Μεγάλο φιλικό για τον Πήγασο Αιγίου απόψε στις 19:00 με τον Διομήδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεγάλο φιλικό για τον Πήγασο Αιγίου απόψε στις 19:00 με τον Διομήδη

Άρωμα… Ευρώπης θα έχει το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας του Πήγασου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς στις 7 αύριο το απόγευμα θα φιλοξενήσει στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου το Διομήδη Άργους. Με νωπές ακόμη τις δάφνες από την τεράστια επιτυχία τής κατάκτησης του κυπέλου Ευρώπης, η ομάδα τής Αργολίδας θα έρθει στο Αίγιο με όλα της τα αστέρια και οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν χάντμπολ υψηλού επιπέδου.
Η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού κυπέλλου χειροσφαίρισης ανδρών το 2012 αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία όχι μόνο για το σύλλογο του Άργους αλλά και το ελληνικό χάντμπολ γενικότερα. Την ίδια
χρονιά κέρδισε και το Πρωτάθλημα Ελλάδας χειροσφαίρισης ανδρών. Μάλιστα σημείωσε ένα πρωτοφανές ρεκόρ, καθώς τερμάτισε αήττητος την κανονική περίοδο με 19 νίκες και μία ισοπαλία, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της Α1 εθνικής κατηγορίας που καθιερώθηκε την περίοδο 1989-90.
Στο Διομήδη έχουν αγωνιστεί και δύο νυν αθλητές του Πήγασου, ο ίντερ Χρήστος Πριόβολος και ο τερματοφύλακας Χρήστος Ευαγγελόπουλος. Ο Πριόβολος μάλιστα ήταν μέλος τής ομάδας που κατέκτησε το ευρωπαϊκό τρόπαιο και για πολλά χρόνια αποτελούσε έναν από τους παίκτες «σημαίες» του Διομήδη. Είναι δε, ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου του Άργους με 844 γκολ, πίσω μόνο από τον Π. Ρέντα που έχει πετύχει 1.107.
Πριν την έναρξη του μεγάλου αγώνα η διοίκηση του Πήγασου θα τιμήσει την ομάδα του Άργους, ενώ μετά τη λήξη θα ακολουθήσει δεξίωση σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής

No comments