Αναβολή των πρωταθλημάτων αυτό το Σαββατοκύριακο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναβολή των πρωταθλημάτων αυτό το Σαββατοκύριακο

Με ανακοίνωση της η ΟΧΕ γνωστοποίησε την αναβολή της ερχόμενης αγωνιστικής, λόγω της κοινής απόφασης των συνδέσμων διαιτητών να προχωρήσουν σε απόχη για την μη καταβολή των οδοιπορικών τους εδώ και ένα χρόνο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας: "Μετά την απόφαση των διαιτητών για αποχή τους από τους αγώνες, χωρίς να έχει υπάρξει οποιαδήποτε προσπάθεια για επικοινωνία και διάλογο με την ΟΧΕ, η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος αποφάσισε την αναβολή όλων των προγραμματισμένων αγώνων (Α1 Γυναικών, Α2 Γυναικών, Β' ανδρών και ηλικιακά) του Σαββατοκύριακου."

66 comments

Anonymous said...

Ωραίο αυτό: "χωρίς να υπάρξει προσπάθεια για επικοινωνία με την ΟΧΕ". Απλήρωτοι για πάνω από 15 μήνες και ήθελε ο πρόεδρος και επικοινωνία... Πρόεδρε, αν δεν μπορείς, και δεν είναι και κακό, κλείσε την Ομοσπονδία και άσε μας να συγχωνευτούμε με κάποια άλλη όπου ο πρόεδρός της θα τρέξει για να βρει χορηγούς. Ίσως έτσι να σωθεί το άθλημα στην χώρα.

Anonymous said...

Ποια επικοινωνία ζητάνε τα λαμόγια.
Εδω έχουμε χάσει τη μπάλα, κι αυτή ζητάνε επικοινωνία.
Μαζί με τους διαιτητές και τα σωματεία . Να το κλείσουμε το μαγαζάκι τους μέχρι να μάθουν να το συντηρήσουν ΣΩΣΤΑ και ΔΙΚΑΙΑ .
μπάρμπα Παντελή είσαι χειρότερος και από τον αλησμόνητο Αλικάκο .
Αξιος , τα κατάφερες να μας πάς στον ΠΑΤΟ.

Anonymous said...

ρε βλακα που δεν εισαι λαμογιο μιλα συγκεκριμενα,πες που αδικήθηκες,πες τι σου χρωστάει και τι λεφτα του εχουν δωσει σαν πολιτεια να σου δωσει,πετας μια παπαρια και θες να το παιξεις και ηρωας . από αληθειες πασχουμε όχι από ηλιθιους.

Anonymous said...

Σίγουρα και ειμαι Βλάκας γιατί ασχολούμαι μαζί σας ρε λαμόγιο 5.20.
Αν σου πω ρε νούμερο θα βρω το δίκιο μου? Μόνο αν σας διώξουμε το χαντμπωλάκι έχει ελπίδες να επιβιώσει...
Αυτά και επανέρχομαι...

Anonymous said...

με εκανες να δακρυσω ρε μεγαλε,ρε χαζουλιακα επιτελλους μιλα συγκεκριμενα σε προκαλω ...να μαθω θελω κ εγω!!! εχω βαρεθεί εδώ μεσα τις απειλες κ από ουσια μηδεν!!! προσπαθω να μαθω τι συμβαινει να δω ποιος φταιει να τα χωσουμε ρε αδερφε αλλα σε ποιον? Δ.Σ κ ψευτοπροεδροι όπως εσυ κοκοκοκοκοκο

Anonymous said...

λοιπον Παντελή η επιστολη σου δειχνει σε ποσο αμηχανη θεση σε εχει φερει ο τροποσ με τον οποιο διαχειριζεσαι τισ τυχες του ελληνικου χαντμπολ. τι εννοω; δεν γινεται ρε τεραστιε προεδρε να χρωστας σε ολο τον κοσμο να μην κανεισ τπτ για αυτο εκτος απο καποιες σαπιες χορηγιες που δεν προσφερουν τπτ βλεπε AVIS και βγαζεισ ανακοινωση και κατηγορεις τους διαιτητες οτι φταινε και δεν ηρθαν σε συννενοηση με την ομοσπονδια δηλ με εσενα. λυπαμαι που δεν την εχουν καταδικασει το συνολο των παραγοντων του αθληματος αλλα αυτοι θα παρουν κασερι. εκπροσωπους και ομοσπονδια ελληνων διαιτητων δεν υπαρχει οποτε και εσυ εδω και δυο χρονια που βαζεις εκει που δεν πιανει μελανι τα χρεη του διαιτιτακου και δεν υπολογιζεις αλλα οτα γινεται η στραβη κραζεις πρωτος πρωτος. μακαρι να ζησουμε εποχες Στελιου οπου η ομοσπονδια ειχε προσβαση στην ελληνικη πολιτεια και κυβερνηση και δεν επετουσε αλλα διεκδικουσε και επερνε αυτο που της αναλογουσε. και οταν εφευγε αυτος ο μεγαλος Προεδρος λοιδοριμενος ελεγε οτι καποτε θα μου πειτε να γυρισω αλλα θα γελαω μεχρι δακρυων μαρτυρας ο Γκαντης. καληνυχτα ελληνικη χειροσφαιρα

Anonymous said...

χανμπολ ΤΕΛΟΣ με αυτον τον προεδρο.

Anonymous said...

καλα τα λεει ο φιλος για τον Στελιο. εκανε βεβαιως τα λαθη του με τους Σιμους Μπαμπηδες και Παντεληδες που εφερε για προεδρους αλλα φαγαμε γλυκο ψωμακι πολλοι απο μας.

Anonymous said...

