Ορμή Λουξ: Πρώτη νίκη με πολύ ένταση επί του Αμύντα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ορμή Λουξ: Πρώτη νίκη με πολύ ένταση επί του Αμύντα

Μετά από τρεις ήττες στην Α1 Γυναικών η Ορμή Λουξ σημείωσε την παρθενική της νίκη με 24-17 επί του Αμύντα Αμυνταίου στην Πάτρα. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο η ομάδα του Νταμίρ Στογιάνοβιτς ήταν πιο ψύχραιμη και πιο αποτελεσματική, κατακτώντας δίκαια τους δύο βαθμούς.

ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ- ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ 24-17
Τα πεντάλεπτα: 0-2, 2-3, 4-5, 8-8, 10-10, 13-12 (ημχ.), 15-13, 16-14, 19-16, 20-16, 21-16, 24-17


ΟΡΜΗ (Νταμίρ Στογιάνοβιτς): Χατζηπαρασίδου 11, Φιλιππάτου, Καράγιωργα 4, Καγκελάρη, Καρακίτσου 1, Παπαδοπούλου, Παύλου, Καρελά, Χάλα 1, Κασάπη, Στάνκοβιτς 1, Ρόσση, Πολίτη, Κουκουλομάτη, Αγγελοπούλου, Μίρκιτς 4.


ΑΜΥΝΤΑΣ (Νίκος Γιώσκος): Κόρρα, Τσουτσουλάκη, Μπαντή, Γεωργιάδου, Παπαβασιλείου, Ρακοπούλου, Γαλμπάδη, Κοτσοπούλου, Μίλασιτς 4, Τσένκο, Τσιομπάνου 2, Ταιρίδου, Σκόνδρα, Συζίνου 3, Βαφειάδου 6, Νούσια. Διαιτητές: Δημάκης- Βερβενιώτης, Δίλεπτα: 4-6, πέναλτι: 3/4-0/1

Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα: «Με την λήξη του πρώτου ημίχρονο η Άνια Μίλασιτς του Αμύντα Αμυνταίου επιτέθηκε με βίαιες διαθέσεις ανεβαίνοντας στο βάθρο και πιάνοντας τα κάγκελα που βρίσκονται πίσω από την γραμματεία, έβρισε στην γλώσσα της τον Πρόεδρο της Ορμής Ανδρέα Κόγκα. Απ' ότι δήλωσαν ο φροντιστής και συνοδός του Αμύντα τα ανωτέρω τα έκανε η αθλήτρια διότι προκλήθηκε χωρίς εμείς να το δούμε. Η αθλήτρια τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα και κρατήθηκε το δελτίο της. Στο 54:01 ζητήσαμε από τον παρατηρητή και την αστυνομία την απομάκρυνση πίσω από το τέρμα της ομάδας του Αμύντα, πέντε φιλάθλων που κακώς κάθονταν εκεί».


34 comments

Anonymous said...

Κογκα είσαι οτι πιο σιχαμερό έχει υπάρξει ποτε στο ελληνικό χαντμπωλ.
Σε περιμένουμε στο Αμύνταιο ....

Anonymous said...

Χαχαχαχαχα ο διαιτητής ειναι και γνώστης της σερβικής γλώσσας απο οτι φαντάζομαι ε ???
Τι κυνήγι μας ρίχνετε ρε...
Να μην ξεχασω να συγχαρώ και τις ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ αθλήτριες που πληρώνονται ΚΑΝΟΝΙΚΑ απο την ομάδα του Αμυντα,για το σημερινό τους κρέμασμα..

Anonymous said...

Για αποφυγή παρεξηγήσεων αναφέρομαι σε Μιλασιτς και Συζινου.

Anonymous said...

