Χάλκινος ο Δούκας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χάλκινος ο Δούκας

Ολοκληρώθηκε η σειρά του μικρού τελικού της Α1 Ανδρών με τον Δούκα να κερδίζει 27-17 τον Ποσειδώνα Λουτρακίου και με 2-0 νίκες να κατακτά την 3η θέση στην μεγάλη κατηγορία.

Από την αρχή του αγώνα η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» έδειξε μεγαλύτερη διάθεση για την νίκη και κατάφερε από νωρίς να ανακτήσει μεγάλη διαφορά που έφτασε και τα 10 τέρματα (15-5) στο 27’, έχοντας εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του ματς δεν άλλαξε και έτσι οι γηπεδούχοι έφτασαν εύκολα στην επικράτηση.

Την απονομή του Κυπέλλου της 3ης θέσης, καθώς και των χάλκινων μεταλλίων στους αθλητές του
Δούκα, έκαναν ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηιωάννου και το μέλος του Δ.Σ. Στάθης Παπαχαρτοφύλης.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 27-17
Τα πεντάλεπτα: 4-1, 7-2, 8-2, 10-4, 13-4, 15-6 (ημχ.), 16-8, 20-9, 21-11, 24-15, 25-15, 27-17

ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης, Μουντζουρίδης 8, Τζανιδάκης, Τόμπρος, Τζηράς 4, Γκέρτσος 3, Ζαμπούνης 1, Μανουσέλης, Σαμαράς 1, Μισαηλίδης, Γιαννάδης 1, Ρηγάτος, Κλεώπας 1, Μπάγιος 5, Γεωργιάδης, Αραπακόπουλος 3.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Νίκος Γραμματικός): Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς 1, Τσικογιαννόπουλος 2, Πέρρος 5, Δημητρόπουλος 1, Παλαιολόγος, Άντρεγιτς 1, Μανιουδάκης, Τρουπής, Κολιούλης, Μελετάκος 2, Βασιλειάδης 5, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης.

Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, δίλεπτα: 1-1, πέναλτι: 2/2-1/1.


Ο αρχηγός του Δούκα Νίκος Μουντζουρίδης επεσήμανε στο coppa.gr: «Σήμερα κλείνει μια πετυχημένη χρονιά για εμάς. Ήταν μια δύσκολη σεζόν με πολλά προβλήματα και δύσκολο πρόγραμμα μετά την μεγάλη αποχή που είχαμε. Κάποια στιγμή σε 1,5 μήνα παίξαμε 13 παιχνίδια. Η 3η θέση ήταν η ψηλότερη που θα μπορούσαμε να κατακτήσουμε αν αναλογιστούμε την διαφορά που έχουν οι δύο πρώτες ομάδες της κατηγορίας».


Πηγή : www.coppa.gr 

72 comments

Anonymous said...

Κομπλεξικός,αλαζόνας,αλάνθαστος,ειρωνικός με τους ίδιους τους παίχτες ουτε αυτοι δεν τον θέλουν.Αχάριστος με όλους κρίμα για τον άνθρωπο.ρε ουστ.........

Anonymous said...

Για τον κρανάκη μιλαμε .

Anonymous said...

Φυσικά για τον Γιωργάκη τα γράφουν.

Anonymous said...

ΣΤΕΛΙΟ ΓΥΡΝΑ!!!!

Anonymous said...

ΣΤΕΛΙΟ ΓΥΡΝΑ!!!!

Anonymous said...

Φιλε μου εχουμε κουραστει με αυτο το Στελιο γυρνα..δεν εφυγε ποτε φιλε μου γιαυτο παμε κατα διαολου γιατι εχει πολλα πλοκαμια ο Στελιος...

Anonymous said...

ο αγωνας Αεκ-Διομηδης δεν εγινε ποτε.

αλλά διαβάστε το παρακάτω :

... η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή αναφέρει:

1. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ:

α) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας (υβριστικά συνθήματα), πρόστιμο 1.200,00€,

β) για τα υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, με δυο έγγραφες προειδοποιήσεις, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€ ΕΥΡΩ για κάθε μια, ήτοι συνολικά δυο επιπλήξεις και πρόστιμο 2.800,00€,

γ) για ενέργεια του Προέδρου του Δ.Σ. της ΚΑΕ της κ. Δ. Γιαννακόπουλου, πρόστιμο 22.000,00€,

δ) για περιορισμένης έκτασης επεισόδια (είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο όπου και εξύβρισαν τον Α’ διαιτητή), πρόστιμο 5.000,00€ και

ε) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση καπνογόνων στις κερκίδες) πρόστιμο 2.200,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 29-5-2014.

2. Επιβάλλει στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για παράβαση διατάξεων του Κανονισμού, οι οποίες αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα, απαγόρευση εισόδου στα τα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα της ΚΑΕ του, για τρεις (3) μήνες, για τον ως άνω αγώνα.

3. Απαλλάσσει τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για παράβαση διατάξεων του Κανονισμού, οι οποίες αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα (παρότρυνση οπαδών για είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο όπου και εξύβρισαν τον Α’ διαιτητή), για τον ως άνω αγώνα

Αντε να δούμε τί ποινές θα πέσουν στο χαντμπολάκι μας .

Anonymous said...

Ησυγκριση δεν ειναι σωστη γιατι με τα προστιμα πρεπει να συγκρινεις τα ποσα των εισητηριων που εισπρατουν τα δυο αθληματα ωστε να πληρωθουν τετοια προστιμα τα αστυνομικα μετρα στα δυο παιχνιδια αν ηταν τα ιδια, τα γηπεδα και η υποδομη να προστατευτει ο αγωνας και πολλα αλλα.

Anonymous said...

και επιτελους ας ειμαστε και λιγο ειλικρινης...ολοι περιμεναμε το τι εγινε σημερα γιατι ηταν συνεχεια τις συμπεριφορας του διομηδη στην νεα κιο και η συμπεριφορα του ηταν συνεχεια αλλων αγωνων.Και βεβαια δεν δικαιολογει κανεις τα επεισοδια.Απλα αναφερω οτι δεν ηταν εκπληξη

Anonymous said...

Αν είναι αλήθεια αυτό που ακούστηκε, ότι δηλαδή με απόφαση του Ανδριανού και του προέδρου της ΟΧΕ αποφασίστηκε η επανάληψη του παιχνιδιού, θα συμβούν τα εξής: 1)Ο Ανδριανός τελειώνει πολιτικά διότι δεν θα ξαναεκλεγεί βουλευτής στην Αργολίδα 2)Ο Παντελής τελειώνει από την ΟΧΕ διότι ο Διομήδης θα κερδίσει την οποιαδήποτε ένσταση κάνει. 3)Εάν δεν δικαιωθεί ο Διομήδης, κανένα παιχνίδι δεν θα ξεκινάει αν δεν συμφέρει την γηπεδούχο ομάδα.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στην διοίκηση, παίχτες και τεχνικό τιμ του Διομήδη για το πρωτάθλημα που πήραν. Έδειξαν σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και χαρακτήρα ακόμα και στα άσχημα αποτελέσματα. Επίσης, στα play-off έκανε μία καθαρή νίκη και μία ισοπαλία (η οποία οδήγησε σε ήττα στην παράταση. Και μην ξεχνάμε, ότι η διακοπή αυτή έγινε με ευθύνη της ΑΕΚ που έβλεπε ότι η ομάδα τους δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και δεν διακινδύνευαν μία ήττα μέσα στην έδρα τους.

Anonymous said...