Λοιπον για να μαθει ο κοσμος οι διαιτητες πηραν χρηματα οδοιπορικων απο την οχε τελευταια φορα τον σεμπτεμβριο του 2012 , το 25% των οφειλομενων μεχρι και τον Μαιοι του 2012 .αρα μας χρωστουν το 75% για οδοιπορικα ως τον Μαιο του 2012 και το 100% των οδοιπορικων απο Σεπ. Του 2012 μεχρι και σημερα. Και μετα λεει δεν συννενοηθηκαμε με την οχε . Δηλ τι περιμενε οταν ελεγε στο σεμιναριο του Σεπ ο τεραστιος προεδρος οτι λεφτα δεν υπαρχουν αλλα βαλτε πλατη να επιχορηγουμε τα πρωταθληματα εμεις για να κανει τη φιγουρα του καινα βγαινει φοτο αυτος ;

Anonymous said...

Πρόεδρε δεν πρέπει να έχεις παράπονο. Πλάτη βάλαμε. Τώρα ήρθε η ώρα να βάλεις εσύ.-

Anonymous said...

Ντροπή σας κ. ΧατζηΠαντελή.
Για ποιον διάλογο μιλάτε;
Εσείς που βάζετε την Κ.Ε.Δ. να στείλει επιστολή στους συνδέσμους για να τους πει ότι την Παρασκευή θα ανακοινώσετε το ύψος του ποσού που μπορείτε να διαθέσετε για τη διαιτησία από την τελευταία επιχορήγηση που λάβατε (αλήθεια πότε έγινε αυτό;), αντί να στείλετε εσείς έγγραφο αμέσως μόλις λάβατε την όποια επιχορήγηση και να μας γλυκάνετε βρε αδερφέ.
Εσείς που στη Βέροια μονολογήσατε για 5 λεπτά στο σεμινάριο των διαιτητών χωρίς να δώσετε τη δυνατότητα να σας μιλήσει ουδείς. Το μόνο που είπατε φυσικά ήταν ότι λεφτά δεν υπάρχουν (ως άλλος Γιωργάκης). Αλήθεια τα 400 ευρώ υπερωρίες που ακούγεται τελευταία στην πιάτσα ότι παίρνουν οι υπάλληλοι της ΟΧΕ ισχύει;
Τον τελευταίο 1,5 χρόνο συνεχώς λέτε ότι η ομοσπονδία είναι σε καλύτερη μοίρα από άλλες και ότι δεν χρωστάει!!! Προφανώς και πληρώνετε νοίκι, υπαλλήλους, ΔΕΗ, ΙΚΑ, νερό, τηλέφωνα. Ξεχάσατε βέβαια να βάλετε στο λογαριασμό τα οφειλόμενα σε σωματεία, διαιτητές, γραμματείς και όποιον άλλον συνεισφέρει για να υπάρχει το άθλημα, που χωρίς αυτούς δεν θα είχαν δουλεία οι υπάλληλοι της ομοσπονδίας ούτε και εσείς τόσες σκοτούρες στο κεφάλι σας.
Φταιμέ εμείς που μετά τον περσινό διάλογο και την κοροϊδία από μέρους σας τελειώσαμε την αγωνιστική χρονιά, αλλά και που αρχίσαμε την φετινή.
Δεν θέλω να μου απαντήσετε ούτε εσείς ούτε οι υπάλληλοι "σας", γιατί δεν μου αρέσει ο διάλογος.

Anonymous said...

Δεν το πήγες καλά το καράβι Παντελή ,αν και θαλασσινός όλο το καλοκαίρι στην Λέρο ήσουν και αρμένιζες.
Το στούκαρες στα βράχια και άντε τώρα να γυρίσει θριαμβευτής ο ΟΛΘ , να σώσει την κατάσταση . Και σε κλαίω από τώρα στο πρώτο αγώνα της Ν.ΙΩΝΙΑΣ πολύ σφάξιμο σε βλέπω , αρνί πασχαλινό θα θυμίζεις .....

Anonymous said...

Είναι λυπηρό για κάποιους γιατί δεν εκφράζουν επιχειρήματα ..απλά κράζουν. Θέλω να θέσω όμως κάποια ερωτήματα: 1) Έχει πάρει η ΟΧΕ χρήματα και δεν τα έχει δώσει σε σωματεία διαιτητές κτλ?(από ότι ξέρω όχι) 2)Μιλάτε για χορηγούς ... έλεος με αυτή την καραμέλα ...για βρείτε εσείς σ ένα άθλημα που δεν πουλάει, (στην Ελλάδα η χορηγία είναι μόνο μέσα από διαπλεκόμενο κρατικό χρήμα..) 3)Είστε τόσο ανθρωποφάγοι κάποιοι που η λύση είναι να απολυθούν οι υπάλληλοι?..τι ακριβώς προτείνεται.4)Μην ξεχνάτε ότι το χάντμπολ είναι ένα ερασιτεχνικό "μικρό άθλημα" . Αν πραγματικά έχετε κότσια κάποιοι τολμήστε να κάνετε λίγκα μαζευτείτε 5, 6 ομάδες και κάντε το...αλλά φίλοι δ τότε θα καταλάβετε ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα... (και ας έχετε διαιτητές που να παίρνουν 300 ευρώ το παιχνίδι).
Ο Χατζηιωάννου ελέγχετε γιατί δεν "αναποδογύρισε το τραπέζι του ελληνικού χάντμπολ" να φέρει νέα πρόσωπα, νέες λογικές,πιο αξιοκρατικές, πιο τεχνοκρατικές. ο Αγγελούδης ας συνεχίσει να βγάζει το μεροκάματο στον ΟΛΘ (ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΏΣΕΙ ΆΛΛΟ...)
ΥΓ. Να γλυτώσουμε και τα αεροπορικά πήγαινε έλα...στην θεσσαλονίκη.

Anonymous said...

Φιλε 2.07 να σου απαντησω με μια ερωτηση τωρα λογω κρισης ειπε ο Παντελης οτι λεφτα δεν υπαρχουν και για αυτο θα μας χρωστουν . Οταν παλιοτερα δεν υπηρχε κριση και οι επιχορηγησεις ηταν τεραστιες νομιζεις οτι δεν χρωστουσαν χρηματα στους διαιτητες ? μια ζωη εναντι εδιναν ... Οποτε το παραμυθι ... Τελος Απλα τωρα δεν γινεται να στερεις χρηματα απο τον εαυτο σου και την οικογενεια σου για να κανει η οχε πρωταθληματα γιατι πολυ απλα δεν περισσευουν..

