Επιστολή διαμαρτυρίας του ΑΟ Ιωαννίνων προς την OXE - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστολή διαμαρτυρίας του ΑΟ Ιωαννίνων προς την OXE

Επιστολή προς την ΟΧΕ και τον τύπο απέστειλε ο ΑΟ Ιωαννίνων την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος Ι. Καραμπίνας και η οποία έχει ως εξής:

"Θα θέλαμε να σας  μεταφέρουμε  σε σας  και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας  τους  προβληματισμούς  και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί . Τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων στις Εθνικές  κατηγορίες και μόνο προβλήματα μείνανε στα μικρά σωματεία , τα οποία αιμορραγούν οικονομικά και προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα .

Την  περίοδο που διανύσαμε με Δημοκρατικές  διαδικασίες !!! αποφασίσατε και επιβάλλατε στα σωματεία να πληρώνουν Διαιτησία  και Γραμματείες  π.χ. η Α2 Ανδρών 140,00 € σε κάθε αγώνα , και αν δεν πληρωνόταν πριν τον αγώνα δεν θα γινόταν ο αγώνας
(όταν στην Α2 Ανδρών Βόλεϊ η Διαιτησία –Γραμματεία  στοιχίζει 105,00 € ) και στο τέλος των πρωταθλημάτων θα χρεωνότανε στις  καρτέλες των σωματείων όπως γινότανε μέχρι την περίοδο 2011-2012 ,παρά μόνο γράφτηκε στην Γενική Προκήρυξη γενικά και αόριστα και μας φέρατε προ τετελεσμένου γεγονότος , χωρίς να τους  γίνει καμία μείωση όπως όφειλε να κάνει ο Ο.Χ.Ε. σύμφωνα με την μείωση του προϋπολογισμού .

 Τα οδοιπορικά των ομάδων , ακόμη μας οφείλονται για την περίοδο 2011-1012 (ανισομερώς κατανεμημένα ) περισσότερα από 6000,000 €  , και για την περίοδο 2012-2013 δεν αναφέρετε  καθόλου και κάνετε την « ΜΕΡΚΕΛ »  και στο μόνο που αναφέρεστε είναι υποχρεώσεις  των σωματείων  , πρόστιμα , αφαίρεση βαθμών  , πονηρά παιχνίδια με συγκεκριμένους Διαιτητές , φιέστες  Εθνικών ομάδων , κάμπ τουριστικά με αποτελέσματα που μας φέρνουν πολλά χρόνια πίσω , στρατιά προπονητών ( πλην ομοσπονδιακών  που είναι απαραίτητοι ) αμφιβόλου παραγωγής και αξιολόγησης έργου .

 Ποια η λιτότητα και η σμίκρυνση του προϋπολογισμού σε  όλα αυτά . ΚΑΜΙΑ !!!

 Μόνο τα σωματεία υποφέρουν αλλά δεν σας ενδιαφέρει , το κύτταρο του αθλητισμού που είναι το σωματείο είναι άρρωστο (έχει καρκίνο ) και δεν το βοηθάτε να θεραπευτεί και το αποτέλεσμα θα είναι οικτρό και μακάβριο ( θάνατος ) .

 Δεν βρήκατε τρόπους βοήθειας προς τα σωματεία και το μόνο που ψάχνετε είναι Δημόσιες σχέσεις (προσωπικές και Σωματειακές )προς όφελος ποίων ;

 Η Γ.Γ.Α. από το 2009 δεν επιχορηγεί τα σωματεία , η Ο.Χ.Ε. δεν δίνει τις  υποχρεώσεις της και τα οφειλόμενα προς τα σωματεία , και το μόνο που ζητά είναι : πληρώστε για να παίξετε και γίνετε σπόνσορες της  Ο.Χ.Ε.

 Αλήθεια  πόσο πληρώνουν  οι μικρές ηλικίες  στις τελικές φάσεις για να κάνουν παιχνίδια οι αθλητές , και  γιατί δεν βρίσκουμε έναν άλλο τρόπο διεξαγωγής αγώνων .

