Φιλικά: Νίκες για Διομήδη και Ποσειδώνα επί ΑΣΕ Δούκα και Αναγέννησης Βύρωνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φιλικά: Νίκες για Διομήδη και Ποσειδώνα επί ΑΣΕ Δούκα και Αναγέννησης Βύρωνα

Για δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες μετά το τουρνουά «φιλίας», ο Διομήδης Άργους επικράτησε 24-17 του Δούκα σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δαϊς και είχε διάρκεια 45 λεπτών. Η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» σε ένα ακόμα ματς δεν είχε στην διάθεση της τον Νίκο Μουντζουρίδη, ωστόσο στο πρώτο 15λεπτο ήταν καλύτερος και μάλιστα με σερί 4-0 μετέτρεψε το 4-6 (8:50) σε 8-6 στο 14:29. Ο Διομήδης στην συνέχεια ανέβασε την απόδοση του και μετά το 20λεπτο ξέφυγε στο σκορ με 10-16 με σερί 6-0 και τον Κεδέρη να «εκτελεί» στον αιφνιδιασμό. Η διαφορά έφτασε και τα 10 γκολ (14-24) στο 42' με τον Δούκα να σημειώνει στο φινάλε ένα μικρό σερί 3-0.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 17-24

Τα πεντάλεπτα: 3-3, 4-6, 8-7, 9-9, 10-13, 10-15, 12-17, 13-22, 17-24
ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Γεωργιάδης, Ρηγάτος, Χρηματόπουλος, Ζαλώνης, Μουντζουρίδης, Γκέρτσος 3, Τζανιδάκης, Μανουσέλης 2, Μπάγιος 3, Αραπακόπουλος 3, Αιβαλιώτης, Φιλίππου, Ζαμπούνης, Ακάλεστος, Σαμαράς, Ντούνης 1.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Ζαραβίνας 1, Χαντέλης, Μεγαλοοικονόμου 1, Κρεμαστιώτης, Κουτρουμπής, Χειβιδόπουλος, Μάλλιος 1, Νούγκοβιτς, Κολιτούμπας, Μαστορογιάννης 3, Σαμαράς 3, Ανανιάδης, Σπέντζος, Βαρδάκας, Κεδέρης 6, Δεληγιάννης 5.

* Σε άλλο φιλικό ο Ποσειδώνας νίκησε στο Λουτράκι την Αναγέννηση Βύρωνα

12 comments

Anonymous said...

Ντελίριο διαρκείας στον κόσμο της ΑΕΚ για την ομάδα χάντμπολ της Ένωσης. Από τις 3.000 κάρτες διαρκείας που έχουν εκδοθεί έχουν πουληθεί ως τώρα περισσότερο από 1.800 και η διάθεση συνεχίζεται... Στην Ερασιτεχνική είναι υπέρ του δέοντος ικανοποιημένοι από την πώληση των διαρκείας, καθώς πέρυσι (η ΑΕΚ βέβαια έπαιζε σε μικρότερο γήπεδο) είχαν πουληθεί 150 διαρκείας! Τώρα 1.800 και συνεχίζουμε από AEK365

διομήδης πόσα???300

Anonymous said...

Xαίρομαι που μαθατε ότι έχετε ομάδα handball.Mάλλον περιμένατε πρώτα κάποιος να τα σκάσει στην ομάδα και μετά να εμφανιστείτε ,αν κρίνουμε απο τα 150????(και ομάδες Γ εθνικής έχουν περισσότερα) περυσι που είχε οικονομικά προβλήματα η ομάδα σας. Ελπίζω να συνεχίσετε να στηρίζετε την ομάδα σας όχι μόνο όταν έχει φράγκα αλλά και τις άλλες χρονιές και να πατάτε και στο γήπεδο(πολυ το αμφιβάλλω).

Γιατί τόσος νταλκάς για το τί κάνει ο Διομήδης ρε μεγάλε?Τόσο σε τσούζει πια τί κάνουν οι άλλοι?? Όταν ο Διομήδης από μια μικρή πόλη είχε 450 διαρκείας των 50 ευρώ πέρυσι και εσύ είχες 150 τί προσπαθείς αλήθεια να συγκρίνεις? Τα 400 ή όσα θα έχει και φέτος ο Διομήδης με ελάχιστη τιμή 50 ευρώ ισοδυναμούν με 1000 τζαμπατζιδικα των 20 ευρώ

Με τιμή 20 ευρώ που σας τα κάνουν δώρο απλά για λόγους marketing να πουν ότι πούλησαν πολλά?Θα δούμε πόσοι θα πηγαίνετε στα παιχνίδια?Γιατί με 20 ευρώ τσαμπατζής είσαι και χαντακώνεις οικονομικά την ομάδα δε τη βοηθάς(πληρώνεις στην ουσία 4 ματς για να δεις πάνω από 15).Ας τα έβαζε 50 το ελάχιστο να βλέπαμε πόσα θα πουλάγατε!(μάλλον είδαμε πέρυσι που το είχατε 50)

Χαίρομαι πάντως που προσπαθείς να μιμηθείς στα πάντα τον Διομήδη και προσπαθείς να τα πετύχεις και εσύ.Αυτό σημαίνει ότι κατι κάνει καλά και το ποθείς και εσύ γαι την ομάδα σου

Anonymous said...

