Α1 γυναικών: Πρεμιέρα με ντέρμπι ΠΑΟΚ - Νέα Ιωνία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α1 γυναικών: Πρεμιέρα με ντέρμπι ΠΑΟΚ - Νέα Ιωνία

Με το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Νέας Ιωνίας (Μίκρα 3 17:00) συνεχίζεται η πρεμιέρα του πρωτάθληματος της Α1 Γυναικών. Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ κράτησε τον βασικό του κορμό, αλλάζοντας ελάχιστα πράγματα, όπως η απόκτηση της MVP για το 2012-2013, Λένας Μούρνου και της περιφερειακής Ειρήνης Παπάζογλου, αντί των Λογδανίδου, Βαφειάδου. Σαφέστατα και ξεκινάει ως επικεφαλής των φαβορί, έχοντας τον τίτλο στην κατοχή του, αλλά και καλή ψυχολογία, αφού έχει προηγηθεί και μία ευρωπαϊκή πρόκριση, πρώτη στην ιστορία του τμήματος.

Η Νέα Ιωνία διατήρησε την ίδια ομάδα κατά 90% με μία αποχώρηση (Φραγκούλα Παπανικολάου) και
δύο προσθήκες νεαρών τερματοφυλάκων (Κεπεσίδου, Χοτοκουρίδου). Συμπαγής και μαχητική ομάδα που έχει πάντα πρωταγωνιστικούς στόχους. Το τεχνικό επιτελείο άλλαξε, αφού προστέθηκε σε αυτό ο έμπειρος προπονητής Βέλιμιρ Πένιοβιτς.

«Ξεκινάμε με ένα ντέρμπι και είναι μονόδρομος η νίκη. Θα τα δώσουμε όλα», σχολίασε στο PAOK24 η προπονήτρια του ΠΑΟΚ, Γρηγορία Γκόλια.

Από την πλευράς της, η περιφερειακός του Δικέφαλου, Μαρία Παπαδοπούλου τόνισε στο PAOK24 ότι «είμαστε μία καινούρια ομάδα, αλλά σε μεγάλο ποσοστό είμαστε έτοιμες. Μας βοήθησαν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Περιμένουμε να πάνε όλα καλά στην πρεμιέρα. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος και να μας υποστηρίξει. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια ως ομάδα, αλλά και κάθε αθλήτρια ξεχωριστά για να έχουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που πρέπει και εκεί που αξίζει να είναι. Θέλουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και ο κόσμος μας είναι ένας επιπλέον παίκτης στο γήπεδο προσφέροντάς μας ένα ξεχωριστό κίνητρο για να είμαστε καλύτερες».

Ο αγώνας με τη Νέα Ιωνία θα ξεκινήσει στις 17.00, διαιτητές είναι οι Πάτιος – Τσιάνας και τα εισιτήρια θα κοστίζουν τρία ευρώ.



No comments