Την "μεγάλη" αυτή απόφαση πήραν ο χειρότερος ever κατά γενική ομολογία πρόεδρος της ΟΧΕ μαζί με τον πιο άσχετο σε θέματα αθλητισμού υπουργό αθλητισμού! Ανδριανέ, πήγαινε σιγά-σιγά στον Αντωνάκη να δηλώσεις την παραίτησή σου γιατί το Άργος είναι αυτήν την στιγμή καζάνι που βράζει!

Anonymous said...

παρολο τις προσπαθειες να προκαταβαλετε την κοινη γνωμη εκει στο Αργος το φυλλο αγωνα δεν ειναι με το μερος σας.Ριχνει την ευθηνη στην χρηση χημικων και γιαυτον τον λογο δεν διεξηχθει ο αγωνας οποτε θα ξαναγινει και κλεισμενων των θυρων.Και δεν τιμαει την ομαδα σας να προσπαθει να κερδισει ενα παιχνιδι στα χαρτια οταν μαλιστα εχει το ιδιο μεριδιο ευθηνης και ο Διομηδης

Anonymous said...

οι διαιτητες ποιοι ηταν? κρυφοι ειναι?

Anonymous said...

οι διαιτητες ποιοι ηταν?

Anonymous said...

τζαφεροπουλος-χασκης διαιτητες με κυριακουλιας παρατηρητης..
το φυλλο αγώνα εκλεισε και η υποθεση θα παει στον αθλητικο δικαστη για να αποφασισει που θα γινει ο αγωνας μιας και το γηπεδο ηταν αδυνατο να καθαριστει απο τα χημικα και να γινει αποψε το ματσ.
Σε αυτο συμφωνησε και ο διομηδης ο οποιος δεν ζητησε να παρει τον αγωνα στα χαρτια οπως ο γαβρος στη μπαλα και προς τιμη του.
Οι αγωνες πρεπει να κρινονται στα γηπεδα και οχι στα χαρτια. Αυτα για καποιους ανεγκεφαλους αργειτες που γραφουν βλακειες..
ευθύνη για τα επεισοδια έχουν και οι οπαδοι που προκαλουσαν την αστυνομια αλλα και η αστυνομια γιατι θα μπορουσε να τους απομωνωσει και να τους βγαλει εξω και φυσικα να μην πεταξει δακρυγονο..αυτο θα ηταν η υστατη λυση..βιαστηκαν να το κανουν..

Anonymous said...

Απλά για άλλη μία φορά όλοι μας ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!!!

Anonymous said...

Ρε παιδιά, γιατί έχει ευθύνη ο Διομήδης που υπεράριθμοι οπαδοί της ΑΕΚ επιχείρησαν να κάνουν ντου από δύο πλευρές στο γήπεδο και στη συνέχεια πάλι οπαδοί της ΑΕΚ πέταγαν τασάκια και καθίσματα στους αστυνομικούς, πριν οι τελευταίοι κάνουν ρίψη δακρυγόνων; Με την κοινή λογική και με βάση το φύλλο αγώνα έχουμε σύρραξη οπαδών της ΑΕΚ με την αστυνομία. Η ΑΕΚ λοιπόν, θα φάει κάποιες αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και ένα βαρύ χρηματικό πρόστιμο και θα τελειώνουμε. Να μηδενιστεί το θεωρώ απίθανο.

Anonymous said...

Ρε παιδιά, γιατί έχει ευθύνη ο Διομήδης που υπεράριθμοι οπαδοί της ΑΕΚ επιχείρησαν να κάνουν ντου από δύο πλευρές στο γήπεδο και στη συνέχεια πάλι οπαδοί της ΑΕΚ πέταγαν τασάκια και καθίσματα στους αστυνομικούς, πριν οι τελευταίοι κάνουν ρίψη δακρυγόνων; Με την κοινή λογική και με βάση το φύλλο αγώνα έχουμε σύρραξη οπαδών της ΑΕΚ με την αστυνομία. Η ΑΕΚ λοιπόν, θα φάει κάποιες αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και ένα βαρύ χρηματικό πρόστιμο και θα τελειώνουμε. Να μηδενιστεί το θεωρώ απίθανο.

Anonymous said...

πρεπει καποια στιγμη να καταλαβουν ολοι αυτοι που πηγαινουν στο γηπεδο,οτι το μονο δικαιωμα που εχουν εκει μεσα ειναι να φωναξουν... το να παρει τον αγωνα ο διομηδης στα χαρτια ειναι αδικο και κυριος για τους παιχτες της ΑΕΚ που εχουν κανει μια τρομερη προσπα8εια φετος!!πρεπει να τιμωρουνται αυτοι που κανουν τις φασαριες,οχι η ομαδες,οσα λεφτα και να πληρωσει μια ομαδα οι ανεγκεφαλοι δεν θα βαλουν τοτε μυαλο!!κεκλεισμενων των θυρων 1-3 αγωνες,απο 15 προσκησεις η καθε ομαδα στον ''τελικο'' και την επομενη φορα που θα κανουν φασαριες 5 αγωνιστικες,αν κανουν παλι 10,μονο ετσι μπορουν να φτιαξουν τα πραγματα.το handball ειναι ακομα ''αγνο'' στην ελλαδα,να μην το κανουμε σαν το ποδοσφαιρο και το μπασκετ...
εχει σκεφτει ποτε κανεις σας αν μπει ο παναθηναικος και ο ολυμπιακος στο handball τι 8α γινει??δεν θα τελειωσει κανενας αγωνας ποτε...
υ.γ.1 ενας φιλος του handball που εβλεπε και αλλα αθληματα,αλλα μερικες 100αδες ψευτομαγκες τον εκαναν να σιχαθει το γηπεδο
υ.γ.2 ας ειναι ενα αθλημα που να το βλεπουμε αυτοι που το αγαπαμε και οχι ο καθε μικρομυαλος που βλεπει μονο σοβρακα και φανελες..

Anonymous said...

Αρβανίτη πρέπει να ντρέπεσαι για αυτό που έκανες κατά την διάρκεια της προθέρμανσης..........

Anonymous said...

Πες τι εκανε να γελασουμε!

Anonymous said...

Αναψε τσιγαρο

Anonymous said...

Δηλαδή είναι ανήθικο ο Διομήδης να πάρει το πρωτάθλημα στα χαρτιά και ηθικό που η ΑΕΚ δεν ήθελε να ξεκινήσει το παιχνίδι λόγω της άσχημης αγωνιστικής, ψυχολογικής αλλά και οικονομικής κατάστασης που διαμορφώθηκε τα τελευταία 24ωρα.

Anonymous said...

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΦΤΥΝΑΝΑΝΕ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ,ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ,ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ,ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΕΣΤΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΤΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ,ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΑΓΚΙΖΙΛΙΚΙΑ!!!!!ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΕ ΡΟΥΧΑΛΕΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!!!!!!ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΡΕ ΑΡΒΑΝΙΤΗ,ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!!!!!ΜΙΑ ΖΩΗ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ,ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ Δ Ι Δ Α Ξ Α Σ!!!!!!!!!ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ!!!!!!!!

Anonymous said...

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΦΤΥΝΑΝΑΝΕ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ,ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ,ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ,ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΕΣΤΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΤΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ,ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΑΓΚΙΖΙΛΙΚΙΑ!!!!!ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΕ ΡΟΥΧΑΛΕΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!!!!!!ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΡΕ ΑΡΒΑΝΙΤΗ,ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!!!!!ΜΙΑ ΖΩΗ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ,ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ Δ Ι Δ Α Ξ Α Σ!!!!!!!!!ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ!!!!!!!!

Anonymous said...