Anonymous said...

Καθαρές κουβέντες κύριοι ,δυστυχώς επτωχεύσαμε και όποιος θέλει ακολουθεί( σιγά μην βρεθούν εθελοντές ) αλλά να μιλήσουν όλοι με ανοιχτά χαρτιά και όχι με μισόλογα και υπεκφυγές .
Δυστυχώς εως σήμερα η κατάσταση ήταν να βολεύονται όλοι τους με μοναδικά θύματα τους διαιτητές που δεν είχαν μέσο πίεσης . Όλοι τους κάτι είχαν πάρει από την όλη ιστορία είτε προπονητές , σύμβουλοι, υπάλληλοι και ορισμένοι διαιτητές που διπλοπληρώθηκαν και λάμβαναν τις μετακινήσεις τακτικά .

Οι περισσότεροι είναι απλώς θύματα του συστήματος που πρέπει δυστυχώς να έχει και τέτοιους γιατί αλλιώς δεν λειτουργεί για να κονομάνε μερικοί -μερικοί.Και να μην μου πει κανένας ότι δεν παίζει αυτό μέχρι και στις αποσπάσεις των προπονητών ρουσφέτι έπεσε ,καλά δεν συζητάμε τα προηγούμενα χρόνια .
Για να είμαστε και δίκαιοι ο τωρινός πρόεδρος κουβαλάει αμαρτίες παλιότερων διοικήσεων από την γέννηση του ελληνικού χάντμπολ σε συνδυασμό με την κρίση το γλυκό έδεσε . Δεν οφείλουν τίποτα όμως οι διατητές να είναι απλήρωτοι για 14 μήνες από οδοιπορικά και μετακινήσεις .Ή έχεις χρήματα και κάνεις τους αγώνες ή σταματάς .Με υποσχέσεις δεν γίνεται πλέον στην Ελλάδα τίποτα .

Anonymous said...

Φρέσκα Νέα
ΕΞΟΦΛΟΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΤΕΣ.
Το πρωτάθλημα αρχίζει τρέξτε στα γήπεδα το Σαββατοκύριακο.

Anonymous said...

Οι διαιτητές έχουν δίκιο, όπως κάθε άνθρωπος που παρέχει τις υπηρεσίες του και δεν πληρώνεται. Ωστόσο προφανώς μιλάνε για παλιές οφειλές, αφού από πέρσυσι του πληρώνουν τα γηπεδούχα σωματεία. Θα μπορούσαν όμως να κάνουν το εξής απλό για να δείξουν ότι τους ενδιαφέρει το άθλημα αυτό. Να συμμετέχουν στα ηλικιακά και να απέχουν από τα εθνικά πρωταθλήματα.

Anonymous said...

2.07 όταν δεν έχεις χρήματα δύο δρόμοι υπάρχουν α) ή ψάχνεις και βρίσκεις , β) ή ενημερώνεις τους άμεσα ενδιαφερόμενους ( σωματεία - διαιτητές ) ότι ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ το μαγαζάκι μέχρι να βρεθεί λύση...
Αλλά εσύ Παντελή σαν ψευτοπρόεδρος όπως εμείς , ήθελες να κάνεις μόστρα με τα λεφτά των άλλων... και μπράβο σου...
Καλά κάνεις αφού τα κορόιδα οι ψευτοπρόεδροι πληρώνουν από τη τσέπη τους διαιτητές-γραμματείες-μετακινήσεις για να γίνονται πρωταθλήματα... και μπράβο μας...
Εις Υγείαν των Κορόιδων ...και μπράβο σας...

Anonymous said...

Στο μπράβο μας να βάζεις και τον Παντελή γιατί κι εκείνος πληρώνει και μάλιστα με δικά του λεφτά που βγάζει από τη δουλειά του.

Είναι ο πρώτος Πρόεδρος της ΟΧΕ που είναι και επικεφαλής σωματείου ταυτόχρονα και έχει κάτι τυπάκια να του τη λένε, που δεν έχουν βάλει ποτέ μια στο άθλημα και έψαχναν να βολευτούν αριστερά και δεξιά μπας και βγάλουν κανένα φράγκο. Αυτοί που είπε ο άλλος παραπάνω ότι φάγανε γλυκό ψωμάκι από τον Αγγελούδη και τώρα που δεν έχει κοκο τους φταίει ο Παντελής. Για πες μας ρε μεγάλε ποιοι φάγανε γλυκό ψωμάκι?





Anonymous said...

10.26 άσχετε παπαγάλε! Κωσταντούλας και Χαλκίδης (ΒΑΟ -Αρης Νικαιας).Σου λένε τίποτα αυτά τα ονόματα?

Anonymous said...

Αυτό σε πείραξε? Στα αλλά δεν βλέπω να λες τίποτα? Για πες μας εσύ έχεις βάλει ευρώ στο άθλημα ή έτρωγες γλυκό ψωμάκι?

Anonymous said...

Τι γλυκό ψωμάκι ρε παιδιά!!!!!
Δηλαδή όπως όλα τά Λαμόγια πού διέλυσαν τά πάντα δίνωντας γλυκό ψωμί στούς κολλητούς γυμνοσάλιαγκες!!! Βεβαια κολλητος του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ......

Anonymous said...

Λεφτά από Δευτέρα!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Τι θέλει να πει ο ποιητής αναφέροντας τους αλησμόνητους κομματάρχιδες Κωνστάντουλα και Χαλκίδη...ρε υπερλαμόγιο θα σου αναφέρω κι εγώ Χαιρόπουλο , Αλικάκο , εκείνον της Αρτας ( αναγ) , της Πατρας (Ηρακλ) , του Κιλκίς ( Α.Ο.Κ.) , της Βέροιας ( φιλ-ΓΕΒ )και διαφορους άλλους των Αθηνών και περιχώρων ... ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ του αθλήματος κάνουμε?