Πως τη χαντακωνεις την ομαδα όταν αγοράζεις διαρκείας 20 ευρώ σε γήπεδο 7000 θέσεων μόνο εσυ το καταλαβαίνεις και μόνο εσυ μπορείς να το εξισωσεις με 400 των 50 ευρώ που πουλάτε εσείς. Δεν πειράζει όμως. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίρνουμε πρωταθλήματα και κύπελλα όπως κάναμε και φέτος μέσα στο Αργος. Ετσι κι αλλιώς περισσότερους τίτλους έχουμε απο εσάς στη σύντομη ιστορία μας. Μακάρι να μπορούσαμε να πάρουμε και το Ευρωπαϊκό που πήρατε εσείς αλλα απ οτι φαίνεται δεν θα τα καταφέρουμε γιατι δεν πρόκειται να παίξουμε σε αυτη τη διοργάνωση. Εύχομαι να περάσετε κι εσείς στον τρίτο γύρο και να βρεθούμε αντίπαλοι. Θα ειναι ωραίο να πάει μια Ελληνική ομαδα στους ομίλους.

Anonymous said...

1) Άντε να στο κάνω λιανά γιατί δεν έχεις πατήσει στο γήπεδο φαίνεται και δεν ξέρεις και πόσα παιχνίδια γίνονται. Κανονική διάρκεια -> 11 αγώνες χ5 = 55 ευρώ

Ευρωπαικά : ενα ματς κανα δεκαρικο θα το εχει οπότε πάμε στα 60 ευρώ(οι ομιλοι αν περάσεις είναι εξτρα πάντα)

Βάλε τώρα αγώνες της πρώτης φασης playoff ,τελικούς ,κανενα αγώνα στο κυπελλο(αυτοί προκυπτουν με κληρωση οποτε δεν μπορεις να ξερεις αν θα παιξεις καποιο ματς εντος εδρας) να σου βαλώ αλλα 25 ευρω έτσι το ελάχιστο

Συνολική αξία στο περίπου αυτών που θα παρακολουθήσεις 85 ευρώ ,ενώ εσύ έχεις πληρώσει μόλις 1 20ρικο ,ούτε το 25% της αξίας των αγώνων.Αν ακόμα λοιπόν δεν καταλαβαίνεις πώς χαντακώνεις οικονομικά την ομαδα λυπαμαι πιο λιανα δεν μπορώ να στο κάνω.

2) Αν δεν εχεις μάθει πολλαπλασιασμό ώστε να κάνεις το 400χ50 και το 1000 χ 20 ώστε να καταλάβεις αυτό που έγραψα πριν πάλι δεν μπορώ να κάνω κάτι...

3)Επειδή ανακάλυψες το handball πέρυσι το Μάιο να σε ενημερώσω ότι βρεθήκαμε και πέρυσι αντίπαλοι και πήγες σπιτάκι σου νωρίς νωρίς με δύο ταπεινωτικότατες ήττες...

Anonymous said...

Kοντολογίς μια καλή αναλογία είναι όταν το διαρκείας κοστίζει περίπου στο 65-70% της αξίας των αγώνων που περιλαμβάνει.Τότε και την ομάδα σου βοηθάς διότι προεισπράττει ένα σεβαστό ποσό και εσύ κερδίζεις μια πολυ καλή έκπτωση ,όλα τα άλλα είναι φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες για λόγους φιγούρας

Anonymous said...

ζεις στην Ελλάδα της κρίσης και μου λες 50 euro διαρκείας???????
με συγχωρείς που το λέω αλλά τα 20 πιο "ανώδυνα" είναι...(εσύ μάλλον είχες κάνει αναφορά παλιότερα για τα διαρκείας ΑΕΚ- Διομήδη)
τώρα όσον αφορά τα παιχνίδια ας νικήσει ο καλύτερος...

Anonymous said...

'Αλλο αυτό το θέμα.Μιλάμε για το αν η αξία ενός διαρκείας βοηθά οικονομικά μια ομάδα ή την χαντακώνει.Για κάποιους και τα 20 είναι παρα πολλά συμφωνώ ,όπως και τα 150 για το ποδοσφαιρο κλπ

Και εγώ πέρυσι χαντάκωσα την ομάδα μου γιατί με το διαρκείας των 50 ευρώ παρακολούθησα αγώνες συνολικής αξίας 130 ευρώ(αν δεν το πιστευεις μπορω να στα αναλυσω)

Το αν κάποιος έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει ένα διαρκείας σε οποιοδήποτε άθλημα και το αν με αυτό το αντίτιμο βοηθά ή χαντακώνει οικονομικά την ομαδα είναι δυο διαφορετικά θέματα

Anonymous said...

