ΠΑΟΚ: Στήριξε το χάντμπολ με ένα διαρκείας! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ: Στήριξε το χάντμπολ με ένα διαρκείας!

Από σήμερα τίθενται στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του τμήματος χάντμπολ ανδρών για την περίοδο 2013-14 και έτσι κάθε φίλος του συλλόγου μπορεί να στηρίξει έμπρακτα το πλέον επιτυχημένο τμήμα των τελευταίων ετών για τον ΠΑΟΚ.

Τα εισιτήρια διαρκείας του τμήματος χάντμπολ κοστίζουν μόλις 20 ευρώ και αφορούν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του Δικέφαλου σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και στο ευρωπαϊκό Κύπελλο Challenge
Cup. Για τους άνεργους φίλους του τμήματος, η τιμή του εισιτηρίου διαρκείας είναι 15 ευρώ και είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας είτε από τα γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, είτε από το κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Ίωνος Δραγούμη 50 (κέντρο Θεσσαλονίκης). Οι φίλοι του ΠΑΟΚ από τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδος, καθώς και από το εξωτερικό, μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας με κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα.

Απαραίτητη είναι η επικοινωνία στα τηλέφωνο 2310 226-919 και 6932 226-919. Το email επικοινωνίας είναι το info@petridis.net.gr.

Ο αριθμός του λογαριασμού
Εθνική Τράπεζα GR59 0110 2070 0000 2079 5773 439

Πηγή: paokhandball.gr

3 comments

Anonymous said...

ολοι μαζι να στηριξουμε το αθλημα

Anonymous said...

ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ

Anonymous said...

Αν και ΑΕΚτζής εύχομαι όλοι οι ΠΑΟΚτζήδες να στηρίξετε την ομάδα σας. Αν σας κερδίσω θέλω να κερδίσω μια πλήρη & ιστορική ομάδα και όχι απομεινάρια του παρελθόντος.
Στηρίξτε την ομάδα στα καλά & άσχημά της.
Για να έχει αξία η κόντρα μας στα γήπεδα.
Για το καλό του αθλήματος, που περνάει τεράστια κρίση όπως & η υποδουλωμένη πατρίδα μας.
Ας πάμε ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, υποστηρίζοντας τις ομάδες μας & όχι μόνο!!!