Στόχος το θέαμα και η προβολή - Χορηγία στην ασφάλιση των Εθνικών ομάδων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στόχος το θέαμα και η προβολή - Χορηγία στην ασφάλιση των Εθνικών ομάδων

Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηιωάννου στην ομιλία του στο περιθώριο της κλήρωσης των πρωταθλημάτων επεσήμανε: «Σας καλωσορίζουμε στο Μουσείο της Ακρόπολης στην κλήρωση των πρωταθλημάτων χάντμπολ, σε ένα μοντέρνο πάντρεμα των αξιών του πολιτισμού και των ευγενών αρχών του αθλητισμού. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την διοίκηση του Μουσείου και τον Πρόεδρο του κ. Παντερμαλή, για την διάθεση των χώρων, καθώς και το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Αθανάσιο Μανδά, ο οποίος με τις ενέργειες του βοήθησε καταλυτικά για την σημερινή εκδήλωση.

Την περσινή χρονιά είχαμε συναρπαστικούς αγώνες και τελικούς που έφεραν την αγωνία στο
κατακόρυφο. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και την διαιτησία, η οποία εκτέλεσε τα δύσκολα καθήκοντα της με άψογο τρόπο. Σε μία δύσκολη εποχή από κάθε άποψη και μετά από απουσία ενός χρόνου από την τηλεόραση, το άθλημα κατόρθωσε να έχει δίπλα του το κανάλι του ΟΤΕ TV. Με 21 ζωντανές μεταδώσεις έδωσε στο άθλημα την τηλεοπτική στέγη και την απαραίτητη προβολή που τόσο χρειαζόταν. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια και τους χορηγούς AVIS, KEMPA, HUMMEL, οι οποίοι συμβάλλουν στην στήριξη των δραστηριοτήτων μας.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας αποκαλύψω για πρώτη φορά έναν νέο χορηγό, την εταιρεία διαχείρισης υγείας αθλητών Athens Sports Clinic, η οποία μέσω του ιατρικού κέντρου Περιστερίου και του ιατρού Σταύρου Αλευρογιάννη θα παρέχει πλήρη ιατρική κάλυψη στους αθλητές όλων των Εθνικών μας Ομάδων.
Σε ότι αφορά τα οικονομικά δεν θεωρώ ότι είναι σωστό σήμερα να αναλύσω λεπτομερώς τα δεδομένα, καθόσον εκτιμώ ότι λίγο πολύ όλοι τα γνωρίζουμε. Απλά και μόνο θα αναφερθώ ότι είμαστε αναγκασμένοι να πορευτούμε με ότι μας διαθέτει η πολιτεία στα πλαίσια της γενικότερης δύσκολης οικονομικής συγκυρίας. Θα πρέπει λοιπόν να συστρατευτούμε όλοι ώστε να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εικόνα και το προιόν του αθλήματος και να προσεγγίσουμε μέσω νέων χορηγών περαιτέρω ιδιωτική χρηματοδότηση. Πάντως η συνάντηση με τον κ. Ανδριανό το μεσημέρι μας έδωσε μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον».

«Αλλαγές με στόχο το θέαμα και την προβολή»
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Αθανάσιος Μανδάς λίγο πριν την κλήρωση ανέφερε: «Χαίρομαι πολύ που βλέπω μία γεμάτη αίθουσα από ανθρώπους που αγαπούν το χάντμπολ σε έναν πολύ οικείο χώρο για μένα. Η Επιτροπή Πρωταθλήματος με την έγκριση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας προχώρησε σε αλλαγές στο σύστημα διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, οι οποίες έχουν σαν στόχο το καλύτερο θέαμα και την μεγαλύτερη προβολή του αθλήματος. Συγκεκριμένα στην Α1 Ανδρών και στην Α1 Γυναικών οι πρωταθλητές θα κρίνονται στις 3 νίκες και όχι στις 2, όπου και ίσχυε μέχρι και φέτος. Επίσης στην Α1 Ανδρών προστέθηκε και μικρός τελικός για τις ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 3 και 4 μετά την λήξη των πλέι οφ. Άλλη μια σημαντική τροποποίηση είναι η διεύρυνση των αγωνιστικών ημερών στην Α1 Ανδρών, αφού εκτός του Σαββατοκύριακου, αγώνες μπορούν να διεξάγονται πλέον Παρασκευή και Δευτέρα, ειδικότερα για τα παιχνίδια που δεν έχουν μετακίνηση, αποφορτίζοντας σε μεγάλο βαθμό τις δύο παραδοσιακές αγωνιστικές ημέρες. Το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών θα αρχίσει στις 28 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί το αργότερο στις 31 Μαΐου. Η Α1 Γυναικών αρχίζει στις 19 Οκτωβρίου, ενώ η Α2 Ανδρών στις 2 Νοεμβρίου.Εύχομαι σε όλες τις ομάδες, καλή επιτυχία και καλή αγωνιστική σεζόν.

