Θέλουν Γεωργιάδη για προπονητή στον ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Θέλουν Γεωργιάδη για προπονητή στον ΠΑΟΚ

Του Ηλία Τάταλα
Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επιδιώκει η διοίκηση του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ να καλύψει το κενό της τεχνικής ηγεσίας, καθώς βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Νίκο Γεωργιάδη. Ο 40χρονος τεχνικός, με θητεία στους πάγκους του ΓΑΣ Κιλκίς, του Αερωπού αλλά και των Εθνικών ομάδων ανδρών (2011), παίδων (2007-09, σήμερα) και εφήβων (2009-11), θεωρείται ως ο ιδανικός για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Το κύριο προσόν του είναι ότι ξέρει να
εκμεταλλεύεται στο έπακρο της δυνατότητες των παικτών του, παίρνοντας από αυτούς το 100% και η απόδειξη γι΄ αυτό είναι η πορεία των ομάδων που κοουτσάρισε τα προηγούμενα χρόνια. Επιπλέον ο Γεωργιάδης είναι κατάλληλος διότι έχει τη φιλοδοξία να φτιάξει μία ομάδα τίτλων και στη Βόρεια Ελλάδα ο μόνος σύλλογος που μπορεί να έχει αυτό το ρόλο, είναι ο ΠΑΟΚ.

Στις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, ανασταλτικό ρόλο παίζει ο δεσμός του τόσο με τη διοίκηση, όσο και με τους παίκτες του ΓΑΣ Κιλκίς. Ωστόσο η πίεση από πλευράς ΠΑΟΚ για να αναλάβει από τώρα την ομάδα είναι ιδιαίτερα έντονη, αφού σκοπός των ανθρώπων του Δικέφαλου είναι να υπάρξει σύντομα ένας προγραμματισμός, που την επόμενη σεζόν θα καταστήσει την ομάδα πρωταγωνίστρια και πάλι.

Ουσιαστικά, στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι με τον Γεωργιάδη στον πάγκο μπαίνουν οι βάσεις ώστε να ισχυροποιηθεί και πάλι η ομάδα, γνωρίζοντας βέβαια, ότι η φετινή σεζόν μοιάζει σχεδόν χαμένη, λόγω του πρόωρου αποκλεισμού από το Κύπελλο και των ηττών που άφησαν πίσω τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις επαφές μεταξύ Γεωργιάδη και ΠΑΟΚ ήδη έχει ενημερωθεί η διοίκηση του ΓΑΣ Κιλκίς, η οποία έχει ανάψει το πράσινο φως. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν είχε συνομιλίες με άλλον υποψήφιο, ενώ οριστικές εξελίξεις και ανακοινώσεις αναμένονται εντός της εβδομάδας.

Πηγή: www.paok24.com

18 comments

Anonymous said...

Έκλεισε, αντικαταστάτης ο κουμπάρος, αυτή τη φορά ελπίζω να μη το σβήσεις.

Anonymous said...

Παμπορίδης με Λαζαρίδη δίδυμο θανάτου. Και του χρόνου ο Κυπραίος στον Γεωργιάδη. Γεια σου Βιολιτζή μεγάλε!

Anonymous said...

Αντικαταστατης ο κουμπαρος ή βοηθός? Μας εχεις μπερδέψει ρε 7,21

Anonymous said...

Δεν σε καταλαβαίνω φίλε 4,27. Για το κουμπάρο ανέφερα, ο βοηθός που κολλάει;

Anonymous said...

στο post που σε ειχανε σβήσει λεω ειχες γραψει πως τον πηρε βοηθο

Anonymous said...

αφου τα φυντανια του κιλκις δε μπορεσαν να μπουν τετρατα αφου τους δόθηκαν τωσα "δωρακια" απο τις αλλες ομαδες, καλα κανει και φευγει, ηρθε σε σοβαρη ομαδα να κανει και δουλεια να παρει και λεφτα

Anonymous said...

Το σχόλιο ήταν το ίδιο, έλειπε ένας χαρακτηρισμός για τον οποίο και διαγράφηκε προφανώς.

Anonymous said...

