Το τέλος του Κιλκίς - ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το τέλος του Κιλκίς - ΠΑΟΚ

14 comments

Anonymous said...

Ρε Δημάκη που βγήκες έξω με παίχτη λιγότερο ρεεεεε

Anonymous said...

Που είναι ρε παιδιά τα 350 άτομα, 100 και με το ζόρι, πλάκα μας κάνετε.

Anonymous said...

Στο paok24 τα παραπονα που δημοσιευεσαι το αρθρο. Καπως να δικαιολογησουν και αυτοι το μεροκαματο.επρεπε να ανεβασουν το κιλκις να φανει σαν αθλος η καταντια τηςομαδας και του προπονητη.

Anonymous said...

Στο Κιλκίς δεν ξέρουνε να κάνουν φάουλ;

Anonymous said...

Παντως απο αυτο το βιντεο δεν φαινονται λαθη των διαιτητων , εκτος του time out μετα τα βηματα που δεν καταλαβα γιατι δοθηκε

Anonymous said...

Στην ΟΧΕ γραφουν για 350, στο παοκ24 για 150. Να τους μετρησουμε στο βιντεο

Anonymous said...

Τσακιρη και Υετίων, σας ευχαριστουμε για οσα εχετε κανει μεχρι τωρα , αλλα αντε σπιτι σας. Γκολ μονο απο 7μετρα ο ενας, καραγκιοζης οσο δε παει ο αλλος.
και μεταξυ μας, επειδη το παμε πολλα ατομα σημερα, αυτωνων οι μανες που εβριζες σημερα Υετιων ειναι αυτοι που οταν κουβαλιόντουσαν σε πατρες κερκυρες και σε ποσα ακομα εκτος εδρας παιχνιδια σου τους ελεγες ευχαριστω τον κοσμο μας που μας ακολουθει και μας υποστηριζει. φυσικα και θα ηθελα να σε βρισω αλλα δε το κανω γιατι δε θελω να σβησει το σχολιο μου για να το δουν οσοι περισσοτεροι γίνεται

Anonymous said...

θα σου πω εγώ φίλε 12.18 γιατί σταμάτησαν. Γιατί ο διαιτητής περιοχής έχει σφυρίξει φάουλ εις βάρος του Βότση, πριν να σφυρίξει ο άλλος βήματα. Συνεννοήθηκαν μετά τι να δώσουν.. Έχουν προηγηθεί δύο ανύπαρκτες δίλεπτες εις βάρος του ΓΑΣΚ, κ άλλα πολλά σφυρίγματα. Παίκτης του ΠΑΟΚ τους απειλούσε σε όλο το ματς ("θα τα πούμε μετά") κ έμεινε μέσα. Συνεχώς υποδείξεις από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, καμία παρατήρηση. 4 φορές μετά το σφύριγμα των διαιτητών οι του ΠΑΟΚ πέταξαν ή κράτησαν τη μπάλα, καμία δίλεπτη. Στη μία του ΓΑΣΚ δίλεπτη. Απλά με το όνομα που κουβαλά ο ΠΑΟΚ αρχίζουν τα περί...σφαγής στα σάιτ τους για να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα...Πληροφοριακά αυτές οι τρεις κερκίδες κάτω χωράνε 150 άτομα η καθεμία. Αυτό για το αν είχε 350 ή 47 άτομα...

Anonymous said...

Γιατί δεν βάζεις όλο το βίντεο;
Όσο για τους διαιτητές ήταν λάθος επιλογή της ΚΕΔ όπως και ο ανύπαρκτος δημοσιοσχετίστας παρατηρητής.Το μεγάλο γέλιο είναι με τον σουπερ αποτυχημένο διαιτητή Γκαγκανά που ζητά διλεπτο.Κώστα γύρνα πίσω η Ελληνική διαιτησία σε χρειάζεται όσο ποτέ.
Οι διαιτητές του παιχνιδιού προέρχονται απο το handball; και τι ηλικία έχουν; θα μας πεί κάποιος;

Anonymous said...

Θα τιμωρηθεί κάποτε κανένας παρατηρητής; Η ΚΕΔ θεωρεί σοβαρό το έργο που παράγουν μερικοί παρατηρητές πχ Βλάχος; Όποιος ήταν στο γήπεδο και ξέρει από διαιτησία βλέπει ένα άνθρωπο που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα 60 ευρώ και τίποτα άλλο.
Εκτός από δημόσιες σχέσεις και να γράφει τα γκολ, (που είναι και δουλειά της γραμματείας), δεν κάνει τίποτα άλλο.
Ο ρόλος του παρατηρητή είναι να ελέγχει αυτό τους πάγκους και όταν παρεκτρέπονται οι προπονητές και οι αθλητές να διακόπτει το παιχνίδι να φωνάζει τους διαιτητές και να τους υποδεικνύει ποιόν πρέπει να τιμωρήσουν από τον πάγκο ούτος ώστε οι διαιτητές να ασχολούνται αποκλειστικά με τον αγώνα.
Όταν ώμος ο πάγκος μιας ομάδας έχει μπει μέσα στο γήπεδο από αποδεδειγμένες μ@@@κίες των διαιτητών τότε ο σοβαρός παρατηρητής εκτός από τους πάγκους πρέπει να τιμωρήσει και τους διαιτητές.
Έχει τιμωρηθεί κανένας διαιτητής ή παρατηρητής για απαράδεκτη απόδοση τα τελευταία τρία χρόνια; Κανείς…
Όλοι γκρινιάζουν για τις αμοιβές των διαιτητών αλλά δεν άκουσα κανέναν να λέει κάτι για τους παρατηρητές, μερικοί μόνο τα ποπ- κορν που δεν βγάζουν στο τραπέζι για να δουν την ταινία.
Αν προσέξετε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια όταν οι διαιτητές τιμωρούν τους πάγκους είναι μετά από υπόδειξη του παρατηρητή.
Για να έχεις καλούς μαθητές πρέπει να έχει και καλούς δασκάλους.
Άρα για να έχεις καλούς διαιτητές πρέπει να έχεις και καλούς παρατηρητές.
Όταν έχεις τρία ή τέσσερα ζευγάρια που είναι για τα δύσκολα και οι υπόλοιποι απλά υπάρχουν τι κάνεις; Πάντως όταν στην εκπαίδευση το μεγαλύτερο ποσοστό των μαθητών δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις, τότε το πρόβλημα το εντοπίζουν στους δασκάλους.

Anonymous said...

Τι έγινε άρχισαν οι αλήθειες...

Anonymous said...

για σενα φιλε 12.18,οπως σου απαντησε και ο 12.48 δες καλα τα βηματα που δινει ο διαιτητης.Πρωτα σφηριζει φαουλ του Βοτση στον επιθετικο,μετα κοιταει τον αλλον,κουναει το κεφαλι και αλλαζει το σφυριγμα και δειχνει εναντι στο Κιλκις.Ποιο φανερο δεν γινεται,μεγαλη κλοπη.Τωρα απο οτι μαθαμε το Κιλκις παιζει στη ΧΑΝΘ με διαιτητες Κατσικη-Μιχαηλιδη,γνωστοι παιχτες χρονια της ΧΑΝΘ,για να δουμε πως θα παει το ματς.

Anonymous said...

Μπουλο χοντρε..

Anonymous said...

Συμφωνω με τον 9.41 . Ο κ . Βλαχος δεν εκανε σαν διαιτητης ποσο μαλλον σαν παρατηρητησ και μελος της ΚΕΔ . Θα μασ τρελλανουν στο τελος .