Φίλε μου ναι το ανακάλυψα εδώ και δυο χρονια και μου αρέσει πολυ που οι παίχτες του χάντμπολ της ομάδας μου έχουν ψυχή και απλήρωτοι πηραν τίτλους. Πολλαπλασιασμο έχω μάθει γι αυτο σου λέω εξισωνεις. Αν κι εσυ έχεις μάθει ανάγνωση θα καταλαβαίνεις οτι το νόημα του σχολίου μου έχει να κάνει με το μέγεθος του γηπέδου και όχι με το πόσο μαζευεις απο την πωληση των διαρκείας. Ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι σε ένα γήπεδο 7000 θέσεων που θέλεις να φέρεις κοσμο ο οποίος όπως εγω έχει πληρώσει διαρκειας για ποδοσφαιρο, μπασκετ, βόλεϊ ανδρων και γυναικών, δεν μπορείς να βάλεις 50 ευρώ το εισιτήριο όπως έβαλες εσυ για ένα γήπεδο 400-500 θέσεων σαν το δικό σου. Έχεις δίκιο αποκλείστηκα με μια ταπεινωτική ήττα αλλα απ οτι θυμάμαι σε αποκλεισα στο κύπελλο και πήρα και πρωτάθλημα στο γήπεδο σου. Αν δεν θυμάσαι εσυ σημείωσε κάπου. ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδας 2013 στην έδρα του Διομηδη και κυπελλουχος αποκλείοντας τον Διομηδη. Δυο τίτλοι που προστέθηκαν στο πρωτάθλημα του 2011 και το κύπελλο του 2009.

Anonymous said...

Εσείς έχετε μια μανία να συγκρίνετε τις 2 ομάδες.προφανώς(κάκιστα κατά τη γνώμη μου) προσπαθείτε να ανακηρύξετε ομάδες και στα άλλα αθλήματατστους αντίστοιχους γαυρους και βαζελους του πδοοσφαίρου για να συντηρείτε την αντιπαλότητα που έχετε μάθει στο ποδόσφαιρο.Σαφώς και δε συγκρίνονται σε μέγεθος κόσμους οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τα πανηγύρια που πουλήσατε τόσα εισητήρια.Το κέρδος θα είναι να πατάνε και τόσοι στο γήπεδο(παραπάνω από καμια 400ρια στα Λιόσια με καμία δε θα πατανε εκτός των ντερμπυ).

Τώρα το είπες σωστά σκοπός είναι να έχει κόσμο το γήπεδο όχι να ενισχυθεί και να στηριχτεί η ομάδα

Πίστεψέ με φίλε είμαι από τους πρώτους εδώ μέσα που αναγνωρίζω τη σπουδαιότητα του αντιπάλου και έχω συγχαρει την ΑΕΚ για τις επιτυχίες της παρόλο που πολλοί από εσάς προσπαθείτε επανειλλημένως να μειωσετε -χλευασετε-ειρωνευτείτε τις επιτυχίες του άλλου.
Και σύ σημείωσε πώς το 2012 απέτυχες παταγωδώς σε κάθε στόχο κοιτώντας το Διομήδη να κατακτά αήττητος το πρωτάθλημα και να παίρνιε ευρωπαικό τίτλο.Να αυτό το τρίτο στην τάξη αυτό που τόσο ειρωνεύεστε αλλά που μέχρι τότε δεν είχε κανένανας κατακτήσει κιόλας(δε στο λέω για να σε μειώσω απλά για να σου θυμίσω ότι ρόδα είναι και γυρίζει εκτός αν νομίζεις ότι κάποια ομάδαέχει ισόβιο συμβόλαιο κατάκτησης τίτλων)

Anonymous said...

Να πω και γω κάτι σαν τρίτος ...
Ούτε ΑΕΚ ούτε ΔΙΟΜΗΔΗΣ ...
Όταν έχεις αγοράσει το 33% του ΟΠΑΠ που είναι και το μεγαλύτερο μετοχικό κομμάτι που υπάρχει και έχεις κλείσει και κάποιες χορηγίες οι οποίες αρκούν σχεδόν για όλο το budget τότε δεν σε ενδιαφέρει πόσο θα κάνει το διαρκείας ... και τσάμπα εντελώς να το βάλεις καλύτερο είναι ... Το κάνεις για να έχεις γεμάτο γήπεδο...!

Anonymous said...

Ρε σεις Αεκτζήδες φορτώσατε όλες τις λαμογιές και τα χρέη στις πλάτες του λαουτζίκου και μιλάτε;Δεν τραβάει και το ποδόσφαιρο και φέρατε όλα τα μπουμπούκια στο χάντμπολ και έχετε φιλάθλους που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με τον πρωταθλητισμό σας.Μη ποδοσφαιροποιείται και το χάντμπολ.Φαντάζεστε να έχουν την τύχη σας ΟΣΦΟΠ-ΠΑΟ και φτάξουν και αυτοί χάντμπολ; θα γίνουμε αμέρικαν μπαρ.Άστε να έρχονται οικογένειες και μικρά να χαίρονται το άθλημα μακριά από φανατισμούς και καφρίλα.

Anonymous said...

Ρε νικολα σταματα λιγο
Αρχισεσ παλι?
Καλο χειμωνα