Εσείς στην ΟΧΕ θα καταλάβετε ότι οι διαιτητές χρήζουν άμεσης επιμορφώσεις κανονισμών. Είναι δυνατών να τιμωρείς για ένα γεγονός που δεν έχεις δει, δεν αναφέρεις στο Φ/Α τι άποψη του παρατηρητή και αναφέρεις αυτά που σου είπαν οι συνοδοί; Ο παρατηρητής τι έγραψε, μήπως συμφωνεί με τα ανωτέρω;
Το κορυφαίο «Στο 54:01 ζητήσαμε από τον παρατηρητή και την αστυνομία την απομάκρυνση πίσω από το τέρμα της ομάδας του Αμύντα, πέντε φιλάθλων που κακώς κάθονταν εκεί».
Ξεχάσατε να γράψετε ότι ένας φίλαθλος της ΟΡΜΗΣ πήγε για κατούρημα στις γυναικείες τουαλέτες.
Το αποκορύφωμα της ΚΕΔ είναι ότι αυτή την τριάδα έχει επιλεγεί και για Α1 ανδρών.
Ζητάμε επειγόντως καλύτερη επιμόρφωση των διαιτητών.

Anonymous said...

Τελικά εκεί στο Αμύνταιο πάλι κάτι σας έφταιγε και σήμερα.Δεν είχατε μαζί σας τον γερόλυκο για να σας σώσει ή ήταν και τον είχε πάρει ο ύπνος;Απλή ερώτηση..ο γερόλυκος δεν ήξερε ότι υπήρχε πιθανότητα να σας αδικήσουν όπως λέτε οι διαιτητές;

Anonymous said...

Γιώσκο σε κρέμασαν.Κρεμασέ τους τα δελτία

Anonymous said...

Το ήξερε ... και ???
Τι θα μπορούσε να κάνει??
Ρε σεις τωρα σοβαρά,πρέπει να αποφασίσουμε τι handball θέλουμε..
Να χεσω και τον Αμυντα και το γερόλυκο και όλους. Αφιερώνουμε το χρόνο μας,τα λεφτά μας και δίνουμε το 100% για να βγάλουμε την καβλα μας ρε.ενα 2ωρο καθε σκ.να ξεχασουμε οτι προβλήματα έχουμε και απλως να χαρούμε το άθλημα που υπηρετούμε χρόνια.
Υγ:Επειδή το αστείο έχει παραγίνει,απο το προηγούμενο ματς με τν παοκ εσυ απο πανω αναφέρεις συνεχως το ίδιο πράγμα για καποιον επωνυμο.αν όντως εχεις να κρύψεις κατι μεσα στα παντελόνια σου ασε την μιζέρια και γράψε το όνομα σου.ΤΡΙΒΛΑΚΑ.

Anonymous said...

Γελοιε ΚΟΓΚΑ τι αλλο θα κανεις?Ανυπαρκτες ΣΥΖΙΝΟΥ και ΜΙΛΑΣΙΤΣ τι ειναι αυτα ρε?ειναι δυνατον?πως περιμενετε να κερδισετε?πηρε νικη και η πατρα αν ειναι δυνατον!!!!!!

Anonymous said...

Κυριε ΓΙΩΣΚΟ .Δεν ηξερες δεν ρωταγες?¨Τι δουλεια εχουν στην ομαδα σου οι ΣΥΖΙΝΟΥ -ΝΟΥΣΙΑ -ΜΙΛΑΣΙΤΣ οταν εχεις αθλητριες με το ηθος των ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΚΟΡΡΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΛΑΚΗ και των νεαρων κοριτσιων του ΑΜΥΝΤΑ? Αλλα πιστευες οτι θα πηγαινες στην ΠΑΤΡΑ και θα κερδιζες τον ΓΚΟΓΚΑ γιαυτο της προετοιμαζες ολες αυτες τις μερες. κριμα, γιατι προσπαθησες να ξεκινησεις κατι καλο με λαθος συνταγη. Υπηρχαν γυρω σου εξαιρετες σε ηθος και αθλητικη παιδια αθλητριες σαν την ΣΤΡΑΤΑΚΗ την ΑΝΘΙΤΣΗ την ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΙΔΟΥ και τοσες αλλες αλλα εσυ προτιμησες οτι χειροτερο κυκλοφορουσε στην αγορα......και οχι μονο αυτο εαν δεν ειχαν παιξει στην ΟΡΜΗ δεν θα ηξεραν ουτε οι γονεις τους οτι παιζουν ΧΑΝΤΜΠΟΛ.

