ΑΣΕΔ: Τελετή Αγιασμού τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΣΕΔ: Τελετή Αγιασμού τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00

Την προσεχή Δευτέρα 23/9 και ώρα 18:00 πρόκειται να τελεστεί Αγιασμός στο κλειστό του Δαΐς, παρουσία όλων των αθλητών του Συλλόγου, από όλα τα αθλήματα και ηλικίες...

Το παρόν θα δώσει και η Διοίκηση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα είναι η πρώτη φορά στα τελευταία χρόνια όπου στην τελετή αγιασμού θα παρευρίσκονται  αθλητές, προπονητές και παράγοντες και από τα 7 αθλήματα του ΑΣΕΔ αλλά και από αυτά των ακαδημιών! Ευχή όλων - με τη βοήθεια του θεού - είναι υγεία για όλους και από κει και πέρα ο ΑΣΕΔ να καταφέρει να εκπληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους αγωνιστικούς στόχους της χρονιάς...
Πηγή: www.ased.gr

8 comments

Anonymous said...

σαν να λέμε κάτι από Ιράν ή βόρειο Κορέα .

Anonymous said...

Πήρε μια γεύση από επαρχία σήμερα ο Δούκας στο Λουτράκι.Έχασε 26-25 μ΄ένα Κρανάκη όνειρο, στα πρόθυρα εγκεφαλικού.

Anonymous said...

Θα του έφταιγαν ως συνήθως οι διαιτητές!

Anonymous said...

Όχι,παραδόξως.Χτυπούσε πέναλντι η ομάδα του και αυτός μέσα στο γήπεδο στο σημείο του πέναλντι της ομάδας του και νευριασμένος με υψωμένα χέρια τους έδειχνε τις κινήσεις άμυνας που έπρεπε να κάνουν οι παίκτες του στην προηγούμενη φάση.Φωνή και γκρίνια με τα παιδιά του,τα φουκαριάρικα,τι άκουσαν.

Anonymous said...

Φέτος ο Δούκας πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένος αν τερματίσει μεταξύ 5ης & 8ης θέσης.
Η υπεροψία που διακατέχει ΑΠΑΝΤΕΣ στο ιστορικό αυτό σωματείο είναι άνευ προηγουμένου(εμείς είμαστε ο ΔΟΥΚΑΣ με ιστορία και διαχρονική αξία, έχουμε "άλλο" επίπεδο και δεν καταδεχόμαστε να κυνηγήσουμε παίχτες, αν θέλουν ας έρθουν τσάμπα).
Όταν λέω τσάμπα δεν εννοώ μόνο τα χρήματα. Μιλώ για την έλλειψη "ενθουσιασμού", "έντονης επιθυμίας", "ζεστής φιλικής προσέγγισης" ώστε να καταλάβεις πως σε εκτιμώ & σε θέλω στην ομάδα μου.
Αντί αυτών σου πετάω στα μούτρα το μπλαζέ μου στυλάκι, γιατί "ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΚΑΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ & ΜΟΝΟ".
Εύχομαι τα νεαρά παιδιά του Δούκα να με διαψεύσουν, γιατί σίγουρα δεν με χαροποιεί ένας Δούκας ξεπεσμένος. Απλά μου προκαλεί θλίψη.

Anonymous said...

Σας δουλευει ο Κρανακης και ψαρωνεται,παλι θα ειναι στην 4αδα ανετα και φετος!

Anonymous said...

Φέτος θα έχει σαν μοτο "κάντο όπως στην εθνική".Θα πάει υπέροχα.Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Anonymous said...

Ξέχασες να διευκρινίσεις σε ποια 4άδα. Της κορυφής ή του πάτου?