Και μονο που λέτε οτι θέλετε να πάρετε χάρτινο πρωτάθλημα δείχνει ποσο μικρή ομάδα είσαστε.Αλήθεια γιατί τραγουδαγατε και πανηγυριζατε μεσά στα αποδυτηρια οτάν σας ειπαν οτι δεν θα γίνει ο αγώνας;Αν θέλετε να το διαψευσετε.Υπάρχει ντοκουμέντο που δημοσιογράφος έπαιρνε συνέντευξη εξω απο τα αποδυτήρια σας για την διακοπή κι εσείς πανηγυριζετε ενω μικρά παιδία και ηλικιωμένοι γυναίκες έτρεχαν να βρουν μέρος να πάρουν λίγο αέρα.Αυτοι είσαστε αλλά Πόλυ λίγοι για την ΑΕΚ

Anonymous said...

2:21 Παιχνίδι δεν ήθελε η πολιτεία να γίνει χτες μετά τα όσα γεγονότα γίναν..Ο επίσημος διομήδης δεν έφερε αντίρρηση στο να μην γίνει το παιχνίδι, συμφώνησε μάλιστα να πάει το θέμα στο δικαστή και δεν ήθελε τίποτα στα χαρτιά. Τι ζόρι τραβάς τώρα??Γιατί λες πράγματα που δεν ισχύουν? Ακόμα και να μπορούσε να γίνει το ματσ, είσαι σίγουρος ότι θα έπερνες το ματσ μέσα στο καμίνι μονο και μονο επειδή η ΑΕΚ έκανε ασχημη εμφάνιση στο β ημιχρονο στη κίο? Που το ξέρεις ότι θα επαναλαμβανόταν αυτή η εμφάνιση? Ασε τα οικονομικά απέξω της ερασιτεχνικής...δεν παιζουν μπάλα τα λεφτά.

Anonymous said...

Μαλλον χαθηκε η μπαλα απο ολους κυριοι σας πειραξαν τα δακρυγονα φαινεται και λογικο ειναι!Αν δεν κανω καποιο τραγικο λαθος εχει εννοηθει οτι καιι καλα ο διομηδης θα κερδιζε εχθες το παιχνιδι αν παιζοταν;;;;;;Μαλλον ξεκινησατε κ εσεις τα ναρκωτικα μαζι με τα παιδια εκει πανω.Εχθες το ζητουμενο ηταν απλα το ποσο θα κερδιζε η αεκ..και ετσι οπως μπηκαν τα παιδια μεσα θα μιλουσαμε για τσο...α!!Πολυ τυχερος ο διομηδης που δεν ξεκινησε ποτε αυτο το συγκεκριμενο ματς.

Anonymous said...

ενω τα καραγκιοζιλικια του ζαραβινα δεν τα ειδες κανεις.προκαλουσε τον κοσμο και οχι πρωτη φορα.κατ εξακολουθηση μιλα με τους διαιτητες, ειρωνευεται αντιπαλους. τον εχει αφησει το αθλημα και δεν το εχει καταλαβει.μαλλον ο κοουτσ τον εχει για τη βρωμικη δουλεια

Anonymous said...

9:53 εισαι σιγουρα ο ιδιος ο βασιλοας διομηδης για να λες τετοιες πα@@@@ιες,δεν εξηγειται αλλιως!!Για ποια διακοπη εσκεμμενη κιολας μιλας βρε τραγικε;;Ακου λιγο λοιπον γιατι επηρεαζεις παλι εκτος γηπεδου ως συνηθως και πας να κερδισεις εντυπωσεις με λογια του αερα!Η ιστορια λοιπον ξεκιναει απο περυσι τον αυγουστο και το πρωτο φιλικο που τσι@@@@@σατε μεχρι και το ματς στο αργος που δια χειρος βαραγκη εεεε κατσικη μιχαηλιδη ηθελα να πω,κερδισες παιζοντας σχεδον ενα ημιχρονο με παικτη παραπανω,πηρες ενα τσουβαλι πεναλτι και σφυριξαν μεχρι και επιθετικο με 2λεπτο στην επιθεση της αεκ!!!!!!!!!!!ακουσον ακουσον!!!!!!...γελαει ολη η γης με τους 2 καταπτυστους αλλα και με κατι σαν κ εσενα που δεν το βλεπεις και μιλας για ανετες νικες κτλ.εχει και συνεχεια μη φυγεις!!!

Anonymous said...

η αστυνομια ηθελε να βαρεσει.αυτο φανηκε απο την αρχη.με το προσχημα οτι το γηπεδο γεμισε δεν αφηναν να μπουν ανθρωποι που ειχαν εισητηριο και καρτα.τους εσπρωχναν και τους απειλουσαν.το εζησα προσωπικα.πως βρεθηκαν 1000 πανοπλοι ματατζηδες σε ενα τετοιο ματς;;;;δεν μετραω τους αλλους με στολη.οι διμοιριες εμπαιναν απο παντου και απειλουσαν ολους.απο την αιθουσα γυμναστικης πρεπει να μπηκαν τουλαχιστον 100 ματατζηδες και ηλθαν πισω απο το αλλο τερμα για να ανεβουν στην εξεδρα να κτυπησουν οταν ο κοσμος εφευγε πανικοβλητος.τι να γραψει ο κυριακουλιας οταν ηταν ανυπαρκτος και εφυγε απο την αρχη;;;;

Anonymous said...

Συνεχιζοντας λοιπον σου θυμιζω οτι εχεις χασει φιλικο,2 παιχνιδια μεσα εξω πρωταθλημα,τελικο κυπελου,πλει οφ,κοντρα 1ο τελικο και τα περισσοτερα απο αυτα με τη διαφορα στο 50' να ειναι απο 5 ως 8 μπαλες και να αλλαζουν οι παικτες και εσυ να τρεχεις μεχρι το 60 σαν τρελος να μειωσεις για να βγεις να πεις τωρα τη μ@@@@@α σου!!!Η φετινη αεκ φιλε σε εχει πλεον σταθερη γκομενα-σχεση,σου εχει φορεσει φουστα και σε βγαζει και βολτα οποτε κοψε την μπαρουφα γιατι ο κοσμος βλεπεο και ακουει.Εισαι πολυ τυχερος που δεν εγινε ο αγωνας χθες,θα συμφωνησω με τον παραπανω..

Anonymous said...

Aπό contra.gr
Πανηγύρι των ζουρλών

Ο Άκης Γεωργίου γράφει για τα επεισόδια στην Κυψέλη και τη συμπεριφορά της Αστυνομίας με τη χρήση χημικών σε κλειστό χώρο από τον οποίο -ευτυχώς- έφυγαν όλοι ζωντανοί. Άκρη δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ. Για προφανείς λόγους. Η μία πλευρά βλέπει ύποπτες… κυβερνητικές στάσεις και ξένους δάχτυλους που επεμβαίνουν για να χάσει το πρωτάθλημα.Η άλλη, πιστή στην τακτική της "πονάει χέρι, κόψει χέρι", χτυπάει αθλητές, ρίχνει δακρυγόνα σε κλειστά γυμναστήρια. Μετά από ένα δίωρο, αφού το ντουμάνι από τα δακρυγόνα ξεθυμαίνει από την οροφή και κολλάει με αηδιαστικό τρόπο στο παρκέ, όλοι καταδικάζουν. Ανανεώνοντας, ουσιαστικά το ραντεβού της παράνοιας τους για την επόμενη φορά. Με ευχές, καταδίκες αλλά χωρίς ουσιαστική πρόθεση για λύση. Πανηγύρι των ζουρλών που έλεγε και ο Φιλίππου.

