Και του χρόνου με Υετίων και Γκαγκανά ο ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Και του χρόνου με Υετίων και Γκαγκανά ο ΠΑΟΚ

Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα βρίσκονται και για τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Στέλιος Υετίων και Κώστας Γκαγκανάς, καθώς σήμερα ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τη διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ.

«Για μένα αποτελεί χαρά και τιμή να βρίσκομαι για έκτη χρονιά στην ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Η ευθύνη είναι μεγάλη και σημαντική. Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός, να μπορούμε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο του ΠΑΟΚ εξαντλώντας κάθε πιθανότητα διάκρισης, όπως ταιριάζει σε ένα τέτοιο σωματείο. Όλοι γνωρίζουμε ότι η οικονομική συγκυρία είναι δύσκολη, όμως με συνέπεια, σωστές επιλογές και με δεδομένη τη στήριξη της
διοίκησης του ΑΣ νομίζω ότι θα κινηθούμε σε αυτή την κατεύθυνση. Το μήνυμα είναι λίγα λόγια και πολλή δουλειά», τόνισε ο Στέλιος Υετίων στο paokhandball.gr

«Είναι τιμή μου που θα υπηρετήσω για ένα ακόμη χρόνο τον ΑΣ ΠΑΟΚ. Εύχομαι να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία που υπάρχει σε οικονομικό επίπεδο και να προχωρήσει η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα, με τη συμπαράσταση του κόσμου που μας δίνει φτερά και ώθηση», σχολίασε ο Κώστας Γκαγκανάς.

Από την πλευρά του ο έφορος του τμήματος χάντμπολ Γρηγόρης Πετρίδης, τόνισε ότι «εμπιστευόμαστε τους προπονητές. Αυτό που θέλω να δω είναι πειθαρχία σε όλα τα επίπεδα μέσα στην ομάδα. Απαιτώ σοβαρότητα και σκληρή δουλειά απ’ όλους, για να έχουμε την εικόνα που αρμόζει στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι αν όλοι δουλέψουν όπως πρέπει μέσα στην ομάδα και με δεδομένες τις προσθήκες που θα υπάρξουν, τότε θα έχουμε καλύτερη πορεία από πέρσι».

40 comments

Anonymous said...

Απο ηλικιακα τι επιτυχιες εχει κανει,ποιους παικτες εχει βγαλει ο εμπειρος προπονητης ?πριν κανει για (6) χρονια προπονηση στον μεγα παοκ?

Anonymous said...

Που εισαι ρε φιλε του στελιου γραφεις το βιογραφικο του.

Anonymous said...

ρε φτανει μας ζαλισατε τον έρωτα! το προβλημα του hand-ball είναι το βιογραφικό του κάθε προπονητή που δουλεύει καλά,μέτρια , άσχημα, όπως δουλεύει??? ίσως αυτό να είναι προσωπικό πρόβλημα για κάποιους που μαλλον δεν δουλεύουν καθόλου. το σημαντικότερο είναι να δούμε τα προβλήματα του αθλήματος και που οδηγούμαστε και όχι οι προσωπικές διαφωνίες. ασχοληθείται με το δάσος και οχι με το δενδρο. ο κάθε Υετίων σας φταιει, εδώ τελειώνουμε σαν άθλημα...

xan ball said...

''Κονόμισε'' για μια ακόμα χρονιά ο παοκ.

Anonymous said...

Οτι κατάφερε με κόπο να χτίσει ο Στέλιος,το γκρέμισαν οι δυο φωστήρες σε λίγο καιρό.Κρίμα !

Firs said...

Στέλιο μη μασάς.Την 4η θέση την έχεις καπαρωμένη, δεν έχεις να την φοβηθείς από κανέναν!

Anonymous said...

Μπράβο Πετρίδη.Τέλεια επιλογή.Γελάει όλη η Αθήνα.

Anonymous said...

NA ρωτησω κατι άσχετο?Ο Υετιων ενταξει.οκ.Ο Γκαγκανας που κολάει?

Anonymous said...

O Πετρίδης θα μας παρακαλάει πάλι για διαρκείας αλλά φέτος...γιοκ.Σαν φίλαθλος του ΠΑΟΚ διαφωνώ με τις κινήσεις αυτές.

