Ξεκίνησε η προετοιμασία για τους Μεσογειακούς με πολλά νέα πρόσωπα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τους Μεσογειακούς με πολλά νέα πρόσωπα

Σήμερα στο κλειστό του Κερατσινίου (18:00-20:30) αρχίζει η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει των Μεσογειακών Αγώνων της Τουρκίας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Galaxy και θα προπονηθεί στην πρωτεύουσα μέχρι τις 21 Ιουνίου, όπου και θα αναχωρήσει για την Μερσίνα.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης κάλεσε 16 αθλητές οι οποίοι είναι οι:

Κώστας Γουργούμης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Γεωργιάδης (ΑΣΕ Δούκα), Ηλίας Τσούλος (Διομήδης
Άργους), Στάθης Ζαμπούνης (ΑΣΕ Δούκα), Διονύσης Γεωργιάδης (ΑΕΚ), Λευτέρης Ιωαννίδης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Τζηράς (ΑΣΕ Δούκα), Σωτήρης Μαραγκός (Διομήδης Άργους), Γιώργος Τόμπρος (ΑΣΕ Δούκα), Τάσος Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Στέλιος Δημάκης (ΓΑΣ Κιλκίς), Απόστολος Παλάσκας (ΠΑΟΚ), Χρήστος Τσάτσος (ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Τζουβάρας (Αερωπός Έδεσσας), Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου (Διομήδης Άργους), Χάρης Μάλλιος.
Από τους 16 αθλητές οι 11 κλήθηκαν και στο πρόσφατο νικηφόρο παιχνίδι της Εθνικής Ανδρών κόντρα στην Ιταλία, που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016

6 comments

Anonymous said...

ειναι ιδεα μου η ειδα το ονομα "ηλιας τσουλος"???????? χαχαχαχαχαχ

Anonymous said...

Τον τσούλο γιατί ρε κρανάκη, μήπως τον θες για μπακλαβά δεξί xtreme ?

Anonymous said...

Με μηδέν λεπτά συμμετοχής εδώ και χρόνια στο πρωτάθλημα κρίμα στο παιδί

Anonymous said...

Αν έπαιζε στην ΑΕΚ και 500 λεπτά συμμετοχή να είχε και MVP να έβγαινε δεν θα τον καλούσε. Το γιατί μόνο ο ίδιος ο κρανάκης το ξέρει.

Anonymous said...

τι κακοηθεια ειναι αυτη ρε παιδια... αφηστε να το δουμε πρωτα το παιδι πως θα τα παει και μετα αρχιστε να σχολιαζετε..δεν λεω 2 χρονιες δεν επαιξε αλλα για να τον καλεσε ο προπονητης κατι θα ξερει

Anonymous said...

αν ηξερε ο προπονητης δεν θα τον καλουσε!! ισως μ'αυτη την κληση να εβγαλε τις καλοκαιρινες του διακοπες!!!!