Ο Πανιώνιος ΓΣΣ τη χρονιά που πέρασε (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ τη χρονιά που πέρασε (vid)

5 comments

Anonymous said...

Ποιος ήταν τελικά ο ΠΓΣΣ τη χρονιά που πέρασε; Το βίντεο σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στον τίτλο του.

Anonymous said...

τι λες ρε φιλε!δεν το επιασες το υπονοουμενο;ενας απο τους λογους που δεν παιζει ο περρος στην εθνικη,ειναι ΚΑΙ ο Πανιωνιος!!!

Anonymous said...

7:30
http://pgsshandball.blogspot.gr/
Διάβασε/Ψάξε και θα μάθεις τον Πανιώνιο αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ.

Anonymous said...

Άσε ρε φίλε (7:30) κατέβα λίγο από το καλάμι, από το blog του Κατσαρά θα μάθουμε την αλήθεια για τον ΠΓΣΣ η από το αυτοπρομοσιοναλ βιντεάκι του Τσάνου; μόνο τα μίνι πάνε καλά και αυτά όσο αντέξουν γιατί δεν είναι εύκολο να έχεις στις πλάτες σου ένα σωματείο, παιδικό οικτρό (9η θέση;)παμπαιδικό ανύπαρκτο, εφηβικό και το ΔΑΪΣ μακριά του ήταν, το αντρικό στην εποχή Κατσαρά σε ελεύθερη πτώση ευτυχώς που βρήκε πάτο (κατηγορίας) γιατί ακόμα θα έπεφτε (παράδειγμα για όλους πως καίγεται μια λαμπρή φουρνιά αθλητών).
Λίγη ταπεινότητα λοιπόν φιλαράκι δεν βλάπτει.

Kώστας Τζάνος said...

Με όλο το σεβασμό,
Για πιο λόγο κύριε ανώνυμε κριτικάρετε αυτήν την ανάρτηση, που είμαι σίγουρος πως έχετε κριτικάρει και άλλες αναρτήσεις που έχουν σχέση με τον Διομήδη ή τον κ. Πέρρο…, που έχει ως μόνο στόχο την προβολή της ομάδος μας και την ενθάρρυνση άλλων ομάδων για την δημιουργία τέτοιων βίντεο με συλλογικό αποτέλεσμα την προβολή και γιατί όχι και την ανάπτυξη του χάντμπολ.
Γιατί κριτικάρετε την μόνη (διόρθωση, και ο Άρης Νίκαιας παλιότερα), κατά την ταπεινή μου άποψη, ομάδα που έχει δημιουργήσει τέτοια βίντεο (πάνω από 10 αξιόλογα).
Όσο για τα «στραβοπατήματα» των ακαδημιών, πιστεύω πως και αυτά μες στο παιχνίδι… γιατί άμα ήσασταν υγιείς φίλαθλος και παρακολουθούσατε τα μικρά πρωτάθλημα θα γνωρίζατε της διακρίσεις αυτών τον δυο γενιών (’94-΄95 και ’96-‘97).
Η λαμπρές φουρνιές που έχει βγάλει, βγάζει και θα βγάζει ο Πανιώνιος δεν καίγονται από την ομάδα ούτε από τους προπονητές αλλά από την Διοίκηση και αθλήματα που δεν μας «θέλουν».
Παρακαλώ εκφράστε την ενόχληση σας με κάποιο υβριστικό ή ειρωνικό σχόλιο όπως κάνετε (όχι μόνο εσείς) επανειλημμένες φορές καθώς από ότι γίνεται αντιληπτό αυτό έχετε σαν στόχο κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία σας και τη ασφάλεια του υπολογιστή σας .
Το συγκεκριμένο σχόλιο απευθύνεται και στους λοιπούς άμυαλους που θα σχολιάσουν με ειρωνείες και χλευασμούς αυτή την κίνηση.
Με «ταπεινότητα»,
Κώστας *Τσάνος