Anonymous said...

o φιλος του ΣΤΕΛΙΟΥ ειμαι σορυ που αργησα αλλα εγραφα το βιογραφικο του στελιου ε εχει και καποιες ολοκιεςληρες χρονιες σε ομαδες καθυστερησα λιγο φιλε 11 31 που προφανως το δικο σου ειναι πιο κενο καιαπο κενο αερος .Στα 6 αυτα χρονια φιλε 11 14 που ειναι ο στελιος στον ΠΑΟΚ μηπως οι πτυχιουχοι προπνητες ηλικιακων της ομαδας εχουν βγαλει καποιο παιχτη που στελεχωσε την ανδρικη και δεν το ξερω.Μας εχετε πρηξει τα φρυδια εδω μεσα για ολα φταιει ο ΥΕΤΙΩΝ το ευκολο θυμα θα σας δω και εσας φετος που θα φθασετε ε ρε γλεντια που εχει να κανει το φιλαρακι μου.Ε νας φιλος του..........ΣΤΕΛΙΟΥ

Anonymous said...

δεν γελαει μονο η αθηνα ολοκληρη ελλαδα γελαει..κριμα για τα παιδια κριμα για τον παοκ κατεστρεψαν τα παντα τοσο ευκολα..και η τεταρτη θεση δυσκολη φετοσ παιδια..αερωποσ και φοιβοσ παραμονευουν..

Anonymous said...

Ο Γκαγκανας κολαει στην πισω σελιδα του βιογραφικου του στελιου .Καινη το απολυτο τιποτα.

Firs said...

Παιδιά βάλτε τα δυνατά σας.Το καλοκαίρι είναι μακρύ.Άντε να φτάσουμε τα 100 σχόλια με τον Στελάρα
Νάναι καλά ο άνθρωπος μας έδωσε νόημα κατακαλόκαιρο.

Anonymous said...

Ασχοληθειτε με τιποτα αλλο ρε αποτυχημενοι- δυσαρεστημενοι- πρασινορουφιανοι και αφηστε τον ΠΑΟΚ και τον προπονητη του να κανουν τη δουλεια τους!!! Αν ησασταν καλυτεροι απο τον Υετιων, θα ησασταν εσεις στον παγκο του ΠΑΟΚ και οχι αυτος. Οποτε καθηστε στον φοιβο και στη χανθ και πολυ σας ειναι!!!
`

Anonymous said...

http://handballteam.blogspot.gr/2013/07/handballclimax-development-camp-2013.html
Τα κανονισανε τα κολληταρια για του χρόνου Στελάρα, δώσανε και τα χέρια!

Ο Διομήδης θα περάσει αέρα απο την έδεσσα!

Anonymous said...

Καμιά άλλη κοτσάνα θα ακούσουμε μπαρμπα Στέλιο ή τελείωσες?Λες και δεν πέρναγε τα τελευταία χρόνια αέρα και περίμενε τον Πηλαλίδη

Κοίτα να καταφέρεις να σφίξεις τα λουριά στους παίκτες σου μπας και σε ακούει κανένας φέτος και άσε τον Πηλαλίδη

Anonymous said...

ε ρε κατι γελια με το απιθανο παρεακι των πτυχιουχων του αθληματος που εχουν βγει απο το καβουκι τους φετος και επειδη βρεθηκαν καποιοι αφελης οι καποιοι με ψηφοθορικους σκοπους παραγοντες και τους δωσανε μια θεση εχουν ανακυρηχτει απο μονοι τους σε αναμορφοτες και αφεντικα του χαντμπωλ στη θεσσαλονικη και λιγο παραπερα.Οι γνωστοι 3 4 που ολοι μαζι ζητημα ειναι αν εχουν παιξει 100 αγωνες σχολιαζουν κραζουν και βγαζουν χολη μπας και ακουστει το ονοματακι τους οι τεχνικοι των tablets και τις θεωριας με την απιστευτη εμπειρια των παγκων που καποτε φωναξαμε σε εναν απο αυτους 3 2 1 και αυτος ξεκινησε την αντιστροφη μετρηση.Βρε ουστ αταλαντοι αμπαλοι πουθεναδες μυρωδιαδες που θα μιλησετε εσεις για χαντμπωλ αναπτυξη βελτιωση και μελλον οταν το μονοπου σας νοιαζει ειναι το μερκαματο και οι συνδρομες.

Anonymous said...

Συγνωμη ξεχασα να πω οτι ειμαι ο φιλος ..............του ΣΤΕΛΙΟΥ

Anonymous said...

Καλά πάει το ξεκατινιασμα... Ο λαός διψαει για συνέχεια!

Anonymous said...

Ο καθρέπτης της δουλειάς του καθενός είναι το γήπεδο, όπως και οι τίτλοι επίσης, όταν μιλάμε για ομάδες που πρωταγωνιστούν.
Βέβαια, τίτλους έχουν πάρει όλοι, ακόμα και ο Νταβιτζίεφ στον Ιωνικό... Όμορφο χάντμπολ όμως, λίγοι έδειξαν και σε συνδυασμό με τίτλους, ακόμη λιγότεροι!

