Ανακοίνωση ΠΣΑΧ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωση ΠΣΑΧ

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και εκπροσωπώντας το πιο ζωτικό- πρωταγωνιστικό κομμάτι του αθλήματος, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας για την παρατεταμένη απραξία και για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση μιας συμβιβαστικής λύσης. Σαν όργανο εκπροσώπησης των αθλητών δεν επιθυμούμε να λάβουμε θέση επί της ουσίας του θέματος, κατανοώντας και τις δύο θέσεις, αλλά θέλουμε και οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές και οι υπόλοιποι φορείς του αθλήματος να αναλογιστούν που οδηγούμαστε.

Α) Από την συμπίεση που θα προκληθεί στο αγωνιστικό πρόγραμμα τίθεται σοβαρό θέμα αλλοίωσης
πρωταθλημάτων:
Β) Από την συνεχόμενη απραξία τίθεται γενικό ζήτημα πλήρους απαξίωσης του αθλήματος.
Γ) Τίθεται σοβαρό ζήτημα προγραμματισμού και λειτουργίας των Εθνικών Ομάδων.
Δ) Τίθεται σοβαρό ζήτημα ατομικού προγραμματισμού των υποχρεώσεων των αθλητών, καθώς θα κληθούν να αγωνίζονται Τετάρτη- Σάββατο, καθώς και άλλα ζητήματα καταπόνησης και υγείας από ένα συμπιεσμένο πρόγραμμα Σωματείων και Εθνικών Συγκροτημάτων.
Ευελπιστούμε σε άμεση λύση και είμαστε διαθέσιμοι για διάλογο με όλους τους φορείς.

Εκ του ΠΣΑΧ

74 comments

Anonymous said...

Μπράβο σας παιδιά αλλά αργήσατε. όλοι τον εαυτούλη τους κοιτάνε.

Anonymous said...

Aυτό που ζητάνε οι διαιτητές είναι δίκαιο και αυτονόητο. Τους έταξαν αυτά τα χρήματα και πρέπει να τα πάρουν.

Παίχτης Α1

Anonymous said...

Τι να σου πω 3:24. Εδώ αλλάζει όλο το είναι μας και εσύ μου λες τις έταξαν και πρέπει να γίνει.
Σε τι κόσμο ζεις ρε αδερφέ;
Εδώ του πατέρα μου, Εργασία μια ολόκληρη ζωή και του έφαγαν το εφάπαξ είχε δουλέψει το είχε πληρώσει με τις κρατήσεις του και δεν έγινε τίποτα.
Εδώ έκοψαν συντάξεις από ηλικιωμένους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και δεν έγινε τίποτα.
Και έρχεσαι και μου λες για τα κακομαθημένα παιδάκια που κάνουν χόμπυ ότι πρέπει να κάνουν αυτό που τους έταξαν;
Για το χόμπυ τους;;;
Είσαι καλά τώρα;
Είναι πέρα από κάθε λογική.
Και στο φινάλε να σου ρε αδερφέ και κάτι ακόμη;
Από τις δημόσιες ανακοινώσεις της ΟΧΕ και του Συνδέσμου μας, αυτό που λένε είναι, ΟΚ θα πάρετε με δόσεις ο Θεοδόσης, και κάνετε κακό χάντμπολ.
Τι μου τσαμπούνας τώρα;

Συνάδελφος.

Anonymous said...

Κύριε Πρόεδρε,

Η Ε.Σ.Χ.Α. ανακοινώνει ότι λόγω της συνεχιζόμενης αποχής των διαιτητών δεν θα διεξαχθούν οι προγραμματισμένοι αγώνες των ηλικιακών τοπικών πρωταθλημάτων της Αττικής για την προσεχή αγωνιστική (από 01.02.2014 έως και 06.02.2014). Για τον επαναπρογραμματισμό των συγκεκριμένων αγώνων θα ενημερωθείτε εγγράφως. Παρακαλούμε τα γηπεδούχα σωματεία όπως ενημερώσουν σχετικά τα γυμναστήρια που θα φιλοξενούσαν τις συναντήσεις.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Σ.Χ.Α.

-Ο- -Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ
Tα λιγα παιδια που απεμειναν στο αθλημα, δυστυχως ψαχνουν αλλους αθλητικους χωρους,τα καπριτσια των δοιηκουντων την ομοσπονδια και η ακαμπτη σταση απο την αλλη πλευρα των διαιτητων δεν κανουν απλα κακο,αλλα καταστρεφουν την οποια υποδομη στο αθλημα.Να δουμε ποιους θα διαιτηταιυουν οι διαιτητες και ποιους θα δοιηκουν οι καρεκλοκενταυροιτης ομοσπονδιας,βαλατε τιτλους τελους κυριοι δεν σας εχει πλεον αναγκη το αθλημα γιατι δεν υφισταται πλεον,

drummer said...

Αγαπητε 05.01, κακομαθημενα παιδακια ειμαστε; Εισαι σοβαρος;

Διαιτητης

Anonymous said...

Είναι αλήθεια αυτό που κυκλοφορεί οτι ο Παντελής έκανε πρόταση να κανει ταμειακή διευκολυνση με 20.000 για να συμπληρωθεί το ποσο των 70.000 και να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα;

xan ball said...

No pay-no play

Anonymous said...

Αγαπητέ drumner, η απάντηση του xan ball σε καλύπτει; καθαρή αντιμετώπιση κακομαθημένου.

Anonymous said...

