Παρουσίαση Ποσειδώνα Λουτρακίου (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παρουσίαση Ποσειδώνα Λουτρακίου (vid)

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου μετά το νικηφόρο φιλικό μας, στο χώρο VIP του γηπέδου έγινε η παρουσίαση της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2013-2014. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του και για την υπομονή του.

Να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛΠ Κο Βαρελά Παναγιώτη για την παρουσία του καθώς και το μέλος του ΔΣ του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου "Προμηθέας" Κο Μνηματίδη Παντελή.

Το πρωτάθλημα ξεκινάει το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και ευχόμαστε σε όλους υγεία και προκοπή.

Ευχαριστούμε δημοσίως τον Κο Μενδρινό για την πολύτιμη συμβολή του στην δημιουργία της παρουσίασης όπως και τον Κο Χατζηδημητρίου για την τιμητική του συμμετοχή ως εκπρόσωπος τύπου της Ομοσπονδίας.

Video παρουσίασης

Προηγουμένως ο Ποσειδώνας ήταν ο νικητής της αναμέτρησης- πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη της Α1 Ανδρών κόντρα στον Δούκα. Η ομάδα του Λουτρακίου επικράτησε με 26-25, δείχνοντας μεγάλη μαχητικότητα και πάθος, ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Πέρρος και Βαμβακάς που σημείωσαν από 6 γκολ ήταν κορυφαίοι των γηπεδούχων, ενώ από πλευράς Δούκα είχε καλές ενέργειες ο Μανουσέλης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 26-25
Τα 5λεπτα: 3-1, 3-5, 6-6, 9-9, 10-10, 12-11 (ημχ.), 14-11, 16-13, 16-15, 19-18, 23-21, 26-25 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Νίκος Γραμματικός): Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς 5, Βαμβακάς 6, Πέρρος 6, Γκίκας, Μουτσάι, Δημητρόπουλος, Άντρεγιτς 2, Παπαδόπουλος, Τσιγκογιαννόπουλος 3, Μπάρμπας, Μελετάκος 2, Βασιλειάδης, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης 2.
ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης, Τζανιδάκης, Μουντζουρίδης 6, Μπάγιος, Τόμπρος 1, Τζηράς 5, Γκέρτσος 2, Ζαμπούνης 4, Μανουσέλης 4, Σαμαράς, Αραπακόπουλος, Αιβαλιώτης, Φιλίππου, Ακάλεστος 3, Ντούνης, Γιαννάδης, Βλάσσης, Χρηματόπουλος, Γεωργιάδης, Ρηγάτος.
Διαιτητές: Συρεπίσιος- Μερτινιάν, κόκκινη: 54:00 Σκρόμπιτς, δίλεπτα: 2-4, πέναλτι: 0/1-2/2

Δηλώσεις
Νίκος Γραμματικός (τεχνικός Ποσειδώνα): «Ήταν το τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας μας. Δεν είμαστε έτοιμοι 100%, αλλά τα παιδιά έδειξαν θέληση και αγωνιστικότητα. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να μάθουμε να παλεύουμε για την νίκη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Γιώργος Κρανάκης (προπονητής Δούκα): «Δεν είμαι ακόμα ευχαριστημένος. Πολλά παιδιά ακόμα δεν έχουν αφομοιώσει τα συστήματα και την φιλοσοφία της ομάδας. Πρέπει να παίζουμε πιο ομαδικά στην επίθεση και να έχει διάρκεια η άμυνα μας. Δεν δείξαμε την μαχητικότητα και το πάθος που θα ήθελα».

No comments