Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του Βριληττός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του Βριληττός

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ»
Με ελληνοσερβική αναμέτρηση ξεκίνησε η αγωνιστική δράση στο 2ο Διεθνές Τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» στο «Φιλίππειο» της Βέροιας. Για τον Α’ όμιλο η Νόβι Βελιγραδίου (κάτοχος του περσινού τίτλου) πήρε τους δύο πρώτους βαθμούς της επικρατώντας με 28-16 του Πανιωνίου. Η σερβική ομάδα από το πρώτο ημίχρονο πήρε διαφορά στο σκορ με το ευρύ 15-3 και είχε εύκολο έργο στη συνέχεια του αγώνα. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έπαιξε πιο καλά αμυντικά στο β’ μέρος και παράλληλα βρήκε λύσεις και επιθετικά.
Νικόλα Μαξίμοβιτς (προπονητής Νόβι): «Στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε πολύ καλά. Στο δεύτερο
κάναμε αλλαγές να παίξουν όλοι οι αθλητές. Το τουρνουά είναι πιο δυνατό σε σχέση με πέρσι, με την συμμετοχή της Κροάσια, της Σεν Ραφαέλ και των Εθνικών ομάδων. Ήρθαμε πρώτα απ’ όλα να παίξουμε και μετά να κερδίσουμε».
Γιώργος Καρασαβίδης (προπονητής Πανιωνίου): «Τα παιδιά το χάρηκαν, εξάλλου αυτό είναι και ο βασικός λόγος που βρισκόμαστε εδώ. Υπήρχε μεγάλη σωματομετρική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Μπήκαμε λίγο φοβισμένα, αλλά στην συνέχεια ισορροπήσαμε».

ΝΟΒΙ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ. Σ. Σ. 28-16
Τα πεντάλεπτα: 3-0, 7-1, 10-1, 15-3 (ημχ.), 17-8,  22-10,  24-14,  28-16.
ΝΟΒΙ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ (Ν. Μαξίμοβιτς): Τάσιτς, Ντράγκανιτς, Τόμοβ 4, Άντζιτς 1, Μπολούμποβιτς 4, Μιλίνκοβιτς 3, Μιλούμοβιτς 3, Γκούμπισιτς 1, Μπιοκαμίν 2, Ινκόβ, Καρλέβσκα 1, Στοΐκοβιτς 6, Σάμαρντιτς 2, Γιοτούμοβιτς 1, Τζελεσόσκι
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. (Γ. Καρασαβίδης): Γκόρο, Νταφέρμος, Τσικριτζής, Ατσίδης 1, Γιαννόπουλος, Αλεξάλης 1, Ζάγκας 8, Παπαδόπουλος, Τσαλαπάτης 1, Αλαξούζος, Ανδριτσάκης 3, Μπαξεβανίδης Θ. 2, Κοντός, Ρεπούλιας, Μπαξεβανίδης Κ.
Διαιτητής: Λιακόπουλος, δίλεπτα: 0-1.


ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΜΕ ΝΙΚΗ Η ΣΕΝ ΡΑΦΑΕΛ
Με το δεξί ξεκίνησε η Σεν Ραφαέλ τις υποχρεώσεις της στο 2ο Διεθνές Τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ». Η γαλλική ομάδα που συμμετέχει πρώτη φορά στη διοργάνωση νίκησε με 29-19 τον ΓΣ Δράμα 1986 έχοντας από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ. Η ελληνική ομάδα ανέβασε απόδοση στα μισά του πρώτου 20λέπτου δείχνοντας διάθεση να κοντράρει όσο περισσότερο μπορεί τη Σεν Ραφαέλ και μέχρι ένα σημείο τα κατάφερε. Όμως η διαφορά που είχαν αποκτήσει οι Γάλλοι δεν επέτρεψε να στους Δραμινούς να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο.

Δηλώσεις
Σ. Βαλαβάνης (προπονητής Δράμας): «Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τα παιδιά και για εμάς. Έπαιξαν με αθλητές από άλλες χώρες που σε αυτή την ηλικία δεν μπορούσαν να το δουν ούτε στα όνειρα τους. Οι αντίπαλοι ήταν πιο γυμνασμένοι, εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια και από την διάθεση. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές».
Ν. Βογίνοβιτς (προπονητής Σεν Ραφαέλ): «Τα παιδιά ήταν κουρασμένα από το ταξίδι. Για πρώτο παιχνίδι παίξαμε καλά. Ο αντίπαλος είχε κάποια παιδιά με καλά στοιχεία. Είναι ένα σπουδαίο τουρνουά και πραγματικά η προσπάθεια των διοργανωτών είναι πολύ σημαντική. Είμαστε εδώ γιατί είναι κάτι ξεχωριστό για τα παιδιά».