Ούτε ένα ευρώ σ αυτούς που εξακολουθούν να παίζουν το βρώμικο παιχνίδι της διάλυσης του αθλήματος.
Να κληθούν οι διεθνείς για να αναλάβουν τις ευθύνες τους και αν δεν παίξουν ούτε αυτοί ,διαγραφή τους από τους πίνακες της Ευρωπαικής και αμέσως διαιτητές από τη Βουλγαρία σε συνεννόηση με την EHF για να συνεχισθούν τα πρωταθλήματα των Εθνικών κατηγοριών. Κομισάριος και Γραμματεία δεν θα χρειασθεί αφού κάποιοι υπάλληλοι της ΟΧΕ θα προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους για να σώσουν τη δουλειά τους . Στα ηλικιακά διαιτητές να παίξουν οι εθνικοί προπονητές και γραμματεία όλοι οι εμπλεκόμενοι στην ΟΧΕ και ενώσεις.
Άμεση διαγραφή όλων των συμμετεχόντων στην απεργία τους- ταφόπλακα για το άθλημα και έναρξη νέων σχολών διαιτησίας .
Και αν δε θέλουν να βοηθήσουν οι γνωστοί delegate της EHF, διαγραφή και αυτών για να τελειώνει το παραμυθάκι τους με τα γνωστά ταξιδάκια αναψυχής με ξένα λεφτά και αναρτήσεις στα fb τους. Τότε να σας δούμε πόσα απίδια έχει ο σάκος.

Και κάτι τελευταίο να θυμίσω σε κάποιους , φιλούσατε κατουρημένες ποδιές για μια θέση στις λίστες της EHF ειδικά κάποιοι delegate και τώρα πήρατε το λάβαρο της δήθεν επανάστασης για να διαλύσετε το άθλημα. Το θυμήθηκες πιστεύω και δεν χρειάζεται να πω ποιος είσαι .


Τώρα - σήμερα- αύριο να τελειώνουμε με τα "δίκαια" αιτήματα τους

Anonymous said...

Ασ βαλει η οχε ξενους διαιτητες κ ας τους πληρωνει καθε αγωνιστικη..αλλα φανταζομαι ουτε κ αυτα τα εξοδα θα μπορει να καλυψει..ο μονος ισως που θα μπορουσε να ξοφλησει τους διαιτητες,ειναι ο λαζοπουλος..αν κ πολυ φοβαμαι οτι μ αυτα που βλεπει στον χωρο,θα την κανει με ελαφρα πηδηματακια...δυσμοιρο αγαπημενο μου αθλημα,πως σε καταντησανε...

Anonymous said...

Συμφωνω!αλλιως λαζοπουλε σωσε το αθλημα!!

Anonymous said...

Α ρε Έλληνα τι κοινωνικός αυτοματισμός είναι αυτός, αν κάποιος ζητά τα αυτονόητα είναι κακομαθημένος, ενώ αυτός που κακοδιαχειρίζεται δημόσιο χρήμα απλά λέγεται πρόεδρος ή σύμβουλος ή επιχειρηματίας. Τα χρήματα για την διαιτησία, πολλά ή λίγα αυτά είναι, τα ήξερες από την αρχή πόσα θα είναι, αυτό που δεν ήξερες είναι ότι αυτά τα χρήματα που έδωσε το Ελληνικό δημόσιο για τις πληρωμές των διαιτητών τα εκάστοτε ΔΣ, πρόεδροι και λοιπά λαμόγια τα χρησιμοποίησαν για άλλους σκοπού και πίστεψε με όχι για το καλό του αθλήματος. Κάτι τέτοια λαμόγια πλέων η Ελληνική δικαιοσύνη τα βάζει πλέων φυλακή.
Όσο για το παπαγαλάκι που ο πατέρας του έχασε το εφάπαξ, ( να πάρει και τις υπερωρίες από την ΟΧΕ τώρα που γράφει), του προτείνω να κάθεται στον καναπέ του και να βλέπει τον Πρετεντέρη στο mega.
Κάποτε θα ξυπνήσουν οι Έλληνες γιατί ξέρω και συναντώ πολλούς που έχουν αδικηθεί, όπως κάτι αθλητές που τους τάξανε ότι θα πάρουν κάποια λεφτά για να παίξουν και στο τέλος έρχεται το κάθε λαμόγιο πρόεδρος και του λέει δεν έχει ούτε ευρώ και θέλεις να σπάσεις όλα.
Ξέρω επίσης και πολλούς εργαζόμενους που έχει ανατραπεί η ζωή τους και τους εκμεταλλεύονται στην εργασία τους.
Οι διαιτητές για πρώτη φορά κατάλαβαν το παιχνίδι που παιζόταν στις πλάτες τους και πιστέψτε έχουν βάλει πολύ πλάτη εδώ και 15 χρόνια.
Ελπίζω οι σύλλογοι και οι αθλητές να ξυπνήσουν και αυτοί για να σπάσει το απόστημα, να γίνει νέα αρχή με όραμα και οικονομική διαφάνεια.
Ελπίζω κάποτε όλοι οι συντελεστές του αθλήματος να καταλάβουν ποιόν έχουν αντίπαλο και ποιόν συνοδοιπόρο.

Anonymous said...

παπαγαλάκι 30 Ιανουαρίου 2014 - 8:48 μ.μ. αυτό το link σου λέει κάτι;

http://www.minfin.gr/portal/el/resource/section/financial-and-economic-crime-unit

έρχεται...

Anonymous said...

Καταθέτω μια πού σοβαρή πρόταση και θα μου επιτρέψτε να κρατήσω την ανωνυμία μου έως ότου γίνει σοβαρή αντιπρόταση η συζήτηση πάνω σε αυτό που θα αναφέρω.
Να μαζευτούν δεκα σοβαροί χορηγοί απο αυτούς που ήδη χρηματοδοτούν το άθλημα στις ομάδες της ΑΙ ανδρών -γυναικών και με κατάλληλους ανθρώπους δίπλα τους να αναγγενήσουν το άθλημα απο την αρχή.
Εγώ προσωπικά έχω ήδη έναν σοβαρό επενδυτή χορηγό..
Περιμένω σοβαρή αντιπρόταση ...
Διεθνής αθλητής-Διακλιμακιακός προπονητής-προπονητής -παράγοντας, και πάνω απο όλα πολύ άρρωστος.... με το χάντμπολ μας......
Ευχαριστώ.