  Δεν έχετε σκεφθεί την Ελληνική  οικογένεια και το αύριο του αθλήματος , αν δεν δώσετε λύση  ΄΄ΤΩΡΑ΄΄  το αύριο θα είναι πολύ  ΑΡΓΑ."

21 comments

Anonymous said...

Έλα ρε μεγάλε που έχεις μάθει να τα έχεις όλα έτοιμα. Επιχορηγήσεις, μετακινήσεις, όλα από το κράτος. Έβγα και βρες σπόνσορες για να έχεις ομάδα. Δεν σου απαγορεύει κανένας να κάνεις αθλητισμό. Μάζεψε μικρά με συνδρομή και κάνε προπονήσεις και φιλικά. Αν θέλεις να κατεβαίνεις σε εθνικά πρωταθλήματα πρέπει να βγεις στην πόλη σου για να μαζέψεις λεφτά. Δεν θα πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος την τρέλα τη δική σου! Το χάντμπολ θα επιζήσει και χωρίς εσένα.

Γέροντας Πατήσιος (Άνω) said...

12:26

Αν κάποτε καταφέρεις να βγεις από την μικροαστική σου γελοιότητα, θα καταλάβεις ότι δεν είσαι τίποτα άλλο παρά μια μύγα που γλύφει τα σκατά που σου σερβίρουν. Απ' όσα διάβασες, εσύ μένεις στο ότι δεν θα πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος τη τρέλα όποιου στηρίζει τον σωματειακό αθλητισμό;

Πέρα από κλασικός ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είσαι και άσχετος.
Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός ακριβώς εκεί στηρίζεται, ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ.
Αλλά κατάλαβα ότι είσαι από αυτούς που προτιμάνε τα λεφτά του ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ να πηγαίνουν στη κάθε ΜΕΡΚΕΛ και στα συμφέροντα που αυτή υπηρετεί και όχι να αξιοποιούνται καλύπτοντας την κάθε λογής ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ της χώρας μας.

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και κατ' επέκταση τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία είναι μέρος των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ κάθε χώρας. Αλλά μάλλον είσαι από αυτούς που προτιμά τα παιδιά του να ξημεροβραδιάζονται σε μια οθόνη και να κοινωνικοποιούνται στα cafe.

Φίλε μου είσαι τόσο αστείος που μόνο τα κλάματα μπορώ να βάλω, γιατί είσαι ο απόλυτος καθρέπτης του ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ παπαρίδη.
Εσύ και οι όμοιοί σου ξεσκίσατε την πατρίδα μου με τις λαμογιές σας και τώρα ψάχνετε να βρείτε φταίχτες.

Η λύση που προτείνεις είναι όπως γράφεις... "Μάζεψε μικρά με συνδρομή..." & "...πρέπει να βγεις στην πόλη σου για να μαζέψεις λεφτά".
Προφανώς η εγκεφαλική σου παράλυση δεν σου επιτρέπει να καταλάβεις ότι & ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ.
Αυτά που δεν του λήστεψε ακόμη η Εθνική σου Κυβέρνηση Σωτηρίας.
Αυτά που δεν του περισσεύουν.
Αυτά που δεν του φτάνουν για να καλύψει τα απολύτως απαραίτητα.
Αντί να καταδικάσεις το ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΟΥ ΚΡΑΤΟΣ εσύ το υπερασπίζεσαι και ας χρωστάει αυτά που υποσχέθηκε.

Τελικά πόσο πιο σιχαμένος μπορεί να γίνει ο Νεοέλληνας;

Κλείνω λέγοντας τούτο... "ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ, έτσι θα μας είναι ποιο εύκολο να σας λιώσουμε, αν ποτέ έρθει η άγια ώρα".

Anonymous said...

Ο κρατικοδίαιοτος αθλητισμός βασίλευε για 10ετίες... Τώρα που η κρατική αγελάδα στέρεψε, πανικός!...

Anonymous said...

Ακούω επιχειρήματα ότι "οι πολίτες επιθυμούν μεταρρυθμίσεις και τεχνοκράτες" και πολλά άλλα τέτοια, αλλά η αλήθεια είναι άλλη: Δεν υπάρχει κουλτούρα μεταρρυθμίσεων και ορθολογισμού στη χώρα και τα κόμματα του λαϊκισμού έχουν ενισχυθεί. Ας δούμε και σε ποιούς απευθυνόμαστε (πχ Πατήσιος)...

