Τα βλέμματα στο Λουτράκι το απόγευμα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα βλέμματα στο Λουτράκι το απόγευμα

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών διεξάγεται αύριο (18:00) στο Λουτράκι σε απευθείας μετάδοση από τον OTE TV. Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Ποσειδώνας Λουτρακίου υποδέχεται τον ΑΣΕ Δούκα σε ένα ματς που μπορεί να μην κρίνει τίποτα, αλλά σε μεγάλο βαθμό θα αποδειχθούν οι διαθέσεις και οι δυνατότητες των ομάδων ενόψει της συνέχειας.
Η ομάδα της Κορινθίας μόλις την περασμένη
αγωνιστική υπέστη την πρώτη της ήττα από τον Διομήδη και καλείται να συνέλθει για να αντιμετωπίσει τον Δούκα, που βάσει αποτελεσμάτων είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα, έχοντας 5 συνεχόμενες νίκες.

Τις δύο ομάδες χωρίζει πλέον μόλις ένας βαθμός (4. Ποσειδώνας 11, 5. Δούκας 10) και όποια ομάδα κερδίσει θα πάρει προβάδισμα για την είσοδο στην τετράδα που οδηγεί στα πλέι οφ.

Πέρρος: «Έχουμε πεισμώσει»
«Πιστεύω ότι είναι το κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς μέχρι στιγμής. Μετά το τελευταίο αποτέλεσμα έχουμε πεισμώσει και θέλουμε να αποδείξουμε ότι δεν μας αντιπροσωπεύει αυτή η εμφάνιση και η ήττα από τον Διομήδη. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Ο Δούκας είναι φορμαρισμένος με τις συνεχόμενες νίκες του. Εμείς πρέπει να προσέξουμε τους αιφνιδιασμούς του Δούκα και την συμπαγή άμυνα του. Πρέπει να έχουμε καλή κυκλοφορία και καθαρό μυαλό», σχολίασε ΣΤΗΝ ιστοσελίδα της ΟΧΕ ο πλέι μέικερ του Ποσειδώνα Γιώργος Πέρρος.

Μουντζουρίδης: «Στις λεπτομέρειες»
Από την πλευρά του ο δεξιός ίντερ του Δούκα Νίκος Μουντζουρίδης επεσήμανε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του ελληνικού χάντμπολ: «Είναι ένα ντέρμπι. Ο Ποσειδώνας είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Εμείς έχουμε την ψυχολογία. Πιστεύω θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εμείς δυστυχώς έχουμε το μειονέκτημα της κούρασης, αφού δεν είχαμε αρκετό χρόνο να ξεκουραστούμε, λόγω του ότι παίξαμε την Κυριακή και ξαναπαίζουμε Παρασκευή».

No comments