Anonymous said...

Γιατί θα χεις να πεις κάτι στο ΣΔΟΕ εσύ ?

Άντε λοιπόν να σε δούμε, κοντός ψαλμός αλληλούια .

Να δούμε πως θα δικαιολογήσεις όλα αυτά που εισέπραξες από το άθλημα και δε δήλωσες ποτέ σου τίποτα.

Εσείς το ξεκινήσατε αυτό να θυμάσαι και μην αρχίσεις πάλι τα παρακάλια γιατί ξέρεις την παροιμία .....Παρακαλλητό μο... ξινό γαμ....

Και κάτι άλλο , για τη ταμπακέρα τίποτα ? το ξεπέρασες εύκολα βλέπω.

Anonymous said...

Θα πω στο ΣΔΟΕ τα λεφτά μου τα δίνουν οι πρόεδροι των ομάδων, όπου αυτοί τα παίρνουν από τις υποδομές τους δηλαδή από τα παιδάκια χωρίς να δίνουν αποδείξεις γιατί όπως λες στους γονείς των παιδιών « οι σύλλογοι που ανήκουν στην ΓΓΑ δεν κόβουν αποδείξεις»

Anonymous said...

Αν περιμένετε ο Λαζόπουλος να σώσει το Ελληνικό handball πρέπει να περιμένετε καμιά εκατοστή χρονάκια. Τρείς μήνες χρωστάει στους παίκτες της ΑΕΚ ο ΣΩΤΗΡΑΣ. Σε λίγο οι παίχτες θα πηδάνε από τα παράθυρα για να την κάνουν. Ήδη ο Γιαννόπουλος έκανε την αρχή και ακολουθούν & άλλοι.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ HANDBALL, Ζήτω οι παράγοντες, Ζήτω & οι ΣΩΤΗΡΕΣ!!!

Anonymous said...

Κυριοι της ΟΧΕ σταματηστε το πρωταθλημα τωρα!(τυπικα, γιατι ουσιαστικα το εχουν κανει οι διαιτητες). Ξεφτυλιζεται ο θεσμος. Εδω που φτασαμε δεν υπαρχει αυριο αν δεν μπουν νεες και σταθερες βασεις κι ας παρει χρονια για να ξαναστηθει. Χιλιες φορες κατι καλο και καθαρο που θα αργησει να χτιστει αλλα θα χτιστει πανω σε σωστα θελεμια παρα αυτο που ζουμε ολοι οσοι αγαμε αυτο το αθλκημα σημερα. Οσο για τους διαιτητες εχουν απολυτο δικιο για την πληρωμη τους γιατι ειναι λεφτα που δικαιουνται, ουτε τους τα χαρισε κανεις , ουτε τους τα εταξε επειδη ειναι καλα και ομορφα παιδια. ΑΛΛΑ!!! Κυριοι διαιτητες αυτο που κανετε τωρα , να το κανατε τον Αυγουστο 2013 η τον Σεπτεμβριο του 2013, η ακομα καλυτερα το Μαιο του 2013 μετα τη ληξη του πρωταθληματος. Γιατι εκτος απο την ΟΧΕ, εκτος απο τα χρηματα σας, εκτος απο το δικιο σας, υπαρχουν ενα σωρο αθλητες, συλλογοι, χορηγοι , παιδακια που ειναι στα ηλικιακα και μαθαινουν να αγαπουν ενα αθλημα και ολοι αυτοι δεν σας φταινε σε ΤΙΠΟΤΑ!! Ουτε οι αθλητες που εμ δεν παιρνουν φραγκο εκτος ελαχιστων περιπτωσεων αλλα γουσταρουν και παιζουν, ουτε οι συλλογοι (σαφως και οχι ολοι, τα λαμογια εξαιρουνται) που προσπαθουν με ελαχιστα πραγματα και κυριως ελαχιστα χρηματα να στησουν ομαδες και να τις διατηρουν, ουτε οι χορηγοι ειτε μικροι, ειτε μεγαλοι που πληρωσαν αλλα δεν εχουν καμμια προβολη, ουτε φυσικα και πανω απ'ολα τα μικρα παιδια που σημερα μαθαινουν το χαντμπωλ και δυστυχως δεν θα μπορουν να ονειρευτουν το αυριο τους σε αυτο το αθλημα! Με ολο το σεβασμο προς ολους.

Anonymous said...

Επειδή προφανώς βάζεις τους προέδρους στο ίδιο τσουβαλάκι, πλανάσαι επαγγελματία διαιτητή .

Τα περισσότερα σωματεία εκδίδουν γραμμάτιο είσπραξης στους γονείς για πολλούς και διάφορους λόγους , μα ε΄να παραπάνω γιατί είναι σοβαρά σωματεία και όχι σαν κάτι καφενεία ή περίπτερα στην Πατησίων που γνωρίζεις εσύ.

Θέλω πολύ λοιπόν να περάσει ο ΣΔΟΕ από παντού και να δούμε τι θα έχετε να πείτε για τις αποδείξεις του ποδαριού που μάθατε να κάνετε.

Ιδού η Ρόδος , ιδού και το " πήδημα ".

Anonymous said...

θα μαs πει κανειs τελικα τι ειπωθηκε σημερα στην επισκεψη στον γγ η ολοι παλι στην απεξω?????

