ΑΕΚ: Επιλογή παιδιών για τις ακαδημίες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΕΚ: Επιλογή παιδιών για τις ακαδημίες

Η ΑΕΚ διοργανώνει δοκιμαστικά με την συμμετοχή παιδιών του Δημοτικού αυτή την Κυριακή. Τα παιδιά θα αγωνιστούν μπροστά στον περιφερειακό Ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Κότσιρα και την προπονήτρια των Ακαδημιών της ΑΕΚ Ράνια Καραγιάννη με σκοπό να εγγραφούν στην ομάδα και να αποτελέσουν το αύριο του κιτρινόμαυρου χάντμπολ.

Η μεγάλη γιορτή του Χάντμπολ θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί αυτή την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο" Μπάμπης Χολίδης" στο Μενίδι. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά των τάξεων Γ', Δ', Ε και ΣΤ' Δημοτικού.

Οι ομάδες θα αποτελούνται από 5 μέχρι 7 παιδιά και θα διαγωνιστούν σε αγώνες 5 Χ 5, θα υπάρχουν δηλαδή το πολύ δυο αναπληρωματικοί σε κάθε ομάδα...

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την ΑΕΚ σε συνεργασία με την Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Κώστα Κότσιρα (6944 935144, 6982285405) και την Ράνια Καραγιάννη (6908 229151).

Σας περιμένουμε για ένα όμορφο Κυριακάτικο πρωινό γεμάτο αθλητισμό και ΑΕΚ...

Τα παιδιά σας μπορούν να γίνουν οι πρωταγωνιστές του αύριο... Δώστε τους την ευκαιρία.

Κόστος συμμετοχής φυσικά δεν υπάρχει...

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΕΚ

11 comments

Anonymous said...

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αντίφαση: Να καλείς τα παιδάκια να έλθουν στις Ακαδημίες (δηλ. να μάθουν και να χαρούν) και, ταυτόχρονα, να κάνεις αγωνιστικά τεστ επιλογής (δηλ. να πληγώσεις αυτά που δεν θα επιλεγούν για να επανδρώσουν την... Μικτή Κόσμου)!...

Anonymous said...

Ρανια καραγιάννη; οια αυτη που ελεγε στα παιδια περισυ 10 ετων σκοτωστε τους. αυτο ειναι ηθος για προπονητρια. οχι το παδι μου δεν θελω ν παει σε τετοια ομαδα καλυτερα να μαθει ταβλι.

Anonymous said...

Εισαι σιγουρος φιλε μου οτι το ειπε η Ρανια αυτο; γιατι εγω που ειμαι συναδελφος της και αντιπαλος στα αναπτυξιακα 3 χρονια τωρα , εχοντας παιξει παρα πολλα φιλικα με διαφορετικες ηλικιες δεν ακουσα ποτε τη Ρανια να λεει κατι τετοιο. Ειναι κριμα να μιλας ασχημα για ενα κοριτσι που προσπαθει για το αθλημα εχοντας μικρες απολαβες αφιερωνοντας πολυ πολυ χρονο... Παρακαλω να ανακαλεσεις.

Anonymous said...

Τοντόροβιτς όσο και να προσπαθείς κλείσαν οι πόρτες

Anonymous said...

Δεν ξέρω αν η Ράνια βρίζει τα παιδιά (δεν έχω άποψη αλλά δεν το νομίζω) όμως σίγουρα ξέρω ότι ο Κότσιρας είναι ο ειδικός για να διαλύει ομάδες. Θυμηθείτε με ποιές ομάδες (αναπτυξιακά) ασχολήθηκε τελευταία και τί αποτελέσματα άφησε. Θα ξαναγράψω αργότερα αναλυτικά για όσους δεν ξέρουν, απλά περιμένω λίγο μήπως γράψει και κανένας άλλος πριν από μένα και με ξεκουράσει, είναι ένα κουίζ, αν κάποιος γνωρίζει ας μας πει τις τελευταίες του ομάδες.Δεν είναι ρουφιανιά, είναι η αλήθεια, ο καθένας κρίνεται από τα έργα του.

Anonymous said...

Φίλε μου είμαι προπονητής σε ομάδες ανάπτυξης.. Ο Κότσιρας ήταν Καπανδρίτι ξέρω.. που αλλού? και τι έκανε και τα διέλυσε? με ενδιαφέρει η γνώμη σου.. όσο για τον Τοντόροβιτς όσο και αν δεν έχω εικόνα θεωρώ πως αν ήθελε ίσως και να μπορούσε να πάει στην Αεκ...... Άποψή μου....

Anonymous said...

