Αναχωρεί για Σλοβακία και Ολλανδία η Εθνική ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναχωρεί για Σλοβακία και Ολλανδία η Εθνική ανδρών

Η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε την δεύτερη της προπόνηση στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων, ενώ σήμερα το πρωί θα πραγματοποιήσει την τρίτη και τελευταία της επί ελληνικού εδάφους πριν το ματς με την Ολλανδία (30/10). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει στις 18:20 για την Βιέννη μέσω Φρανκφούρτης και από εκεί οδικώς για την Σλοβακία όπου θα πραγματοποιήσει το 2ο στάδιο της προετοιμασίας της. Η «γαλανόλευκη» για την καλύτερη προετοιμασία της θα αγωνιστεί σε δύο φιλικούς αγώνες με την αντίστοιχη ομάδα της Σλοβακίας την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στην πόλη Τοποτσάνι και το Σάββατο 26 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στην πόλη Μόντρα.
Ο τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας και του ΠΑΟΚ Κώστας Γουργούμης μίλησε στην
ιστοσελίδα της ΟΧΕ για τις αναμετρήσεις με Ολλανδία και Βέλγιο. «Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια στα οποία πρέπει να δείξουμε την ανάλογη προσοχή. Γνωρίζουμε τους αντιπάλους μας, ειδικά την Ολλανδία που είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Πιστεύω θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα είμαστε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια. Θέλουμε δύο καλά αποτελέσματα, ώστε να ξεκινήσουμε με το «δεξί» σε αυτόν τον προκριματικό όμιλο».

Κέδερης στη θέση του τραυματία Γεωργιάδη
Νέο πλήγμα στην Εθνική Ανδρών, ενόψει των αναμετρήσεων με Ολλανδία και Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 2015, παρουσιάστηκε την τελευταία στιγμή. Μετά τον τραυματισμό του αριστερού ίντερ Γρηγόρη Σανίκη, που θα τον αφήσει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες, χθες χτύπησε στο τέλος της προπόνησης της ΑΕΚ και ο Διονύσης Γεωργιάδης. Ο νεαρός αριστερός εξτρέμ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπέστη θλάση στην γάμπα και έτσι τέθηκε νοκ- άουτ από τις επίσημες αναμετρήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Στη θέση του ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης κάλεσε τον 19χρονο Χρήστο Κεδέρη του Διομήδη Άργους.

6 comments

Anonymous said...

Πω,πω λαός! Ούτε 3 vs 3 δεν σου φτάνουν να παίξουνε ρε Κρανάκη, σαν διαλυμένο εφηβικό είναι...

Anonymous said...

Βάλε μέσα τον πρόεδρα, είναι γεννημένος για πίβοτ. Γιατί νομίζεις ότι έτρωγε; Το είχε προβλέψει ότι δεν θα γεμίζετε ούτε ταξί.

Anonymous said...

ρε παιδιά ο Τσάτσος που έπαιζε στον Παοκ τι έγινε? Που είναι ???

Anonymous said...

ακούστηκε ότι πήγε στην Γαλλία με 1800e τον μήνα .

Anonymous said...

και γιατι ειναι εκτος ???ειναι τραυματιας???

Anonymous said...

Είναι κομματάκι δύσκολο να πήγε σε δεύτερης κατηγορίας ομάδα στη Γαλλία και να παίρνει τόσα. Μακάρι το παιδί, αλλά μη λέμε και ό,τι θέλουμε. Και στη συνέντευξή του ο Ριγανάς λέει ότι τα χρήματα δεν είναι πια αυτά που ήταν κάποτε.