Αποτελέσματα 4ου ομίλου Α2 γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποτελέσματα 4ου ομίλου Α2 γυναικών

ΑΚΡΙΤΕΣ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 23-20
Άτυχα στάθηκαν τα κορίτσια της ομάδας μας στο χάντμπολ, το Σάββατο το απόγευμα στο κλειστό της Προσοτσάνης, καθώς για τα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών, γνώρισαν την πρώτη τους φετινή  ήττα από τους Ακρίτες Νευροκοπίου με σκορ 23-20. Το συγκρότημα της Ζαχαρούλας Παπαδοπούλου έπαιξε στα ίσια την ομάδα της Δράμας δείχνοντας για ακόμα μία φορά ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιώνεται ακόμα περισσότερο.
Οι δύο ομάδες  συμβάδιζαν στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με την διαφορά των γκολ να μην αυξάνεται πέρα του ενός τέρματος. Η μοναδική στιγμή που οι Ακρίτες αύξησαν την διαφορά ήταν με τη λήξη του ημιχρόνου, όταν και το φωτεινό ταμπλό, έγραψε 11-8 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας. Με την επανάληψη οι παίκτριες της ομάδας μας μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν με τη συμπλήρωση 40 λεπτών να μειώσουν σε 14-13 και να ξαναμπούν γερά στην διεκδίκηση της νίκης. Ο αγώνας συνέχισε να παραμένει ντέρμπι και 5 λεπτά πριν τη λήξη η ομάδα μας έχανε με 1 γκολ διαφορά (20-19). Σε εκείνο το σημείο οι Λιονταρίνες κέρδισαν πέναλτι που δυστυχώς δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα, φέρνοντας το παιχνίδι στο 20-20. Αυτό είχε σαν συνέπεια οι Ακρίτες να το εκμεταλλλευτούν πετυχαίνοντας 3 ακόμα τέρματα, έναντι ενός της ομάδας μας και να πάρουν τη νίκη με 23-20.

Πρώτη σκορερ για την ομάδα μας η Τσιρογιάννη με 9 τέρματα, ενώ ακολούθησαν οι Μαργιώτου με 6, Πεμπέ και Πατσιαλά με 2, ενώ 1 τέρμα σημείωσε η Βελέη. Τέλος συμμετοχή είχαν οι: Σχίζα, Χλιαρά, Κατρακαζά, Κιουπκιολή, Κότε και Βαφειάδου.

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 3-2, 5-3, 7-6, 8-7, 11-8, Hμιχ. 13-9, 14-13, 17-15, 18-15, 20-19, 23-20 Tελικό.

Πηγή: http://www.panserraikara.gr/

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ - ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 35-31
Παρά το γεγονός ότι οι γυναίκες των Κυκλώπων πήγαν στην Προσοτσάνη με μόλις εννιά αθλήτριες (αφού αρκετές έλειπαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων), φάνηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και αξιόμαχες κόντρα στην ισχυρή τοπική ομάδα γνωρίζοντας εν τέλει την ήττα με 35-31, που είναι η πρώτη τους στο πρωτάθλημα μετά τις δύο νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κύκλωπες κατάφεραν να μειώσουν μια διαφορά έντεκα γκολ που είχε δημιουργηθεί στο 48ο λεπτό του αγώνα και να αφήσουν για ακόμη ένα αγώνα πολλές υποσχέσεις με το πάθος και τη μαχητικότητά τους.

Η εμφάνιση της ομάδας της Αλεξανδρούπολης αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, δεδομένου ότι ο σύλλογος της Προσοτσάνης την περσινή σεζόν είχε αναδειχθεί πρωταθλητής στον όμιλο, διεκδίκησε την άνοδό του στην Α1 και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, έχοντας μάλιστα τρεις αθλήτριες στην Εθνική Νεανίδων.

Ο τέταρτος όμιλος της Α2 γυναικών έχει πάρει πλέον φωτιά, αφού τέσσερις ομάδες συγκατοικούν στην κορυφή, με τον Πανσερραϊκό να κερδίζει με 30-23 τους Ακρίτες στο Νευροκόπι και την Ολυμπιακή Ακαδημία να παίρνει τη νίκη κόντρα στις Ελπίδες με 28-21 στο ντέρμπι της Δράμας. Ρεπό είχε η έτερη ομάδα της Θράκης, η Νίκη Ξάνθης.

Ο προπονητής της ομάδας των Κυκλώπων Άκης Χαραλαμπίδης δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητριών του, που χωρίς προπονήσεις και με πολλές απουσίες μπόρεσαν να κάνουν μια πολύ καλή εμφάνιση.

Πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα Παγκορασίδες, Παμπαίδες, Μίνι και Παίδες, εκατό δηλαδή περίπου αθλητές και αθλήτριες των δύο ομάδων  για τέσσερις και πλέον ώρες συμμετείχαν σε ένα μίνι τουρνουά, απολαμβάνοντας τη χαρά του αθλήματος και αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες και αγωνιστικές παραστάσεις για το μέλλον.

Την επόμενη αγωνιστική οι Κύκλωπες έχουν ρεπό. Επόμενος αγώνας είναι στις 8 Δεκεμβρίου στις 2 το μεσημέρι με τον Πανσερραϊκό στην Αλεξανδρούπολη.

Α.Σ. ΚΥΚΛΩΠΕΣ (Χαραλαμπίδης): Χαραλαμπάκη, Σμαρλαμάκη, Βαρσάμη, Φαγογένη, Επιτρόπου, Παρασκάκη, Ξανθοπούλου, Σαλαμανάκη, Αλεξίου.

Πηγή: Λεωνίδας Κάλφας http://www.thrakisports.gr

ΟΛ.Α. ΔΡΑΜΑΣ - ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΡΑΜΑΣ 28-21

1 comment

Anonymous said...

ΕΙΔΗΣΗ : Ο Μάντζος προπονητής στην ΧΑΝΘ