Επίσης, οι σωστότεροι κριτές είναι οι αθλητές, από τα κορμάκια των οποίων έχουν περάσει αρκετοί "εγκληματίες"... Που μερικοί από αυτούς, ακόμα θεωρούνται αυθεντικές. Για ρωτήστε τους παίκτες να σας πουν!

Έτσι λοιπόν, όλοι έχουν το δικαίωμα να δουλέψουν και να δείξουν έργο. Και οι πτυχιούχοι, όπως τους αποκαλείτε, το ίδιο. Το γήπεδο θα δείξει, είναι αλάνθαστο. Και δεν εννοώ νίκες, ωραίο χάντμπολ ζητάμε! Αλλά πούμε το...

Θα κριθούν λοιπόν κι αυτοί... Όσο για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, τι να πω... Είχε χρόνο να δείξει, αλλά δεν.... Δράμα... Και είναι κρίμα γιατί έχει πολύ καλό υλικό ο ΠΑΟΚ!

Αυτά λοιπόν, ψάξε να βρεις ποιος δείχνει όμορφο χάντμπολ! Αυτός είναι και καλός προπονητής...


Anonymous said...

είσαι σίγουρος ότι οι παίκτες μπορούν να κρίνουν τον προπονητή ;
οι παίκτες κοιτούν μόνο τον εαυτούλη τους και πάντα ρίχνουν την ευθύνη στους άλλους.
Θα πρέπει να ξέρεις επίσης ότι τα "κορμάκια" που λες δεν ανήκουν και στα καλύτερα παιδια ...
οσο για το ωραίο χαντμπολ που λες τί σημαίνει αυτό ;
αυτό που αρέσει σε σένα ή αυτό που κερδίζει ;

Anonymous said...

Ωραίο χαντμπολ κατα την γνώμη μου είναι αυτό που θα φέρει περισσότερα παιδιά στο άθλημα, και θα καταφέρει και να τα κρατήσει

Anonymous said...

κατα την αποψη μου η ιδια ομαδα με προπονητη δημητρουλια η κρανακη η γεωργιαδη θα ειχε κανει περισσοτερα στο πρωταθλημα.και σε αυτο πιστευω σημφωνουν οι περισσοτεροι μαζι μου.αρα ο υετιων δεν εκανε για τον παοκ τα 2 αυτα χρονια.και μην μου πειτε για περσι γιατι ηταν αλλος που οδηγεισε την ομαδα εκει.

Anonymous said...

παιδιά μην ξεχνιόμαστε :
το νταμπλ ο Αρβανίτης το πήρε ..!

Anonymous said...

μόνος του το πήρε φίλε 7.52?Άρα δηλαδή και το 2012 που η ομάδα του απέτυχε σε όλους τους στόχους της ,πρωτάθλημα-κύπελλο-ευρώπη, αυτός τα έχασε όλα?

Anonymous said...

γιατί ρε φίλε ποιούς παίκτες είχε ο Υετίων ?
παρ τους έναν έναν και πες μας αν θα έπαιζαν βασικοί στις ομάδες που τον πέρασαν.
έλα πες ότι στον Δούκα θα έπαιζαν κάποιοι !
Και μήπως γνωρίζεις τις συνθήκες που δούλευε ο ανθρωπος ?
αν υπήρχαν σοβαρά προβλήματα ?
Η διοίκηση δηλ που τον εμπιστεύεται ξανά ,δεν έχει άποψη?
μάθατε όλοι να κάνετε κριτική στα πάντα,χωρίς να γνωρίζετε.

Anonymous said...

Και ο καρεκλοκενταυρισμός καλά κρατεί!! Δεν πειράζει..4ος ο ΠΑΟΚ..Αρκεί να 'ναι ο STELIOS!
Α ρε Ερασιτέχνη που κατάντησες!!
Στήριξε μετά σου λέει..Πάνε Μίκρα να δεις χαίρι.. :/

Anonymous said...

να ξέρεις ότι έχει και πιό κάτω ..
πληρώστε πρώτα κανέναν παίκτη και μετά θα έρθουν και τα αποτελέσματα .

Anonymous said...

ελεος και παλι ελεος .... ντροπη να εχετε για ακομα ενα χρονο τον κεφτε...υπομονη παιδια και οτι καταφερετε μονοι σας.... οσο για σας κυριε πετριδη καλυτερα να καθεστε στο σπιτι σας και βαλτε τον γιο σας να διοικη καλυτερα θα τα παει....

Anonymous said...

α ρε παοκαρα, που κατάντησες! Βότσης και Νικολαιδιδες οι μεταγραφές. Με λίγη προσπάθεια η ομάδα θα γίνει Φοίβος και θα παλεύει για την Σωτηρία της γενικά!

Anonymous said...

