Λαμπρή εκδήλωση ο Δράμα 1986 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Λαμπρή εκδήλωση ο Δράμα 1986

Πιστός στις προγραμματισμένες παράλληλες δράσεις του, για ενδέκατη χρονιά ο ΄΄ΔΡΑΜΑ 1986΄΄ έκοψε την Βασιλόπιτα του παρουσία 290 φίλων της ομάδας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Δράμας κ. Ιωάννης Ξανθόπουλος, ο βουλευτής  ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστος Καραγιαννίδης,  ο Αντιπρόεδρος της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. κ. Αργύριος Πατακάκης, ο Αντιδήμαρχος και αναπληρωτής Δημάρχου κ. Μιχαήλ Μλεκάνης, ο υποψήφιος Δήμαρχος της παράταξης ΄΄Νέα Εποχή –Νέα Δράμα΄΄  κ. Γρηγόριος Παπαεμμανουήλ, ο κ. Στέργιος Ηλιόπουλος  υποψήφιος Δήμαρχος της παράταξης  Αυτοδιοίκηση
πολιτών, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής κ. Ιωάννης Μυστακίδης, ο αντιπρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Δράμας κ. Δημήτριος Μανώλας , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Στυλιανός Μελισσινός Υποστράτηγος Ε.Α., Παγκράτης Ιορδανίδης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ Φώτιος Λαμπρίδης, Γεώργιος Αννάογλου.

Παρουσιάστηκε σε ηλεκτρονική μορφή το έργο και οι επιτυχίες του συλλόγου την χρονιά που πέρασε καθώς επίσης και οι χορηγοί που στηρίζουν τον σύλλογο. Ο σύλλογος πλέον λειτουργεί με 7 τμήματα handball όπου αθλούνται 130 αθλητές-τριες και 2 τμήματα κολύμβησης με 65 αθλητές-τριες.  Έμφαση δόθηκε στην πετυχημένη πορεία της Ανδρικής ομάδας handball που αήττητη βρίσκεται στην 1η   θέση της βαθμολογίας της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Οκτώ τυχερά παιδιά πήραν το δώρο για το φλουρί που έτυχαν ενώ όλοι οι αθλητές-τριες πήραν το καθιερωμένο αναμνηστικό του συλλόγου. Η επόμενη παράλληλη δράση μας είναι ο ετήσιος χορός  στον οποίο θα βραβευθούν οι αριστούχοι μαθητές –τριες και θα τιμηθούν στελέχη για την προσφορά τους στο Δραμινό handball – αθλητισμό.

Πηγή: Δελτίο τύπου

2 comments

Anonymous said...

Μπραβο στημ Δραμα 1986 για την κοπη της πιτας ... Ομως ολους αθτους τους πολιτικους παρατρεχαμενους τι τους θελατε ?????????? Αυτοι ειναι μονο για πανηγυρια .... στο γηπεδο εχουν ερθει ποτε να παρακολουθησουν καποιον αγωνα και να ακουσουν τα προβληματα του αθληματος ? Μαλλον τους θελετε μπνο και μονο για να σας δεινουν χρηματα για την ομαδα απο τα χρηματα που ο Ελληνικος Λαος πληρωνει με ιδρωτα ......

Anonymous said...

Τα χρηματα απο τον΄΄ Ελληνικο λαο'' ειναι δεδομενα,οτι παιρνουν ολες οι ομαδες παιρνουν και αυτοι.
Δεν σου περασε απο το μυαλο οτι πλησ ιαζουν δημοτικες εκλογες και επιδιωκουν ολοι να ειναι παροντες εκει που εχει πολλους ψηφοφορους για να παρουν στο χερι το μικροφωνο για να πουν την παπαρια τους ??????