Με το Αερωπός - ΠΑΟΚ ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με το Αερωπός - ΠΑΟΚ ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής

Η 8η αγωνιστική της Α1 Ανδρών αρχίζει αύριο (18:00, Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, Αγγελίδης) από την Έδεσσα όπου ο Αερωπός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Τα παιχνίδια στην Έδεσσα πάντα κρύβουν κινδύνους για τον «δικέφαλο», ειδικότερα τώρα που η κούραση από το ταξίδι στην Λευκορωσία είναι δεδομένη, αλλά και η κακή ψυχολογία από τον τρόπο που έχασε το παιχνίδι -και κυρίως την διαφορά των 7 γκολ- από την Βικτόρια Μινσκ για το Τσάλεντζ Καπ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και στις καλές χρονιές του ΠΑΟΚ ο Αερωπός έβρισκε τρόπο να δυσκολεύει τον αντίπαλο του, ακόμα και στα φιλικά, όπως στο τουρνουά «φιλίας» τον Σεπτέμβριο που η ομάδα του Στέλιου Υετίων νίκησε οριακά με 33-32.

Στα επίσημα παιχνίδι σε έξι αναμετρήσεις στην Πέλλα ο ΠΑΟΚ έχει τέσσερις νίκες, ο Αερωπός μία,
ενώ ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο, αυτό της περσινής περιόδου.
Ένας ακόμα παράγοντας που κάνει ενδιαφέρον το παιχνίδι είναι η παρουσία του Γιάννη Πηλαλίδη στον πάγκο του Αερωπού, αφού ο νεαρός τεχνικός ανδρώθηκε αθλητικά στον «δικέφαλο», ενώ και προπονητικά ξεκίνησε εκεί τα πρώτα του βήματα στις υποδομές.
«Είναι μια κατεξοχήν δύσκολη έδρα για εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 60 λεπτά. Υπάρχει η κούραση που πρέπει να διαχειριστούμε. Το θετικό είναι πως είμαστε ενωμένοι και υπάρχει ενότητα, τομέας που ισχυροποιήθηκε από την παρουσία της ομάδας αυτές τις ημέρες εκτός Ελλάδας. Πάμε για τη νίκη, από εμάς εξαρτάται αν κάνουμε το παιχνίδι μας», σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Στέλιος Υετίων.
«Όλοι λένε ότι θα είναι ευκαιρία τώρα που ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ευρωπαϊκό ταξίδι με ήττα. Επειδή ξέρω τον ΠΑΟΚ πιστεύω ότι θα του κάνει καλό γιατί θα είναι πιο δεμένη ομάδα σε αυτό το παιχνίδι. Εμείς είμαστε λίγο πεσμένοι ψυχολογικά μετά την ήττα από το Κιλκίς, αλλά περιμένω από τους παίκτες να βγάλουμε ενέργεια στο αυριανό παιχνίδι. Μας αρέσουν αυτά τα παιχνίδια και αυτό το δείξαμε και κόντρα στον Δούκα. Πρέπει να περιορίσουμε τον Κοκκώνη που είναι σε φόρμα και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ από την πλευρά του ο προπονητής του Αερωπού Γιάννης Πηλαλίδης.

Τα αποτελέσματα των δύο ομάδων στην Έδεσσα:
2006-2007 27-24
2009-2010 23-34
2010-2011 (Κ) 27-33
2010-2011 26-30
2011-2012 23-25
2012-2013 26-26

No comments