ενω ο φοιβος που γινεται παοκ β παιχτικα διοικιτικα και ντεμεκ προπονητικα την σωτηρια την εχει στο τσεπακι του.Μπεεεεεεεεεεεεεεεεε

Anonymous said...

ποιοσ παοκ β ρε φιλε τι λεσ οσο κωλοπαιδο και αν ειναι ο ιωαννιδισ τι σχεση εχει με τον νικολαιδη.?μιλαμε σοβαρα τωρα με βασικο νικολαιδη πανε για παραμονη..τι σχεση εχει ο βοτσησ με τον αποστολιδη οσο και να μην επαιζα λογω αλλων παραγοντων..για να σοβαρευτουμε λιγο..δυστυχωσ η ομαδα τελειωσε ειδικα με τον ΄΄ανθρωπο'' που εχει για προπονητη...

Anonymous said...

Αποστολιδάκο εσύ τα γράφεις???ο λευτεράκης δεν κάνει γιατί είναι βλάκας,ο νικολαΐδης πολύ καλύτερος!

Anonymous said...

Για ποιον Νικολαΐδη λέτε?αυτός δεν πήγε στην αεκ?

Anonymous said...

Για αυτόν που πήγε απο τον Φοίβο στον Πάοκ.Αυτός που πήγε στην Άεκ πήγε για να φάει τον παικταρά τον ελοχίμ-χερουβιμ,ειναι βαλτός απο τους νεφελίμ.

Anonymous said...

κάποιος ζηλεύει!!!
Το ότι είναι παιχταράς ή ότι παίζει στην ΑΕΚ;
Μήπως και τα 2;

Anonymous said...

ολοι εσεις που μιλατε απαξιωτικα για τις μεταγραφες του ΠΑΟΚ και ζοριζεστε για το μελλον της ομαδος θα ηθελα να ρωτησω που επαιζε ο ιωαννιδης πριν τον ΠΑΟΚ;Ο Παλασκας ο Πετριδης ο Γουργουμης ο Σεβαστιδης και πολλοι αλλοι ακομα και εσυ φιλε 11 22 αν εισαι αυτος που νομιζω που ησουν πριν πασ στον ΠΑΟΚ γιατι λοιπον να μην εχουν και αυτα τα παιδια την εξελιξη των παραπανω οσον αφορα τον ΒΟΤΣΗ το παιδι φετος εσωσε σχεδον μονος του τον φοιβο και απεδεΜνιξε οτι ειναι ενας πολυ καλος και χρησιμος παιχτης.Μην απαξιωνετε λοιπον κανενα πριν τον δειτε και στο γηπεδο.Και επειδη τις τελευταιες μερες βλεπω μια κοντρα μεταξυ φοιβου και ΠΑΟΚ νομιζω οτι περισοτερο αποδυναμοθηκε ο φοιβος παρα ενισχηθηκε ο ΠΑΟΚ

Anonymous said...

ε τοτε να παρουνε και τον περρο στον παοκ αν ειναι ετσι ρε παιδια πρωτοσ σκορερ ειναι..δυστυχως η διαφορα του να παιζεισ στον φοιβο και στον παοκ ειναι τεραστια..τα παιδια μακαρι να εξελιχθουν αλλα αυτην την στιγμη δν πανε πουθενα με βασικο αριστεροχειρα τν νικολαιδη..θα γελαει ο κοσμος..οσο για τον βοτση μην κανετε ετσι για αλλαγη τον πηραν να ξεκουραζει λιγο τουσ αλλους..μια χαρα παιχτης ειναι για αυτο..

Anonymous said...

Μην ξεχνας φιλε οτι μιλαμε για παιδια 19 χρονων χωρις αυτο να σημαινει οτι ντε και καλα κατι απλα τωρα εχουν την ευκαιρια να δουλεψουν και να αναδειξουν το ταλεντο τους οπως πολλα αλλα παιδα που διακρινονται σημερα

Firs said...

Ρε καρντάση!είπαμε να γράψουμε κάτι να γελάσουμε και όχι ανέκδοτα.Να κάνει ο Πέρρος τι στο Μπάοκ;Σιγά την ομάδα δες[διάβασε την περιγραφή] το πρώτο παιγνίδι με την ομάδα του Πέρρου 29-26 με ανάκαμψη του Μπάοκ στο τέλος και πρωτοπορεία στο σκορ που ήταν συνέχεια πίσω.Θα είχαμε από την 3η αγωνιστική το κάζο του Υ[γ]ετίωνα με όλες τις συνέπειες και γκρίνιες.Δεν ξέρεις μπορεί να γίνει φέτος.Και στα σχόλια λίγος φάνηκε 40 για έναν τόσο μεγάλο προπονητή.