Anonymous said...

Λεφτά δεν μπαίνουν και συνεπώς απεργία εως τέλους χρονιάς .Καληνύχτα και όνειρα γλυκά .

Anonymous said...

Παντελάκο τι έγινε από Παρασκευή το πήγες Δευτέρα? Όλοι οι σύνδεσμοι έχουν συνεννοηθεί να μην κάνουν πίσω αν δεν τους ξόφλησης μέχρι 31-12-2012. Πολλοί έχουν να παίρνουν πάνω από 2000€ μεχρι3500€ ως τις 31-12-2012, φανταστείτε πόσο είναι το ποσό μέχρι σήμερα.

Anonymous said...

Μάλλον δεν έχεις καλή ενημέρωση από τους συνδέσμους, όχι 31-12-2012, αλλά την περίοδο 2012-13 δηλαδή μέχρι Μάιο 2013. Έχουμε πάθει λουμπάγκο από την πλάτη που βάζουμε όλα τα χρόνια.

Anonymous said...

"Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 13/1 θα συνεδριάσει εκτάκτως η Οικονομική Επιτροπή της ΟΧΕ προκειμένου να εξετάσει τα οικονομικά δεδομένα και να εισηγηθεί άμεσα στο Διοικητικό Συμβούλιο προτάσεις κατανομής των εκτιμώμενων εσόδων για το 2014, καθώς και τις δυνατότητες τακτοποίησης οφειλών της ΟΧΕ προς τους διαιτητές. Η συνεδρίαση ορίστηκε για την Δευτέρα το απόγευμα προκειμένου να έχει μεσολαβήσει η συνάντηση των Πρόεδρων των ομοσπονδιών στην ΕΟΕ για τα οικονομικά του 2014 το Σάββατο 11/1, ώστε να υπάρχουν στην διάθεση της επιτροπής τυχόν νέα δεδομένα."
Των εκτιμώμενων εσόδων για το 2014, ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!
Αλλάξτε τον τίτλο της συγκεκριμένης ανάρτησης σε "ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ" ή "ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ".
Καλημέρα σας!!!

Anonymous said...

ποιητήήήήή...τι έγινε κατάπιες τη γλωσσα σου?
άντε βρε τώρα που έρχονται τα ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ Εσοδα 2014, τα αφεντικά σου θα ρίξουν το ρευστό στους διαιτητάς και όλα θα γίνουν όπως πριν...αφου οι ψευτοπρόδροι θα συνεχίσουν να πληρώνουν την χορηγία τους για να γίνουν τα πρωταθλήματα της οχε

Anonymous said...

Παντελάκο τόσα χρόνια εσύ και οι προκαθήμενοι σου τρώγατε τα λεφτά που έδινε η Γ.Γ.Α. για τους διαιτητές και τους βάζατε ένα 10 ή στην καλύτερη 20% των οφειλομένων και έχουμε σήμερα διαιτητές που περιμένουν να ξεχρεώσουν από 2007 μέχρι και σήμερα.
Ευτυχώς που ξύπνησαν τα κορόιδα και θέλουν τα αυτονόητα δηλαδή να μην υπάρχουν οφειλές από προηγούμενες χρονιές.
Τόσα χρόνια εκβιάζατε τους συνδέσμους να παίζουν και να μην μιλάνε, μέσο των διεθνοποιήσεων κάποιων διαιτητών και παρατηρητών. Τώρα που δεν υπάρχουν άλλοι για διεθνοποίηση κατάλαβαν οι διαιτητές ότι πρέπει να δουν συνολικά το πρόβλημα.Κάλιο αργά παρά ποτέ.

Anonymous said...

Για να δείτε τι μπαρούφες μας έταξε η προεδράρα τον Σεπτέμβριο του 2012


Κε Πρόεδρε,

Σας διαβιβάζουμε την νέα πρόταση της ΟΧΕ προκειμένου να τερματιστεί η αποχή των διαιτητών.
Λόγω των εξαιρετικά στενών χρονικών περιθωρίων που σχετίζονται και με την συνέχιση της τηλεοπτικής κάλυψης και επιλογή αγώνα στην Α1 ανδρών, παρακαλούμε η απάντηση σας να διαβιβαστεί στην ΟΧΕ το αργότερο μέχρι αύριο ημέρα Τετάρτη και ώρα 3.00μμ.

Η πρόταση της ΟΧΕ είναι η εξής:
«1. Άμεση καταβολή 50.000? έως την Παρασκευή 5/10/2012. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και παρανοήσεων σας ενημερώνουμε ότι το ποσό αυτό προοριζόταν για άμεση κάλυψη των διοικητικών και λειτουργικών δαπανών του τρέχοντος μηνός (ΔΕΚΟ, ενοίκια, ΙΚΑ, φόροι, κλπ). Επειδή όμως υπάρχει ένα ποσό σε διαδικασία εκταμίευσης από την ΓΓΑ το οποίο ευελπιστούμε ότι θα έχει μπει στο λογαριασμό της ΟΧΕ μέχρι τέλος του τρέχοντος και από το οποίο ούτως ή άλλως θα δίδονταν χρήματα για πληρωμή μέρους των οφειλομένων σας, η ΟΧΕ αποφάσισε να σας το καταβάλει άμεσα (έστω και με κίνδυνο να μην έχει την δυνατότητα στο τέλος του μήνα να πληρώσει τις πάγιες υποχρεώσεις της σε περίπτωση καθυστέρησης της εκταμίευσης). ( Δεν έγινε ποτέ)

2. Εφόσον η εκταμίευση του εγκεκριμένου προϋπολογισμού από την ΓΓΑ εκτελεστεί στο 100% για το 2012, η διοίκηση της ΟΧΕ δεσμεύεται ότι με την πλήρη υλοποίηση του οι διαιτητές θα έχουν λάβει συνολικά το 60% των σημερινών οφειλομένων τους. Τονίζουμε ότι οι καταβολές προς τους διαιτητές θα γίνονται τμηματικά ανάλογα με την αντίστοιχη τμηματική καταβολή από την ΓΓΑ προς την ΟΧΕ. ( Δεν έγινε ποτέ)