Ας τα πάρουμε από την αρχή…
Η εικόνα ήταν η εξής: οπαδοί της ΑΕΚ στον περιβάλλοντα χώρο χωρίς εισιτήριο, οπαδοί της ΑΕΚ στον περιβάλλοντα χώρο ΜΕ εισιτήριο. Το έργο της Αστυνομίας σχετικά απλό: ξεχωρίζει τους οπαδούς που δεν είχαν εισιτήριο και τους αφήνει εκτός γηπέδου, ελέγχει τους οπαδούς της ΑΕΚ που είχαν εισιτήριο και τους βάζει εντός γηπέδου. Ίσως στην Ελβετία. Ή εν πάση περιπτώσει σε μία κανονική, προηγμένη χώρα. Γιατί στην Κυψέλη, την Αθήνα και γενικότερα στην Ελλάδα, δεν υπάρχει περιθώριο για τέτοιου είδους διαχωρισμούς. Η λογική είναι απλή: "έχεις δεν-έχεις εισιτήριο, είσαι στην αγέλη". Δεν το λέω εγώ. Το λέει η λογική. Πώς αλλιώς προσέγγισαν το διάδρομο του κλειστού οι οπαδοί της ΑΕΚ που η Αστυνομία υποστηρίζει πως δεν είχαν εισιτήριο;
........................

Anonymous said...

...
Το ματς αρχίζει. Ο Νίκος Ξηροκώστας βρίσκεται στη σέντρα και δίνει το σύνθημα στην εξέδρα. Αυτή τον ακολουθεί και το κλειστό πλημμυρίζει από τα παραδοσιακά χαρτάκια πριν την είσοδο των ομάδων. Τα πάντα πανηγυρικά. Και κάπου εκεί μαυρίζει το σύμπαν… Μερίδα οπαδών της ΑΕΚ εισέρχονται στο κλειστό. Η Αστυνομία υποστηρίζει ότι δεν είχαν στην κατοχή τους εισιτήρια, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν.
Ας πάρουμε όμως ως δεδομένο ότι η Αστυνομία έχει δίκιο και οι συγκεκριμένοι οπαδοί δεν είχαν εισιτήρια και μπήκαν παράνομα στο γήπεδο. Τι προτιμήθηκε; Από το να μπουν δέκα οπαδοί έστω και λαθραία στο γήπεδο, με την Αστυνομία να κάνει τα στραβά μάτια -δεδομένου ότι ο έλεγχος ήταν ανεπαρκής για να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι την είσοδο- προτιμήθηκε να τους ρημάξουν στο ξύλο και να γενικεύσουν τη σύρραξη.Ακολούθησε η χρήση χημικών μέσα στο κλειστό. Ένας επιληπτικός οπαδός της ΑΕΚ έπαθε κρίση στο παρκέ, συγγενείς παικτών, δημοσιογράφοι, διοικούντες και γενικά κόσμος από την εξέδρα των επισήμων μπήκε στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να προσεγγίσει την έξοδο και να πάρει μία καθαρή ανάσα. Στον γενικό χαμό οι δυνάμεις της Αστυνομίας θεώρησαν ότι εισβάλλουν παράνομα και αυτοί στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να χτυπούν όποιον έβρισκαν! Ροντέο. Οι παίκτες της ΑΕΚ μπήκαν στη μέση για να προστατεύσουν τις οικογένειές τους και τον κόσμο, με ορισμένους εξ αυτών να δέχονται χτυπήματα.
Για να λύσεις ένα πρόβλημα πρέπει πρώτα να το εντοπίσεις. Να παραδεχτείς ότι υπάρχει. Να το αναφέρεις. Αν δεν το κάνεις, ζεις για πάντα με το ταμπού, χωρίς βεβαίως να τσαλακώσεις την εικόνα σου, και απλά περιμένεις να συμβεί το μοιραίο. Γιατί και στην Κυψέλη, δεν υπήρχε μεγάλη απόσταση μεταξύ των σουρεαλιστικών γεγονότων που έλαβαν χώρα στο κλειστό από την προδιαγραφόμενη τραγωδία.Στο κλειστό της Κυψέλης έφτασα αργά. Στην ουσία όταν έμαθα ότι γίνονται επεισόδια. Δεν ασχολούμαι με το χάντμπολ, ωστόσο ήμουν κοντά και με έτρωγε η περιέργεια. "Πώς τα κατάφεραν πάλι". Ακόμα και μετά την εκκένωση του κλειστού η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική. Ο Κώστας Παπαδημητρίου από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, μου εξιστορούσε το παράλογο της όλης ιστορίας με τον εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας λίγο πιο πέρα να συμφωνεί και να κουνάει καταφατικά το κεφάλι…
Όσοι ήταν στο κλειστό είχαν από μία ιστορία να πουν από όλα όσα είδαν. "Γράψε εκείνο, γράψε αυτό". Σε μορφή καταγγελιών μπορώ να γράψω όλα όσα μου είπαν. Από τη φραστική επίθεση Αστυνομικού των ΜΑΤ σε νεαρό για το μπλουζάκι του, την ΑΕΚ και την… Τουρκία και από την επική απάντηση άλλου Αστυνομικού στην προτροπή να περιοριστούν τα χημικά γιατί στο γήπεδο υπάρχουν και μικρά παιδιά: "Τι δουλειά είχατε να φέρνατε τα παιδιά στο γήπεδο".Η ουσία είναι άλλη. Η Αστυνομία -σε ατομικό επίπεδο και όχι φυσικά σε ανώτερο επίπεδο εντολών- δρα ως αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Φανατίζεται, δημιουργεί κόντρες και προτιμάει να παίξει… μπουνιές τινάζοντας έναν ολόκληρο αγώνα στον αέρα, προτιμώντας το παραπάνω σενάριο από το να αφήσει 10 άτομα χωρίς εισιτήριο να μπουν στο γήπεδο, αφού πρώτα αδυνατούσε να τους ελέγξει με αποτέλεσμα αυτοί να φτάσουν μέχρι την είσοδο.....................

Anonymous said...

Αντιλαμβάνεστε φυσικά πως το πρόβλημα στο ματς με τον Διομήδη δεν ήταν η ομάδα από το Άργος και τα 15 μέλη της αποστολής που βρίσκονταν στο γήπεδο και οι οποίοι δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα. Το θέμα ήταν από το πρώτο λεπτό η διάθεση της αστυνομίας. Με την άφιξη της αποστολής του Διομήδη άρχισαν τα… γαλλικά από τα αγόρια με τα χακί για να κάνουν πίσω οι οπαδοί της ΑΕΚ και να περάσουν οι αθλητές του Διομήδη και όλα τα μέλη της αποστολής του, λες και δεν μπορούσαν να τους βάλουν από άλλη είσοδο, αλλά το πλάνο της αστυνομίας έχει πάντα απώτερο σκοπό!

Σε αυτό το σημείο δεν έγινε τίποτα φυσικά. Οι οπαδοί της ΑΕΚ περίμεναν καρτερικά -και με τρελές ανοχές στις ύβρεις των αστυνομικών- οι μισοί στο πεζοδρόμιο και οι άλλοι μισοί στον δρόμο χύμα αφού δεν χωρούσαν αλλού! Εννοείται πως όλοι είχαν εισιτήρια στα χέρια τους, ήμουν εκεί τα είδα και ας πουν άλλα οι κύριοι με τις στολές και τα αστέρια…

Αφού πέρασε η ώρα και είχε γεμίσει (αλλά είχε χώρο να μπουν οπαδοί της ΑΕΚ) το κλειστό της Κυψέλης (μπροστά μου) ο… σερίφης έλεγε στον Λαζόπουλο ότι δεν γίνεται να μπουν άλλοι στο κλειστό και η αστυνομία θα απομακρύνει τους οπαδούς κι ας έχουν εισιτήρια και όταν το αφεντικό της ομάδας χάντμπολ της Ενωσης του ζητούσε να πήγαινε ο ίδιος να επιλέξει 50 οπαδούς να μπουν που είχαν διαρκείας, ο… σερίφης το αρνούνταν χωρίς λόγο!