Anonymous said...

https://www.youtube.com/watch?v=WTs597eLKOU

Anonymous said...

Καταρχήν όποτε και να γινόταν η αποχή θα υπήρχε αντίλογος ότι κάτι θίγεται , είτε στην αρχή είτε στην μέση είτε στο τέλος.Αν είναι για το καλό του αθλήματος ας γίνει όποια στιγμή και αν είναι. Επιτέλους να μπουν νέες βάσεις .

Anonymous said...

ΑΠΟ X-RAY
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ
Η τελευταία ανακοίνωση της ΟΧΕ έλεγε:
«Λόγω της συνεχιζόμενης αποχής των διαιτητών, ματαιώνονται όλοι οι αγώνες του προσεχούς τριημέρου»
Για τους νοήμονες του χώρου όμως, έπρεπε να λέει:
«Λόγω του συνεχιζόμενου εσωτερικού ΣΚΥΛΟΚΑΒΓΑ του γιατρού με τον supervisor, που τώρα είναι απασχολημένος κάπου αλλού σε μεγάλα κόλπα και δεν προφταίνει, οι αγώνες του προσεχούς τριημέρου ματαιώνονται»
Για τους γνωρίζοντες του χώρου το πρόβλημα ξεκινάει με πρώτους και καλύτερους τους λεβέντες του ΠΣΑΧ και τους λοιπούς συγγενείς μαζί με τους οποίους έχουν συστήσει άτυπο αδελφάτο… Επιδιώκοντας εδώ και πολλά χρόνια να ρυθμίζουν τις εξελίξεις στα διοικητικά της ΟΧΕ, με άλλα λόγια να το παίζουν αδελφές με δανικούς πισινούς … όπως θα έλεγαν και κάποια παιδιά της πιάτσας.
Τώρα όμως που έφτασε η ώρα της κρίσης το «Αδελφάτο» αντιμετωπίζει δύο κυρίως προβλήματα . Πρώτον δεν είναι εύκολο να στρατολογήσει σωματειακούς παράγοντες από τους οποίους ουσιαστικά βιοπορίζεται και δεύτερον βρίσκεται σε αδιέξοδο με το ποιος θα μπορούσε να διοίκηση την ΟΧΕ και θα είναι συνεπής εγγυητής των συμφερόντων τους.
Φυσικά το «αδελφάτο» όπως όλα τα «αδελφάτα» του κόσμου φρόντισε να έχει μαγειρέψει την επόμενη μέρα. Οι τελικές αποφάσεις για τα τεκταινόμενα στην ΟΧΕ θα παρθούν αυτό το Σαββατοκύριακο σε επαρχιακή πόλη της Βορείου Ελλάδας όπου θα συνευρεθούν ορισμένα από τα μέλη, αυτοί δηλαδή που κινούνται στο παρασκήνιο και θα επικυρώσουν την λύση.
Ο νυν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ο γιατρός δηλαδή, συνεχίζει να κάνει το βαρύ πεπόνι και δεν υποβάλει την παραίτησή του απειλώντας να πάρει μαζί του στο βυθό πρόσωπα και πράματα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνει, όχι γιατί είναι μωροφιλόδοξος ή κατάλαβε ότι τον χρησιμοποίησαν μέχρι σήμερα για να κάνει το αδελφάτο την δουλειά του στις δύσκολες μέρες. Κυρίως όμως εμποδίζεται από το στενό περιβάλλον που απαρτίζεται από κάποιους γραφικούς τύπους με αυτοκρατορικές ιδέες και μικροσυμφέροντα, επίσης το σωματειακό του περιβάλλον, που τρέμει από φόβο ότι θα μείνει απροστάτευτο στους πέντε ανέμους και στους λύκους που τον περιμένουν στο πρώτο μονοπάτι να τον κατασπαράξουν.
Αμέσως μετά την παραίτησή του γιατρού, ο οποίος εδώ που τα λέμε δεν έχει και άλλη επιλογή, ξαναπαίρνει άμεσα μπροστά οι μηχανή με ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ που θα προέλθει από αναδιάρθρωση του Δ.Σ. Θα δούμε κάτι ανάλογο με την περίπτωση του κ. Σίμου.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ κάτω από αυτές τις συνθήκες θα είναι υποχρεωμένοι αφού εν μέρει δικαιώνονται για τον αγώνα τους (γκρεμίζοντας έναν πρόεδρο), κάτω λοιπόν από τις νέες εξελίξεις, θα μπούνε πάλι στα παιχνίδια με νέα διαπραγματευτική δυνατότητα και θα καθορίσουν το μέλλον τους. Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάνε ότι το αδελφάτο θα τους περιμένει και αυτούς στη γωνία για μελλοντικό εξευτελισμό. Έτσι λειτουργούν όλες οι στοές του κόσμου.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ λοιπόν χρησιμοποιήθηκαν μέχρι σήμερα για άλλοθι στην κόντρα αυτοί που δεν ήταν κομματική αλλά σούπερ πολιτική στο εσωτερικό του Δ.Σ. της ΟΧΕ
Για το ρόλο των λοιπών συγγενών θα τα πούμε σύντομα.
Οπότε να είστε σίγουροι ότι την επόμενη βδομάδα θα έχουμε εξελίξεις .


31 Ιανουαρίου 2014 - 8:28 π.μ.

Anonymous said...

