Σαράφης: " Πολύ δύσκολη χρονιά για τον Φίλιππο" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σαράφης: " Πολύ δύσκολη χρονιά για τον Φίλιππο"

Στην δεύτερη εβδομάδα βρίσκεται η προετοιμασία του Φιλίππου. Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν και φέτος με τους ίδιους στόχους, παραμονή, έχοντας παρακαταθήκη την περσινή εμπειρία. Αγωνιστικά η ομάδα ούτε ενισχύθηκε ούτε αποδυναμώθηκε. Ο Κύρος Σαράφης θα πορευτεί και φέτος με το ίδιο δυναμικό με μοναδική εξαίρεση τον Αντώνη Δάσκαλο ο οποίος έκανε εγχείριση χιαστών συνδέσμων στο ίδιο πόδι που είχε χειρουργηθεί και στο παρελθόν και θα χάσει τη χρονιά. «Δύσκολη χρονιά υπάρχουν πολλά προβλήματα κυρίως στον οικονομικό τομέα. Η προσπάθεια του σωματείου είναι συνεχής και αυτό έχει να κάνει και με τον ιστορικό του χαρακτήρα. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή», σχολίασε ο έμπειρος προπονητής.

Κατά τα λοιπά, Ντόβας, Τσιρογιάννης και Ζευγαρόπουλος παρουσιάστηκαν στο στρατό ενώ ο
Μπαντής ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα. Τέλος, αν και ο τεχνικός της ομάδας Κύρος Σαράφης ήθελε να ξεκινήσει άμεσα τα φιλικά, αυτά θα καθυστερήσουν λίγο ακόμη ελλείψει αντιπάλου.

Δυο νεαροί στον Ζαφειράκη
Δυο νεαρούς παίκτες, από την παιδική ομάδα, παραχώρησε στον Ζαφειράκη ο Φίλιππος. Συγκεκριμένα παραχωρήθηκαν οι Τάσος Τριανταφυλλίδης και Φάνης Αλμπανίδης

Πηγή: pliroforiodotis.gr

9 comments

Anonymous said...

Δεν ειναι δυνατον ενας συλλογος σαν τον Φιλιππο να εχει φτασει στο σημειο να παλευει για την σωτηρια...
Οι υπευθυνοι για το promotion του Φιλιππου πρεπει να κανουν καλυτερη δουλεια μηπως και καταφερει να βγει απο το τελμα αυτο το οποιο εχει παρελθει. Νομιζω στην επαρχια δεν γινεται πλεον να υπαρχει μονο ενας κυριος επενδυτης, αντιθετως με σωστο promotion πρεπει να πεισουν ολο τον κοσμο να συμβαλει και να υποστηριζει την ομαδα.

Anonymous said...

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ; Στην Θεωρία όλα καλά! για βγες να μαζέψεις 5€ και μετά τα λέμε. Εσυ που κάνεις κριτική πήρες διαρκείας;

Anonymous said...

Φιλαρακι πρωτον εγω δεν καω ουτε promotion, ουτε ειμαι στις δημοσιες σχεσεις, ουτε στο συλλογο του φιλιππου και στα διοικητικα για να τα κανω αυτα. Υποτιθεται οτι υπαρχουν οι καταλληλοι ανθρωποι με το καταλληλο background για την συγκεκριμενη δουλεια.
Τωρα αν τοσα χρονια μπαινουν λαθος ανθρωποι στις λαθος θεσεις δεν ειναι δικο μου θεμα, εμενα απλως με θλιβει το αποτελεσμα.

Anonymous said...

Τι θα γινει ρε παιδια εκτος του οτι η αεκ έπαιξε σε ολοκληρο τουρνουα στην ελβετια εχουν γινει και δηλωσεις για το c.l. ποτε θα ανεβουν ολα αυτα?

Anonymous said...

μόνο εσύ δεν κατάλαβες ότι ο διαχειριστής κάνει διακοπές?Αφού τις ξέρεις τις ειδήσεις από αλλού

Anonymous said...

Ο διαχειριστης εκανε διακοπες και αρχες Ιουνιου και δικαίωμα του αλλα δεν ειναι τοσο δυσκολο να ανεβασει 5 ειδησεις που τυχαινει να ειναι και μια σημαντικη ειδηση για την ιστορια τ handball...οτι μια ομαδα προσπαθει να μπει στους ομιλους του τσου λου...απλα θελω να ανεβουν τα αρθρα για να ρςτησω καποια πραγματα που θα ειναι ασχετα σε αλλα ποστ...οπως για παραδειγμα τη δυναμικοτητας ηταν οι ομαδεσ που αντιμετώπισε η Α.Ε.Κ. στο τουρνουά της Ελβετίας

Anonymous said...

Mέτριες σε δυναμικότητα ήταν ,άλλωστε δεν θα ήταν και συνετό 4-5 μέρες πριν το ματς φωτια με Minsk να ρίσκαρε πολύ δυνατά φιλικά(καταλαβαίνεις τί εννοώ κανα τραυματισμό και τέτοια).Επιθετικά πήγε πολύ καλά ,αμυντικά είχε κάποια θέματα με μεσο όρο να δέχεται 30 γκολ περίπου σε κάθε ματς γιαυτό και ο Αρβανίτης μίλησε για κάποια προβλήματα στην άμυνα που πρέπει να δουλέψουν

Anonymous said...

Ευχαριστώ πολύ

Anonymous said...

Ο φανης ειναι θεος