Ο δημόσιος υπάλληλος που μπήκε με πολιτικό βύσμα δεν πρόκειται να στηρίξει καμμία μεταρρύθμιση, ούτε θα αλλάξει κουλτούρα ποτέ... Το ίδιο και ο αθλητοπαράγοντας που χρόνια βολευόταν στο "τζάμπα φαϊ" (βλ. επιχορηγήσεις, γυμναστήρια κοκ). Ε, λοιπόν, τζάμπα φαϊ δεν υπάρχει πουθενά!... Πάντα κάποιος πρέπει να πληρώσει γι' αυτό...

Anonymous said...

Πάτερ παήσιε, πάω στοίχημα ότι είσαι δημόσιος υπάλληλος που έπαιρνε 1,5-2 χιλάρικα, η γυναίκα σου επίσης δημόσιος υπάλληλος με 1,5-2 χιλιάρικα, έπαιρνες και κανένα εξτραδάκι από το Δήμο και Νομαρχία, έπαιρνες και την επιχορήγηση και άνετος και ωραίος πούλαγες και πολιτικό πνεύμα στην περιοχή σου.Η οικογένειά σου με λίγα λόγια στοίχιζε στον Έλληνα φορολογούμενο 5-7 χιλιάδες το μήνα χωρίς να παράγει κάτι ή να προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Τώρα που σου έκοψαν την επιχορήγηση έχεις τρελαθεί.Γιατί με αυτήν μπορεί να υπολόγιζες ότι θα σπουδάσεις το παιδί σου ή θα πληρώσεις την δόση για το εξοχικό. Άρα δεν είμαι εγώ αυτός που έριξα έξω το κράτος, γιατί απλά δεν είχα ποτέ καμμία συναλλαγή μαζί του. Επίσης δεν είμαι ψηφοφόρος ούτε της ΝΔ ούτε του ΠΑΣΟΚ και ποτέ δεν ήμουν γιατί απλά δεν είχα ούτε με αυτούς συναλλαγές. Επίσης, δεν είναι ντροπή να ζητήσεις από έναν γονιό 10-15 ή και 20 ευρώ για να του γυμνάσεις το παιδί. Ουσιαστικά για κάθε προπόνηση που θα του κάνεις θα σε κερνάει έναν καφέ! Επίσης δεν είναι ντροπή να μην κατέβεις στο εθνικό πρωτάθλημα αν δεν μπορείς. Μπορείς να αναπτύξεις τις ακαδημίες σου και να κατεβαίνεις στα ηλικιακά με την βοήθεια και την συνδρομή των γονιών. Το ότι το κράτος σου έταξε το καταλαβαίνω. Όμως τώρα δεν έχει. Και θυμίσου: Σημασία έχει τι έχεις κάνει ΕΣΥ όλα αυτά τα χρόνια για το κράτος. Το κράτος σε ΕΣΕΝΑ φέρθηκε μέχρι τώρα κάτι παραπάνω από καλά.

Anonymous said...

δεν ξεκινανε οι διαιτητες τα πρωταθληματα εαν δεν παρουν χρηματα αυτο να το ξερετε,οπωσ περισυ θα γινουν τα πραγματα.

Anonymous said...

κυριε? καρααμπ΄να αν θελεις να βγαζεισ ανακοινωσεις να εσαι ετοιμοσ να υποστεις και τισ σνεπειες. ποσα χρόνια εχεισ την ομάδα? βγαλε τώρα όλα τα εξοδα ης ομαδας σου στην φορα? εχουν παρει ποτε χρήματα απο εσενα?ΠΟΤΕ. α ξερουμε αυτα αλλά δεν τα κανεις μονο εσυ αλλά όλοι οι μεγαλοι παραγοντες αυτου του τοπου για αυτο και το χαντμπολακι θα εχει κακη καταληξη. η μασα τελειωσε και τωρα τα σαλιγκαρια βγηκαν να διαμαρτυρηθουν. ΤΤΕΛΟΣ όμως πανε ι εποχες αυτες. ειδικά εσυ που εχεισ φαει πολλα απο το χαντμπολ Καραμπίνα ηρθε η ωρα να δωσεις να πασ να βρεισ χορηγους για να το πζεις οτι εισαι κάποιος στην τοπικη κοινωνία. τοτε ολοι α σου γβαλον το καπελο. δεν θα τοκνεις ποτε γιατι εισαι κ εσυ απο την γενιά που έφαγε με την σεσουλα

Anonymous said...