Συμφωνώ απόλυτα με τον 11.30 και σε ένα μεγάλο βαθμό με τον 8.28.
Όταν μια ομάδα δεν πάει καλά , αλλάζεις προπονητή (Πρόεδρο ) και μετά παίχτες (διοίκηση)...
Για όσους δεν κατάλαβαν εκλογές εδώ και τώρα με αναδιάρθρωση του Δ.Σ...
Με τι μούτρα ήθελα να ξέρω όλοι αυτοί της ΟΧΕ μπορούν πλέον να θέλουν στήριξη και σεβασμό...
Είστε πολύ λίγοι τελικά...
Γειά σας και καινούριο ξεκίνημα απο την αρχή με καινοτόμες και προοδευτικές ιδέες για το άθλημα που αγαπάμε πολλόι και είμαστε στην απ΄έξω για να καλοπερνάνε οι βολεψάκηδες.

Anonymous said...

Χα Χα Χα Χα με το που εκαναν απεργεια οι διαιτητες χα χα ποσα προβλημτα ποσες αληθειες βγηκαν στα φορα ..... μην σταματατε την απεργεια θα μαθουμε πολλα πραγματα και καποιοι θα γινουν ρομπα ....

Anonymous said...

Μετα και τη νεα αναβολη της αγωνιστικης της 1-2/2/2014 η Α1 Ανδρων εχει μεινει πισω 2 αγωνιστικες και η Α2 Ανδρων 3 αγωνιστικες. Προφανως και μιλαμε πλεον για αλλοιωση των πρωταθληματων για τον εξης απλο λογο: Ειναι αδυνατον οι αθλητες ειδικα της Α2 να μπορεσουν να συμμετεχουν ολοι με τις ομαδες τους μεσοβδομαδα (γιατι προφανως οι αναβληθεισες αγωνιστικες θα καλυφθουν Τεταρτη, αλλιως θα παιζουμε μεχρι του Αγ. Πνευματος τον Ιουνιο). Κι αυτο γιατι οι περισσοτεροι ειναι ειτε εργαζομενοι, ειτε φοιτητες. Εδω καλα καλα στα εκτος εδρας του Σαββατου και παλι δεν κατεβαινουν ολοι. Ποσο μαλλον την Τεταρτη. Μιας και το αθλημα μας ειναι ερασιτεχνικο και ειδικα φετος λογω οικονομικων δυσκολιων αγγιζει τα ορια του ρομαντικου η συμμετοχη σε καποια ομαδα. Τι περιμενετε λοιπον εκει στην ΟΧΕ??? Να αναβληθουν κι αλλες αγωνιστικες?? Ποσο ακομα θα αποδιοργανωσετε τους συλλογους??? Εσεις που υποτιθεται ειστε η διοργανωτρια αρχη και οι υπευθυνοι οργανωσης και τελεσης τψν πρωταθληματων!! Για να μην μιλησουμε για την Εθνικη μας ομαδα η οποια εχει μπροστα της ενα παρα πολυ σημαντικο παιχνιδι με τα Σκοπια. Οι παικτες μας θα ειναι χωρις παιχνιδια στα ποδια τους απο πριν τα Χριστουγεννα.

Anonymous said...

Αυτές τις ημέρες παρακολουθούμε ένα θέατρο παραλόγου και καταλαβαίνουμε τώρα ότι όλο αυτό γίνεται εις βάρος των αθλητών των παραγόντων χρησιμοποιώντας ακόμη και τον πρόεδρο που δεν κάνει τα χατίρια της στοάς αλλά κοιτάζει το καλό του αθλήματος.Ο εμφύλιος της Θεσσαλονίκης οι εγωιστές αλαζόνες δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν και να καταστρέφουν το αθλημαΚαι οι ήρωες διαπλοκές διαιτητές παίζουν το παιχνίδι του ενός να καταστρέψει τον αλλον Υπάρχει κάτι που δεν θα αποφεύγεις εραστή της διαπλοκής και της εξουσίας και αυτο ειναι η δύναμη της αλήθειας και της ιστορίας που άρχισε ήδη να γράφει για σένα Ήδη κατα γράφεις απώλειες

Anonymous said...

Καψαλής + Αγγελούδης + Πετρίδης + Σαουλίδης + Στρατάκης = Πούλμαν χωρίς φρένα ο νοων νοητο !!!!!!!!!!

Anonymous said...

Γατι Παντελη μου δεχθηκες να εισαι προεδρος με τους παραπανω? νομιζες οτι μπορεις να τους ελεγχεις?

Anonymous said...

eΓιατι ποιοσ διοικει στην οχε???
οι υπαλληλοι !!!!!!!

Anonymous said...

Πλάκα κάνετε ,το άθλημα καταστρέφεται και εσάς σας ενδιαφέρουν οι θέσεις και τα αξιώματα .Όταν θα βαρέσει κανόνι η ομοσπονδία τότε θα δούμε ποιος θα τρέχει να κρυφτεί .

Anonymous said...

6:06 + Πετρίδης + Σαουλίδης.....σ έχουν γραμμένο στα αρ@@@@@@@ τους

Anonymous said...

προς το ψυχωτικό 30 ιαν και ωρα 8.48: 1) σορυ για την καθυστερηση 2) μαλλον εισαι πιο τρελος απο μενα 3) δεν διέλυσαν οι διαιτητες το αθλημα 4)ολα αυτα που γραφεις δειχνουν βαρια ψυχωση και διαταραγμένη προσωπικοτητα 5)εισαι εκτός θέματος 6) εισαι εκτός πραγματικότητος και τέλος 7) σε εχω διαγεγραμμένο ξερεις που.
α και πουσαι:
θα αγωνιστω να γραφεις ελευθερα ότι παπαπαριά θέλεις.
δεν ειναι δικο μου αυτό ,
αλλα ο τρελος του χωριου ειμαι και γραφω οτι θέλω

Anonymous said...

α , και πουσαι:
γιατί αυτή η εμμονή με τους βουλγαρους διαιτητες ?
εχω μιλήσει με Αλβανούς και είναι διατεθειμένοι να σφυρίξουν με τα μισά χρήματα .
και πούσαι :
οι πακιστανοί ερχονται και χωρίς χρήματα , κανα κοριτσακι να ξεχαρμανιαζουν θέλουν.
ο τρελός του χωριού

Anonymous said...

