Μεγάλη νίκη του Πήγασου Αιγίου επί του Άρη Νικαίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεγάλη νίκη του Πήγασου Αιγίου επί του Άρη Νικαίας

Ο Πήγασος ήταν «καταιγιστικός» στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Άρη Νικαίας στο Αίγιο, φτάνοντας σε μία μεγάλη νίκη με 28-21. Σε συνδυασμό μάλιστα με την ισοπαλία του πρωτοπόρου Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας στη Νέα Ιωνία με τον ΔΙΚΕΑ, μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στους 2 βαθμούς και τον… περιμένει στο Αίγιο μετά τις γιορτές για την προτελευταία αγωνιστική τού πρώτου γύρου. Με νίκη πιάνει κορυφή και μπαίνει και πάλι γερά στο παιχνίδι της ανόδου στην Α1.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΙΓΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 28-21

Τα 5λεπτα: 2-1, 4-2, 6-4, 7-6, 9-7, 12-9(ημ.), 13-10, 16-11, 20-15, 23-18, 26-19, 28-21.

ΠΗΓΑΣΟΣ (Κ. Χατζηκωνσταντίνου): Διαμαντόπουλος, Ευαγγελόπουλος, Πριόβολος 9, Γιούπης, Μάρκοβιτς, Γεωργίου 6, Θεοδωρόπουλος 4, Δεμίρης 3, Πολίτης 4, Μήλας 1, Πολυδώρου, Αλεξόπουλος 1, Πετρόπουλος, Γιαννόπουλος.

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Π. Μελετάκος): Κουρής, Κλημανόγλου 8, Μπαρμπαράκης, Γρηγοράκης 3, Μαλανδρένιας 4, Καραστέργιος 2, Μπουλούμπασης, Μουρελάτος 2, Τσιούτας, Μπελεχρής (Τ/Φ), Χρόνης (Τ/Φ), Γραμματικόπουλος 2

Διατητές: Βέργος - Κουρίκας
Πέναλτι : 3/2 - 2/1
Δίλεπτα: 5-4

4 comments

Anonymous said...

Καλες γιορτες εκει στο μεγαλο club! κ μια ευχη...κοψτε τα παστελια οσο ειναι νωρις ακομα...

Anonymous said...

Γιατί γαμώτο μου τέτοια χάλια εμφάνιση ο Άρης? Αλήθεια στεναχωριέμαι πολύ γιατί είναι σύλλογος που πρέπει να είναι στην Α1.Δεν θα πω την κλασσική πατάτα ιστορικός σύλλογος κτλ κλτ αλλά σε κάθε προπόνηση σε κάθε αγώνα δίνουν το 100% τους.Κρίμα.Πρέπει να δουν τι φταίει.

Anonymous said...

οταν τα ιερα τοτεμ παντα ειναι στο απυροβλητο...κ παντοτε φταιει η διαιτησια-συστημα διαπλοκης-αντιαθλητικοτητα των αντιπαλων.... κ ποτε ο προπονηταρας...τοτε η πορεια προς την καταστροφη μιας ομαδας ειναι προδιαγεγραμμενο γεγονος!

Anonymous said...

Ποιός προπονηταράς μωρέ; Βολοδέρνει τόσα χρόνια μεταξύ 10ης θέσης στην Α1 και πρώτες θέσεις στην Α2. Αν ήταν καλός θα τον έπαιρνε και κανένας άλλος σύλλογος. Δεν το βαρεθήκατε ακόμα αυτό; Γραφικός έχει γίνει. Το έχει γυρίσει στο επιστημονιλίκι τελευταία, μαζί με Μπάγιους και Βαρελτζήδες, η καταστροφή του αθλήματός μας οι δήθεν ψαγμένοι... Δόκτωρες μεταξύ τους και στον πάγκο ύπνοι!