Αμύντας: "Γίνε ο πολυτιμότερος παίκτης μας, το ταξίδι τώρα ξεκινά" (promo video) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αμύντας: "Γίνε ο πολυτιμότερος παίκτης μας, το ταξίδι τώρα ξεκινά" (promo video)

Οι παίκτριες και το τεχνικό τιμ  Αμύντα Αμυνταίου, με σύνθημα «γίνε ο πολυτιμότερος παίκτης μας, το ταξίδι τώρα ξεκινά» καλούν τον κόσμο της περιοχής να γίνει συνοδοιπόρος, στο μονοπάτια του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Η πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση για τον Αμύντα, είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 2/11, οπου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1, θα φιλοξενήσει στις 18:00 τον περσινό πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Επιπλέον, ο Αμύντας Αμυνταίου μετά την επίτευξη συμφωνίας με τον χειρούργο ορθοπεδικό Θωμά
Χατζηπέτρου, ενίσχυσε το ιατρικό του επιτελείο με τον παθολόγο γιατρό, πρώην πρόεδρο του συλλόγου (την περίοδο 1983-1998), Ιωάννη Κωνσταντίνου, την φυσικοθεραπεύτρια Αγνή Βάσσου και τη διαιτολόγο–διατροφολόγο Ηλιάνα Ρακοπούλου, προσφέροντας πλήρη κάλυψη και φροντίδα στους αθλητές και τις αθλήτριες των τμημάτων.

Για περισσότερη ενημέρωση και πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τη επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.amyntashandball.gr , όπου μπορείτε να λάβετε μέρος στη ψηφοφορία, για τη θέση που πιστεύετε ότι μπορεί να καταλάβει ο Αμύντας στο εφετινό πρωτάθλημα της Α1.



No comments