Και τότε ξεκίνησε η πρώτη ωμή βία της εξουσίας. Επίθεση αδιακρίτως από τους ένστολους σε κατόχους διαρκείας και οπαδούς – φίλαθλους που επίσης είχαν εισιτήριο στα χέρια τους προκειμένου να τους διώξουν από το κλειστό… Προφανώς και καταλαβαίνει ακόμη και ο πιο βλάκας αντιλαμβάνεται πως όλα όσα έγιναν μετά (και τα ξέρετε) ήταν φυσική συνέχεια με την αστυνομία (όπως επισημαίνουν άπαντες) να κάνει ότι μπορούσε για να ΜΗ γίνει το ματς...

Ήθελαν οι ένστολοι να παίξουν ξύλο ρε παιδί μου! Ηταν φτιαγμένοι… Αποδείχτηκε: Οι τύποι έβριζαν την ΑΕΚ και την Τουρκία λες και ήταν οργανωμένοι οπαδοί άλλης ομάδας. Βάραγαν στο ψαχνό γονείς που είχαν αγκαλιά τα παιδιά τους και αποχωρούσαν, ψέκασαν με χημικά ακόμη και το κυλικείο (μέσα ήμουν εγώ που είχα πάρει ένα κοριτσάκι δέκα χρονών και το έβαλα εκεί για να μη το δείρουν κι αυτό) με τρεις γυναίκες μέσα σε αυτό και τρία παιδάκια

Διάβασε περισσότερα στο: Η ωμή βία της εξουσίας ατιμώρητη!
http://www.gazzetta.gr/other-sports/article/619192/i-omi-tis-exoysias-atimoriti

Anonymous said...

..............
Νομίζω ότι στην εποχή της πληροφορίας, του ίντερνετ και των χιλιάδων μέσων έχουμε υποχρέωση να αναδεικνύουμε αυτά τα γεγονότα. Σε άλλες εποχές οι συγκεκριμένες ιστορίες έμεναν θαμμένες στα σκοτεινά στενά που λάμβαναν χώρα, με τους θύτες και τα θύματα να είναι οι μόνοι που γνωρίζουν τι ακριβώς είχε συμβεί και την κοινή γνώμη να τοποθετείται παίρνοντας ως κριτήριο επίσημες ανακοινώσεις.Τώρα, που με ένα πάτημα κουμπιού από την Κυψέλη η είδηση ταξιδεύει στο… Μεξικό, η προβολή και η ενημέρωση αποτελεί τον νούμερο ένα εχθρό της παράνοιας. Και δεν είναι απλά δυνατότητα. Είναι υποχρέωση. Τουλάχιστον απέναντι σε έναν άνθρωπο που έχασε την αρτιμέλειά του σε ένα ελληνικό γήπεδο, και το απόγευμα της Παρασκευής έτρεχε με το καρότσι μέσα στο παρκέ να… επιβάλει τη λογική: τον Νίκο Ξηροκώστα. Είναι πιο σημαντικό από το αν θα καταφέρει η ΑΕΚ να πάρει τελικά το πρωτάθλημα ή όχι...

Ότι έγινε ακριβώς χτες στη κυψέλη. Βγάλτε τα συμπερασματά σας ποιος φταίει...

Anonymous said...

Τώρα πώς γίνεται από τότε που μπήκαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο χάντμπωλ να πάνε όλα κατά διαόλου ;;;
Να τα βλέπουν οι αρμόδιοι της Ομοσπονδίας ,που τόσο καιρό έδιναν γη και ύδωρ στα "μεγάλα" σωματεία στο όνομα του ...καλού του αθλήματος!!!
Παρεμπιπτόντως βρισκόμαστε στο χειρότερο σημείο των 36 χρόνων του!!!
Βρε καλύτερα με άδειες κερκίδες ...

Anonymous said...

7:00 με όσα γράφεις είσαι όχι μόνο προβοκάτορας αλλά & μέγας μαλάκας!!!

Anonymous said...

Και από που το βγάζεις αυτό το βαθυστόχαστο συμπέρασμα 11:48;;;

Anonymous said...

ΑΙΣΧΟΣ!!!!
Εκει στο Διομηδη πρεπει να ντρεπεσται ΟΛΟΙ!!!! Αθλητες,προπονητες,δοιηκηση και φιλαθλοι...
Ειχατε δεν ειχατε την χαλασατε παλι
χθες την γιορτη του αθλητισμου...
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!
Α! ρε Αρβανιτη... εισαι για λυπηση... !!!

Anonymous said...

Από το γεγονός και μόνο που ονομάζεις την ΑΕΚ & τον ΠΑΟΚ ως υπεύθυνους για τον ξεπεσμό του αθλήματος.

ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ γιατί με τη στάση σου αθωώνεις τους πραγματικούς ενόχους αυτής της κατάστασης. Αθωώνεις την απολύτως ανύπαρκτη Ομοσπονδία, αθωώνεις και τους κυρίως υπεύθυνους. Τους πολιτικούς λακέδες αυτής της χώρας που το μόνο που κάνουν τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια, είναι να ξεσκίζουν τον τόπο μας, να ξεσκίζουν τη δημοκρατία, να ξεσκίζουν κάθε έννοια ορθής λογικής.
Αθωώνεις αυτούς που σου είπανε ότι "τη σημαία την πήρε ο αέρας" και είναι ακόμη ζωντανοί.
Αθωώνεις τύπους σαν τον Χειβιδόπουλο που για τον χώρο του handball τουλάχιστον, αποτελεί την απόλυτη εικόνα της κομματικής αναγούλας.
Στα λέω αυτά γιατί οι ίδιοι ρουφιάνοι πολιτικοί είναι αυτοί που καταστρέφουν τον αθλητισμό και μαζί το αθλητικό ιδεώδες. Όπως ακριβώς εξαφάνισαν την παιδεία από τα σχολεία, τις υπηρεσίες υγείας από τα νοσοκομεία, την όποια παραγωγική υποδομή από την οικονομία.

ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, γιατί μετά το άρθρο της GAZZETTA, που μέρος του αναδημοσίευσε ακριβώς πριν το δικό σου σχόλιο κάποιος φίλος, το μόνο που έχεις να πεις είναι ότι για όλα φταίει η ΑΕΚ & ο ΠΑΟΚ. Αν ήσουν μέσα στο γήπεδο είμαι σίγουρος πως δεν θα είχες την παραμικρή διαφορετική εικόνα απ' όσα γράφει αυτό το άρθρο. Αλλά ακριβώς επειδή είσαι από τους γνωστούς ψηφοφόρους, εσύ τα ξέρεις όλα.
'Ισως πριν γράψεις το σχόλιο σου να μην διάβασες καν τα προηγούμενα.
'Ισως το μόνο που σε ένοιαζε ήταν να γράψεις τη μαλακία σου.

ΟΚ ρε φίλε, την έγραψες, την διαβάσαμε, γι' αυτό και καταλάβαμε τι μέρος του λόγου είσαι. Κρίμα που τέλειωσαν οι εκλογές και δεν έχεις που να πας να χειροκροτήσεις το σαββατοκύριακο.

Anonymous said...

Είμαι υπεύθυνος γι'αυτά που γράφω,και όχι γι'αυτά που καταλαβαίνεις!Ξαναδιάβασε το σχόλιό μου και εάν σου επιτρέπει η ευφυϊα σου...ξανασκέψου το!
Όσο για το ΜΑΛΑΚΑΣ που με χαρακτηρίζεις...ε ,φαίνεται από τα γραφόμενά σου,ότι εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια!
Έκανε η μύγα κώλο...κι'έχεσε τον κόσμο όλο!

