Dinamo Minsk, Borac Banja Luka ή Constanta ο πρώτος αντίπαλος της ΑΕΚ στο Champions league - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Dinamo Minsk, Borac Banja Luka ή Constanta ο πρώτος αντίπαλος της ΑΕΚ στο Champions league

Ανακοινώθηκε από την EHF η διαδικασία πρόκρισης και κλήρωσης των προκριματικών ομίλων του Champions league. Η ΑΕΚ που θα βρίσκεται στo 5 γκρουπ δυναμικότητας μαζί με την Ολλανδική KRAS/Volendam και την Ουκρανική Motor θα βρεθεί σε εναν όμιλο των τεσσάρων ομάδων όπου θα γίνουν δυο ημιτελικοί και τελικός, με τον νικητη του ομίλου να παίρνει το πολυπόθητο εισιτήριο για την φάση των ομίλων. Η έδρα του ομίλου θα γίνει κατόπιν κληρώσεως.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της EHF η ΑΕΚ θα κληθεί να
αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του ομίλου της, μια εκ των Dinamo Minsk της Λευκορωσίας, Borac Banja Luka της Βοσνίας και την Ρουμανική HCM Constanta (2ο γκρουπ δυναμικότητας).

Ο νικητής του συγκεκριμένου ημιτελικού θα αντιμετωπίσει το νικητή που θα προκύψει από τον άλλο ημιτελικό που θα κληρωθεί μεταξύ των ομάδων του 3ου γκρουπ -HC Vojvodina (SRB), Tatran Prešov (SVK), FC Porto Vitalis (POR) - και του 4ου - Alpla HC Hard (AUT), Elverum Handball (NOR), Besiktas JK (TUR).

Στις τάξεις των νταμπλούχων εύχονται να τους χαμογελάσει η τύχη στην κλήρωση της Πέμπτης και να αποφύγουν το μεγαθήριο που λέγεται Dinamo Minsk, αφού η HCM Constanta που έχασε 3 βασικούς της παίχτες χωρίς να τους εχει αναπληρώσει μέχρι σήμερα και ιδίως η Borac μπορούν να αντιμετωπιστούν επι ισοις οροις.


1 comment

Anonymous said...

σας εχει σταλει ενα μυνημα στο stathis70@gmail.com παρακαλω ριξτε του μια ματια