@12:33 "Όπως πέρυσι";...

Άρα θα ξεκινήσουν σίγουρα μόλις:

α) Οι Πατρινοί "περάσουν" τα τεστ φ.κ.
β) Όλοι οι Σύνδεσμοι αποκτήσουν δίδυμο αξιολογήμενο για την Α1 ανδρών
γ) Σε ενδεχόμενη ανακατανομή διοικητικών θέσεων, ο Σύνδεσμος της Αθήνας "περάσει" τους αρεστούς του

Anonymous said...

οι διαιτητες τι σχεση εχουν με την ανακονωση; να πουμε στον Γκαρ ΜΠΙΝΑ ΟΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ (ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΖΕΙ) Θ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΜΑς ΑΠΟΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ. ΤΑ ΕΧΑΣΑΤΕ ΠΕΡΥΣΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΑΤΗΤΩΝ; ΤΑ ΕΙΧΕ ΤΙΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΑΓΙΡΑς γΚΑΡΑ ΜΠΙΝΑς

Anonymous said...

έχετε μεγάλη πλάκα στο ελλαδιστάν !
μεγαλώσατε σε μια κοινωνία αρπαχτής και βολέματος από γονείς της γενιάς του πολυτεχνείου οι οποίοι ξέσκισαν τις έννοιες της δημοκρατίας,αξιοκρατίας,παραγωγικότητας κλπ κλπ.
Και τώρα φιλάτε τα χερια των ανεπάγγελτων πολιτικών που γονατιστοί παρακαλάνε για δανεικά .
Εχει και την εύθυμη πλευρά του το θέμα :
είναι πολύ αστείο να βλέπεις τόσα εκατομμύρια μιζεριασμένους και ξεβράκωτους να περιμένουν άβουλοι το τέλος τους ή να τους σώσους οι πολιτικοί που έπαιρναν "χορηγίες" !
ειλικρινά σκάω από τα γέλια όταν βλέπω παραπονούμενους τους ψηφοφόρους και φρουρούς του συστήματος.
Αυτό το τέλος ταιριάζει στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας.

Anonymous said...

πρωταθλαημα φετος δεν εχει γιατι δεν κατεβαινουν οι διαιτητες.Τερμα η κοροιδια.Σωματεια μην κανετε μεταγραφες γιατι θα σφυριζετε μονοι σας,και οποιος σπασει την απεργια θα χαθει απο το ελλαδακισταν.

Anonymous said...

κοράκια τα ίδια λέγατε και πέρυσι και ούτε μια εβδομάδα δεν κράτησε

Γέροντας Πατήσιος (Άνω) said...

Αγαπητέ 11:38

Δυστυχώς δεν σε παίρνει να βάζεις στοιχήματα γιατί θα τα χάσεις.
Το σχόλιό σου στηρίχθηκε στο υποτιθέμενο δικό μου προφίλ (αυτό του δημόσιου υπαλλήλου που τα παίρνει από παντού). Γιατί σου είναι τόσο δύσκολο να σχολιάσεις αυτά που πραγματικά γράφω και όχι αυτά που σε βολεύει να φαντάζεσαι;

Διαφωνείς με το γεγονός ότι το κράτος ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και τα σωματεία του; Αυτό είναι το θέμα.

