MVP του δεύτερου τελικού ο Καφφάτος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

MVP του δεύτερου τελικού ο Καφφάτος

Η εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον Διομήδη Άργους με 17 επεμβάσεις, έδωσαν δικαιωματικά τον τίτλο του κορυφαίου του 2ου τελικού στον Δημήτρη Καφφάτο. Ο έμπειρος τερματοφύλακας της ΑΕΚ συγκέντρωσε 9 ψήφους, έναντι 2 του Σωτήρη Μαραγκού (Διομήδης) και μιας του Γιώργου Παπαδόπουλου (ΑΕΚ).

«Το παιχνίδι αυτό δεν έχει γυρισμό»
«Για μένα δεν έχει σημασία ποιος παίρνει τον τίτλο του κορυφαίου, όταν η ομάδα κερδίζει και
μάλιστα με τόσο καλή απόδοση. Ήμασταν πολύ καλοί και πειθαρχημένοι. Με βοήθησε πολύ η άμυνα στο να έχω την συγκεκριμένη απόδοση», δήλωσε αρχικά ο 37χρονος πορτιέρο στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ για να συνεχίσει ενόψει του 3ου τελικού το Σάββατο στις 17:00 (OTE TV, διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας, παρατηρητής: Μίγκας) στο κλειστό της Αγίας Τριάδας. «Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα ο Διομήδης λόγω έδρας, άλλα μέχρι εκεί. Το παιχνίδι αυτό δεν έχει γυρισμό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι. Με την βοήθεια του θεού πιστεύω θα τα καταφέρουμε», κατέληξε.

2 comments

Anonymous said...

Έχει το δικαίωμα ο προπονητής μιας ομάδας να ψηφίζει παίχτη του;Γνωρίζει κανείς;Δεν δικαιολογείται διαφορετικά η ψήφος στον Παπαδόπουλο... Γειά σου ρε Καφφάτο.

Anonymous said...

εντάξει και ο Μπαλομένος δεν ήταν εκεί?