Anonymous said...

Κυριε παρατηρητα και κυριοι διαιτητες γιατι δεν υποδειξατε στην αστυνομια να συλλαβει τον παικτη της ΑΕΚ RAKSEVIC BLANDEN οταν μπηκε στον αγωνιστικο χωρο εφθασε μεχρι την γραμματεια κλωτσουσε οτι εβρισκε μπροστα του και τον συγκρατησε ο ΓΙΩΣΚΟΣ¨. αυτο δεν ειναι αθλητικη βια? ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.

Anonymous said...

ΚΑΤΑΡΧΑΣ Ανώνυμοι φίλοι .. Συνιστω ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!.Ας μη σταυρωσουμε τις παίκτριες και τα πάντα για μια κακιά στιγμη .. Τα κορίτσια προκλήθηκαν , όσοι ήταν μέσα στο γήπεδο αυτο το είδαν ξεκάθαρα, αλλα δυστυχώς και αυτα έπεσαν στην παγίδα .. δεν τις δικαιολογω αλλα πείτε μου .. Ποιος μπορει να τις σταυρωσει ( όπως κανετε όλοι εδω μέσα που τις σταυρωνετε ) όταν 50χρονών ανήθικοι και ανεύθυνοι "παράγοντες " τις βρίζουν με χυδαίο τροπο .. απο την άλλη η ομάδα μας είναι μια νεοφώτιστη ομάδα η οποία έχει ανάγκη απο έμπειρες αθλήτριες έτσι ώστε να γίνει μια στοίχειωδη μεταφορά τεχνογνωσίας νοοτροπίας και στην δική μας ομάδα... αυτό έχουν να προσφέρουν αυτές οι αθλήτριες και εμείς πρέπει να το λάβουμε και να το "εκμεταλλευτούμε" όλοι δηλ προπονητέσ, και υπολοιπεσ παικτριεσ ετσι ωστε να δεσει η ομαδα και να μην υπαρχουν διακρισεις του τυπου "νεες και παλιες κ παικτριες".Το μόνο σίγουρο ότι κάτι τέτοιο θέλει χρόνο και η ομάδα θα βγει κερδισμένη .Οπότε υπομονή σε όλους .. η υπομονή είναι αρετή ..

Anonymous said...

φίλε επειδή απο το Αμύνταιο δεν είσαι και μάλλον εισαι μηνάρας, ασχολήσου με την ομάδα σου και τους παράγοντες σου που δε σέβονται και βρίζουν κορίτσια που έχουν την ηλικία των παιδιών τους και τους έφαγαν τα λεφτά! Ο Αμύντας θα βρει το δρόμο του!!!

Anonymous said...

Αρα σίγουρα μινάρας είσαι. οπότε ασχολήσου με τα δικά σου και μην κανεις το troll στο blog . ΑΜΥΝΤΑΡΑ ΟΛΕ!!!

Anonymous said...

πάντα τα πιο δημοφιλεί θέματα εχει η πατρα παντως.πέστε στην παγίδα του μαρκετιγκ ολοι!!!

Anonymous said...

Απλήρωτος ο Αυστραλός, απλήρωτη η περσινή ομάδα!μάλλον η ομάδα είναι για να τρώνε λίγοι και καλοί... Έτσι στην Α1 δε στέκεσαι απο εδώ και μπρος... καθίστε και θα δούμε...

Anonymous said...

Τι να εξεταστεί βρε φελέ;;;
Ρε έχετε φεσώσει όλη την Ελλάδα,και έχετε μούτρα να έχετε και απαιτήσεις από την ομοσπονδία ;;;
Άντε ρε απατεώνες

Anonymous said...

http://4.bp.blogspot.com/-Jfpv1mNzhiE/Un7ASIX4NuI/AAAAAAAAX9A/b9PLQMup4tQ/s1600/%CE%B1%CE%BC1.jpg

Κοιτάξτε εδώ και πείτε μου,αντε οι διαιτητές δεν πήραν(και καλά) πρέφα τι έγινε..ο παρατηρητής ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΑΝΕ;;;
Πισω του ήταν ολο το ματς γ@μω την τρέλα μου.
Στημένοι και τρύπιοι όλοι σας.