Σε πληροφορώ ότι δεν έχω καμία σχέση με τον ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ και το σωματείο που διοικεί, ούτε με άλλο σωματείο, ούτε τον υποστηρίζω (μπορεί να είναι το μεγαλύτερο λαμόγιο ή ο μεγαλύτερος ευεργέτης). Απλά υποστηρίζω πως ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

Επίσης πληροφοριακά σου λέω ότι είμαι επιχειρηματίας, με σχετική οικονομική άνεση και καμία οικονομική συναλλαγή (οποιασδήποτε μορφής) με το δημόσιο. Πολιτικά, ίσως είμαι ότι πιο αναρχικό μπορεί να συλλάβει το μυαλό σου. Θα σε προλάβω λέγοντας σου ότι δεν είμαι "επαναστάτης εκ του ασφαλούς". Ο χαμηλότερος μισθός που δίνω σε υπάλληλό μου είναι 970€ (ξέρω πολύ καλά ότι θα μπορούσα να πληρώνω μόνο 500-600€ και να με παρακαλάνε) και αν η εταιρία μου πιάσει τους ετήσιους στόχους της, το 20% των κερδών πάει στους εργαζόμενους με μορφή μπόνους.

Αυτά στα λέω για να ξέρεις ότι μιλάς με κάποιον που τις ιδέες του όχι απλά τις υποστηρίζει αλλά τις πληρώνει κιόλας.

Σαφώς και υποστηρίζω πως όταν κάποιος διοικεί ένα ερασιτεχνικό σωματείο οφείλει να ματώνει γι' αυτό και όχι απλά να παίρνει τις όποιες επιχορηγήσεις. Οφείλει να καλλιεργεί την ανάπτυξη του αθλήματος μέσο των ηλικιακών ακαδημιών, να προσπαθεί να βρεί extra πόρους από χορηγίες κλπ.

Φίλε 11:38 σε παρακαλώ θερμά για να καταλάβεις τι λέω κάνε το εξής.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ μια φράση όπου σχολιάζεις κάτι από αυτά που εγώ έγραψα και όχι κάτι από αυτά που εσύ φαντάστηκες για εμένα. Ο μόνος σχολιασμός-απάντηση είναι ότι "δεν είσαι ψηφοφόρος ΠΑΣΟΚ-ΝΔ".
Όλα τα άλλα είναι αερολογίες. Πόσο δύσκολο είναι να σχολιάζετε αυτά που διαβάζετε και όχι αυτά που σας βολεύει να φαντάζεστε;

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ούτε καν το όνομά μου δεν διαβάζεις σωστά (άλλο διαβάζεις & άλλο καταλαβαίνεις)!!!

Anonymous said...

Πάτερ παήσιε, πατήσιε, ή όπως αλλιώς αυτοαποκαλείσαι. Καταρχήν όλα αυτά που γρα΄φεις για εσένα είναι ψέματα. Δεν υπάρχει δυστυχώς τέτοιος επιχειρηματίας εκεί έξω. Τον διαλύσατε εσείς οι δημόσιοι υπάλληλοι. Θα σου πω εγώ τι είσαι: Είσαι ο κλασσικός δημόσιος υπάλληλος που παίρνει το μισθό του, δεν δουλεύει και κοιτάει πώς θα πάρει την επιχορήγηση για να βάψει το εξοχικό του. Η γυναίκα σου είναι επίσης δημόσιος υπάλληλος, μάλλον καθηγήτρια, που βαριέται να διδάξει το πρωί και κάνει ιδιαίτερα το απόγευμα στα ίδια παιδιά για να τους μάθει αυτά που έπρεπε να τους μάθει το πρωί που πληρώνεται από τον Έλληνα φορολογούμενο. Θορυβηθήκατε όταν μάθατε για την αξιολόγηση στο δημόσιο τομέα και το συζητήσατε στο μεσημεριανό τραπέζι στις 2:00 γιατί είχατε σχολάσει από τις 1:00. Βέβαια η γυναίκα σου είχε αφήσει την δουλειά κατά τις 11:00 για να πάει να ψωνίσει και να βάλει το φαγητό στο φούρνο, γύρισε και πήρε το κινητό της από το γραφείο που το είχε αφήσει για να δίνει την εντύπωση ότι είναι εκεί γύρω. Της είπες ότι εσύ πρέπει να γίνεις ο αξιολογητής και για αυτό πήρες τον φίλο σου τον βουλευτή για να του το πείς. Επίσης σε χάλασε το γεγονός ότι έπαιρνες κάθε χρόνο 3000€ επιστροφή φόρου γιατί όπως έλεγες "είχα πολλές κρατήσεις"! Έπαιρνες αυτά τα χρήματα, πέρναγες από το ΚΕΠ και έπαιρνες και τα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού γιατί είσαι εργαζόμενος και έφευγες. Τώρα που κόπηκαν όλα αυτά θυμήθηκες ότι έχεις να λαβαίνεις και άλλα από το κράτος. Ας τα ζητήσουμε λοιπόν. Τώρα όμως ο "μπαμπάς", το κράτος δηλαδή, δεν έχει χρήματα. Πρέπει να βγεις εκεί έξω στην κοινωνία και να βρεις λεφτά ώστε να διατηρήσεις την ομάδα σου. Σε ξεβολεύει τώρα αυτό αλλά αν δεν σου αρέσει σήκω αξιοπρεπέστατα και φύγε. Το άθλημα θα βρει το δρόμο του και χωρίς εσένα. Αρκετά μας ρούφηξες το αίμα.

