MVP της αγωνιστικής o Γιώργος Πέρρος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

MVP της αγωνιστικής o Γιώργος Πέρρος

Στο τέλος του 1ου γύρου της Α1 Ανδρών πραγματοποιήθηκε μία μεγάλη έκπληξη, η νίκη του Ποσειδώνα Λουτρακίου με 30-27 στην έδρα του ΠΑΟΚ. Μεγάλος πρωταγωνιστής αυτής, ήταν ο πλέι μέικερ των φιλοξενούμενων Γιώργος Πέρρος, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε και 9 τέρματα. Ο έμπειρος αθλητής αναδείχθηκε MVP της 11ης αγωνιστικής, έχοντας μάλιστα το απόλυτο των ψήφων. «Πήραμε μία μεγάλη νίκη σε μία δύσκολη έδρα. Προσπαθούμε πάντα να έχουμε την απόδοση που θέλει ο προπονητής μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτή την διάκριση. Η πρόοδος της ομάδας είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς. Θέλω αυτός ο χρόνος να φέρει επιτυχίες στην ομάδα μου και σε εμένα», είπε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ ο 34χρονος έμπειρος αθλητής.

15 comments

Firs said...

Λυπάμαι Γιώργο γεννήθηκες σε χώρα κακομοίρηδων και κακών ανθρώπων 400 χρόνια υπό των μπουνταλάδων πολλά κουσούρια κληρονομήσαμε και μοιραία τα περιφέρουμε σε όλες μας τις εκδηλώσεις-σχέσεις της ζωής μας.Αν λεγόσουν Πέρροβιτς και είχες στοιχίσει κάποια λεφτά θα σε παρακαλούσαν να παίξεις στην εθνική σαν τον συνονόματό σου και συμπαίκτη Τούρκια.Κάτι επικίνδυνοι εδώ μέσα και εντελώς ξενέρωτοι αναφέρουν το μπόι σου.Μ΄ αυτή τη λογική ο Δομάζος δεν έπερεπε να παίζει ούτε στον ΠΑΟ ή ο Τσάβι π.χ.
Έχουν μπερδέψει το χάντμπολ με το μπάσκετ

Anonymous said...

Συμφωνώ 8:30 μαζί σου 100%. Από κόμπλεξ και μόνο δεν έχει καλέσει ο Εθνικός μας προπονητής τον Πέρρο. Προτίμησε τον Λεωνίδα που και αυτός είναι καλός παίχτης αλλά όχι τόσο καλός όσο ο Πέρρος.

Anonymous said...

Κρίμα Εθνικέ προπονητή μήν ξεχνας ότι αντιπροσωπεύεις την ΕΛΛΑΔΑ καί δέν έχεις κανένα δικαίωμα να μεταφέρεις παραταξιακά κόμπλεξ ειδικά στην εθνική!!!

Anonymous said...

Αφήστε τις ανοησίες κολλητάρια του Γιώργου. Ρωτήστε τον προπονητή του αν θα τον επέλεγε για την Εθνική Ανδρών. Ας σοβαρευτούμε. Μην ξευτελίζετε το παιδί. Είναι καλό παιδί και έχει το γνώθι εαυτόν, νομίζω.

Anonymous said...

Aνοησίες ; Χα Χα..σίγουρα τό εχει νομίζω καί ας μήν τόν γνωρίζω προσωπικά! μόνο από τα στατιστικά...καί από αυτούς πού τόν βγάζουν συνέχεια ανάμεσα στούς κορυφαίους...

Anonymous said...

Εχει κομπλεξ ο εθνικος προπονητης? γιατι το λετε αυτο???? πιπερι στο στομα!!!

Firs said...

2.15 ευτυχώς που δεν ψηφίζουμε για MVP γιατί τότε θα ήταν δικαιολογημένη η χολή σου.Τον ψήφισε και ο Super Κρα στην ψηφοφορία λες να είναι και αυτός κολλητάρι του.Μια
δικαιολογία μόνο ευσταθεί.Να είσαι στο τιμ του Κρα,αν όχι ο ίδιος.

Anonymous said...

Αν δεν ήταν κλίκα με τον Παντέλο, και αν είχαμε σοβαρή επιτροπή εθνικών ομάδων θα είχε πάρει πόδι από χρόνια ο απυρόβλητος με τις επιλογές που κάνει. Δεν του κάνει για την εθνική ούτε ο Πέρρος ούτε ο Μπακαούκας... δηλαδή οι δεινότεροι σκόρερ είναι άμπαλοι, έτσι κύριε ομοσπονδιακέ; Μπες εσύ να τα βάλεις τα γκολ τότε κομπλεξάρα.

Anonymous said...

Είδαμε τον Μπακαούκα και στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚΑΡΑΣ. Είδαμε και τους προπονητές που πήραν τηλέφωνο τον Πέρρρο για να τον πάρουν στις ομάδες τους. Αλλά για να παίξει με Ισραήλ και Βέλγιο μπορεί. Δώσε Ομοσπονδιακέ αυτή την ευκαιρία να χρηστεί ο Γιώργος διεθνής. Είναι καλό παιδί και τα αξίζει για την σεμνότητα του.

Anonymous said...

Γιατί τόσο κόλλημα μέ αυτούς τούς δύο αφού είναι Παπούδες,τόπο στά Νιάτα.Εχει δίκιο ο Εθνικός προπονητής όλοι οί κληθέντες είναι κάτω από τά 30αντα.....Χα Χα Χα

Firs said...

Πράγματι σαφάρι στα ΣΕΟ [πουλάκια] και λυκόπουλα έχει κάνει ο αρχιπροπονητής.

Anonymous said...

Αλήθεια ο Πέρρος θέλει πλέον να πάει στην Εθνική ή μόνο οι κολλητοί του τον πατρονάρουν.

Anonymous said...

Γιατί δέν τόν ρωτάς εσύ πού δέν είσαι κολλητάρι του!
Οπως τό θέτεις νομίζω ότι μόνο τά κολλητάρια του γράφουν! και αυτοι που τον βγαζουν ΜVP Κολλητάρια του ειναι...Γιατί δέν ρωτάς καί τόν Μπακαούκα αλλα είναι Κοντός και αυτός....

Anonymous said...

Τον ρώτησα κολληταράκι και είπε: είναι αργά πλέον για μένα. Όταν το ήθελα πολύ δεν με κάλεσαν.

Anonymous said...

Στην Πατρίδα μας μόνο τα κολλητάρια
πάνε μπροστά!! δυστυχώς σε αυτή την Πατρίδα ζούμε και τα αποτελέσματα είναι παντού γύρω μας!! Αναξιοκρατία παντού.
Και με την ευκαιρία εσύ ποιόν ρώτησες από τους δύο η αμφότερους.