Anonymous said...

10.50 είσαι κ παραπληροφορηση !!! Στον Αυστραλό έμεναν κάποιες παίκτριες κ οχι η διοίκησή της ομάδας!!! Τι δεν κατάλαβες??? Εσένα σπίτι σου σου πληρώνει το ρεύμα κ το ίντερνετ η ομάδα σου ????

Anonymous said...

11 09 τι ντοκουμέντο έβγαλες τώρα τρομερό βλέμμα ο κόγκας

Anonymous said...

όλοι για ποτάκι στο greek handball

Anonymous said...

Ανώνυμε 11"09:
Εγώ σαν χωριάτης,τιμάω και τον λόγο μου και τα παντελόνια που φοράω.για αυτό και οι αθλήτριες μου πληρώνονται ΟΠΟΤΕ και ΟΠΩΣ πρέπει ανάλογα με την προσφορά τους.
Όσο για την ομάδα σου,είμαι σίγουρος ότι θα βρείς την άκρη,θα φεσώσεις πάλι,θα κάνεις τα δικά σου τα βρώμικα κόλπα και όλα καλά.
Αν όμως είσαι ευχαριστημένος απο αυτήν την κατάσταση οκ,τι να πω,παω πασο.

υγ:Σου έυχομαι,να δουλέψεις κάπου,να ρίξεις ιδρώτα,και να μην πάρεις ΦΡΑΓΚΟ.θα είσαι και εσύ τότε ένα "βλαστάρι".

Anonymous said...

Βάλατε τον Αυστραλό να σας πληρώσει κιόλας? αυτά που προφανώς έπρεπε να πληρώνει η ομάδα ??!χαχα! απλά σε αυτη την ομάδα τρώνε λίγοι και καλοί (ιστοσελίδα ο γιος, υπ τύπου η κόρη) ... )εσυ ποιο μέλος της οικογένειας είσαι ???!

Anonymous said...

τι ποτάκι να βάλω;

Anonymous said...

11.09 Τι βλέπεις για να καταλαβω ??? Αψογη η γραμματεια με την γιατρο!! Χασατε καθαρα με καλη διαιτησια κ ψαχνετε να ριξετε την ητα σας ευθύνη 'άλλων??/ Τα υπολοιπα αφορουν αλλους κ οχι αγωνιστικους χωρους μαθετε στις αθλητριες σας να πειθαρχουν σε καθε προκληση. απλα κ Νικο Γιωσκο παρασυρθηκες απο την Σιζυνου κ Νουσια κ βρεθηκες να τσακωνεσε με τις δυο αυτες σε ολη την διαρκεια του αγωνα ( βλεπε την φωτο Νεα Φλωρινα)Γερολυκε !!!!

Anonymous said...

11:13 είσαι μεγάλος χιουμορίστας.
Αδικείσαι ...θα σου βρω δουλειά σε ένα τσίρκο.Θα σου παει γάντι νομίζω.

Anonymous said...

πάντως ρε παιδιά.χάσατε την προηγούμενη αγωνιστική,κάνατε τον κακό χαμό.χάσατε αυτή,το ίδιο πάλι.ε κάτι φταίει.πρώτα κοιτάμε το σπίτι μας.

Anonymous said...

Ρε αλάνι μου..την προηγούμενη αγωνιστική κάναμε τον κακό χαμό γιατί τα κοράκια μας έσφαξαν.
Στο χθεσινό ματς παραδεχόμαστε την ανωτεροτητά σας.
Κάνουμε τον κακό χαμό για τον πρόεδρο σου και μόνο,για τον οποίον όσοι τον ξέρουν "κανουν τον κακό χαμό".
Δεν είναι συμπεριφορές αυτές ρε φίλε..απο την στιγμή κιόλας που σαν σωματείο ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.
μ@λ@κες είμαστε να μην μιλήσουμε δηλαδή;σκέψου το λίγο...ούτε με σας έχουμε πρόβλημα,ούτε με παικτριες σας,ούτε απο την διαιτησία του χθεσινού ματς.

