ΑΕΚ: Ανανεώσεις, ενίσχυση και ξένοι στο προσκήνιο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΕΚ: Ανανεώσεις, ενίσχυση και ξένοι στο προσκήνιο

Αρβανίτης: «Σε τελικό στάδιο οι επαφές με τους δύο ξένους»
Στην τελική ευθεία έχει μπει ο σχεδιασμός της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, καθώς ήδη έχει «κλείσει» το κομμάτι των ανανεώσεων και πλέον στόχος είναι να ολοκληρωθούν άμεσα οι μεταγραφικές κινήσεις, προκειμένου η ομάδα να είναι πανέτοιμη για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο προπονητής, Γιάννης Αρβανίτης έχει εισηγηθεί ήδη στον πρόεδρο, Δημήτρη Λαζόπουλο την απόκτηση των δυο ξένων που αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα στην προσπάθεια της να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και να διατηρήσει τα σκήπτρα της στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο τεχνικός της «Ένωσης» μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για τους δυο «εκλεκτούς» παίκτες, τονίζοντας πως με την εμπειρία τους και τις
παραστάσεις που έχουν από πρωταθλήματα του εξωτερικού θα βοηθήσουν σημαντικά τη ομάδα στην επίτευξη των στόχων της. Παράλληλα σχολίασε και την περίπτωση του Σπύρου Μπαλωμένου, τονίζοντας πως περιμένει να ενημερωθεί για το αν θα αποχωρήσει τελικά έτσι ώστε να προχωρήσουν άμεσα στην κάλυψη του κενού του στο ρόστερ. «Έχω εισηγηθεί στον κ. Λαζόπουλο την απόκτηση δυο ξένων παικτών και από ότι μαθαίνω κι εγώ οι συζητήσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Ευελπιστώ να τελειώσουν άμεσα οι όποιες μεταγραφικές κινήσεις, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ξεκουραστούμε για ένα διάστημα και να επιστρέψουμε πλήρεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για τους αθλητές από το πρώην ανατολικό μπλοκ. Είναι αθλητές με πλούσια εμπειρία και παραστάσεις από Τσάμπιονς Λιγκ και θα μας βοηθήσουν να ανεβούμε επίπεδο» σχολίασε αρχικά.

Ανανέωσαν Αλβανός, Καφφάτος, Μπακαούκας, Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Γεωργιάδης, Γιαννόπουλος, Οικονόμου, Σύγγαρης, Τσακνής

Ο Δημήτρης Λαζόπουλος είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει ένα ρόστερ με… άρωμα Τσάμπιονς Λιγκ και να δώσει στον Γιάννη Αρβανίτη τα κατάλληλα «υλικά» για να «χτίσει» την νέα μεγάλη ΑΕΚ που θα πρωταγωνιστεί πια εντός και εκτός συνόρων. Το νέο αφεντικό της Ένωσης έχει κρατήσει σχεδόν όλο το περσινό ρόστερ που πήρε το νταμπλ στην Ελλάδα, με κορυφαία όλων συμφωνία (και πιο δύσκολη) αυτή με τον Αλέξη Αλβανό. Ο 33χρονος δεξιός ίντερ τα βρήκε σε όλα με τον Λαζόπουλο και θα συνεχίσει στα «κιτρινόμαυρα» για τα επόμενα δυο χρόνια.

Καφφάτος στο enwsi.gr: «Συμφωνήσαμε να μείνω στην ΑΕΚ ακόμη ένα χρόνο»

Ο Δημήτρης Καφφάτος ήταν κοντά στο «ναι» αναφορικά με την πρόταση της ΑΕΚ για να συνεχίσει ακόμη ένα χρόνο. Το enwsi.gr επικοινωνώντας με τον έμπειρο πορτιέρο επιβεβαίωσε την θετική απάντηση του 37χρονου που φέτος ήταν παίκτης «κλειδί» για την καλή παρουσία της ΑΕΚ και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου στην Ελλάδα. «Είναι αλήθεια ότι έχω συμφωνήσει με την ΑΕΚ να μείνω ακόμη ένα χρόνο. Μιλήσαμε, συμφωνήσαμε προφορικά και μένει πλέον το τυπικό μέρος, οι υπογραφές. Πάει να γίνει κάτι πολύ σπουδαίο και καλό για την ΑΕΚ με τον κ.Λαζόπουλο και θα προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο ακόμη μια φορά».

Μπακαούκας: «Θα κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ»

Ο αρχηγός της «Ένωσης» συμφώνησε με τον Δημήτρη Λαζόπουλο και θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα με τον «δικέφαλο» στο στήθος για δυο ακόμα τουλάχιστον χρόνια. Οι δυο άνδρες δεν χρειάστηκαν παραπάνω από πέντε λεπτά για να δώσουν τα χέρια καθώς ο «Μπάκα» ήθελε να μείνει στην ΑΕΚ και ο πρόεδρος του τμήματος του έδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως θα αποτελέσει και για τα επόμενα χρόνια ο ηγέτης της ομάδας χάντμπολ. Ο Χριστόφορος Μπακαούκας μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για την ανανέωση της συνεργασίας του και σχολίασε πως είναι κάτι που το ήθελε και ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να σκεφτεί πως θα ολοκληρώσει αλλού την καριέρα του πλην της ΑΕΚ. «Συμφώνησα για τα επόμενα δύο χρόνια. Ούτως η άλλως θα έμενα αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσφορά που μου έκανε ο κ. Λαζόπουλος. Είναι ένας άνθρωπος ντόμπρος και σοβαρός. Φάνηκε από την πρώτη στιγμή που μας μίλησε και όπως αποδεικνύεται τα λόγια του αυτά τα κάνει και πράξη», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας: «Εννοείται ότι θα κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν θα είναι μετά από αυτά τα δύο χρόνια ή θα αγωνιστώ έναν ακόμα αλλά όπως και να’ χει δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ότι θα είμαι σε άλλη ομάδα».

«Μεγάλη εμπειρία το Τσάμπιονς Λιγκ»

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται πλέον για τη νέα χρονιά όπου θα την βρει για δεύτερη φορά στην ιστορία της να συμμετέχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Χριστόφορος Μπακαούκας αναφέρθηκε σε αυτή τη νέα πρόκληση, τονίζοντας πως είναι μια πολύ δύσκολη διοργάνωση αλλά με την κατάλληλη ενίσχυση θα παλέψουν για να πετύχουν κάτι καλό: «Το Τσάμπιονς Λιγκ κακά τα ψέματα είναι πολύ δύσκολη διοργάνωση. Σαν εμπειρία είναι μεγάλη και αν μπορέσουμε να περάσουμε θα είναι ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της ΑΕΚ. Θεωρώ πως η διοίκηση κάνει τις κατάλληλες κινήσεις για να ενισχύσει την ομάδα. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε από την μεριά μας είναι να έχουμε τα κεφάλια κάτω και να δουλέψουμε σκληρά, διότι μπορεί να είμαστε πρωταθλητές, αλλά αυτό σημαίνει πως όλοι θα θέλουν να μας κερδίσουν. Για αυτό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας και να συνεχίσουμε αυτό που πετύχαμε φέτος», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

Πηγή: www.enwsi.gr

2 comments

Anonymous said...

Για Μπαλωμένο είναι γνωστό ότι έφυγε για Αυστρία.Για Παπαδιονυσίου έχουμε καμιά πληροφορία?

Anonymous said...

πιστευω οτι η ομαδα ειναι σε καλο δρομο,κ με εναν καλο προπονητη θα παει μπροστα!!!