«Θα προσπαθήσω χωρίς υποσχέσεις»
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός από το βήμα τόνισε: «Μπορούμε να φέρουμε όλο και περισσότερα παιδιά στο άθλημα για να υπάρξουν στο μέλλον όλο και περισσότερες επιτυχίες. Θα προσπαθήσω χωρίς υποσχέσεις να στηρίξω όσο μπορώ το χάντμπολ και γενικότερα όλες τις ομοσπονδίες», ενώ η Γενική Γραμματέας κα Κυριακή Γιαννακίδου επεσήμανε: «Εύχομαι το άθλημα να έχει όσο περισσότερο μεγαλύτερη ανάπτυξη. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια υγιή που κάνετε».

7 comments

Anonymous said...

σκάσαμε στα γέλια με τα καινούργια ανέκδοτα:
"θα προσπαθήσω χωρίς υποσχέσεις" -πες μας πόσα παίρνεις και δεν πας κομμωτήριο .
"τηλεοπτική προβολή" -όχι άλλα αυτόγραφα κυρίες μου .
"..ότι μας διαθέτει η πολιτεία στα πλαίσια της γενικότερης δύσκολης οικονομικής συγκυρίας"
- στο μέλλον θα σας χορηγήσουμε το σαπούνι για το σχοινί
«Αλλαγές με στόχο το θέαμα και την προβολή» -σε όσους αγώνες κατεβούν και οι δυό ομάδες,δώρο βιού-μάστερ!

περισσότερα αργότερα τρέχω για βουτιά,άναψα
και τα χέρια έξω απ τις τσέπες .

Anonymous said...

Ε ρε δούλεμα που τρώμε μεσα στη μάπα μας...

Anonymous said...

Ακρως επιτυχημένο απο τον πρώτο σχολιαστή.Το θέμα είναι τι κάνουμε όλοι οι υπόλοιποι....
Δεν βλέπω υγιείς αντιδράσεις και τοποθετήσεις που θα δώσουν ανάσα στα σωματεία.
Εάν η ΓΓΑ η οχε δεν βρούν χορηγό..........για τις μετακινήσεις των ομάδων και τρόπο πληρωμής διαιτητών και κριτών πολύ φοβάμαι ότι μετά τα Χριστούγεννα θα κατεβαίνουν με κλήρωση οι ομάδες............
Και για να μην το ξεχάσω όσον αφορά τις χορηγίες πολύ καλο εκ μέρους της οχε αλλά όλες αφορούν τις εθνικές ομάδες.Για τα σωματεία στα οποία χρωστάνε τα μαλλιοκεφαλά τους ούτε μπάλες για Α2 και Β΄ΕΘΝΙΚΗ εάν δεν κάνω λάθος.

HBφρένεια said...

"..μοντέρνο πάντρεμα των αξιών του πολιτισμού και των ευγενών αρχών του αθλητισμού.."
-η Τήλος άσβεστος φάρος !
"Σε ότι αφορά τα οικονομικά.."
-καπούτ,αυτός ο φάρος δεν πλήρωσε το χαράτσι !
"(για τα οικονομικά)..εκτιμώ ότι λίγο πολύ όλοι τα γνωρίζουμε.."
-λένε στον πελάτη ότι θα πεθάνει ?
"Θα πρέπει λοιπόν να συστρατευτούμε.."
-ολ τάιμ κλάσικ, έως μπανάλ.
".. η συνάντηση με τον κ. Ανδριανό το μεσημέρι μας έδωσε μια νότα αισιοδοξίας.."
-σουβενίρ απο το ΝΑΜΜOS ?
"..μία γεμάτη αίθουσα από ανθρώπους που αγαπούν το χάντμπολ"
-ο Λεο φον Μαζόχ μας οδηγεί...
"..σε έναν πολύ οικείο χώρο για μένα."
-καμιά δουλειά για μας ?
".. αλλαγές στο σύστημα διεξαγωγής των πρωταθλημάτων.."
-ὤδινεν ὄρος καὶ ἔτεκεν μῦν !
".. αποφορτίζοντας σε μεγάλο βαθμό τις δύο παραδοσιακές αγωνιστικές ημέρες.."
-αφού μας βγάζουν απ τα γυμναστήρια..
"το πρωτάθλημα θα αρχίσει.."
-Νικολίτσα πες αλεύρι !
"Εύχομαι το άθλημα... μπλα ... μπλα ... μπλα...αρωγοί στην υγιή προσπάθεια ..."
-θα την θυμάται κανείς ?

ΥΓ
η λυπητερή ξέρετε πού θα σταλεί ?





Anonymous said...

αμα δεν πεσουν λεφτα πριν απο το σεμιναριο.....φρ φρ φρ δεν εχει με την κληρωση θα μεινεις......

Anonymous said...

100€ είναι καλά ;

Anonymous said...

αν ο φρφρφρ που γραφει ειναι διαιτητης να του πουν για να μαθει οτι και αλλοι τα ειπαν αυτα αλλα πηγαν σαν τις κοτουλες και σφυριξαν.εδω τοσα χρονια κανουν κουμαντο οι νικολιτσας και κυριακουλιας τι μας λεει τωρα;ρωτησε να μαθει ποιοι ειναι αυτοι οι δυο;του λεω ετσι με δυο λεξεις οτι ειναι οι αποτυχημενοι διαιτητες του ποδοσφαιρου καποιας εποχης που ετρωγαν ξυλο.αντε για να μην πουμε περισσοτερα.....