Προσοτσάνη: Νέα χρονιά ίδιοι υψηλοί στόχοι - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προσοτσάνη: Νέα χρονιά ίδιοι υψηλοί στόχοι

Η νέα χρονιά ξεκίνησε για τον Αθλητικό Όμιλο Προσοτσάνης την Δευτέρα 26 Αυγούστου με την πρώτη συγκέντρωση-προπόνηση των αθλητριών και αθλητών στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Στο ανοιχτό γήπεδο διεξήχθη το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας με τα παιδιά να δίνουν το παρόν σε διπλές προπονήσεις πρωί και απόγευμα.

Στην προετοιμασία πήραν μέρος αγόρια κορίτσια από την κατηγορία των μίνι μέχρι την γυναικεία και ανδρική ομάδα. Όλοι έχουν πλέον συνειδητοποιήσει ότι για να συνεχιστούν οι επιτυχίες του Συλλόγου πρέπει να δώσουν όλοι τον καλύτερο εαυτό τους από την αρχή της χρονιάς. Από τις 15 Σεπτεμβρίου οι προπονήσεις έχουν μεταφερθεί στο κλειστό γυμναστήριο.

Στην περίοδο των μεταγραφών είχαμε δύο αποχωρήσεις από τον Αθλητικό Όμιλο Προσοτσάνης. Η
αρχηγός μας Ελένη Λάλα δόθηκε με υποσχετική στην ΑΕ Πανοράματος, λόγω των σπουδών της στην Θεσσαλονίκη, ενώ τελείωσε ο δανεισμός της Μάγδας Κεπεσίδου από τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, καθώς η ίδια προτίμησε να μην συνεχίσει την νέα χρονιά στην Προσοτσάνη αλλά στην Νέα Ιωνία Αθήνας.

Κατά την φετινή χρονιά ο ΑΟΠ θα συμμετέχει στα εθνικά πρωταθλήματα της Α2 γυναικών και της Β΄ Εθνικής ανδρών, επίσης στις ηλικιακές κατηγορίες των εφήβων, παμπαίδων, μίνι αγοριών προμίνι αγοριών, νεανίδων, κορασίδων, παγκορασίδων, μίνι κοριτσιών και προμίνι κοριτσιών. Επίσης η γυναικεία ομάδα δήλωσε συμμετοχή και στο κύπελλο Ελλάδος.

Οι στόχοι για την ομάδα μας παραμένουν πάντα οι ίδιοι, διάκριση στα ηλικιακά πρωταθλήματα και συμμετοχή στις τελικές πανελλήνιες φάσης, ιδιαίτερα στις κατηγορίες όπου οι αθλητές πριμοδοτούνται για την εισαγωγή τους στα ελληνικά πανεπιστήμια.

Πηγή: http://aoprosotsanis.gr/

No comments