3. Τροποποίηση των προκηρύξεων των εθνικών κατηγοριών στα άρθρα που αφορούν τις κυρώσεις για μη καταβολή χρημάτων από τα σωματεία πριν την έναρξη των αγώνων και μετατροπή των προστίμων σε κλείσιμο του ΦΑ σε βάρος του γηπεδούχου. ( Το μόνο που έγινε)

4. Υπάρχει ήδη συνεννόηση με την ΚΕΔΧ -υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν τα κωλύματα- να γίνονται ορισμοί αγώνων για 2 έως και 3 εβδομάδες νωρίτερα, δίνοντας την δυνατότητα στους μετακινούμενους διαιτητές να κλείνουν φθηνότερα εισιτήρια. Επίσης η ΟΧΕ βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία με τον χορηγό AVIS, προκειμένου να βρεθεί τρόπος να ενταχτούν στα οφέλη της χορηγίας και οι διαιτητές όταν μετακινούνται με ΙΧ για αγώνες.
( Η μεγαλύτερη μπαρούφα )

5. Θα αυξηθεί περαιτέρω από την ΚΕΔΧ ο ορισμός διαιτητών χωρίς το κώλυμα της εντοπιότητας μειώνοντας έτσι τον αριθμό μετακινήσεων και εξόδων για τους διαιτητές. Η ΚΕΔΧ έχει ήδη λάβει το σχετικό αίτημα από την ΟΧΕ. ( Τρίχες)

6. Η ΟΧΕ έχει ήδη κλείσει συμφωνία με χορηγό εταιρεία για την παροχή δωρεάν ρουχισμού στους διαιτητές (2 στολές έκαστος).
( Το μεγαλύτερο παπατζιλίκι)

7. Σας ενημερώνουμε ότι η ΟΧΕ μέσα στην πρόταση χορηγίας που έχει κάνει στην ΟΠΑΠ ΑΕ έχει συμπεριλάβει ένα αίτημα ποσού της τάξεως των 50.000? αποκλειστικά για κάλυψη εξόδων που αφορά τους διαιτητές και φυσικά εφόσον γίνει αποδεκτή, τα χρήματα θα διατεθούν για τις ανάγκες της διαιτησίας. ( Ακόμα γελάμε)

8. Η ΟΧΕ θα ξεκινήσει άμεσα τις προσπάθειες για την ασφαλιστική κάλυψη των διαιτητών όταν αυτοί μετακινούνται για άσκηση των καθηκόντων τους και για τυχόν αθλητικούς τραυματισμούς κατά την διάρκεια της διεύθυνσης αγώνων. ( Ακόμα το επεξεργάζεται ο Άδωνης)

Τέλος, η ΟΧΕ δεν έχει αντίρρηση να εξετάσει και το θέμα της άμεσης καταβολής των αμοιβών διαιτητών των ηλικιακών πρωταθλημάτων από τα σωματεία και την μετέπειτα πληρωμή τους από την ΟΧΕ προς τα σωματεία με την υποβολή των σχετικών παραστατικών. Το θέμα όμως αυτό επειδή άπτεται και των απόψεων και της απόφασης των σωματείων, θα τεθεί υπόψη των σωματείων στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση.» ( Ένα ακόμα παπατζιλίκι)

Anonymous said...

Δηλαδή 2:21 θες να πεις ότι πιο παλιά οι διαιτητές έκαναν απεργίες με πρόφαση το οικονομικό ζητώντας ουσιαστικά άλλα πράγματα;

Anonymous said...

Πότε έκαναν ξανά απεργία όλοι οι διαιτητες; Είναι η πρώτη που γίνετε απο όλους τους συνδέσμους.

Anonymous said...

αν θελεις να γινεις προεδρος με α@@@@@@ ορισε ορκωτους λογιστες να κανουν φυλλο και φτερο την ομοσπονδια γιατι τα χρηματα που επρεπε να δωθουν στους διαιτητες κια στα σωματεια απο το 2004 και μετα που πηγαιναν?και να λογοθοτησουν νοι πτοκατοχοι σου.Αλλα δεν νομιζω γιατι μια φαρα ειστε ολοι.Γεια σου Ελλαδα.

Anonymous said...

Μην φοβάστε , δεν πρόκειται να χάσετε τα λεφτά σας υπάρχει εγγύηση ελληνικού δημοσίου .Και τι γκρινιάζετε οι ομάδες δεν σας πληρώνουν ;Και άλλα λεφτά θέλετε , όπως πολλοί να βοηθήσετε και εσείς το άθλημα .Αλλιώς δεν θα υπάρχετε ούτε εσείς , και τότε να σας δούμε .

Anonymous said...

Οπότε κάθε ΣΚ να στέλνεις το ταξί έξω από το σπίτι του κάθε διαιτητή, για να έρχεται να σφυρίζει την ομάδα σου

Anonymous said...

Η ΓΓΑ στέλνει σε ξεχωριστό κωδικό τα λεφτά για διαιτητές- παρατηρητές και γραμματία. Στο υπουργείο νομίζουν οτι οι διαιτητές έχουν ξεχρεώσει, ενώ τα ΔΣ της ΟΧΕ χρησιμοποιούσαν τα χρήματα των διαιτητών για άλλους σκοπούς.

Anonymous said...

