Στο Ya Su το τουρνουά BH στην Αλεξανδρούπολη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο Ya Su το τουρνουά BH στην Αλεξανδρούπολη

Το Δ.Σ. των  Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της ομάδας μας με το  BEACH LOUNGE & BAR Ya Su στη παραλία της Αγίας Παρασκευής Μάκρης. Σε ένα φανταστικό  χώρο που έχουν δημιουργήσει οι ιδιοκτήτες του BEACH LOUNGE & BAR Ya Su θα φιλοξενηθεί το ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ BEACH HANDBALL 2014 από 25 έως 29 Ιουνίου.
Ένα τουρνουά το οποίο έχει γίνει θεσμός στη πόλη μας και φέτος θα έχει 8 ομάδες από τη Θράκη 14 ομάδες από την υπόλοιπη Ελλάδα και 8 ομάδες από την Ευρώπη! Μια διοργάνωση στην οποία ο σύλλογος μας  επενδύει αγωνιστικά, οργανωτικά και σε θέματα προβολής και marketing στο θεαματικότερο άθλημα στην άμμο.

Φέτος και για πρώτη φορά ο Α.Σ. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης θα πάρει μέρος στο πανελλήνιο
πρωτάθλημα σε συνεργασία με τους Beach Boys οι οποίοι το 2013 ήταν 4η στη Ελλάδα ,και στόχος είναι η πρώτη θέση σε πανελλήνιο επίπεδο. Η πολύ καλή δουλειά που γίνετε στη πόλη μας ,έφερε και τη μεγάλη διάκριση για τον ΚΩΣΤΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, αθλητή των Κυκλώπων, που ήταν η κλήση του στην ομάδα ACROPOLIS που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη τελική φάση του Ευρωπαικού πρωταθλήματος beach handball

Η ομάδα Acropolis θα πάρει μέρος στο EBT Finals 2014 που θα γίνει στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ στις 30 Μαίου και 1 Ιουνίου.

Ο Α.Σ. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης σύντομα θα είναι σε θέση να διεκδικήσει μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, για το λόγο αυτό θα πρέπει να στηριχθούν οι εκδηλώσεις αυτές από τους τοπικούς φορείς και των επαγγελματικό κόσμο της περιοχής μας γιατί οι μεγάλες διοργανώσεις είναι προς όφελος όλης της ευρύτερης περιοχής.

No comments