Κλήσεις ανδρών για τους αγώνες με Ολλανδία και Βέλγιο - Κληρώνει για νέων ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κλήσεις ανδρών για τους αγώνες με Ολλανδία και Βέλγιο - Κληρώνει για νέων ανδρών

Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου ξεκινάει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών ενόψει των επισήμων αγώνων με Ολλανδία και Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2015. Το πρώτο στάδιο περιλαμβάνει προπονήσεις στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων μέχρι την Πέμπτη και κατόπιν η Εθνική θα αναχωρήσει για την Σλοβακία που θα ακολουθήσει η δεύτερη φάση προετοιμασίας το διάστημα 25-28 Οκτωβρίου, η οποία περιλαμβάνει και δύο φιλικούς αγώνες με την αντίστοιχη ομάδα της Σλοβακίας που φιλοξενεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Το πρώτο φιλικό θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στην πόλη Τοπολκάνι και το δεύτερο το Σάββατο 26 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στην πόλη Μόντρα.

Μετά τα φιλικά θα γίνει από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Κρανάκη και η τελική επιλογή των
αθλητών που θα μετάσχουν στους επίσημους αγώνες και η αποστολή θα αναχωρήσει για Ολλανδία στις 28/10. Οι διεθνείς αθλητές που αγωνίζονται στο εξωτερικό και έχουν κληθεί, θα ενσωματωθούν στην αποστολή μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους με τις ομάδες τους.
Την αποστολή της Εθνικής Ανδρών στην Ολλανδία θα συνοδεύσει ο Δημοσιογράφος, απεσταλμένος του ΠΣΑΤ Βασίλης Χατζηδάκης.
Οι 23 αθλητές που κλήθηκαν είναι οι:
Κώστας Τσιλιμπάρης, Δημήτρης Καφφάτος, Διονύσης Γεωργιάδης, Γρηγόρης Σανίκης, Αλέξης Αλβανός, Τάσος Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Γιώργος Μαστορογιάννης, Χάρης Μάλλιος, Σωτήρης Μαραγκός (Διομήδης Άργους), Κώστας Γουργούμης, Απόστολος Παλάσκας (ΠΑΟΚ), Στάθης Ζαμπούνης, Δημήτρης Τζηράς (ΑΣΕ Δούκα), Νίκος Καφαντάρης (ΧΑΝΘ), Γιώργος Μελετάκος (Ποσειδώνας Λουτρακίου), Νίκος Τζούφρας, Δημήτρης Τζιμούρτος (Χιλντεσχάιμ/ Γερμανία), Βύρωνας Παπαδόπουλος (Έμπορ Ροστόκ/ Γερμανία), Νίκος Ριγανάς (Σααρλούις/ Γερμανία), Σπύρος Μπαλωμένος (Τιρόλ/ Αυστρία), Θόδωρος Ευαγγελίδης (Σβερίν/ Γερμανία), Αλέξανδρος Βασιλάκης (Aix/ Γαλλία), Γιώργος Χαλκίδης (Βάκερ Τουν/ Ελβετία).

Το πρόγραμμα του 4ου ομίλου
1η αγωνιστική
30/10/2013 (20:30) Ολλανδία- Ελλάδα
30/10/2013 (21:00) Βέλγιο- Ισραήλ
2η αγωνιστική
3/11/2013 (19:45) Ισραήλ- Ολλανδία
3/11/2013 (20:00) Ελλάδα- Βέλγιο
3η αγωνιστική
2/1/2014 Βέλγιο- Ολλανδία
2/1/2014 Ισραήλ- Ελλάδα
4η αγωνιστική
4-5/1/2014 Ελλάδα- Ισραήλ
5/1/2014 Ολλανδία- Βέλγιο
5η αγωνιστική
8-9/1/2014 Ελλάδα- Ολλανδία
8-9/1/2014 Ισραήλ- Βέλγιο
6η αγωνιστική
11-12/1/2014 Βέλγιο- Ελλάδα
12/1/2014 Ολλανδία- Ισραήλ

Κληρώνει για Νέων ανδρών
Στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στην Βιέννη κληρώνει αύριο στις 12:00 για την Εθνική Νέων ενόψει των Προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014. Συγκεκριμένα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συμπεριλήφθηκε στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με Εσθονία, Νησιά Φερόε, Μεγάλη Βρετανία, Γεωργία, Ουγγαρία, Ισραήλ, Ιταλία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, ΠΓΔΜ, Μαυροβούνιο, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία, Σλοβακία, Τουρκία και Ουκρανία.
Στο 2ο γκρουπ βρίσκονται οι Νορβηγία, Σερβία, Ρουμανία, Γαλλία, Ελβετία, Τσεχία, Ισλανδία και Φιλανδία, ενώ στο 1ο οι Δανία, Ισπανία, Κροατία, Σλοβενία και Λευκορωσία.