Προς 9.52:
Για ποια εγγυηση του ελληνικου δημοσιου μιλας; Αυτου του δημοσιου που τα εχει ισοπεδωσει ολα; Αυτου που χρωσταει και δεν πληρωνει για να δειξει πρωτογενες πλεονασμα; Αυτου που κουρεψε τα ομολογα και ετοιμαζεται να κουρεψει και τις καταθεσεις; Ποιου δημοσιου; Μην κοροιδευομαστε... Για να εξοφληθει η ελληνικη διατησια χρειαζεται πανω κανω μισο εκατομμυριο ευρω. Που θα τα βρει ο Παντελης αυτα τα λεφτα, ιδιως αν ισχυει η φημη που κυκλοφορει οτι τα λεφτα εχουν δοθει απο τη ΓΓΑ και εχουν φαγωθει αλλου... Και στην τελικη κυριε 9.52 οι αποζημιωσεις και τα οδοιπορικα εχουν οριστει απο την ιδια την ΟΧΕ. Δεν ζηταμε περισσοτερα απο οσα δικαιουμαστε. Ζηταμε αυτα που εχουμε στερησει απο τις οικογενειες μας για να βαλουμε βενζινη, να πληρωσουμε διοδια, να κανουμε σερβις τα αυτοκινητα μας κλπ. για να το παιζουν προεδροι κατι τυποι σαν κι εσενα...

Anonymous said...

12 Ιανουαρίου 2014 - 3:38 μ.μ.
Τα λεφτά που πληρώνεται για τα σεμινάρια για να είστε άριστοι Διαιτητές??? τα ξέχασες.

Anonymous said...

Αλήθεια αγαπητοί διαιτητές τα χρήματα που παιρνεται τα δηλώνεται; Δεν είσται οι ήρωες του αθλήματος .Ωραια να κερδίζεις 50 -100 για μια ωριτσα Καλά είναι .Εδω όλη η Ελλάδα στενάζει και εσείς εμποδίζεται ένα πρωτάθλημα που το κρατάνε κάποιοι πραγματικοί ερασιτέχνες. που την κάθε εβδομάδα της απεργία σας θα την πληρώνουν με επιπλέον έξοδα για τις ομάδες τους και όταν εσείς τα πάρετε θα πληρώνουν και σας σε κάθε αγώνα .αντε ρε απο δώ

Anonymous said...

οποιος θελει ερχεται να μας κανει παρεα να τα κονομησει.τι μια δεν μας θελετε την αλλη μας παρακαλατε.αλλα εχε χαρη που ειμασται σαν συνολο

Anonymous said...

το λιγοι το εφαγε γιατι;

Anonymous said...

Οι διαιτητές δηλώνουν τα χρήματα που παίρνουν όσο τα δηλώνουν και οι αθλητές, οι προπονητές και οι παράγοντες...

Anonymous said...

Αφήστε τις μαγκιές και πηγαίνετε να παίξετε , όσο τέλος πάντως ξέρετε . Να τελειώνουν τα πρωταθλήματα .

Anonymous said...

Ωπα ρε μεγάλε θα μας βαρέσεις κιόλας... αν θές να γίνουν τα πρωταθλήματα να μας πληρώσεις τα μεταφορικά.

Anonymous said...

οδοιπορικα συναδελφε και οσο για τα πρωταθληματα ας παει αυτος που σφυριζει καλητερα απο εμας.δεν τον κακολογο και εγω στη θεση του τα ιδια ελεγα χωρις να ξερω τι παιζει.ας ερθουν να μαθουν η τουλαχιστον να μας μαθουν ρε παιδι μου αυτοι

Anonymous said...

ρε διαιτητές τσιμπήσατε το δόλωμα από τα παπαγαλάκια της οχε...τα σωματεία είναι μαζί σας... μην κάνετε πίσω... αυτοί που σας λιβανίζουν, είναι αυτοί που εδώ ανώνυμα σας βρίζουν ΑΣΧΕΤΟΥΣ... μη μασάτε ...συνεχίστε μέχρι τελευταίου ευρώ...Να δούμε τα σωματεία πότε θα ξυπνήσουν και να αποσυρθούν από τα πρωταθλήματα...

Anonymous said...

προς 13/1/14 10:41 καραμελες,μπιχλιμπιδια,καθρεφτακια και αλλα πολλα στολιδια,που μου δινεις να σφυριζω τσαμπα μαγκα αλλο δεν σε στηριζω

Anonymous said...

διορθωση 10:51

Anonymous said...

Πρόεδρε τη έγινε; απο Παρασκευή φτάσαμε στην Τρίτη... πού είναι οι προτάσεις; ψευτοθόδωρος...

Anonymous said...

Τα μάθατε ορέ γκιαούρηδες τα ΝΕΑ των πασσσάδων της ΕΟΕ : Βάλανε ορέ βαθιά το μαχαίρι στο λαιμό του βεζύρη της ΓΓΑ και απαίτησαν τα γρόσια για να πληρωθούν οι μελεούνηδες με τις μαύρες στολές , για να αποκατασταθεί η τάξη στην πρώην οθομανική επαρχία του ρουσφετιού της λαμογιάς και της κουτοπονηριάς...
ραγιάδεεεεεες ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ...

Anonymous said...

Πολλά τα ανησυχητικά σημάδια για το Handbal.
Θυμίζουμε πως στο πίνακα αξιολόγησης των ηλικιακών το 2012 η λίστα είχε 135 Σωματεία και το 2013, 79 δηλαδή 56 Σωματεία χειροσφαίρισης δεν συντηρούν κανένα τμήμα για 3η συνεχή χρονιά (απαραίτητος όρος για να διαγραφεί από την λίστα).
Να προσθέσουμε με ανησυχία, ότι φέτος το ιστορικό Σωματείο του Άρη Θεσσ/νίκης ανέστειλε για ένα έτος (ελπίζουμε) την συμμετοχή του στα πρωταθλήματα.
Η Ακαδημία Πάτρας δεν συμμετέχει πλέον στην Α2 ανδρών και πληθαίνουν τα δείγματα της δυσκολίας που αντιμετωπίζουν πολλά Σωματεία. Τώρα ο Πανιώνιος ΓΣΣ βρίσκεται σε δυσχερή θέση.
Τι έπεται; Μήπως είναι καιρός όλοι μας να κοιτάξουμε την ουσία για την ανάπτυξη και ενίσχυση του αθλήματος και να λειτουργήσουμε σοβαρά προς αυτή την κατεύθυνση;

Anonymous said...