καθυστερημενο κι αυτό .
προς αξιόπιστο κ.admin :
τη περασμένη τριτη μας υποσχεθηκες παπ εξελιξεις.
εγω σε ειρωνευτηκα , θυμασαι?
σε ρωτησα μηπως ανακαλυψετε το φαρμακο για τον ΚΑΡΚΙΝΟ
εννοούσα του αθληματος.
ο τρελος του χωριου

Anonymous said...

ρε λαμογιο εγγονε του καστοριαδη που εισαι? το αθλημα διαλύεται απο καπιταΛΗΣΤΙΚΑ κέντρα ,οι προλεταριοι ζαλισμενοι απο την παραπληροφόρηση των ανωνυμων ψυχωτικών , οι εξουσιαστες της οχε μεταλλασονται σε μαστουρωμενους επαναστατες κι ολοι εμεις παρακολουθουμε αυτο το θεατρο του παραλόγου ανημποροι να αντιδρασετε ( μονο ο τρελος ντιστεκεται σαν το φοβισμενο παντσο βοηθό του δον κιχωτη )
κι εσυ ασχολεισαι με την υποκουλτουρα της Γ΄εθνικης και πανυγηρίζεις που η αεκαρα μας κατατροπωσε την ανω κολοπετεινιτσα
και τα βραδυα αποκαμωμενος ονειρευεσαι την Αγιά Σοφιά.
χωρις εσενα το μπλογκ ειναι σαν την αεκ χωρις λαζοπουλο (τον λακη ? ) γιατί κι αυτός για γελια ειναι. χαχαχαχαχαχαχα
ο τρελοςτου χωριου

Anonymous said...

προς 30 ιαν και ωρα 9.46 .
ναι εσυ με τη σοβαρη προταση
μα εισαι σοβαρος?
περιμενεις σοβαρη αντιπροταση?
η κατασταση σου ειναι σοβαρή.
θελεις να σε παρουμε στα σοβαρα?
σοβαρεψουουουου .
δεν καταλαβα ποια ειναι η προταση σου?
εσύ καταλαβες ποσο σοβαρη ειναι η κατασταση του αθληματος μας?
επειδη εισαι ευγενικος σου μιλαω σοβαρα.
κανεις δεν θα σε παρει σοβαρα με αυτα που λες.
ο τρελος του χωριου

Anonymous said...

Τέλος η απεργία,παιδιά!!!Επιτέλους ξεκινάμε την άλλη εβδομάδα τους αγώνες!!!ετοιμαστείτε!!!!

Anonymous said...

κυριε 30 ιαν και ωρα 11.30
επειδή είστε νορμαλ σας απαντώ ότι: οι διαιτητες ΕΣΠΑΣΑΝ το απόστημα
μονο γι αυτό ανεβηκαν στην εκτιμηση μου 2) οσο τους βριζουν αυτο σημαινει οτι ΕΠΡΑΞΑΝ ΣΩΣΤΑ , 3) αν ειναι λαθος η στιγμη , σου απαντω στις ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ δεν υπαρχουν λαθος στιγμες 4) εμενα με τρομαζει ο ανωνυμος ΠΡΟΕΔΡΟΣ σωματειου που θα τρεξει να γλυψει τους εμετους των ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ της οχε
αντε και καλο ΞΕΡΑΣΜΑ στις εκλογες που δεν θα τις αποφύγει ο πρόεδρας
ο τρελος του χωριου

Anonymous said...

ρε 31ιαν και ωρα 9.52 : αφου εχεις ψυχολογικα προβληματα γιατι δεν τα δηλωνεις? 2) για να σε παρουν σοβαρα δηλωσε ο τρελος του απεναντι χωριου ή της κωμοπολης ή της πρωτεύουσας , 3) ομως εχεις κι εσυ το δικαιωμα της παπαρολογιας 4) γι αυτο λοιπον αγνοησε με και συνεχισε απτόητος
υγ .εχω τρελαθει μ αυτα που διαβαζω

Anonymous said...

τρελλε πες μας την άποψη σου για το the voice. επρεπε να το διαλέξουν το μωρο που εχασε 30 κιλά?

Anonymous said...

ΒΟΡΕΙΟΙ και ΝΟΤΙΟΙ σημειωσατε ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ του αθληματος που ΑΓΑΠΑΜΕ.

Δ.Σ ΟΧΕ /Ανυπαρκτοι -Απαραδεκτοι -Ανικανοι.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ/ ηθικοι αυτουργοι στην καταστροφη του HANDBALL στην πατριδα μας.

ΠΡΟΕΔΡΟΙ/ των ομαδων Α1 Εθνικης κατηγοριας Ανδρων - Γυναικων ΘΕΑΤΕΣ σε ενα εργο που τους εκθετει ανεπανορθωτα και που τους βολευουν οι οποιες ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ γραφονται και διαδιδονται απο τηλεφωνο σε τηλεφωνο...αλλα δυστυχως για αυτους συντομα εκτος απο τις κρατικες επιχορηγησεις που εχασαν θα χασουν και τους ελαχιστους χορηγους που εχουν απομεινει στο αθλημα.

Υπαρχει και αλλη μια κατηγορια παραγοντων θα ελεγα που ΑΣΕΛΓΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ HANDBALL..ειναι μια κατηγορια ανθρωπων που πιστευει οτι ολοι κινουνται γυρω απο αυτους , γιατι θεωρουν οτι εχουν τη μαγικη συνταγη και τα ξερουν ολα μιλουν με πολλους και γενικα εχουν συμπεριφορα σαν του ΛΥΚΟΥ ΤΗΣ WALLSTREET...,συγνωμη της 3ης ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΥ ηθελα να πω....

