To promo του Diomidis Cup - greekhandball.com

Τελευταία νέα

To promo του Diomidis Cup

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο τουρνουά ηλικιακών κατηγοριών στην Ελλάδα μόλις ξεκίνησε. Έρχεται το 2ο Diomidis Cup 2014, το μεγαλύτερο αθλητικό-πολιτιστικό event και της φετινής χρονιάς στο Ελληνικό Handball, που για τις επόμενες 90 ημέρες αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Με παρακαταθήκη την περσινή εκπληκτική διοργάνωση στοχεύουμε ακόμα πιο ψηλά. Τα περσινά νούμερα απλά εντυπωσιάζουν: 28 ομάδες, 442 αθλητές, 62 προπονητές, 16 διαιτητές, 65 εθελοντές, 91 αγώνες, 4443 γκολ, 4
Κλειστά Γυμναστήρια, 6 ξενοδοχεία, 3 πόλεις, νούμερα πρωτόγνωρα για ελληνική διοργάνωση. Αυτή για εμάς είναι μόνο η αρχή.

Αν μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, τότε ένα video σίγουρα ένα εκατομμύριο. Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο το Diomidis Cup 2014 promo video, simply amazing!!! Stay connected, Diomidis Cup 2014 is coming!!!

Πηγή: Δελτίο τύπου

DIOMIDIS CUP 2014 – HISTORY AND CULTURE MEET HANDBALL


11 comments

Anonymous said...

Με αφορμη τουs 16 διαιτητεs αμα δεν προκαταβαλετε τα λεγτα φετοs δεν σαs βλεπω γιατι περσυ την κανατα γαργαρα η μαλλον κοπανα!!!!!

Anonymous said...

Οι διαιτητές του περσινού τουρνουά πληρώθηκαν, βέβαια με καθυστέρηση. Ήταν το πρώτο τουρνουά που διοργάνωσε ο Διομήδης και είναι φυσικό να γίνουν λάθη και να υπάρξουν και παραλήψεις. Τώρα θα γίνουν όλα όπως πρέπει και θα είναι το καλύτερο τουρνουά όλων των εποχών μέχρι το επόμενο!

Anonymous said...

Τα κορακια το μονο που τους ενδιαφερει ειναι το χρημα, το να μαθουν να σφυρανε ειναι κατι που δεν τους απασχολει!

Anonymous said...

Για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την πληρωμή των διαιτητών .Η ομοσπονδία έλεγε ότι είναι υποχρέωση του Διομήδη , ο Διομήδης υποχρέωση της ΟΧΕ και ο Νικολίτσας πότε έλεγε άλλα στον ένα και άλλα στον άλλο ανάλογα με ποιον μίλαγε και να γίνεται η δουλειά του .
Το μόνο σωστό είναι να πληρώνονται οι διαιτητές αφού εισπράττουν τα λεφτά.

Anonymous said...

2.36 εισαι βλακαs ελα να μαs μαθειs

Aπο Αθηνα!!!

Anonymous said...

Μπορεις να χαρακτηριζεις οπως θες κρυμΜενος στο πληκτρολογειο σου, αλλα μαζοχιστεις να με βριζουν ολοι κ να καθομαι να ακουω δεν ειμαι. ΚΟΡΑΚΙ Ε ΚΟΡΑΚΙ.

Anonymous said...

Aν θες να έχεις εκπαιδευμένους διαιτητές, πες την «οικολογική ελιά» με την τεράστια προσφορά στο Δ/Σ, να διοργανώσει κανένα σοβαρό σεμινάριο για την εκπαίδευση των διαιτητών.
Έχεις την εντύπωση ότι η διαιτητές δεν θέλουν να εκπαιδευτούν;
Μήπως βολεύει μερικούς να υπάρχει αυτό το χάλι στη διαιτησία;
Πρέπει κάποτε να γίνει ένα σοβαρό ξεκαθάρισμα στο χώρο της διαιτησίας και σε αυτό πρέπει να συμβάλουμε όλοι.
Ερώτημα 1ο: Γιατί η ομοσπονδία δεν επιβάλει στην ΚΕΔ να κάνει τα αγωνιστικά και γραπτά με υποχρεωτική παρουσία μελών της ομοσπονδίας και ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο;
Αν συνεχίσουμε έτσι, οι διαιτητές που θέλουν ν’ ασχοληθούν σοβαρά δεν έχουν κανένα κίνητρο, διότι βλέπουν τους ταβερνιάρηδες και άσχετους από κανονισμούς να παίζουν στην Α1.
Ερώτημα 2ο: Γιατί η «οικολογική ελιά» ψήφισε υπέρ της ένταξης στην Α1 20 ζευγαριών;
Από τους 60 διαιτητές οι 40 μπορούν να παίξουν στην Α1, δηλαδή κανένα κίνητρο για βελτίωση ούτε ανταγωνισμός.
Τέλος αν σε ενδιαφέρει η ανάπτυξη του αθλήματος μπορείς στο ωραίο τουρνουά που διοργανώνεις (για να μην είμαι και μηδενιστής), να πεις την ομοσπονδία να φωνάξει ένα καθηγητή διαιτησίας και να γίνει παράλληλα και εκπαίδευση των διαιτητών.
Πρέπει να παραδειγματιστούμε από διάφορα τουρνουά της Ευρώπης που συνδυάζουν τους αγώνες με την εκπαίδευση (διαιτητών- προπονητών).
Αν καθιερωθεί στο τουρνουά και η εκπαίδευση, θα ανεβάσεις πολύ το επίπεδο της διοργάνωσης και να είσαι σίγουρος ότι του χρόνου θα συμμετέχουν διαιτητές και από τον βορρά.

Anonymous said...

Συμφωνώ με την παραπάνω πρώταση.

Anonymous said...

Διομηδαρα ολεεε!!!γατακιααα!!ελατε να δειτε πως γινονται τουρνουα!!πανελληνιο πρωταθλημα και το οικειοποιηθηκαμε με την οχε στο πλευρο μας!μαθετε πως φτιαχνουν events ρεεεε ελατε να επιμορφωθειτε απο την ομαδαρα μας !!Πανελληνιο πρωταθλημα με εμπορικη ονομασια οτι γουσταρουμε κανουμε!!αμα μπορειτε καντε το και εσεις!!!φατε χωμα τωραααα

Anonymous said...

ρε κακομοίρηδες πρασάδες 21η θέση πήρατε πέρσι στο τουρνουά...τι ομαδάρα και κουραφέξαλα...ξεκολλάτε ρε!

Anonymous said...

ποιες ομαδες θα ερθουν απεξω?? ελπιζουμε να ειναι καλες σαν το βριληττος.