Πήρε Τσουτσουλάκη ο Αμύντας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πήρε Τσουτσουλάκη ο Αμύντας

Μετά την Κατερίνα Βαφειάδου, ο Αμύντας Αμυνταίου προχώρησε στη δεύτερη μεταγραφική του προσθήκη, αποκτώντας για 1χρόνο, την 28χρονη υψηλόσωμη πίβοτ του Φιλώτα Φλώρινας, Τάνια Τσουτσουλάκη.

Η Τάνια Τσουτσουλάκη, έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο , με την ομάδα του ΜΠΣ Φιλώτα και ακολούθησαν οι ομάδες του Παναθλητικού (Α1 Εθνική) του Μακεδονικού (Α2 Εθνική) και του Αρίωνα Πτολεμαϊδος (Α1 Εθνική), όπου οι εμφανίσεις δεν πέρασαν απαρατήρητες, κερδίζοντας επάξια μια θέση στις εθνικές ομάδες.

Τα 2 τελευταία  χρόνια αγωνίστηκε με την ομάδα του ΜΠΣ Φιλώτα, στα πρωταθλήματα της Α2 και Β
Εθνικής κατηγορίας, αποσπώντας άκρως εγκωμιαστικά σχόλια, τόσο για την απόδοση της, όσο και για τον αψεγάδιαστο χαρακτήρα της.

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής, η νέα παίκτρια του Αμύντα ανέφερε τα εξής: « Ο Αμύντας Αμυνταίου είναι η ιστορικότερη ομάδα της Ελληνικής χειροσφαίρισης  και αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για οποιοδήποτε αθλητή ή αθλήτρια να αγωνίζεται με τα χρώματα της.

Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Νίκο Γιώσκο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο και τις ικανότητες μου, ευελπιστώ οτι μαζί με τις συναθλήτριες θα συνθέσουμε ένα υπολογίσιμο σύνολο, ικανό να υλοποιήσει τους στόχους του.»  

No comments