Εχετε καταλαβει αραγε ολοι εσεις που γραφετε εδω μεσα οτι υπαρχει μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ?

Γ Ι Α Τ Ι ?????????

Anonymous said...

Τέλος η απεργία είπαμε,δεν το καταλάβατε ακόμη? Συναίνεση για το καλό του αθλήματος εκαναν οι διατητές μέχρι τα πλέι οφ.Με ενδιάμεσο σταθμό τη συνέλευση του Μαρτίου.Ομάδες οργανωθείτε,τα πρωταθλήματα ξεκινούν την άλλη εβδομάδα.Από την 1η αγωνιστική που αναβλήθηκαν σε όλες τις κατηγοριες.

Anonymous said...

Στράτο, Στάθη, Σάκη τα κάνατε σκατά. Είστε η τρόικα της καταστροφής του αθλήματος. Δολοπλόκοι, ανίκανοι ίντριγκαδόροι.

Anonymous said...

Προς 31 Ιανουαρίου 1:36 μ.μ.

Τι δουλειά έχει η αλήθεια εδώ μέσα; Την αλήθεια την ξέρουν αυτοί που κάνουν τα πράγματα και όχι αυτοί που θα ήθελαν να τα κάνουν αλλά δεν μπορούν, ούτε αυτί που απλώς κοιτούν αλλά (και καλά) ξέρουν τα πάντα.
Ποιοί νομίζεις ότι γράφουν εδώ;

Anonymous said...

να πληρωνω εγω ρε παπαρα και να κανεις την καυλα σου εσυ .

Anonymous said...

12.59 εκεινο που καταλαβαινω είναι οτι οι μανιοκαταθλιπτικες και ψυχωτικες τασεις που εχεις δεν σε κατατασσει στη συμπαθη ταξη των αυνανιστων.
δεν θα γινουν οι αγωνες
το λαθος που εκανες ειναι οτι έγραψες οτι θα ξεκινησουν απο την 1η αγωνιστικη που χαθηκε
αυτο ειναι αδυνατο
αν ηξερες πως κλεινονται οι ωρες για τους αγωνες δεν θα το εγραφες
αρα ?
τι αρα ρε παπαρα?
ακομη δεν καταλαβες?
ο τρελος του χωριου
υγ η γνωμη μου για το βόις ( ... )
Την γνωμη μου για τον λοβοτομημενο ανεγκεφαλο σου ευχαριστως να την γραψω

Anonymous said...

Φιλε μου, η ΟΧΕ από χθες το βραδυ εχει ήδη ειδοποιήσει με μέιλ ότι οι αγωνιστικές θα ξεκινήσουν από την 1η αγωνιστική που χαθηκε είναι δυσκολο να βρεθουν ώρες στα γυμναστηρια,αλλά αυτήη ειναι η απόφαση τους. .

Anonymous said...

αν αληθεύει ζηταω ΣΥΓΓΝΩΜΗ δημοσια.
Ομως αυτο με βαζει σε σκεψεις : ποιος τελικα δουλευει ποιον?
τι εγινε ρε παιδια?
λυθηκαν τα προβληματα για το καλο του αθληματος?
οι διαιτητες θα παρουν τα λεφτα τους?
οι προεδροι θα πληρωνουν κανονικα τα χαρατσια?
αν αρχισουν οι αγωνες παω να κλειστο στο ΑΣΠΡΟ μου κελι γιατι εσεις θα με ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ
ο τρελος ( ? ) του χωριού

Anonymous said...

Πήγαινε να κλειστής γιατί όλοι τα βρήκαν και μάλλον έμεινες μόνος σου να αναρωτιέσαι τι γίνεται με όλους και με όλα.

Anonymous said...

χαχαχαχαχαχαχα
μαρεσει γιατι το ψυχωτικο και αγραμματο παπαγαλακι ξεγελασε κι εμενα.
ενας φιλος μου εστειλε το μεηλ και ειδα οτι γραφει: ¨ΟΤΑΝ θα ξεκινήσουν οι αγωνες"
οταν σημανουν οι καμπανεεεεες
οταν σφιγγουν τα χεριαααααα
οταν θα κλασει το μπαρμπουνιιι
οταν ο ηλιος ανατειλει απο τη δυσηηηη
χαχαχαχαχαχαχαχα
και με στη σιγαλια της νυχτας μια φωνη ηκουσθη :ο ΣΥΠΧΕ
καλει την οχε νακανει : ΑΜΕΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗ !
οχι ΕΚΛΟΓΕΣ
οχιιιι
σύσκεψη
ο τρελος του χωριού

Anonymous said...

Το μέηλ καλά γράφει. Εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις. Και ο ΣΥΠΧΕ καλά τα λέει αλλά εσύ θέλεις εκλογές και διάλυση του αθλήματος χωρίς επιστροφή. Ευτυχώς είσαι τρελοχωριάτης και ακίνδυνος.

Anonymous said...

όλοι έχουν δίκιο
λόγο της οικονομικής κρίσης και την δυσκολία επιβίωσης που έχουμε οι περισσότεροι δεν μπορούμε να προσφέρουμε αυτά που θέλουμε με δικιά μας επιβαρυνση κάτι που κάναμε παλαιότερα εύκολα ή εστω δύσκολα ο καθένας μας για την αγάπη που έχουμε για το άθλημα μας.
αυτή την στιγμή φαγώνονται μεταξύ τους άνθρωποι που δεν φταινε για αυτό που συμβαίνει σήμερα και ο πραγματικός υπαίτιος έχει το θράσος να κανει συγκέντρωση σωματείων σήμερα στην θεσ/κη να τους τους πει τι?
το κλασικο 'δεν με ενημερώσανε οι μαλακες' θα το είχα ληξη..
βαλτε κατω ποιοι ανθρωποι εβγαζαν και βγαζουν ακομα χρήματα από την ο.χ.ε και θα καταλαβεται ποιοι κινουν τα νηματα και είναι πισω από όλα....
αυτά και θα επανελθω με λεπτομεριες μετα την συναντηση...