Εγώ εχω το παιδί μου τόσα χρόνια στην ΑΕΚ και δεν έχω ακούσει την Ρανια ποτέ να βρίζει...Δεν ξέρω απο που προκύπτουν όλα αυτά τα σχόλια. Μάλλον ενοχλει που η ΑΕΚ πάει μπροστά σε όλα τα επίπεδα...

Anonymous said...

Λοιπόν φίλε, ο Κότσιρας έχει ασχοληθεί στο Καπανδρίτι όπως πολύ καλά αναφέρεις και συ, και εδώ και τόσα χρόνια δεν έχω δει ομάδα του Καπανδριτίου να συνεχίζει στο παμπαιδικό, μονίμως μινάκια και προμινάκια που διαλύονται μετά από 1-2 χρόνια. Και τα εικοσάμπαλα πέφτουν βροχή. Επίσης όταν πήρε τις υποδομές του Λεωνίδα Αγ.Αναργ. από τον Καρνάβα (που είχε φτιάξει ομαδάρες εκεί), την επόμενη χρονιά δεν είχε παιδί να κατεβάσει. Στον Ηλυσιακό κάποια εποχή κατέβαζε κάτι μουσάτους για παμπαίδες, έκανε κάποια σχετικά καλά αποτελέσματα εκείνη η ομάδα (κυρίως λόγω δύναμης), αλλά τον επόμενο χρόνο διαλύσανε. Ας μου πει κάποιος μια δουλειά που έχει κάνει κάπου και έφερε αποτέλεσμα. Οι φωστήρες της ομοσπονδίας μας όμως εκτιμώντας τα φανταστικά αυτά αποτελέσματα και το πτυχίο της ενόργανης που κατέχει, τον επιβράβευσαν προσφέροντας του θέση ΠΟΠ. Βέβαια το πώς λειτουργεί η ομοσπονδία του Παντελή το γνωρίζουν όλοι πια, Θυμίσου την πρόσληψη του εμπειρικού Μεσσήνη για να μην χαλάσουμε το χατήρι του Κρανάκη, τις τελευταίες αποσπάσεις ασχέτων προπονητών με την ανάπτυξη (πχ Αλεπουδέας)κλπ.

Τώρα σχετικά με τον Τοντόροβιτς το έργο του δεν συγκρίνεται με του Κότσιρα, απ΄ όπου πέρασε άφησε δουλειά, αλλά και από παντού φεύγει τσακωμένος. Επίσης συμπεριφέρεται και λίγο αφελώς όταν αφήνει τον μετρ της ίντριγκας (ποιόν εννοώ;-δύσκολο έ;) να κάθεται στον πάγκο του και να του παίρνει την ομάδα τελικά. Και μια που αναφέρθηκαν πριν συμπεριφορές προς τους μικρούς αθλητές, αν κάποιος φέρεται άσχημα στα παιδιά και τα βρίζει αυτός είναι ο κομπλεξάρας -μόνο κομπλεξικός μπορεί να είναι κάποιος όταν βρίζει παιδάκια- ο Τοντόροβιτς και όχι η Ράνια.

Οι φίλοι από την ΑΕΚ να πανυγηρίζουν όσο θέλουν για το ανδρικό τους, αλλά για τις υποδομές ας μην κομπάζουν, το "ψηλά σε όλα τα επίπεδα" που λες φίλε μόνο εσύ το βλέπεις, εγώ σε σχέση με τις υποδομές σας βλέπω ότι ο σύλλογός σου σας έχει γράψει στα παλιά του τα παπούτσια πολλά χρόνια τώρα.

Anonymous said...

.....

Anonymous said...

Τοντοροβιτς ...πολυ το γελιο!!!!Ουρα του Κοτσιρα!!!Αν βριζει λεει???!!! Το παιδι μου ειχε ακουσει (!!!)..και μιλαμε για μινακι!!!!!Κοτσιρας αρχι-ανακατωστρα!!!Οπου γης και πατρις!Τυχοδιωκτισμος σε ολο του το Μεγαλειο!!!!Σαν το πουλακι...μια εδω μια εκει..ξερετε....το μεροκαματο να βγαινει!κλεφτες θα γινουνε στο φιναλε??!!

Anonymous said...

Ο Κότσιρας μου φαίνεται πάντα ήθελε να γίνει μάνατζερ, το προπονητιλίκι δεν το έχει, τί να κάνουμε. Κι έτσι προσπαθεί να το γυρίσει στο μανατζεριλίκι που είναι και πιο financial και του πηγαίνει. Παραμυθιάζει παιδιά από εδώ, τα μετακινεί εκεί, πάντα εκμεταλλευόμενος την πρόσβαση που έχει στους μικρούς αθλητές λόγω της θέσης του. Συνάδει η ιδιότητά του σαν ΠΟΠ κύριε Παντελή με αυτά που κάνει; Ή δεν τα έχεις ακούσει ποτέ αυτά;