Αύριο η πρεμιέρα του Challenge Trophy. Η αποστολή της Εθνικής μας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αύριο η πρεμιέρα του Challenge Trophy. Η αποστολή της Εθνικής μας

Το ΕΑΚ Νεάπολης Λάρισας ανοίγει αύριο Τετάρτη (26/3) τις πύλες του για το Διεθνές Τουρνουά Χάντμπολ Γυναικών «2014 IHF/EHF WOMEN'S CHALLENGE TROPHY», το οποίο θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 30 Μαρτίου. Οχτώ Εθνικές ομάδες μαζί και η Εθνική μας ομάδα θα αναμετρηθούν για τον τίτλο, αλλά και το μοναδικό εισιτήριο που οδηγεί στο «InterContinental Challenge Trophy». Η τελετή έναρξης είναι προγραμματισμένη για τις 11:30, ενώ στις 13:00 η Εθνική μας ομάδα Γυναικών θα αντιμετωπίσει την Λετονία στο πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης στο πλαίσιο του Α' ομίλου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γυναικών Σωκράτης Βακάλης ανακοίνωσε τις 18 αθλήτριες
που θα πάρουν μέρος στο «2014 IHF/EHF WOMEN'S CHALLENGE TROPHY» (Λάρισα, 26-30 Μαρτίου). Αυτές είναι οι: Ανδρίτσου, Παπαδοπούλου, Παρασκεαϊδου (Μ. Αλέξανδρος), Κεπεσίδου, Κοντοστεργίου, Κωστοπούλου, Μανδά, Μασμανίδου, Τσακάλου, Χρυσή (ΟΦ Νέας Ιωνίας), Χατζηπαρασίδου (Ορμή), Τσιτλακίδου (Παναθλητικός), Λάμπρου, Τσομπανίδου (Πανόραμα), Καρσανίδου, Μούρνου (ΠΑΟΚ), Ιωαννίδου (Μακεδονικός), Στουγιαννίδου (Προσοτσάνη).

Από την 22μελής αποστολή που πραγματοποίησε την προετοιμασία της στη Βέροια, αποκλείστηκαν οι: Τσαλουκίδου (Μ. Αλέξανδρος), Κοτσαμπουικίδου (ΟΦ Νέας Ιωνίας), Γαλανούδη (Φέρωνας) και Σαραντάκου (Κορυδαλλός).

Άπαντες στην ομάδα είναι ευχαριστημένοι από την πορεία της προετοιμασίας και υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση του τουρνουά.
Η αποστολή της Εθνική μας ομάδας το πρωί παρακολούθησε την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Λάρισας, ενώ το μεσημέρι ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση στο γήπεδο των αγώνων.

Βακάλης: «Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια»
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γυναικών Σωκράτης Βακάλης σχολίασε: «Είμαστε έτοιμοι για αυτό το τουρνουά. Έχουμε κάνει ό,τι μπορούσαμε καλύτερο στην προετοιμασία μας. Για την ποιότητα των αντιπάλων δεν γνωρίζουμε πολλά. Έχουμε δουλέψει πολλά σενάρια, ώστε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι. Μπορούμε να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι του αντιπάλου. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε να είμαστε νικητές».

Χατζηπαρασίδου: «Κάναμε καλή δουλειά»
Η περιφερειακή της Εθνικής ομάδας και της Ορμής Λουξ Μαρία Χατζηπαρασίδου υπογράμμισε: «Σίγουρα έχουμε κάνει πολύ σκληρή δουλειά. Όλα τα κορίτσια θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα είναι κρίμα να μην πάρουμε αυτό που αξίζουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε πρώτα την Λετονία και έπειτα να έχουμε την ψυχολογία με το μέρος μας για τα επόμενα ματς. Θέλουμε να έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο της Λάρισας να μας στηρίξει και να μας βοηθήσει στο έργο μας».

Μούρνου: «Το θέλουμε πολύ»
Η αθλήτρια της Εθνικής ομάδας και του ΠΑΟΚ Λένα Μούρνου επισήμανε: «Πιστεύω θα τα πάμε πολύ καλά. Κουραστήκαμε πολύ στην προετοιμασία έτσι ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμες στο τουρνουά. Είναι μια διοργάνωση στην έδρα μας και θέλουμε να έχουμε μια πετυχημένη παρουσία. Το θέλουμε πάρα πολύ. Μακάρι να φτάσουμε ψηλά -και γιατί όχι;- να διεκδικήσουμε την πρωτιά. Εύχομαι οι κάτοικοι της Λάρισας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας και να έρθουν στο γήπεδο να μας υποστηρίξουν».

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Α΄ όμιλος: Ελλάδα, Μολδαβία, Λετονία, Βέλγιο
Β΄ όμιλος: Βουλγαρία, Εσθονία, Ισραήλ, Αρμενία

Το πρόγραμμα
Τετάρτη 26/3/2014
11.30: Τελετή Έναρξης
13.00: Ελλάδα-Λετονία
15.00: Μολδαβία-Βέλγιο
17.00: Βουλγαρία-Ισραήλ
19.00: Εσθονία-Αρμενία

Πέμπτη 27/3/2014
13.00: Βέλγιο-Ελλάδα
15.00: Λετονία-Μολδαβία
17.00: Αρμενία-Βουλγαρία
19.00: Ισραήλ-Εσθονία

Παρασκευή 28/3/2014
13.00: Ελλάδα-Μολδαβία
15.00: Λετονία-Βέλγιο
17.00: Βουλγαρία-Εσθονία
19.00: Ισραήλ-Αρμενία

Σάββατο 29/3/2014
14.00: Αγώνας κατάταξης 3Α-4Β
16.00: Αγώνας κατάταξης 3Β-4Α
18.00: Πρώτος Ημιτελικός 1Α-2Β
20.00: Δεύτερος Ημιτελικός 1Β-2Α

Κυριακή 30/3/2014
12.00: Αγώνας κατάταξης για θέσεις 7-8
14.00: Αγώνας κατάταξης για θέσεις 5-6
16.00: Μικρός Τελικός για θέσεις 3-4
18.00: Τελικός
20.00 Τελετή Λήξης- Απονομές

2 comments

Anonymous said...

Γνωρίζει κανείς , για να με βοηθήσει ποια σωματεία θα ψηφίσουν στη Γενική Συνέλευση !!!!!!!!

Anonymous said...

Δύο προπονητές και εδώ !!!
προβλέπονται μεγάλες επιτυχίες ...
ή μεταθέσεις,αποσπάσεις,τραπεζώματα,μαχαιρώματα κλπ .... γενικά προβλέπονται πολλά !!

τα βιογραφικά να γεμίζουν κι ας είναι με μουντζούρες !!