παντελακου και αυτο φαινεται απο τον τροπο που σφυριζουν το σωματειο οι διαιτητες σε ολα τα τμηματα....
θα επρεπε να σεβεστε το καματερο που ειναι απο τις λιγες ομαδες που δινουν βαση στις ακαδημιες τους...

Anonymous said...

Ρε ειστε σοβαροι βριζετε και μιλατε ασχημα για ομαδες 14χρονων κοριτσιων? Ειστε επικινδυνοι... μακρια απο το αθλημα μας..

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Anonymous said...

Καποιοι θα κανουν το μεγαλυτερο τουρνουα παιδων - παμπαιδων αυτες τις μερες και καποιοι αλλοι θα κλαψουριζουν γιατι ο ΑΕΚΑΡΑΣ Σαββας την κοπανησε για τον ΠΑΟΚ και ο Τσιλιμπουρδας για εξω... τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη...

Anonymous said...

Στα μινι φοβερη φουρνια η κοζανη. Δεν ξερω πως δουλευουν εκει πανω και τι πορεια μπορουν να εχουν.Ηταν δουλεμενη ομαδα με πολλα καλα παιδακια να τα προσεξουν.