Anonymous said...

Εσένα σε έχεσε σίγουρα ρε φίλε.

Anonymous said...

Σταματήστε βρε γελοίοι να επικαλειστε το αρθρο του gazetta σαν δικαιολογία. Το αρθρο το εχει γράψει ο Τσακίρης, γνωστός δημοσιογράφος της ΑΕΚ και φανατικός ΑΕΚτζης. Αυτη η προσπάθεια που γίνετε παντως απο όλους στην ΑΕΚ (παράγοντες, παίκτες, προπονητές, δημοσιογράφους) να παρουσιάσουν το μαύρο άσπρο ειναι απίστευτη, θα την ζηλευε σίγουρα και ο Γκεμπελς

Anonymous said...

Εμείς οι "ΓΕΛΟΙΟΙ" που ζήσαμε από κοντά τα γεγονότα, διαβάζοντας το άρθρο στη GAZZETTA έχουμε άποψη για τον αν έγιναν όπως τα περιγράφει τα γεγονότα.
Εσύ όμως που η γελοιότητα δεν σε χαρακτηρίζει, γιατί δεν μας λες που διαφωνείς με το άρθρο αυτό; Ποιό κομμάτι του άρθρου είναι ψέμα;

Anonymous said...

Για το άρθρο του contra.gr τι λέτε? εγινάν ή δεν έγιναν έτσι όπως τα΄λέει τα πράγματα?

Anonymous said...

Πείτε μου τώρα,σοβαρά,δεν θα ήταν καλύτερο το ελληνικό χάντπωλ χωρίς όλα αυτά τα παραπάνω καλόπαιδα,που βρίσκονται στο γήπεδο μόνο όταν είναι να γίνει κάποιος τελικός(που και αυτόν τον κάνουν σαν τα μούτρα τους!) και δεν ξέρουν αν η μπάλα της χειροσφαίρισης ...έχει χερούλι;
Πραγματικά δεν μπορώ να δω(όσο και να θέλω) το καλό που έκαναν στο άθλημά μας οι "μεγάλοι" σύλλογοι!
Αν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος πραγματικός φίλος του χάντμπωλ(για να γίνει και μια συζήτηση της προκοπής)καλώς-οι υπόλοιποι...μην κάνετε τον κόπο!

Anonymous said...

Χαντμπολικοί εκτός την ΑΕΚ και τον ΔΙΟΜΗΔΗ υπάρχει και η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας εναντίων των Σκοπίων.Μην δώσουμε άλλοθι στο κατεστημένο σε περίπτωση ταπεινωτικής ήττας.

Anonymous said...

2:46 μπορεί να είμαι εντελώς βλάκας και να μην μπορώ να κατανοήσω τον λόγο σου. Κάνε μας μια μετάφραση των όσων έγραψες.

Anonymous said...

Τι να σου εξηγήσει ρε φίλε.Τώρα προέχει η Εθνική που πρέπει τουλάχιστον να κερδίσουμε τα Σκόπια στην έδρα μας και χρειάζεται η Εθνική μια τουλάχιστον υποτυπώδη προετοιμασία 5 ημερών.

Anonymous said...

6:13 εσύ που είσαι "αητός" για εξήγησε μου τι σημαίνει η παρακάτω φράση "Μην δώσουμε άλλοθι στο κατεστημένο σε περίπτωση ταπεινωτικής ήττας"

Anonymous said...

Καλύτερα πάντως να αναβληθει ο 3οσ τελικος για μετά τις 14 ιουνίου όπου τελείωνουν τα παιχνίδια με τα σκόπια...το να γίνει τρίτη-τεταρτη μόνο καταπόνηση θα φέρει σε όλους τους διεθνείς και θα στερήσει και πολύτιμες μέρες προετοιμάσιας που ούτως ή άλλως είναι λίγες. Ας συγκεντρωθούνε καλύτερα στο πως θα παλέψουν και να διεκδικήσουν τις οποιες πιθανότητες έχουμε να περάσουμε σε παγκόσμιο...παρά να πάνε σκοτώμενοι και κουρασμένοι και να χάσουμε το άλλο σάββατο με κάτω τα χέρια. Τσάμπα η πρόκριση από τον όμιλο θα πάει...

Anonymous said...

''''Ας πάρουμε όμως ως δεδομένο ότι η Αστυνομία έχει δίκιο και οι συγκεκριμένοι οπαδοί δεν είχαν εισιτήρια και μπήκαν παράνομα στο γήπεδο. Τι προτιμήθηκε; Από το να μπουν δέκα οπαδοί έστω και λαθραία στο γήπεδο, με την Αστυνομία να κάνει τα στραβά μάτια -δεδομένου ότι ο έλεγχος ήταν ανεπαρκής για να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι την είσοδο- προτιμήθηκε να τους ρημάξουν στο ξύλο και να γενικεύσουν τη σύρραξη.'''''ενα κοματι απο το σχολιο του κοντρα. ας μας πει αυτος που εχει απορια τι διαφορετικο γραφει απο την περιγραφη του γκαζετα,

Anonymous said...

Φίλε 8:46 μάταιος κόπος ότι και να γράψεις.
Προσπάθησες ποτέ να εξηγήσεις σε ΠΑΣΟΚο ή ΝΔημοκράτη πόση βρώμα πρόσθεσαν στη ζωή μας τα κόμματα τους;
Κάποια πράγματα απλά δεν γίνονται. Μην χάνεις το χρόνο σου. Κάποιοι γουστάρουν να ζουν στη δική τους πραγματικότητα. Ας τους εκεί αφού είναι ευτυχισμένοι.
Αμέσως μετά τα επεισόδια του τελικού το πρώτο που σκέφτηκα ήταν το ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Γιατί να απαγορευτεί η είσοδος σε φιλάθλους αφού είχαν εισιτήρια; Αφού το γήπεδο δεν είχε γεμίσει (στα videos που υπάρχουν με το ζέσταμα των ομάδων φαίνονται ξεκάθαρα οι κενές θέσεις).
Γιατί η αστυνομία λέει για μια ακόμη φορά ψέματα, ότι τα δακρυγόνα τα έριξε στον ανοιχτό χώρο του στίβου και όχι μέσα στο κλειστό γήπεδο;
Γιατί το ντου από τα Ματ; Γιατί τα δακρυγόνα, γιατί τόση αδικαιολόγητη βία, γιατί κόντρα στην ΑΕΚ;

Στο μυαλό μου μια σκέψη ήρθε ως απάντηση. ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ. Όλη αυτή η ιστορία θα μπορούσε να είναι η κίνηση "ΜΑΤ" του υπερήφανου συνεργάτη του Βενιζέλου. Μια ευγενική χορηγία προς την ομάδα που υποστηρίζει, τον Διομήδη. Μια επίδειξη δύναμης και εξουσίας που δεν πρέπει να μας δημιουργεί απορίες. Θα έπρεπε απλά να μας οδηγεί σε συμπεράσματα.
Βέβαια όλα αυτά είναι απλά δικές μου σκέψεις και θα μπορούσε κάποιος να τις χαρακτηρίσει ως "κακόβουλες". Δεν μπορώ να τις αποδείξω. Να τις υποστηρίξω όμως μπορώ.

Αν σκεφτούμε τι αντιπροσωπεύει το όνομα ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ, αν σκεφτούμε ποια πολιτική υπερασπίζεται, αν σκεφτούμε ότι μαθήτευσε δίπλα στο Βενιζέλο τότε πολλά από τα πρόσφατα γεγονότα θα μπορούσαμε να τα δικαιολογήσουμε δίνοντας απαντήσεις στα ΓΙΑΤΙ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ήταν αυτός που με σχόλιο του στο ίδιο blogg ζήτησε από τον ADMIN να ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ (δείγμα των δημοκρατικών του ευαισθησιών).

Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά είναι απλά σκέψεις. Υπεύθυνοι για να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν είναι άλλοι. Αλλά ρε γαμώτο, μετά τις ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΕΣ, ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΚΠΥΡΣΟΚΡΟΤΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ, μετά απ' όλα αυτά δυσκολεύομαι να πιστέψω στην αναζήτηση ευθυνών και την τιμωρία των ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ.

ΥΓ. ΜΓΔ

Anonymous said...

ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ,ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ!

Anonymous said...

ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ,ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ!

Anonymous said...

ναι να πεχτι πρωτα η εθνικη για να ειναι η δικοι μας κουρασμενοι ρε ουστ ΑΕΚ πανο απο ολα

Anonymous said...

Καλημερα σε ολουs ειμαι εναs απο αυτουs που μπορουσα να ερθω στο γηπεδο και να μπω φυσικα αλλα σεβαστηκα τα μετρα που ανακοινωσε η αστυνομια.Για να κανω και το δικηγορο του διαβολου :Στο γηπεδο ειχαν μπει πολλα ατομα χωριs εισητηρια η προσκλησειs μονο και μονο σαν προποντεs,σαν παραγοντεsσαν αθλήτεs σαν γνωστοι προνητων και αλλοι διαφοροι. καλα εκαναν κατα εμενα αλλα φανταστητε αυτουs που ειχαν εισητηρια η και διαρκειαs ακομα και δεν μπορουσαν να παρακολουθησουν τον αγωνα. Βεβαια ηταν η λαθοs η επιλογη του ομαδικου ντου απο ολεs τιs πλευρεs αλλα οι συγκεκριμενοι τι απαντηση και απο που θα την επαιρναν για το λογο που δεν παρακολουθησαν τον αγωνα??
Βεβαια ολα αυτα που ακολουθησαν ηταν λαθοs απο ολεs τιs αποψειs αλλα δυστυχωsεγιναν διοτι ζουμε σε μια χωρα που τιποτα δεν λειτουργει σωστα

Anonymous said...

Φίλε λογικά δεν μπήκαν άνθρωποι με εισητήρια διότι το γήπεδο έιχε γεμίσει. Αλλά ποις φταίει για αυτό? Πιστεύεις ότι η ΑΕΚ είχε κάνει πρόβλεψη για όλους αυτούς που ανέφερες και πέρασαν τζαμπατζήδες. Όλοι μέσα και ότι γίνει!!! Οργάνωση μηδέν.....

Anonymous said...


Απόντες από την πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής οι διεθνείς της ΑΕΚ
02/06/2014 - 13:08
Σήμερα συγκεντρώνεται η εθνική ομάδα χάντμπολ ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τα Σκόπια όμως από τη στιγμή που εκκρεμεί η απόφαση για το μέλλον του τρίτου τελικού της ΑΕΚ με τον Διομήδη Άργους, οι «κιτρινόμαυροι» διεθνείς (Αλέξης Αλβανός, Τάσος Παπαδιονυσίου και Διονύσης Γεωργιάδης) δεν αναμένεται να δώσουν το «παρών». Οι παίκτες της Ένωσης θα περιμένουν μέχρι και αύριο καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να οριστεί για αύριο το ματς που θα κρίνει τον πρωταθλητή της χρονιάς. Στην περίπτωση που τελικά δεν υπάρξει σχετική απόφαση τότε οι τρεις χαντμπολίστες της ΑΕΚ θα ενσωματωθούν με την αποστολή της εθνικής ομάδας.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΕΠΟΝΤΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ
Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΆ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΕ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Anonymous said...

Παιδιά έχουμε διαλύσει τελείως.Όποιος θέλει πάει στην Εθνική-όποιος γουστάρει κατεβαίνει-όποιος θέλει φεύγει.

Anonymous said...

τωρα μας ενδιαφερει η εθνικη;;;οταν βριζετε τον ΚΡΑΝΑΚΗ δεν ενδιαφεροσαστε;;;δεν πηγαν οι παικτες και τι εγινε;;;;σε μια μερα θα μαθουν τα συστηματα ή χαντ μπωλ;;;η συγκεντρωση γινεται για ενα ξεμουδιασμα και τιποτα αλλο.λιγο μυαλο δεν βλαπτει.οσο για τον ..ΒΙΔΟΠΟΥΛΟ αυτος ειναι γνωστο κοματοσκυλο και οσο κυβερνουν τα κοματοσκυλα που θελουν και περνούν γραμμες και εδω αυτα θα συμβαινουν.μετα τον γνωστό ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ (του βενιζελου και αυτος)ηρθε ο πισινος του. ε ρε ΑΛΙΚΑΚΟ που θελουν.εκει φθασαμε να θυμηθουμε τον μεγαλο προεδρο....

Anonymous said...

Και ενώ μέχρι το μεσημέρι οι πληροφορίες έκαναν λόγο για απουσία των διεθνών παικτών της ΑΕΚ από την πρώτη συγκέντρωση της εθνικής ομάδας χάντμπολ ενόψει των πλέι οφ του παγκοσμίου πρωταθλήματος, τελικά είχαμε ανατροπή του σκηνικού.

Είναι πλέον δεδομένο ότι η ομοσπονδία δεν θέλει να ρισκάρει να πάρει πάνω της μια απόφαση για διεξαγωγή του τελικού άμεσα και έτσι ουδείς γνωρίζει πότε ακριβώς θα διεξαχθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι κιτρινόμαυροι διεθνείς βρέθηκαν τελικά στη πρώτη προπόνηση της ομάδας. Πρόκειται για τους Παπαδιονυσίου, Γεωργιάδη και Αλβανό, που θα πάρουν κανονικά μέρος στην προετοιμασία της ομάδας του Γιώργου Κρανάκη.

Αμέσως να πείτε μαλακία για τον αρβανίτη..εδώ δεν ξέρανε τι θα γίνει τελικά. Καλά τον τσιλιμπάρη γιατί δεν το κάλεσε?? Με παλάσκα-γεωργιάδη θα παίξουμε??Α καλάααα..

Anonymous said...

ο τελικοσ αν ? γινει θα αποφασιστει απο τον αθλητικο δικαστη. αιντε ξερολεσ που τα ξερουμε ολα

Anonymous said...

8:49 Γιατι δεν ρωτας τον ιδιο τον Τσιλιμπαρη αν τον καλεσε η οχι?
Για ρωτησε και τον Σανικη, τον Καρυπιδη και τ'αλλα παιδια της Αεκ?
Σας καλεσε παιδακια μου ο κυριος Κρανακης η οχι?
Μας καλεσε,μας καλεσε αλλα εμεις ειμαστε απο τους αλλους και δεν παμε...!!!
Ρε πατε καλα που θα τρεχουν τα παιδια καλοκαιριατικα ν'αγωνιστουν για την Εθνικη? Και με αντιπαλο τα Σκοπια που θα μαζεψουμε απο 10μπαλλο ως 20μπαλλο
? Αφηστε τους ησυχους να ξεκουραστουν... Υπαρχουν και αλλοι να βγαλουν τα καστανα απ'τη φωτια!!!! Γι'αυτο 8.49 αν δεν ξερεις μην την πετας την κοτσανα σου!!!! Ναι θα παμε μ'αυτους που θελουν και οχι μ'αυτους που αρνουνται να παιξουν για την Εθνικη!!!!

Anonymous said...