Anonymous said...

πoυ αλλου θα τους πηγαινε ο αρχιμαγειρας? στον παγκο του μαγειριου η αλλιως kitchen bar οπου η προταση στους καλεσμενους του θα ειναι παντελης φλαμπε.

Anonymous said...

10.27 πραγματι δεν μπορω να καταλαβω εσας τους " γνωστικους " .
πραγματι θελω εκλογες
οχι για να διαλυθει το αθλημα ,
αλλα για να διωξουμε εσας τα λαμογια
ο τρελος του χωριου
υγ το ακινδυνος το παιρνω σαν κοπλιμεντο
υγ2 ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ αυτο το σαβατοκυριακο

Anonymous said...

καλά μην φάτε θα σφάξουμε ελικόπτερο. ξεκινά΄νε επισήμως. οι κοτουλες σε συνεργασία με τα λαμόγια της οχε τα ρήκαν και μας βάζουν να πληρώνουμε πάλι τα γ@@@@τικά τους

Anonymous said...

Τρελοχωριάτη τα πρωταθλήματα ξεκινάνε. Ο Παντελής το χειρίστηκε σωστά σαν πρόεδρος σε κόντρα των προσδοκιών σου. Έφαγε πούλημα από τους κολλητούς του τύπου Σάκη (πρόεδρος της ΔΕΠ) αλλά έστω και τελευταία στιγμή το έσωσε το πλοίο. Κάνε εκλογές με τους τρελούς από Θεσσαλονίκη μεριά.

Anonymous said...

εγω ρε 3.29 θα παω να κλειστω στο ΑΣΠΡΟ μου κελί.
ΕΣΥ , κι οι ομοιοι σου ομως θα γλυφετε και θα τρωτε εκει που ΦΤΥΝΑΝΕ και ΞΕΡΝΑΓΑΝΕ όλοι .
καλη σας ορεξη .
ομως μη ξεχνάς ο αγώνας ληγει με το ΣΦΥΡΙΓΜΑ του διαιτητή .
παω για ηλεκτροσοκ , να συνελθω .
ο τρελος του χωριου

Anonymous said...

Σφυρίζω κλέφτικα και γουστάρω. Εσύ στο κελί σου τρελιάρα. Μπράβο Παντελή. Σάκη παραιτήσου είσαι άχρηστος και επικίνδυνος για τον πρόεδρο.

Anonymous said...

Μανδά φύγε από το ΔΣ. Μόνο κακό και προβλήματα δημιουργείς στον Πρόεδρο.

Anonymous said...

μην καρφωνεσαι ρε βλακακο...!!!

Anonymous said...

κρυψου σε βλεπω !!!!

Anonymous said...

πατσαβουριτσα να προσεχεις @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Anonymous said...

γυρνα και λιγο πισω

Anonymous said...

προς 2 φεβ και ωρα 11.34
1)ειμαι αντρας
2) αν εννοεις κατι αλλο ,τοτε εισαι εκτος ολων των αλλων και ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΣ
3)ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ
4) δεν θα ασχοληθω μαζι σου διοτι οι διπολικες διαταραχες ειναι ΑΝΙΑΤΕΣ
5)οσο και να τον υπερασπιζεσαι ο κυρ παντελης ειναι καμενο χαρτι
6)εκλογες θα γινουν
7) ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑΓΙΝΟΥΝ
ξερω σε πληγωνω αλλα τρελος ειμαι κι οτι θελω κανω
υγ. γατακι σβησε

Anonymous said...

Ναι άντρακλα μη σκίσεις πρόσεχε το καλσόν στο κελί σου.

Anonymous said...

γατακι κυνηγησε την ουριτσα σου .
και μετα σβησε .
σε καταλαβαινω .
τα αφεντικα σου σε λιγο δεν θα υπαρχουν .

Anonymous said...

Τρελή του χωριού οι αγώνες ξεκινάνε. Θα τρελαθείς σίγουρα τώρα. Άντε στο κελί σου. Παντελή όλη η Αθήνα σε υποστηρίζει.

Anonymous said...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
παντελη το γατακι ειναι μαζι σου
γλυφει και τρωει τα ξερατα σου
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
κυρ παντελη ειναι σιχαμερα τα γατακια διπλα σου
οπως κι εσυ κυρ παντελη
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
οι ΥΑΙΝΕΣ σας περιμενουν γατακι να σας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Anonymous said...

Τρελοχωριάτισσα έχεις σκάσει που οι προβλέψεις σου δεν δικαιώθηκαν. Μου αρέσει το νευρικό σου γέλιο. Τώρα γέλα όσο θέλεις.

Anonymous said...

βλεπω πρωινος να πεις τη παπαρια σου
Ξερεις οτι η μαλακια και η ηλιθιοτητα δεν εχουν ΟΡΙΑ
Κι εσυ πρωταγωνιστεις στη συμπαθη ταξη των ΑΥΝΑΝΙΣΤΩΝ

Anonymous said...

Εσένα φαντασιώνομαι!!!

Anonymous said...

Κοψτε την μ@λ@κια που σας δερνει ρε ζωα κ γραψτε κατι επι της ουσιας...

Anonymous said...

ο-ο-ο-ο ρκωτοι λο-λο-λο-λογιστες....εεεερχονται!το νου σας κοριτσια........!!!!