Με ανατροπή ο Φίλιππος την ισοπαλία στο Λουτράκι - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με ανατροπή ο Φίλιππος την ισοπαλία στο Λουτράκι

Συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι έγινε στο Λουτράκι, όπου Ποσειδώνας Λουτρακίου και Φίλιππος Βέροιας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 27-27. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν μεγάλη ανατροπή αφού βρέθηκαν να χάνουν 27-23 στο 55:40, αλλά με 4-0 σερί και τέρμα του Μπαντή στο 59:57, πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα. Παράλληλα σταμάτησε το νικηφόρο σερί της ομάδας του Λουτρακίου, ωστόσο διατηρεί ακόμα το αήττητο, βρισκόμενη στην 2η θέση της βαθμολογίας

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 27-27


Τα πεντάλεπτα: 3-2, 7-3, 8-5, 10-7, 11-9, 14-12 (ημχ.), 17-14, 18-18, 20-21, 23-22, 26-23, 27-27

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Νίκος Γραμματικός): Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς 4, Τσικογιαννόπουλος 2, Βαμβακάς 1, Πέρρος 9, Γκίκας, Μουτσάι, Δημητρόπουλος, Παλαιολόγος, Άντρεγιτς 6, Μανιουδάκης, Μπάρμπας, Μελετάκος 3, Βασιλειάδης, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Κύρος Σαράφης): Κωστακίδης Π. 10, Τσιρογιάννης 1, Αρβανιτίδης 1, Μιχαηλίδης, Δομπρής 4, Μιτρέφσκι, Μπαντής Γ. Μπαντής Δ. 1, Δέλιος, Ζευγαρόπουλος, Ζλατάνος, Κωστακίδης Θ. 1, Παντελίδης Α. 2, Δραγκόλας, Παπαδόπουλος 7, Δινάλης.

Διαιτητές: Χασκής- Τσάκωνας,

δίλεπτα: 4-7, πέναλτι: 4/6-3/4

18 comments

Anonymous said...

Τσάκωνα ποιός νομίζεις πως είσαι;;;; Κόψε το υφάκι και αδειασε μας τη γωνιά

Anonymous said...

Ο κοντος με την σφυριχτρα να μου τα θυμηθειτε δεν ειναι μακρια η μερα που θα βρεθει καποιος τρελαμενος και θα τον κανει μπαλα..και οποιος καταλαβε - καταλαβε.

Anonymous said...

Ελα ρε Φίλιππα που κοιμήθηκε ο πάγκος του Ποσειδώνα και τσιμπίσατε το ποντάκο και τα βάζετε με την διαιτησία.Μου φαίνεται σας κόλλησε ο Στελάρας.

Anonymous said...

Τσακωνα εκτεθηκες χθες με τα σφυριγματα σου!Εισαι πολυ καλος διαιτητης κ φαινεται ποτε κανεις λαθος κ ποτε προστατευεις μια ομαδα...Κριμα κ σε ειχαμε πολυ ψηλα...

Anonymous said...

2.18 συγνωμη που θα στο πω αλλα θα του κλασεις δυο μαντρες του συγκεκριμενου.οσο για σενα 4.44 δεν φταει ο τσακωνας που ηρθε ισσοπαλια οταν τα τελευταια 4.30 λεπτα δεν μπορουσατε να βαλετε γκολ.εχουν μεινει τρια δευτερολεπτα και τρως γκολ.και απο ποιον απο ενα παιχτη που ηταν κρυος και σας εβαλε στο τελος το κερασακι στην τουρτα.

Anonymous said...

Για χαλαρωστε εκει στο λουτρακι γιατι
σε δυο εξορμησεισ στη βορεια ελλαδα ειχατε 50-50 και εισασταν μια χαρα και το 50-50 στην εδρα σασ σασ ενοχλεισ .
αληθεια ποια ομαδα εχει στουσ αγωνεσ
μονο διεθνη διαιτητεσ???

Anonymous said...

μπορει να μην ψηλωσει αλλα εστω φοραει παντελονια,ενω εσυ κοντες φουστιτσες,σουζα τωρα

Anonymous said...

Εσείς εδώ μέσα είστε σαϊνια.Από που ανακαλύψατε ότι ο Ποσειδώνας τα έχει με τη διαιτησία.Τα γκιούμια βγήκαν κ τα έβαλαν με τον κοντό.Πάτε καθόλου καλά.

Anonymous said...

Τσακωνας και παντελονια? αστο καλυτερα.Εσυ ρε φιλε η φίλη αν δε εισαι ο κοντος, πρεπει να εισαι καποιος αυλικος του που τον γλυφετε μπας και παρετε κανα παιχνιδακι.

Anonymous said...

Μπαντή έτσι νομίζεις.Τα παιγνίδια εμείς τα παίρνουμε αέρα αλλά εσείς ειδικά θα χάσετε στην έδρα σας.

Anonymous said...

ατιμμουλη εισαι και πονηρουλης...

Anonymous said...

Ρε πηδηχτούλη πήρες μια ισοπαλία και κάνεις λες και πήρες CL.Πρόσεχε γιατί ο Βύρωνας θα στην κάτσει καιθα σκούζεις πάλι για διαιτησία.

Anonymous said...

τελικα το πορβλημα σου ποιο ειναι δεν μας ειπες ρε μεγαλε αδικηθηκες καπου?αν ναι εξαιρεσαι τον τσακωνα η τον καθε τσακωνα και μην μας τα κανεις τουμπανο.αυτα και καλη σου συνεχεια

Anonymous said...

καλά πλάκα κάνετε τώρα.
πότε αδικήθηκε ο Νικολάκης ;

Anonymous said...

Νικολακη εφερες ισοπαλια με μια ομαδα που επιθετικα επαιζε μονο με τον π.κωστακιδη και αμυντικα με τον πιτσιρικα τον τερματοφυλακα !! νομιζατε πως πηρατε πρωταθλημα απο την 3η αγωνιστικη

Anonymous said...

Έχετε στραβώσει το λαιμό σας που κοιτάτε προς τα πάνω κ βλέπετε την ομάδα του Νικολάκη.Έχετε μάθει να σκύβετε το κεφάλι για να δείτε την ομάδα σας.Στα 4 παιγνίδια μια ισοπαλία κ το θεωρείται αποτυχία.Ιδιον του ελληνάρα.Έπεσε σε Σαββατιάτικες προσφορές ο Φίλιππας αλλά θα του βγει ξυνό.

Anonymous said...

Την Διαιτησία πρέπει να την αγαπάς...
Αλλά πρέπει και η Διαιτησία να αγαπάει εσένα ...

Anonymous said...

έλα ρε μεγάλε!
ποιητά !