Στη Σουηδία η Φ. Παπανικολάου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στη Σουηδία η Φ. Παπανικολάου

Η 6η εν ενεργεία διεθνής ελληνίδα χαντμπολίστρια που θα αγωνίζεται στο εξωτερικό έγινε η Φραγκούλα Παπανικολάου. Η 27χρονη αριστερόχειρας υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου με την Σουηδική Τορσλάντα. Η έμπειρη διεθνής αθλήτρια διέπρεψε με τα χρώματα της Νέας Ιωνίας τα προηγούμενα χρόνια, κατακτώντας δύο κύπελλα Ελλάδας (2012, 2013) ενώ είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Γυναικών. Η νέα ομάδα της Παπανικολάου έχει μεγάλη ιστορία στο Σκανδιναβικό χάντμπολ με ιστορία 72 ετών, αφού ιδρύθηκε το 1941! Αγωνίζεται στην 2η κατηγορία της χώρας και έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναϊσίδου σχολίασε για την μεταγραφή: «Η Φραγκούλα είναι
μία αθλήτρια με ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα μας. Μιλήσαμε αρκετά και αποφασίσαμε από κοινού να λύσουμε την συνεργασία μας. Ήταν, είναι και θα είναι πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας μας. Της ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλή επιτυχία και να τιμήσει το ελληνικό χάντμπολ και τον σύλλογο της Νέας Ιωνίας».

Η Παπανικολάου είναι η 4η αθλήτρια που φέτος πήρε μεταγραφή από το ελληνικό πρωτάθλημα για το εξωτερικό μετά τις Μάρθα Λογδανίδου, Άσπα Λέκκα και Λένα Ευαγγελίδου, ενώ από τα προηγούμενα χρόνια συνεχίζουν εκτός Ελλάδας οι Βιβή Καζάκη και Αθηνά Βασιλειάδου

No comments