Τα τελευταία νέα είναι ότι η συνάντηση με τους διαιτητές θα γίνει Δευτέρα . Έως τότε αλλά και την επόμενη εβδομάδα δεν υπάρχουν αγώνες διότι Δευτέρα θα υπάρχει το τάξιμο μέχρι να αποφασίσουν οι διαιτητές ( που χλωμό το βλέπω) καλή Παρασκευή άρα διακοπή .Λευκή εβδομάδα καλωήρθες

Anonymous said...

θα πάρουν οι διαιτητές περίπου 10%, θα γκρινιάξουν λίγο, αλλά θα πέσουν τα τηλέφωνα παρασκηνιακά και θα θυμίσει το γνωστό πρόσωπο σε μερικούς την βοήθεια που είχε ο καθένας στο παρελθόν (όποιος κατάλαβε) και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά.

Anonymous said...

Εμμένουν στην αποχή οι διαιτητές
Στο… ψυγείο θα μείνουν και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο τα περισσότερα πρωταθλήματα του χάντμπολ, καθώς οι διαιτητές εμμένουν στην απόφασή τους για αποχή, αν δεν καταβληθεί μέρος των οφειλομένων.

Οι αθλητικές Ομοσπονδίες προσπαθούν να βρουν λύσεις στα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και η ΟΧΕ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Οι διαιτητές απέχουν από τις υποχρεώσεις τους ήδη μια εβδομάδα και όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παντελής Χατζηιωάννου δεν θα υπάρξει δράση ούτε αυτή τη φορά.

«Δεν το βλέπω να γίνονται πρωταθλήματα ούτε αυτήν την εβδομάδα. Δεν προλαβαίνουμε. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθούμε ξανά με τους διαιτητές για να δούμε πως μπορεί να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα. Εχω ήδη μιλήσει με τους προέδρους τριών Συνδέσμων ανά την Ελλάδα (σ. Αττική, Βόρεια Ελλάδα, Νοτιοδυτική Ελλάδα) και θα τα πούμε και από κοντά. Στο πρόβλημα που έχει προκύψει σίγουρα δεν φταίνε οι διαιτητές, δεν φταίει, όμως, και η Ομοσπονδία. Δυστυχώς, το κράτος δεν καταλαβαίνει, πλέον, τι σημαίνει αθλητισμός για την πατρίδα μας», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της ΟΧΕ στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Οι διαιτητές, όπως έγινε γνωστό ζητούν το 50% των οφειλομένων, πρακτικά αδύνατο να γίνει τη δεδομένη στιγμή, αφού όχι μόνο δεν υπάρχουν χρήματα στα ταμεία, αλλά θα αναγκαστεί να βάλει λουκέτο η Ομοσπονδία, αφού το ποσό ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ.

«Δυστυχώς, δεν υπάρχουν αυτά τα χρήματα. Αν δώσουμε αυτήν την στιγμή στους διαιτητές το 50%, τότε θα πρέπει αυτόματα να κλείσουμε τα γραφεία της Ομοσπονδίας και να αφήσουμε ανεξόφλητες άλλες βασικές υποχρεώσεις, τινάζοντας τα πάντα στον αέρα. Αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε».

Αναφορικά με τις φήμες που κυκλοφόρησαν και θέλουν τον ίδιο να εγκαταλείπει το… πλοίο, μαζί με δύο ακόμη μέλη του Δ.Σ, ο κ.Χατζηιωάννου σχολίασε: «Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είμαστε εμείς. Αν κάποιοι πιστεύουν ότι το άθλημά μας, θα κερδίσει κάτι από την παραίτησή μας, τότε να παραιτηθούμε την ίδια στιγμή. Ρωτάω όμως: Εμείς είμαστε το πρόβλημα;».



http://www.gazzetta.gr/other-sports/article/578047/emmenoyn-stin-apohi-oi-diaitites

Anonymous said...

Ναι, παραιτήσου, κύριε πρόεδρε, και μαζί και αυτοί που είναι δίπλα σου....Νομίζω ότι θα είναι μία σηματνική προοπτική, αφού κάποιοι νεότεροι ίσως μπορέσουν να βρουν άμεσα λύση και ,το σημαντικότερο, να επικοινωνήσουν πραγματικά με τους διαιτητές και όχι για τα μάτια του κόσμου....Ο πρόεδρος , ο υπεύθυνος μάρκετινγκ και όποιος άλλος έχει την ευθύνη δεν μπορούν να βρούν έναν χορηγό για την εθνική ομάδα ή για τους διαιτητές ή για τις ομάδες????? Ειλικρινά απορώ με αυτούς τους ανθρώπους, που έχουν την τύχη του χάντμπολ στα χέρια τους, να είναι τόσο ανίκανοι στην εξεύρεση χορηγών!!!!! Οι ομάδες μπορούν και βρίσκουν τόσους χορηγούς, εσείς που είστε δίπλα στα μεγάλια κεφάλια και κεφάλαια,δεν μπορείτε να φέρετε στο χάντμπολ χορηγικές επενδύσεις διαθέτοντας και τηλεοπτική κάλυψη???? Ποιος είναι υπεύθυνος να μας απαντήσει, παρακαλώ, από τους αρμοδίους???

Anonymous said...

αυτα τα κοπροσκυλα που εχεις στην ομοσπονδια και τα πληρωνεις θα ξεχρεωνες παντεληηηηη

Anonymous said...

Ο Νικολάκης μα τι μας λες ουυυυυυυυυυ

Anonymous said...

αποχη,απεργια οπως θελεις πες το.δεν φταιμε εμεις για τα χρωστουμενα σιγουρα αφου, δεν σε εβαζα με το ζορι να με στελνεις στου βοδιου το κερατο.αλλα να λες οτι δεν φταις εσυ αλλα η γγα ειναι τρελο.δηλαδη δεν κανεις εσυ κουμαντο αλλα αλλοι.ποιοι;γιατι τοτε τοσα χρονια δεν το λετε;και οσο για καποιους που λενε οτι για τα λεφτα 1 χρονου κανουμε φασαρια,ασ ερθει να δει τα καθολικα (αν και δε δινουν 2 χρονια τωρα) εναντι απο οδοιπορικα,αμοιβες,ηλικιακα,τελικες φασεις,ετσι τα πιστωναν τοσα χρονια.ακομα δεν εχω παρει τα λεφτα απο το παιδων στην αθηνα.πληρωσα και διατροφη και ενα μερος απο τα λεφτα στο ξενοδοχειο γιατι δεν ειχαν.φτανει ποια ποση πλατη να βαλουμε;αντε και του χρονου ξανα στο γηπεδο.