Πολύ καλή επιλογή ο Γεωργιάδης για ΠΑΟΚ αλλά και για τον Γεωργιάδη ο ΠΑΟΚ, νομίζω ταιριάζουν σαν νοοτροπία. Επίσης, πολύ καλή και η κίνηση του Κιλκίς (αν ευσταθούν οι φήμες) για αντικατάστασή του με 2 καλούς φίλους και ντόπιους προπονητές τον Λαζαρίδη με Παμπορίδη. Γνώστες της νοοτροπίας Γεωργιάδη, δεν θα χρειαστεί ούτε αυτοί να προσαρμοστούν αλλά και ούτε η ομάδα να προσαρμοστεί σε αυτούς. Καλή επιτυχία και στους 3 (αν τελικά γίνει το "deal"). Είναι και μία αλλαγή που θα κάνει σε όλους καλό και κυρίως στο βορειοελλαδίτικο χάντμπολ.

Anonymous said...

Με "τωσα" που να καταλαβεις τι γινεται στο βαθμολογικο πινακα. Δικαιολογημενος και ακυρος για το comment..

Anonymous said...

Ο ρόλος του γεωργιαδη στον παοκ ειναι κάτι σαν το σαλπιγγιδη στο ποδοσφαιρο.μας πούλησε για τα λεφτά .ολα τα αλλα περί συμφωνίες διοίκηση παίχτες αγάπη φανέλα ιστορία είναι απλά παχιά λόγια.

Anonymous said...

αρειανος δηλωμενος με διαρκειας στο χαριλαου ολο το κιλκις το ξερει

Anonymous said...

9.13 εχει διαρκειας και στην θυρα 10 στο καυταντζογλειο και στην θυρα 7 στο καραισκακη και στην οριτζιναλ.

Εσυ διαρκειας πηρες να βλεπεις την παοκαρα η θα μπαινεις ως ο γνωστος τζαμπατζης ?

Anonymous said...

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα, για τα λεφτά για τα λεφτά! Τα περί δεσίματος με την ομάδα είναι μούφα. Δέσιμο στενό έχει με τη τσέπη του, όπως τα φιλαράκια του που τον αβαντάρουν.

Anonymous said...

εχει καμια 2-3 μερες που το θεμα το ειδατε ολοι στο facebook και τα λοιπα μεσα αλλα εκει δε σχολιασε κανενας σας με το που μπηκε στο hatzi ολοι ξαφνικα βγάλατε γλωσσα. και μετα σας χαλαει ο σχοληαστης.
κιλκις με λαζαριδη-μπαμποριδη ολοι το ξερετε παπαγαλακια, τον νικολακη στον παοκ με πιον τον βλεπετε βοηθο για πειτε

Anonymous said...

Πιλαλιδης το καλοκαίρι. Λόγο υετιων έφυγε το καλοκαίρι. Και τις προάλλες στην Βέροια ήταν πόσες ώρες μαζί.

Anonymous said...

Φυσικοθεραπευτης ισως

Anonymous said...

Φτάνει ρε παιδιά με το Γεωργιάδη. Ένας μέτριος προπονητής είναι, το δείχνει η ως τώρα πορεία του, δεν είναι και ο Μουρίνιο του ελληνικού χάντμπολ. Επιλογή που δεν θα φέρει κάτι καλό για τον παοκ με το υπάρχον υλικό, τέταρτος και με το ζόρι!

Firs said...

Χρόνια πολλά καλή χρονιά.Φίλε για το 4ος μην είσαι και τόσο σίγουρος.Η περίπτωση ΠΑΟΚ είναι σχέση πίκρας κάτι σαν την τρόικα[Υετίωνας]να φύγει... αλλά ποιος θα έρθει;Σε ένα χώρο που δεν υπάρχουν οι μεγάλοι προπονητές αλλά και σπουδαίες ομάδες
Αυτό το πρωτάθλημα όποια ομάδα έχει μια σχετικά καλή 7αδα με 3 ισάξιους στον πάγκο κάνει περίπατο.Ο προπονητής είναι το άλλοθι για κατευνασμό του οπαδικού μένους.Έχουμε τις φιλοδοξίες αλλά δεν φτάνουν,θέλουμε και άλλα υλικά.Δουλειά σωστή,καλούς προπονητές,διευκολύνσεις[χρήμα],σε κάθε παιγνίδι οι ομάδες κάνουν ώρες στους δρόμους και τους ζητάς να αποδώσουν τό μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους,μηχανήματα είναι;
Όσο για την διαιτησία δεν πρέπει να δίνουμε τόση σημασία.Άνθρωποι είναι και λάθη θα κάνουν αλλά όταν
δεν έχουν και την ανάλογη βοήθεια από τις ομάδες-παίκτες χοντραίνουν τα λάθη τους και προπάντων επιμονή και υπομονή.Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα.ΚΑΛΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