Θα καταρτιστούν 8 γκρουπ των τεσσάρων ομάδων από τα οποία θα προκριθούν στην τελική φάση 13 ομάδες (οι δύο πρώτες ομάδες από τα γκρουπ 1-5 και η νικήτρια ομάδα από τα γκρουπ 6-8).
Την πρόκριση στην τελική φάση του θεσμού, που θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία έχουν ήδη εξασφαλίσει εκτός της διοργανώτριας χώρας και οι Γερμανία, Σουηδία που πήραν τα δύο πρώτα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012.


Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν το διάστημα 4-6 Απριλίου 2014.

11 comments

Anonymous said...

Αυτος σαν παραπληγικος παει ρε,που τον ειδες τον παικταρα!

Anonymous said...

Μαλλον περρο ηθελε να γραψει..... που ειναι αυτος ο παικταρας που τον ηθελε και η ΑΕΚ???

Anonymous said...

Καλα μην φας 1:31. εσυ τωρα ξυπνησες και την ειπες;η θεσσαλονικη βγαζει παικταραδες.

Anonymous said...

μελετάκο όσο και να σπρώξουνε δεν κανεις

Anonymous said...

1.42 αν βγάλεις το γράσο απο τα μάτια σου,ρίξε μια ματιά στους σκορερ
και θα σου λυθεί η απορία.

Anonymous said...

Αν ειναι με τα γκολ τοτε προηγούνται αλλοι..

Anonymous said...

Είπαμε βγάλε το γράσο αλλά εσύ μάλλον περαστικός είσαι από το χάντμπολ,δεν ξέρεις που θα βρεις τους σκορερ.Διάβασε λοιπόν σε 4 αγώνες Πέρρος 33 γκολ,Παλάσκας 32,Αλβανός 28 κλπ.Σας έκανε η ΑΕΚ να μπείτε στα βαθιά γιατί άλλο ποδόσφαιρο κ άλλο χάντμπολ.Δεν υπάρχουν οπαδικές εφημερίδες να γράφουν με πηχαίους τίτλους τους σκορερ κ τα τοιαύτα.

Anonymous said...

Για να αλλάξουμε λίγο την οπτική της συζήτησης, οι Βεροιώτες πριν λίγες μέρες από την θέση του στην άμυνα έβαλαν ένα τσουβάλι γκολ.

Anonymous said...

Επειδη με τα μαθηματικα δεν τα πας καλα απο οτι φαινετε να σου πω οτι πανω απο τον μελετακο βρίσκεται τουλαχιστον ο ιωαννιδης του φοιβου για να μην πω και τους γερολυκους οποτε βγαλε το γρασο και μαθε να διαβαζεις καλύτερα και επειδη εκτίθεσαι πριν μιλησεις ρωτα..αν εγω ειμαι περαστικος εσυ σιγουρα εισαι μυρωδιας..αντε τραβα σπιτι σου και ασε αυτους που ξερουν εστω τα λιγοστα για το αθλημα.

Anonymous said...

Μαθηματικέ...απαντώ αν βλέπεις[που
δεν βλέπεις]καλά στο σχόλιο του 1.42
που ρωτά που είναι ο παικταράς Πέρρος
αν κατάλαβες δεν απαντώ για Μελετάκο.
Εκτός αν είσαι το ίδιο πρόσωπο που γράφει κ για τους δυο όποτε είσαι εν τρικυμία.Σου είπα ο Φίλιππας έπεσε σε Σαββατιάτικες προσφορές.Πέσατε στην περίπτωση αλλά να είσαι σίγουρος δεν θα ξανασυμβεί.Θυμήσου το

Anonymous said...

ρε παιδιά ο Τσάτσος που έπαιζε στον Παοκ τι έγινε? Που είναι ???