Πήρε φόρα ο Δούκας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πήρε φόρα ο Δούκας

Την 5η συνεχόμενη νίκη του στην Α1 Ανδρών σημείωσε ο Δούκας που επικράτησε με 24-20 εκτός έδρας της Αναγέννησης Βύρωνα στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» έφτασε τους 10 βαθμούς και έπιασε το Κιλκίς στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Ο Δούκας έλεγχε το ματς από την αρχή, έχοντας έναν πολύ καλό Γεωργιάδη (15 αποκρούσεις σε 35 σουτ) και πετυχημένες αντεπιθέσεις με τους
ταχύτατους εξτρέμ Ζαμπούνη και Τζηρά (από 5 τέρματα). Η διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε ακόμα και τα 9 γκολ (11-20 στο 43' και 12-21 στο 45'). Σε εκείνο το σημείο η Αναγέννηση έκανε την αντεπίθεση της μειώνοντας σε 17-21 (55') αρχικά και 20-23, δύο λεπτά πριν το φινάλε, αλλά το μόνο που κατάφερε είναι να μαζέψει την διαφορά, λίγο πριν ο Ζαλώνης γράψει το τελικό 20-24.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ- ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 20-24
Τα πεντάλεπτα: 0-4, 2-6, 2-8, 5-10, 7-12, 9-14 (ημχ.), 9-16, 11-17, 12-20, 14-21, 17-22, 20-24
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Παναγιώτης Ιατρούδης): Μαγκαφουράκης, Γεωργίου 4, Στούμπης Π. 5, Βασιλόπουλος 1, Αργυράκης 1, Χατζόπουλος 3, Φάμπατς 1, Χριστοδούλου, Στούμπης Δ., Χατσίκας, Αντωνιάδης, Αγγελής, Μυλωνάς 2, Λεωνίδας 3, Ζέκιος, Χατζηκωσταντίνου.
ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης 2, Ακάλεστος, Μουντζουρίδης 7, Τόμπρος, Τζηράς 5, Γκέρτσος 2, Ζαμπούνης 5, Μανουσέλης 1, Σαμαράς 2, Αιβαλιώτης, Γιαννάδης, Χρηματόπουλος, Φιλίππου, Μπάγιος, Γεωργιάδης, Αραπακόπουλος. Διαιτητές: Συρεπίσιος- Μερτινιάν, δίλεπτα: 3-5, πέναλτι: 5/6-3/4.

Η συνέντευξη Τύπου
Γιώργος Κρανάκης (προπονητής Δούκα): «Συγχαρητήρια στην Αναγέννηση για την μαχητικότητα που δείχνει σε όλα τα παιχνίδια και τον προπονητή της που αποδεικνύει ότι δουλεύει, έχοντας μία ομάδα που την ξεκίνησε ουσιαστικά από μηδέν. Και αξίζουν πολλά μπράβο και στην διοίκηση για την προσπάθεια που κάνει για την ομάδα και το άθλημα. Εμείς παίξαμε συγκεντρωμένα για 60 λεπτά με καλό τερματοφύλακα και πήραμε μία δίκαιη νίκη».
Παναγιώτης Ιατρούδης (τεχνικός Αναγέννησης Βύρωνα): «Συγχαρητήρια στον Δούκα για τη νίκη. Είναι η 3η ομάδα της Ελλάδας και χρόνια τώρα είναι συνεπείς σε αυτό που κάνουν τόσο οι παίκτες όσο και η τεχνική ηγεσία, παρά τις απώλειες παικτών που έχουν κάθε χρόνο. Απέναντι σε αυτές τις ομάδες πρέπει να παίζεις στο 100% για να έχεις τύχη στο παιχνίδι και εμείς δεν ανταποκριθήκαμε σε αυτό. Ίσως φταίει το άγχος, ίσως η εμπειρία του Δούκα».
Στάθης Ζαμπούνης (αριστερός εξτρέμ Δούκα): «Ξέραμε ότι η Αναγέννηση παίζει με πάθος και θα είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Ήμασταν σοβαροί από την αρχή και προσέξαμε τις λεπτομέρειες που μας είπε ο προπονητής μας».
Ηλίας Χατσίκας (πίβοτ Αναγέννησης Βύρωνα): «Πρώτα απ' όλα θέλω να δώσω ευχαριστήσω τον Πρόεδρο μας κ. Πουρνάρα για την στήριξη που μας παρέχει. Εμείς είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα με αθλητές που δεν έχουν εμπειρία Α1. Ο Δούκας είναι μια έμπειρη ομάδα που οι παίκτες του είναι χρόνια μαζί και βρίσκονται με κλειστά μάτια. Κάναμε πολλά λάθη και δώσαμε το δικαίωμα στον Δούκα να πάρει μεγάλη διαφορά».

6 comments

Anonymous said...

Δηλωσεις ......στηριξεις!

Anonymous said...

Αφού είναι κολλητάρια ρε, ιερή συμμαχία, μαζί τα τρώνε από την ΟΧΕ!

Anonymous said...

Θέλω και εγώ με την σειρά μου να συγχαρώ τον υπεύθυνο του κυλικείου για τον υπέροχο φραππέ που έφτιαξε, την καθαρίστρια για τα αστραφτερά αποδυτήρια που μας παρέδωσε αλλά και τον υδραυλικό που χάρη σε αυτόν είχαμε άφθονο ζεστό νερό μετά τον αγώνα.

scopa said...

9.39 πολυ χαζο το σχολιο σου...

Anonymous said...

Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΕΔ για το ωραιότατο ζευγάρι που μας έστειλε που με τα γλυκήτατα σφυρίγματά τους έφεραν έναν ρομαντισμό στην εξέδρα. Τον delegate της συνάντησης για το σπινθυροβόλο βλέμμα του. Την γραμματέα που με τα ωραιότατα γράμματά της συνέταξε ένα πανέμορφο φύλλο αγώνα. Τον χρονομέτρη για το απαλό άγγιγμα του χρονόμετρου και την ταχύτητα που άλλαζε το σκορ. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ.Μυλωνά που με θυμήθηκε στην γιορτή μου και με πήρε τηλέφωνο, τον διαχειριστή αυτού του blog για την φιλοξενία αλλά και όλους εσάς που με αυταπάρνηση και αυτοθυσία διαβάζετε όλα αυτά.

Anonymous said...

Και εγω θελω να ευχαριστησω τα τέρματα,τις γραμμες,το ταραφλεξ,τις μπαλες,τα διχτυα,τις φανελες,τα σορτσακια,τις καλτσες,τα παππουτσια και φυσικα τoν τεραστιος Αιβαζουλη που του κανει πολεμο αυτος ο φωνακλας και αξιαγαπητος προπονητης.