Anonymous said...

αλάνι μου σε πάω.ωραίο σχόλιο.σεβαστό να έχεις πρόβλημα με όποιον θες.αλλά μια συμβουλή και αν θες τη δέχεσαι.πρώτα κοιτάμε το σπίτι μας.τώρα οι δικές σου θα πιστεύουν ότι και καλά έκαναν.και εκεί θα χαθεί το παιχνίδι.όχι ένα παιχνίδι.όλο το παιχνίδι.

Anonymous said...

κ όμως εγώ τον ΑΜΥΝΤΑ τον σέβομαι ακόμα.καλό σου βράδυ και μην ξεχνιόμαστε την υγεια μας πανω απολα

Anonymous said...

Ναι περίμενε απάντηση εσύ..δεν τους ξέρεις αυτούς μωρε...μέλι μέλι και τηγανίτα τίποτα..δεν πειράζει μην ασχολήστε άλλο.
Θα έρθει το ματς στο Αμύνταιο..και θα τους δώσουμε την οριστική σπρωξιά στην Α2.εκεί να δεις γούστα.
Πάμε γερά μωρή ΑΜΥΝΤΑΡΑ

Anonymous said...

ρε παιδια κουρασατε δεν τραβαει αλλο η κουβεντα δεν το βλεπετε?οι μεν περιμενουν τον δευτερο γυρο οι δε χαιρονται για τον πρωτο.αντε καληνυχτα

Anonymous said...

Πέσε για ύπνο και μην τα διαβάζεις ρε φίλε.Δεν σου βάλαμε και το μαχαίρι στο λαιμό.

Anonymous said...

Ακόμα και έτσι να είναι και η παίκτρια να ζητούσε λεφτά κάθε μέρα απο τον πρόεδρο σας.Έτσι από απλή λογική δεν σας λέει οτι απλά ήταν απλήρωτη; Είναι τραγικό αυτό που κάνετε. Αλλά δυστυχώς υπηρετείτε τον επιχειρηματικο κόσμο και όχι τον αθλητισμό με τις αξίες του. Ξεκατινιαζεστε σαν μικρά κοριτσάκια που τους έθιξαν τον γκόμενο προκαλώντας μόνο απέχθεια προς τη χειραγωγημενη λογική της βρόμικης ομάδας σας. Ξέρετε πολύ καλά πως οι παίκτριες ήταν απλήρωτες. Κι αφού εσείς το καλοκαίρι κάνατε διακοπές με τις οικογένειές σας , ενώ έπρεπε να εξοφλήσετε τις παίκτριες που απασχολουνταν ένα ολόκληρο χρόνο στην ομάδα σας(εκθιάζοντας τες),ξεκινήσατε τα τραπεζώματα στις νέες παίκτριες και τις φωτογραφίες στα blog ρίχνοντας λάδι στη φωτιά με τη ασύδοτη συμπεριφορά σας. Και τώρα ξαφνικά βγήκατε να πάρετε θέση επί του θέματος με δικαιολογίες-κατηγορίες που αν τις παρατηρήσεις έτσι όπως συντάσσονται μόνο υπέρ σας δεν είναι. Ντροπιάζετε τον αθλητισμό. Αναφορικά και μόνο αν σκεφτείτε πως είστε μεγαλύτερη ομάδα από αυτή του Αμύντα δεν θα έπρεπε να ασχοληθείτε καν με τέτοιου είδους δηλώσεις. Για ακόμα μια φορά μια μικρότερη ομάδα από χωρίο όπως αναφέρατε πρωτίστως σας έκανε να φανείτε αντάξιοι του αθλητισμοί και του πνεύματος του! Όπως επίσης ότι είσαστε δούλοι της απέραντης αμορφωσιάς και ανηθικότητας σας! Γιατί κάλοι μου παράγοντες και φίλαθλοι πότε δεν γλείφουμε εκεί που φτύνουμε και αντιστρόφως...

Anonymous said...

μικρή άλλα σημαντική διόρθωση.. Ανάξιοι και όχι αντάξιοι!