ΣΕΝ ΡΑΦΑΕΛ–ΔΡΑΜΑ 1986 29–19
Τα πεντάλεπτα: 4-1, 8-2, 12-5, 16-10 (ημχ.), 20-11, 23-15, 25-17, 29-19.
ΣΕΝ ΡΑΦΑΕΛ (Ν. Βογίνοβιτς): Λεκόμτ, Λε Ιρ, Γκιλσέρ 2, Μπουρασεάβ 2, Βογίνοβιτς 6, Αγνέλ 4, Σπανολί 4, Ντε Μπερνάρ 2, Φιλούζ 2, Μπαρτού 5, Ντεσκά 1, Ουλέτ Μπουαλί, Ελ Ουνί 1, Γκουγιό.
ΔΡΑΜΑ 1986 (Σ. Βαλαβάνης): Γκαμότσος, Ακογιόνογλου, Φραγκούλης 1, Κρανάς 1, Μαλαμίδης, Χιλιώτης 1, Γιανακόπουλος 2, Παγονίδης, Τρουμπούκης 5, Μελισόπουλος 1, Στρατιγέλης 3, Καμπάνταης 2, Πετσάνης, Τσαβλός 3, Παστρικός. Διαιτητής: Λιακόπουλος,  Δίλεπτα: 0-2, Πέναλτι: 3/3-0/0


ΑΝΩΤΕΡΗ Η ΚΡΟΑΣΙΑ
Με εξαιρετική άμυνα και με όπλο της την ταχύτητα και τους αιφνιδιασμούς η Κροάσια  Ζάγκρεμπ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι τον ΠΑΟΚ για τον Γ’ όμιλο του 2ου Διεθνούς Τουρνουά ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ. Η Κροάτες νίκησαν τον «δικέφαλο» του Βορρά που δεν προέβαλε καμία αντίσταση και υποκλίθηκε στην ανωτερότητα των αντιπάλων του με 40-13.
Αλέξης Παπαβασίλης (προπονητής ΠΑΟΚ): «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ. Η Κροάσια είναι πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς έχουμε νέες προσθήκες και προσπαθούμε να ενσωματώσουμε τα νέα παιδιά με τον καλύτερο τρόπο. Είναι μία εμπειρία για τα παιδιά που θα τα βοηθήσει στο μέλλον».
Κάζο  Ίλιας (προπονητής Κροάσια): «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την απόδοση της ομάδας. Το τουρνουά είναι υψηλού επιπέδου, τόσο οργανωτικού, όσο και αγωνιστικού. Είμαστε ευχαριστημένοι από όλα».
ΚΡΟΑΣΙΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ– ΠΑΟΚ 40-13
Τα πεντάλεπτα: 6-1, 9-1, 14-2, 22-4 (ημχ.), 27-7, 31-9, 36-11, 40-13
ΖΑΓΚΡΕΜΠ (M. Νέμετς): Πούριτς, Μπρζίτσα, Πλάμινιτς 3, Μπέμκοβιτς 3, Φρίτζ, Στάρτσεβιτς 3, Σαφράνκο 3, Ντρούζινεκ 11, Κράλιεβιτς 4, Κασάπ 4, Γιαβόρ 3, Ζούις 1, Μπεγκάμοβιτς 3, Μέντιτς 2, Κάγμπα
ΠΑΟΚ (Α. Παπαβασίλης): Γκράσιελ, Βολιώτης, Παπαβασίλης, Βαϊτσης 5, Σκιτούπης 1, Κουρκουλάκης, Γιαννακίδης 1, Ντίνας, Εμμανουήλ 2, Παπαβασιλείου, Ιωάννου, Κιάκος 1, Δούμτσης, Καμπίτσης 2, Ίτσιος 1
Διαιτητές: Λιακόπουλος-Τομίδης, πέναλτι: 1/1-0/0


ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΦΑΙΑΚΑ Η ΡΟΥΝΤΑΡ
Ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε για τον Δ’ όμιλο του 2ο Διεθνούς Τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ». Φαίακας Κέρκυρας και Ρούνταρ Πλιέβλια κοντραρίστηκαν σε μεγάλο βαθμό στο πρώτο ημίχρονο και όλα έδειχναν πως το δεύτερο 20λεπτο θα εξελισσόταν σε ντέρμπι. Η ομάδα από το Μαυροβούνιο βρήκε τα αδύνατα σημεία στην  άμυνα των Φαιάκων και αύξησε το βραχύ προβάδισμα του πρώτου μέρους φτάνοντας στη νίκη με 21-19 ομάδα της Κέρκυρας προσπάθησε με πιεστική άμυνα στα τελευταία λεπτά να μειώσει και το κατάφερε. Με ένα σερί 3-0 μείωσε 20-19 22 δευτερόλεπτα πριν το τέλος (από 20-16), αλλά οι Μαυροβούνιοι με γκολ στο 19:54 διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ιγκόρ Μάσκοβιτς (προπονητής Ρούνταρ): «Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι. Η ομάδα μου έπαιξε ωραίο χάντμπολ, αλλά στα τελευταία λεπτά, κάναμε αρκετά λάθη και ο αντίπαλος μας πλησίασε. Ο Φαίακας είναι μαχητική ομάδα».
Σπύρος Παγιάτης (Φαίακας Κέρκυρας): «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είχαμε μία πολύ ωραία εικόνα. Η ομάδα μας είναι άπειρη, αλλά τα παιδιά ξεπέρασαν τους εαυτούς τους».
ΡΟΥΝΤΑΡ ΠΛΙΕΒΛΙΑ – ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 21-19
Τα πεντάλεπτα: 3-3, 7-4, 11-8, 12-10 (ημχ.), 15-11, 17-13, 20-14, 21-19
ΡΟΥΝΤΑΡ ΠΛΙΕΒΛΙΑ (I. Μάσκοβιτς): Αχντίελιτς, Μίλοβιτς, Γκρούζιτσιτς, Μάτοβιτς 4, Ζίχντοβιτς 1, Τσβίγιοβιτς, Τοπάλοβιτς 1, Κλέπο, Ντίβλοβιτς 2, Κοβάτσεβιτς 4, Βογίχοβιτς 9, Βούκας, Ντρόμπχιακ, Πάχτοβιτς, Κλάτσαρ.
ΦΑΙΑΚΑΣ (Σ. Παγιατής): Παγιατής Γ. 5, Σκορδίλης, Σουρβίνος Π. 7, Σουλάνης 3, Κοντζιάλης, Σουρβίνος Α., Πάλας 3, Φιλάρετος 1, Παπαδόπουλος, Σοφιανός, Προσαλέντης, Γκούσης, Παγιατής Λ., Πουλής, Κονισπολιάτης. Διαιτητές: Λιακόπουλος, Τομίδης Δίλεπτα: 0-2 Πέναλτι: 2/3 - 2/2


ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
Το Ισραήλ συμμετέχει με δύο ομάδες στο 2ο Διεθνές Τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ». Η πρώτη ομάδα που βρίσκεται στον Α’ όμιλο δυσκολεύτηκε μόλις ένα δεκάλεπτο από την Πυλαία. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν κατάφερε να κρατήσει επαφή με το σκορ απέναντι στους Ισραηλινούς που επικράτησαν με 26-14 και μαζί με τη Νόβι Βελιγραδίου  συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Πάνος Γούσιος (προπονητής Πυλαίας): «Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε μουδιασμένα, αλλά στο δεύτερο προσαρμοστήκαμε και είχαμε καλύτερη εικόνα. Με έχουν εντυπωσιάσει οι ξένες ομάδες. Το επίπεδο τους είναι πολύ υψηλό και μας δείχνουν τον δρόμο για περισσότερη δουλειά».
Ντιέγκο Ρέι (προπονητής Ισραήλ): «Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Τα παιδιά ήθελαν να ξεκινήσουν με νίκη το τουρνουά. Η διοργάνωση είναι τέλεια και εξαιρετική ευκαιρία για εμάς να αγωνιστούμε σε πολλά ματς».

ΠΥΛΑΙΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ (1) 14-26
Τα πεντάλεπτα: 2-5, 4-8, 4-11, 7-17 (ημχ), 7-18, 9-21, 13-25, 14-26
ΠΥΛΑΙΑ (Α. Βραχιολίδης): Μπερτόπουλος, Σακελλάρης, Νικολαΐδης, Νεγκάκης Γ., Μπροίκος 1, Τσόχας 1, Νεγκάκης Δ. 2, Αρβανίτης 6, Παπαδόπουλος 1, Χουζούρης, Παπαγεωργίου 1, Κουκμίσης 1, Κατεχής, Λασκαρούδης 1, Καραμπέλης
ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ (1) (Ν. Ρέι): Νταγιάν 8, Βακνίν, Σχνάιντερ 1, Μάνο 1, Σχέμεν 4, Σλουκ, Σαμσόνοβ, Λομπρόζο 6, Γκέρρα, Ζάρο, Ζόρετ 2, Μπαράκ 1, Αβνή, Κόχεν 2, Αχαρόνη 1
Διαιτητες: Λιακόπουλος, Τομίδης Δίλεπτα: 2-1 Πέναλτι: 1/1-1/1

ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ Ο ΦΟΙΒΟΣ
Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Φοίβο Συκεών ήταν το κεντρικό γεγονός της 1ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου του 20υ Διεθνούς τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» με τη Σερβική ομάδα να είναι αυτή που πήρε τους δύο βαθμούς της νίκης επικρατώντας με 23-18.
Ο Φοίβος ξεκίνησε πολύ δυνατά και βρέθηκε να προηγείται πολύ γρήγορα με 3-0, όμως οι Σέρβοι απάντησαν άμεσα και με δικό τους σερί ισοφάρισαν σε 3-3.  Οι δύο ομάδες παίζοντας καλό χάντμπολ και δυνατά πήγαν χέρι – χέρι στο σκορ με την Παρτίζαν να προηγείται και τον Φοίβο να ισοφαρίζει. Μόνο στο τέλος του ημιχρόνου η ομάδα από το Βελιγράδι μπόρεσε να πάει στα αποδυτήρια με διαφορά δύο τερμάτων (12-10).
Το δεύτερο μέρος, η Παρτίζαν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την κούραση που έδειξε να βγάζει ο Φοίβος. Παίζοντας καλύτερη άμυνα και με μεγαλύτερη ταχύτητα αύξησαν τη διαφορά και υποχρέωσαν τον Φοίβο να έχει κακές επιθετικές επιλογές.

Θανάσης Καρακεχαγιάς (προπονητής Φοίβου): «Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς αυτά τα παιχνίδια με ομάδες υψηλού επιπέδου. Έχουμε μόνο να κερδίσουμε από αυτούς τους αντιπάλους. Δεν είχαμε διάρκεια, αλλά αυτό είναι θέμα παραστάσεων και έλλειψης τέτοιων παιχνιδιών».
Ακίμ Κόμνενιτς (προπονητής Παρτιζάν): «Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Παίξαμε κόντρα σε μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Το τουρνουά είναι πιο οργανωμένο σε όλα τα επίπεδα από πέρσι».
ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ–ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 23-18
Τα πεντάλεπτα: 1-3, 4-4, 6-8, 12-10 (ημχ), 14-11, 17-14, 20-16, 23-18
ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ (Α. Κόμνεμιτς): Γκάιτς, Τσάχακ, Χάιντιχ, Τσαΐροβιτς 1, Γκάιτς, Γιέντιτς 1, Χίκολιν, Μπάρατς 1, Γκόικοβιτς, Στάνιτς, Βίζτσινα 2, Μίτιτς, Βέλιοβιτς, Μίτσιτς 7, Κρίστιτς 11
ΦΟΙΒΟΣ (Α. Καρακεχαγιάς): Γιαγκούλας, Μεγκίδης, Γεωργαντόπουλος 5, Δήμος, Παναγιωτίδης 4, Μπόσκος, Καρακεχαγιάς, Αθανασιάδης, Σιγκιρίδης 2, Θωίδης, Μίγας 6, Μαρκατάτος, Καλαϊτζής, Αρβανίτης 1, Φώτογλου. Διαιτητες: Λιακόπουλος, Τομίδης, Δίλεπτα: 1-3, Πέναλτι: 1/1-2/2