Ανεγκεφαλε,ανοητε,ασυνειδητε,αχαριστε και με ολα τα στερητικα α μπροστα 1:20,μιλας για 3 αθλητες που αν ενωσεις τα χρονια προσφορας τους στην εθνικη μας ομαδα,περνας τις 4 δεκαετιες!!Και μεμονομενα ξεπερνουν σιγουρα την ηλικια των ιδιων σου των παιδιων,που αν εχεις ζωη να εχουν και αν δεν εχεις φαντασου ποσο ρεζιλι γινεσαι με αυτα που λες..εισαι τοσο ιδιοτελης και τιποτενιος που τολμας και βαζεις τρεις απο τους αθλητες-συμβολα του αθληματος σε αυτη την χωρα,που με την αγωνιστικη τους παρουσια ,το ηθος τους και την προσωπικοτητα τους,σε εκαναν σε ολη την ευρωπη γνωστο,μαζι με καποιους αλλους οπως αλβανος χαλκιδης μπαλωμενος βασιλακης και γραμματικος θα ελεγα κατα την αποψη μου,ισα ισα για να πεις τη μ..........α σου και να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα μιας σαπιας και παραπεουσας οχε η οποια εδω και μια 10ετια

Anonymous said...

Κανει οτι μπορει για να κρατησει το αθλημα σε επιπεδα "εβγα της γειτονιας" για να διατηρησουν τα 1.000€,την αποσπαση τους και τη θεσουλα τους επ'απειρον!!!Χαλαρωσε λοιπον φιλε γιατι ολα εχουν ενα οριο και το να το ξεπερνας δειχνει το ποιον σου σαν ατομο!Ξεφτυλα και ρεζιλικι φιλε αυτο ειστε καποιοι δυστυχως..

Anonymous said...

Βρε βλαξ 1:20 εχεις επιγνωση του τι λες;;;;...ο ιδιος ο "μουρινιο" εχει ληξει το θεμα προκρισεων και με βοσνια και ποσο μαλλον με σκοπια!!!Ο τυπος εδειξε τις προθεσεις του με τις κλησεις του προκριματικου με τους βοσνιους που το επαιξε αδεκαστος κριτης και προστατης των δικαιων μη καλωντας και "τιμωρωντας κατ αυτον τον τροπο!!!! τους μπαλωμενο,χαλκιδη,καφατο και απο προηγουμενες φορες ακομα και τον μπακαουκα που ευκολα θα μπορουσε να ειναι καραβασικος στην παρουσα εθνικη γιατι τολμησαν καποια στιγμη να ζητησουν για σοβαρους λογους παυση απο τις υποχρεωσεις της εθνικης!!!Αλλα ο ζοζε δεν σηκωνει τετοια και επειδη του εκατσε κουτι και η δικαιολογια για το επερχομενο.......μπουκι....το επαιξε αμερικανος!!!!Τι να ερθουν να κανουν αυτοι οι αθλητες δηλ σε παιχνιδια που εκ των πρωτερων τα εχουν χαμενα οχε και προπονητες,να ξεφτυλιστουν;;;Η μηπως να κανουν τα εξιλαστηρια θυματα παλι για επιρριψη των ευθυνων;;Οχι ρε μαγκα πολυ καλα εκαναν..αυτοι εκαναν την εθνικη μεγαλη,εσεις την διαλυσατε!!!Προχωρηστε τωρα να δουμε τα εργα και τις ημερες σας..εμπρος και αλιμονο σας!!!

Anonymous said...

Ετσι ακριβως και πολυ καλα τα λες 1:03 που μαλλον εισαι και ο πιο πανω..εισαι 100% μεσα και μαλλον εισαι παικτης δεν μπορει!!!Παρ ολα αυτα υποκλινομαι και θα προσθεσω κατι ακομα...αλβανε τι κανεις ακομα εκει αγορακι μου;;;...δεν βλεπεις γυρω σου;;εισαι ο τελευταιος των μοικανων,ο τελευταιος της μεγαλης και υπερηφανης εθνικης ανδρων χαντμπωλ!!!τι δουλεια εχεις εσυ εκει,δεν ανηκεις σε αυτο το τελμα!!!...θα σε χλευασουν κιολας στο τελος να το θυμασαι!!και μην μιλησει κανενας περι δηθεν ευσυνειδησιας και τετοιες μπουρδες γιατι θα ακουσει πολυ κραξιμο!!καληνυχτα χαντμπολ!

Anonymous said...

Ναι,αλλά έχουν χάντμπωλ ...η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ!!!
Που να είχαν και ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό...για φούντο θα πηγαίναμε!

Anonymous said...

Παιδια η μακακια και η ξετσιπωσια δεν εχει ορια απο μερικους πραγματικα..αγαπητε 1:20 ποιοι ειναι αυτοι που θα βγαλουν τα καστανα απο τη φωτια και πως;;;;;;;..δεν τα λες καλα....αυτους που οχε και προπονητες θα ξεμπροστιασουν και θα κρυφτουν απο πισω τους εννοεις και που θα τους κανουν σακο του μποξ απεναντι στις ορεξεις της παρεας του λαζαροφ;;;;!!Λαθος εκφραση χρησιμοποιησες...βρηκαμε νεους μ@@@@@ς επρεπε να πεις!!!!!!!Κ αυτοι οι αθλητες γελοιε τυπε αυτου του βρωμικου γραναζιου επραξαν λιαν καλως διοτι δειχνουν οτι σεβονται και το ονομα τους αλλα και αυτο που με πολυ κοπο για τα εθνικα μας χρωματα εχτισαν ολα αυτα τα χρονια..εσεις που με τοση συνεπεια και με τοση προσπαθεια το καταστρεψατε,λουστειτε το τωρα!!Λεγε τα οπως ειναι και ασε τις λασπες γιατι εχετε τελειωσει.. ξεβρακωθηκατε πλεον!!!!!Και στην τελικη βρε κακομοιρη ελεεινε αυτοι τους οποιους ειρωνευσαι εχουν σπαταλησει αααααπειρα καλοκαιρια κανοντας αμετρητες θυσιες για το εθνοσημο που εσεις οι καρεκλοκενταυροι εξουσιαστες παντος ειδους εχετε διασυρει και εκμεταλλευτει διχως ορια!!!!....ερχεται ομως η ωρα ολονων...και ο νοων νοειτω κοροιδα!!!!!!!!

Anonymous said...

Ρε φιλε 11:46 εδω καποιος κυριος απο την "αξιοτιμη" ομοσπονδια μας ειχε δηλωσει πριν μια 5αετια περιπου, που η εθνικη ηταν στις 10-15 πιο ισχυρες ομαδες του παγκοσμιου χαντμπολ,πραγμα το οποιο ηταν προφανως και η επισημη αποψη της ολης της οχε,οτι ηρθε η ωρα για ανανεωση!!!!!!!!!!!!!!!Καρυπιδης ουτε 30,χαλκιδης 32,σανικης 29,αλβανος 28,βασιλακης 30,τσιλι 30 κλπ κλπ...............ουδεν σχολιον γελαει το συμπαν!!!.βεβαια λογικο απο τη μια γιατι ειχαν γινει αγκαθια και επικινδυνα απειλητικοι για τα σχεδια τους στο να κρατησουν μια ζωη το αθλημα με το υποκοριστικο -ακι προσαρμοσμενο και στον πατο του βαρελιου για να μην χαθει ο ελεγχος!!!!!!!!!!!Και εσυ περιμενεις το 2014 στην δυση της καριερας τους να τους σεβαστουν και να μην κανουν τα παντα για να τους σβησουν;;;..φιλε μου καλε καλε μου φιλε.......τσκ τσκ τσκ που ζεις;;