Νίκη για Δούκα, που ζητάει αλλαγή έδρας με Ζαπορόζιε - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη για Δούκα, που ζητάει αλλαγή έδρας με Ζαπορόζιε

Ο Δούκας επικράτησε με 23-13 του Κιλκίς στην αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών και διατήρησε ζωντανές τις πιθανότητές του είναι στην προνομιούχο τετράδα με το τέλος της κανονικής διάρκεια του πρωταθλήματος, όμως το μυαλό παικτών και ιθυνόντων της ομάδας ήταν στην Ουκρανία. Όσο κι αν είναι αγωνιστικά αδιάφορη η ρεβάνς με τη Ζαπορόζιε για τη φάση των «16» του Τσάλεντζ Καπ ανδρών, αφού στο πρώτο παιχνίδι ο Δούκας είχε ηττηθεί με 27-17, τα όσα δραματικά συμβαίνουν σε πολιτικό επίπεδο στην Ουκρανία που κόστισαν τη ζωή πολλών ανθρώπων, έχει θορυβήσει τους ανθρώπους της ομάδας των εκπαιδευτηρίων. Η διοίκηση του Δούκα απευθύνθηκε στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία ζητώντας την αλλαγή της έδρας (να γίνει η ρεβάνς σε ουδέτερο γήπεδο) όπως ακριβώς αποφάσισε και η ΟΥΕΦΑ για το ματς του Europa League στο ποδόσφαιρο για τον παιχνίδι της Δυναμό Κιέβου με τη Βαλένθια. Το συγκεκριμένο παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (20/1) η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε να διεξαχθεί στη Λευκωσία κι όχι στο Κίεβο.

«Ατσαλένια» άμυνα στο β' μέρος


Στο αγωνιστικό κομμάτι, το Κιλκίς κατάφερε να διατηρηθεί στο α' μέρος στο παιχνίδι, αλλά το β' μέρος ανήκε εξ ολοκλήρου στον Δούκα. Με καταπληκτική άμυνα, η ομάδα του Γιώργου Κρανάκη δέχθηκε μόλις τρία τέρματα, δύο από τον Δημάκη και ένα από τον Κυπραίο. Είναι χαρακτηριστικό πως οι φιλοξενούμενοι έμειναν χωρίς γκολ από το 47' μέχρι τη λήξη του αγώνα, την ώρα που ο Δούκας είχε επιθετικές λύσεις κι άνοιγε την υπέρ του διαφορά.

«Ξέραμε ότι για εμάς η νίκη ήταν μονόδρομος μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη, αλλά στο δεύτερο διορθώσαμε αρκετά και ήμασταν πιο αποτελεσματικοί φτάνοντας στη νίκη», σχολίασε ο πλέι μέικερ του Δούκα Φραγκίσκος Ζαλώνης.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 23-13

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 4-3, 7-4, 9-5, 9-8, 11-10 (ημχ.), 11-11, 13-11, 15-12, 17-13, 18-13, 23-13

ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης 3, Ακάλεστος, Μουντζουρίδης 7, Τόμπρος 1, Τζηράς 3, Γκέρτσος, Ζαμπούνης 1, Μανουσέλης, Σαμαράς 4, Αϊβαλιώτης, Ρηγάτος, Κλεώπας, Ντούνης 1, Μπάγιος 1, Γεωργιάδης, Αραπακόπουλος 1.

ΚΙΛΚΙΣ (Γιάννης Λαζαρίδης): Παρασκευαϊδης, Τζιώκας, Κυπραίος 5, Δούγιας 1, Χαλκίδης, Δεληγιάννης 1, Χοτζούδης, Δημάκης 4, Μαραντίδης, Τοκατζόγλου, Παπαδόπουλος Π., Παπαδόπουλος Α., Σισμανίδης, Γρηγοριάδης 2, Κοβλακάς, Τριανταφύλλου.

Διαιτητές: Τσάκωνας- Κουτσός, Κόκκινη: 47:52 Γρηγοριάδης (τρία δίλεπτα), δίλεπτα: 4-7, πέναλτι: 5/6-2/2

Πηγή: http://www.sentragoal.gr/

12 comments

Anonymous said...

"διατήρησε ζωντανές τις πιθανότητές του είναι στην προνομιούχο τετράδα με το τέλος της κανονικής διάρκεια του πρωταθλήματος" γιατί υπάρχει περίπτωση να μην είναι? Αεκ-Αργος-Δουκας-Παοκ θα είναι και φέτος η 4άδα άνετα κιόλας!Το Λουτράκι και το Κιλκίς ήταν πυροτεχνήματα του πρώτου γύρου!

Anonymous said...

Ενταξει ρε εκει στο Κιλκις,το καταλαβαμε οτι δεν θελετε να βγειτε τετραδα αλλα δεν ειναι αναγκη να ξεφτιλιζεστε κιολας!
Λαζαριδη ξερεις τωρα εσυ,κανε κ ενα ψυχικο στον χαντμπολικο σου πατερα

Anonymous said...

Ξέχασαν να σκοράρουν τα παιδιά στο β' ημίχρονο, το μεροκάματο να βγαίνει. Συνεχίστε τη καλή δουλειά και ο κόσμος θα σας το ανταποδώσει, κρίμα σας...

Anonymous said...

Πάμε στοίχημα; Φόρτσα bet365.com!!!€€€

Anonymous said...

Επειδή είδα το παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο πάνω απο 5 γκολ δεν έπρεπε να βάλουν 10 σουτ έκαναν στο τέρμα 10 γκόλ έβαλαν,στο δεύτερο ημίχρονο απλά απέκρουσαν και κάποια οι τερματοφύλακες του Δούκα!Και 3 που έβαλαν,πολλά ήταν!

Anonymous said...

Έγινε Βασιλάκη ...

Anonymous said...

κριμα σε ολους εσας που δεν λετε να βαλετε το χερι στην τσεπη να βοηθησετε την ομαδα λαμογια..πειτε και σε εμας ποσο πληρωνε η δοαφορα και ποσα λεφτα εδινε..εξυπνοβλακες ολοι κακομοιρηδες..περσυ που χασανε 2 γκολ μεσα στο δουκα κανεις δεν ειπε τιποτα..λες και τοτε δεν μπορουσαν..ενα τραγικο κιλκις θα μπορουσε να χασει και με περισσοτερα γκολ απο τον ποκυ καλο δουκα..οσοι ηταν στο γηπεδο ειδαν τι εγινε. οι υπολοιποι καθιστε στον καναπε σας. εκτος και αν θελετε να φερετε λεφτα να αφησουν ολοι τις δουλειες τους και να παλεψουν για την τετραδα. βλαχομαγκες!

Anonymous said...

Μην εξάπτεσαι κόουτς, χαλάρωσε, ξέρεις εσύ!

Anonymous said...

κοουτς δεν ειμαι και πιο χαλαρος πεθαινεις...εσυ μαλλον δεν ξερεις!

Anonymous said...

Έγινε αρχηγέ!!!

Anonymous said...

ουτε αρχηγος...εχεις πολλες προσπαθειες ακομα!

Anonymous said...

Εντάξει ''αγνέ'' αγωνιστή της ανάδειξης του αθλητισμού, μας έπεισες όλους.