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ 2 ΕΠΙ ΤΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
Μεγάλη «μάχη» έγινε στο ματς που έριξε την αυλαία της 1ης αγωνιστικής του Γ’ ομίλου του 2ου Διεθνούς Τουρνουά «Βριληττός» ανάμεσα στη δεύτερη ομάδα του Ισραήλ και τα Βριλήσσια. Οι παίκτες του Σωτήρη Τοντόροβιτς αποδείχθηκαν ιδιαίτερα μαχητικοί και κόντραραν για περισσότερο από τριάντα λεπτά τους αντιπάλους τους, αλλά τελικά ηττήθηκαν με 27-20.
Σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο τα Βριλήσσια -που είχαν την ατυχία να τραυματιστεί στην προθέρμανση ο βασικός τερματοφύλακάς του Κώστας Τσαγκαράκης- ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι και το τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, με τους Ισραηλινούς να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 11-10. Στο β’ μέρος μετά τα πρώτα δέκα λεπτά, το Ισραήλ κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό του και να φτάσει στη νίκη.
Σωτήρης Τοντόροβιτς (προπονητής Βριλησσίων): «Είχαμε την ατυχία να χάσουμε στην προθέρμανση τον βασικό μας τερματοφύλακα Κώστα Τσαγκαράκη. Στο πρώτο ημίχρονο μείναμε κοντά στο σκορ, αλλά στο δεύτερο η διαφορά του σκορ άνοιξε. Δεν έχουμε εμπειρία από τέτοια ματς και το τουρνουά μας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσουμε».
Ντιέγκο Ρέι (προπονητής Ισραήλ): «Η δεύτερη ομάδα που έχουμε μαζί μας απαρτίζεται από παιδιά λίγο μικρότερα ηλικιακά που παίζουν σε ομάδες του Βορρά, ενώ στην πρώτη ομάδα συμμετέχουν παίκτες που αγωνίζονται στο Νότιο Ισραήλ. Προσπαθήσαμε να παίξουμε διάφορες άμυνες  και παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά, στην συνέχεια δείξαμε καλό πρόσωπο και κερδίσαμε δίκαια».
ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ (2) – ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 27-20
Τα πεντάλεπτα: 2-2, 4-3, 9-9, 11-10 (ημχ), 13-12, 15-14, 22-16, 27-20
ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ (2) (Σ. Τουμπούλ): Χαμίσχα 2, Κράο 8, Έξμποργκ, Ζεγκάινοβ, Τακάτς 7, Ζιετλέρ 2, Τούρκενιτς 5, Ράστρον, Σχιούμαν, Γιαρίν, Μπεν Αμί, Άτζμον 1, Μπαρ 1, Βάισμαν, Ζέμαν 1
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Σ. Τοντόροβιτς): Αρώνης 3, Δαπόλας 6, Δαφνομίλης 1, Ζωγραφίδης 5, Ιωαννιδης 2, Κρητικός, Λάσκος 1, Λισίκατος, Μαΐστρος, Παπαναστασίου, Σωτηρίου 1, Τομακίδης 1, Κορκολής, Τσαγκαράκης, Φλώρος. Διαιτητες: Λιακόπουλος, Τομίδης Δίλεπτα: 1-1 Πέναλτι: 3/6 - 1/2

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ
 Όντας ανάμεσα στις ομάδες που θεωρούνται φαβορί για να βρεθούν τουλάχιστον στα ημιτελικά, ο γηπεδούχος Φίλιππος Βέροιας πέτυχε την πρώτη ελληνική νίκη στο 2ο Διεθνές Τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ». Οι Βεροιώτες –που στην περσινή διοργάνωση ήταν φιναλίστ - έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στην αδύναμη Μάλτα όπως φανερώνει και το τελικό 36-7

Τάσος Χατζηπαρασίδης (προπονητής Φιλίππου): «Το παιχνίδι ήταν εύκολο για εμάς και προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε όσον τον δυνατό καλύτερα. Έπαιξαν όλα τα παιδιά και δοκιμάσαμε πολλά σχήματα»
Μίλος Στανίσλεβιτς (προπονητής Μάλτας): «Ήταν το πρώτο ματς αυτής της ομάδας δε διεθνές επίπεδο. Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε και να δειδαχθούμε».
ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΛΤΑΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 7-36
Τα πεντάλεπτα: 2-7, 3-11, 3-15, 3-19 (ημχ), 3-23, 5-30, 6-31, 7-36
ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΛΤΑΣ (M. Στανίσλιεβιτς): Σουλτάνα, Κασάρ Α. 4, Κρετς, Φένετς, Ντέλια, Κασάρ Ξ., Γκρουπέτα 1, Σιαντάρ, Μπονέλλο 1, Σκικλούνα 1, Φαρούτζια
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τ. Χατζηπαρασίδης): Στεριόπουλος, Στεμπάρη, Πασχούλας 1, Ταραμονλής, Ναυροζίδης 4, Σαράφης 3, Παπαδόπουλος 1, Κοντόπουλος 6, Τζιμπούλας 4, Μπαλτατζής 2, Κουκουτσίδης 2, Ζούζος 2, Κωσταράκης 2, Γκαράς 4, Χοργός 5
Διαιτητές: Λιακόπουλος, Τομίδης Δίλεπτα: 0-0  Πέναλτι: 0/0 - 0/0