Anonymous said...

Ο ανθρωπάκος που κάθεται στην καρέκλα της ΕΞΟΥΣΪΑΣ χάνει την ΟΡΑΣΗ του και την ΑΚΟΗ του...Το ίδιο έπαθες κι εσύ Παντελή...δεν ακούς και δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω σου!!! Το μαγαζάκι σας ΚΑΤΑΡΕΕΙ κι εσείς δεν κάνετε τίποτα για να το σώσετε...
Η ΛΥΣΗ είναι:α) Να βγείτε και να πείτε την Αλήθεια για τα οικονομικά ( Γεν. Συνελ. των Σωματείων το λένε στη δημοκρατία σας ). β) Να στηρίξετε πραγματικά τα Σωματεία ( γιατί αυτά σας δίνουν την εξουσία )γ) Να παραιτηθείτε διότι είστε ανίκανοι να Διοικήσετε το άθλημα ( αν βέβαια έχετε ακόμη αξιοπρέπεια)...

Anonymous said...

Στο πρόβλημα που έχει προκύψει σίγουρα δεν φταίνε οι διαιτητές, δεν φταίει, όμως, και η Ομοσπονδία
ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της ΟΧΕ στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Άρα που καταλήγουμε στο ότι λύση δεν θα υπάρξει .Ας βάλουν να πάιξουν οι υπάλληλοι δεν έγινε κάτι ,είναι γνώστες όλων των ζητημάτων του χάντμπολ

Anonymous said...

Σωστοσ ο 9,57 να παιξει η κυρ. βουλα που σασ υψωνε τη φωνη οταν περναμε τηλεφωνο η εαν βαζαμε κωλλυματα και δεν τησ αρεσε η Η κυρια σοφια απο το λογιστηριο που οταν την επαιρνεσ για καποιο λογιστικο θεμα απο λαθοσ η παραλειψη τουσ σε απογειωνε και σε εβριζε λεσ και ησουν το παιδι τουσ .Αληθεια τοσοι μα τοσοι γραμματεεσ στην οχε τι χρειαζονται????
Ο διευθηντησ αραγε??
Τελοσ το θεμα κυριοι στο αθλημα βαλατε ταφοπλακα εσεισ που κανατε κουμαντο τοσα χρονια ,εσεισ που περνατε (η ακομα περνετε)υπερωριεσ για να καιτε τουσ υπολογιστεσ με τ ουζα και τα τσιπουρακια η να πηγαινετε εκδρομεσ στισ τελικεσ φασεισ ανα 4αδεσ
Στο επανειδειν

Anonymous said...

Εκλογές εδώ και τώρα...
Ανθρωποι ικανοί μέσα από τον χώρο και άνθρωποι που πραγματικά έχουν δώσει εξετάσεις τόσα χρόνια που ασχολούνται με η χωρίς σωματείο και με σκοπό μόνο και μόνο την παθολογική τους αγάπη για το άθλημα. Το ποιοι είναι αυτοί μπορώ να ονοματίσω αρκετούς με παραδείγματα στην γενική συνέλευση των σωματείων . Σίγουρα άνθρωποι έμπειρει και από όλες τις περιφέρειες της Ελλάδος και όχι μόνο από τα κέντρα αποφάσεων .....για τους γνωστούς λόγους.
όσον αφορά το θέμα με τους διαιτητές έχουν αρκετό δίκιο , όπως θα έπρεπε να γίνει κάτι παρόμοιο και με το σύνολο των σωματείων .Μην κάνει κανείς πίσω τώρα. Πρέπει το άθλημα επιτέλους να βρεί την τύχη του με ικανούς ανθρώπους .Δεν γίνεται να υπάρχουν ικανοί άνθρωποι σε ομάδες και να φέρνουν χορηγούς για τις ομάδες τους και ολόκληρη ομοσπονδία με τόσες γνωριμίες και επαφές να έχειφτάσει το άθλημα στην χειρότερη κατάσταση όλων των εποχών.

Anonymous said...

Να ξέρετε ότι στόχος του προέδρου θα είναι να πάρουν οι διαιτητές γύρω στο 10% των οφειλών μέχρι τον Μάιο! Αν το δεχτούν οι διαιτητές και παίξουν, οι οφειλές μέχρι το τέλος της σεζόν θα εκτοξευτούν. Άρα το πρόβλημα δεν είναι πόσο θα πάρουν τώρα οι διαιτητές. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

Anonymous said...

Κάθε φορά που διαβάζω σχόλια κριτικής ενεργειών άλλων αναρωτιέμαι. θα φέρει ποτέ κανείς κάποια ολοκληρωμένη πρόταση ανάκαμψης και επίλυσης προβλημάτων; Η παλιά λαϊκή ρήση λέει, όποιος είναι έξω απ' το χορό πολλά τραγούδια λέει.'Άντε λοιπόν παλληκάρια μου. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και προτείνετε λύσεις. Σαν απ έξω βέβαια. Γιατί ως γνωστόν άλλο πράγμα η θεωρία και άλλο η πράξη. Ποιος θα πει κάτι να τον πάρουν οι άλλοι σοβαρά ?? Εγώ περιμένω πάντως !

Anonymous said...

Να ξέρετε ότι στόχος του προέδρου θα είναι να πάρουν οι διαιτητές γύρω στο 10% των οφειλών μέχρι τον Μάιο! Αν το δεχτούν οι διαιτητές και παίξουν, οι οφειλές μέχρι το τέλος της σεζόν θα εκτοξευτούν. Άρα το πρόβλημα δεν είναι πόσο θα πάρουν τώρα οι διαιτητές. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.