Γέροντας Πατήσιος (Άνω) said...

Φίλε μου 6:25

Χαμένη πάει κάθε προσπάθεια διαλόγου μαζί σου.
Ακόμη και το Άσυλο Ανιάτων είναι ακατάλληλο για τη περίπτωσή σου.
Τελικά δεν είσαι ο κλασικός ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ, είσαι ειδική κατηγορία μόνος σου.

Anonymous said...

ρε παστητσιε καλα σου λεει. μας εχεις ζαλησει με τις παπαριες σου ..Α ντε στον Περισσο να κανεις κυριγμα.

Anonymous said...

@8,30 : εκεί κι αν είναι μαζεμένοι οι μεγαλύτεροι τεμπέληδες.

Τώρα αν ο παστίτσιος είναι ή δεν είναι δημ υπάλληλος,μικρή σημασία έχει.
Σημασία έχει ότι όλλοι συμφωνούν για την προσφορά τους στην κοινωνία = τους ψηφίζουμε,μας διορίζουν,και εις υγείαν τα κορόιδα

ά ρε τον πορνόγερο...

ΥΓ
-"..άφησε το κινητό για να δείχνει ότι είναι κάπου κοντά.." φοβερή η γκόμενα πασοκτσού με τα ούλα της .

Anonymous said...

Αυτό το blog έχει γίνει η χαρά της κατίνας με αυτά που γράφετε...τα βλέπουμε και εμείς οι αθλητές και συνειδητοποιούμε τι υπηρετούμε τόσα χρόνια...Τα βλέπουν και οι έξω Handballικοί και λένε δες τους παπάρες πως κάνουνε στο Handball...
Πραγματικά η 'βρώμα' σας δεν έχει όρια !!! Είστε άξιοι της μόρφωσής σας !!! Είστε οι προσομοιώσεις των αρουραίων που μας φέρανε στο σημείο να πληρώνουμε εμείς οι παίχτες απτις τσέπες μας τα πάντα !!! ''Καλη νύχτα ΜΑΛ*** η ζωή έχει πλάκα'' Που λέει και ο Μάλαμας !!!

Anonymous said...

με την ευκαιρία δώσε συγχαρητήρια στους γονείς σου για την μέχρι τώρα προσφορά τους στην κοινωνία.
καλημερα μαλ..α, η ζωή μαζί τους δεν έχει πλάκα ...

Anonymous said...

Εσύ τελικά δεν είσαι αρουραίος μεγάλε μου αμόρφωτε φίλε, ψάρι είσαι που τσιμπάς και εύκολα κιόλας...Δεν πειράζει όμως, μίλα στη παλάμη μου γιατί στο επίπεδο σου δεν πρόκειτε να πέσω. Τον αντίλογο που πετυχαίνεις με τους όμοιούς σου εννοώ για να ξεσπάς τα ψυχολογικά σου! Φιλάκια!

Anonymous said...

τί θέλει να πει ο ανορθόγραφος μορφωμένος ποιητής ?