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ- ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ 1ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Α’ ΌΜΙΛΟΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1η αγωνιστική

ΝΟΒΙ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 28-16
ΠΥΛΑΙΑ- ΙΣΡΑΗΛ (1) 14-26

Βαθμολογία
Ομάδα/Αγ./Γκολ/Β.
1. Νόβι Βελ./1/28-16/2
2. Ισραήλ 1/1/26-14/2
3. Πυλαία Κων/πολης/1/14-26/0
4. Πανιώνιος/1/16-28/0

Β’ Όμιλος
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1η αγωνιστική
ΣΕΝ ΡΑΦΑΕΛ- ΔΡΑΜΑ 29-19
ΠΑΡΤΙΖΑΝ- ΦΟΙΒΟΣ 23-18

Βαθμολογία
Ομάδα/Αγ./Γκολ/Β.
1. Παρτιζάν/1/23-18/2
2. Σεν Ραφαέλ/1/29-19/2
3. Δράμα/1/19-29/0
4. Φοίβος Σ./1/18-23/0

Γ’ ΌΜΙΛΟΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1η αγωνιστική
ΚΡΟΑΣΙΑ- ΠΑΟΚ 40-13
ΙΣΡΑΗΛ (2)- ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 27-20

Βαθμολογία
Ομάδα/Αγ./Γκολ/Β.
1. Κροάσια Ζ./1/40-13/2
2. Ισραήλ 2/1/27-20/2
3. Βριλήσσια/1/20-27/0
4. ΠΑΟΚ/1/13-40/0


Δ’ ΌΜΙΛΟΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1η αγωνιστική
ΡΟΥΝΤΑΡ- ΦΑΙΑΚΑΣ 21-19
ΜΑΛΤΑ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ 7-36

Βαθμολογία
Ομάδα/Αγ./Γκολ/Β.
1. Φίλιππος Β./1/36-7/2
2. Ρούνταρ Πλιέβλια/1/21-19/2
3. Φαίακας Κ./1/19-21/0
4. Μάλτα/1/36-7/0

  • Click to enlarge image CROATIA-PAOK 1.JPG
  • Click to enlarge image CROATIA-PAOK 2.JPG
  • Click to enlarge image CROATIA-PAOK3.JPG
  • Click to enlarge image CROATIA-PAOK4.JPG
  • Click to enlarge image isr-pilaia1.JPG
  • Click to enlarge image isr-pilaia3.JPG
  • Click to enlarge image isr-vrilissia.JPG
  • Click to enlarge image isr-vrilissia2.JPG
  • Click to enlarge image isr-vrilissia3.JPG
  • Click to enlarge image isr-vrilissia4.JPG
  • Click to enlarge image malta-filippos2.JPG
  • Click to enlarge image malta-filippos3.JPG
  • Click to enlarge image novi-panionios 1.JPG
  • Click to enlarge image novi-panionios 2.JPG
  • Click to enlarge image novi-panionios 3.JPG
  • Click to enlarge image partizan-foivos1.JPG
  • Click to enlarge image partizan-foivos3.JPG
  • Click to enlarge image partizan-paok.JPG
  • Click to enlarge image rudar-faiakas 3.JPG
  • Click to enlarge image rudar-faiakas 4.JPG
  • Click to enlarge image rudar-faiakas1.JPG
  • Click to enlarge image rudar-faiakas2.JPG
  • Click to enlarge image s.rafael-drama 1.JPG
  • Click to enlarge image s.rafael-drama 2.JPG
  • Click to enlarge image s.rafael-drama 4.JPG
  • Click to enlarge image s.rafael-drama3.JPG







Εκ του γραφείου Τύπου
vrilittospressoffice@gmail.com
vrilittoshandball@gmail.com                                                                

No comments