ΣΥΠΧΕ: Εκ νέου Πρόεδρος ο επιτυχημένος Ι. Βαρελτζής - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΥΠΧΕ: Εκ νέου Πρόεδρος ο επιτυχημένος Ι. Βαρελτζής

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΣΥ.Π.Χ.Ε.) μετά το τέλος του 5ου Διεθνούς Αναπτυξιακού Σεμιναρίου «Handball Kempa 2013», που διοργανώθηκε στη Νέα Σμύρνη το τριήμερο 24-26 Μαΐου.

Ο Γιάννης Βαρελτζής επανεκλέχθηκε στη θέση του Προέδρου, ενώ το νέο Δ.Σ. (που έχει διάρκεια δύο χρόνια) ανανεώθηκε σχεδόν ριζικά, αφού από τα 7 μέλη του συμβουλίου τα 5 είναι καινούργια.

Το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:


Πρόεδρος: Γιάννης Βαρελτζής
Αντιπρόεδρος: Θεόδωρος Τογανίδης
Ταμίας: Παναγιώτης Ιατρούδης
Γενικός Γραμματέας: Δημήτρης Δημητρούλιας
Ειδικός Γραμματέας: Παναγιώτης Μεσσήνης
Μέλη: Βασίλης Σκανδάλης, Γιάννης Πιλαλίδης

«Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο»

Ο Πρόεδρος του ΣΥΠΧΕ Γιάννης Βαρελτζής μετά την επανεκλογή του τόνισε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που αυτή η διετία ήταν άκρως παραγωγική και εποικοδομητική για τους Έλληνες προπονητές με επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων. Η προσπάθεια επιμόρφωσης με λέκτορες και καλεσμένους υψηλού αγωνιστικού επιπέδου θα συνεχιστεί με το ίδιο ζήλο και τα επόμενα χρόνια. Σαν διοίκηση απευθύναμε κάλεσμα σε όλους τους προπονητές. Όποιος θέλει και νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει τον Σύνδεσμο είναι ευπρόσδεκτος, ενώ είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις που σκοπό έχουν να βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας και τις προσπάθειες επιμόρφωσης του Έλληνα προπονητή».

16 comments

Anonymous said...

Ωραίο παρεάκι...

Anonymous said...

ΧΑΧΑΧΑ!!!! εύστοχο!!!!

Anonymous said...

Άραγε ποιοί είναι τα φιλαράκια μεταξύ τους?

Anonymous said...

ΕΛπιζουμε τωρα με ολους αυτους τους καινουρους προπονητες που πηραν θεση στον συπχε μηπως και αλλαξει λιγο η κατασταση
Καλη η επιμορφωση γιαννη μου αλλα υπαρχουν και αλλα θεματα[σπουδαια και αυτα]για να ασχοληθειτε.

Anonymous said...

για πεσ τα

Anonymous said...

Ας πούμε και κανένα καλό λόγο , τόσα σεμινάρια επιμόρφωσης διοργάνωσαν .Καλό κουράγιο και δύναμη φίλε Γιώργο Αντωνίου και να επιστρέψεις σύντομα γρήγορα κοντά μας .

Anonymous said...

μερικοί γκρινιάζετε συνέχεια,ακόμη και χωρίς λόγο.

Anonymous said...

προς το διαχειριστή:δε λέω ότι ο βαρελτζής δεν έκανε καλά τη δουλειά του,πολύ απλά γιατί δεν έχω καμία άποψη επί του θέματος.είμαι παντελώς άσχετος σχετικά με το τι έχει γίνει υπό την προεδρία του,όπως επίσης με το τι θα πρέπει να κάνει ένας πρόεδρος ενός τέτοιου συνδέσμου για να θεωρηθεί επιτυχημένος.ρωτάω όμως: το συγκεκριμένο post είναι άρθρο του διαχειριστή,όπου χαρακτηρίζει τον βαρελτζή επιτυχημένο ή ανακοίνωση μιας είδησης?προφανώς το δεύτερο.το να κολλάτε δίπλα από μία είδηση την προσωπική σας άποψη -συμπυκνωμένη σε ένα επίθετο-είναι πονηριά και δείχνει πρόθεση για δημιουργία εντυπώσεων.αν πιστεύετε ότι ο εν λόγω πρόεδρος είναι επιτυχημένος μπορείτε να γράψατε ένα ωραιότατο άρθρο,όπου θα εκθέτετε την άποψη σας.όταν όμως κοινοποιείτε μία είδηση,το να πετάτε μέσα στον τίτλο ένα "επιτυχημένος" θυμίζει λίγο δελτίο mega. και προς αποφυγή παρεξηγήσεων:δεν κράζω τον βαρελτζή(μπράβο κιόλας για τα σεμινάρια),κράζω τον admin

Anonymous said...

ο πιλαλιδης που ειναι ρε παιδια προπονητης;

Anonymous said...

Τα ηλικιακά του ΠΑΟΚ έχει.

Anonymous said...

Kαλά σου λέει ρε admin.Που το βρήκες το ''πετυχημένος''?.
Είσαι και εσύ στην κλίκα που προετοιμάζετε για να ''φάτε'' τον Παντελή?Η καρέκλα σας έκανε όλους λαμόγια.Θα μας βρείτε μπροστά σας.
Επειδή παρακολούθησα ότι σεμινάριο ''δημιούργησε'' ο Βαρελτζής μπορεί να μου πει κάποιος τι οφέλη αποκομισε μαθαίνοντας πως δουλεύουν οι προπονητές στο εξωτερικό?[Γαλλια].Αφού έλυσε το θέμα της επιμόρφωσης στην πρώτη θητεία του τώρα θα λύσει και το μεγαλυτερο πρόβλημα του προπονητή που είναι τα 50 ευρώ της συνδρομής[θυμάστε τι έγινε πριν λίγο καιρό]
ΥΓ ΜΉΠΩΣ ΤΟ''πετυχημένος''το είπες με αρκετή δόση ειρωνείας[admin]?

Anonymous said...

Τα σεμινάρια γίνονται για κάποιους βλάκες σαν και σένα. Για να κράζεις αμόρφωτε νεοέλληνα κομπλεξικέ. Όσο για τον Παντελή μην τον ενοχλείς και θα είναι πρόεδρος όσο θα είναι πρόεδρος και ο Βαρέλας στο ΣΥΠΧΕ και σε πληροφορώ ότι ο Βαρέλας είναι φίλος του και ας τον κράζουν όλοι οι λυκόφιλοι του Παντελή.

Anonymous said...

Σωστος ο 8 19. Μπραβο για το Σ.Υ.Π.Χ.Ε. και τις δρασεις αλλα λιγο αντικειμενικοτητα στους ανταπτυξιακους προπονητες και στις εθνικες ομαδες να σκεφτουμαι λιγο και το αθλημα και οχι τις παρεες μας

Anonymous said...

Ρε 30 Μαΐου 2013 - 8:19 μ.μ. τι να σου πω αγόρι μου...!!

Κοιμήθηκες ξεσκέπαστος;;;

Και μετά η κοκκινοσκουφίτσα είδε τον κακό το λύκο και τι το θες το ψυγείο αφού δεν καπνίζεις...!!

Άντε βγάλε άκρη...

Anonymous said...

10:20 αντι να ειρωνεύεσαι μπορείς να καταθέσεις και κάποιο επιχείρημα

Anonymous said...

δεν έχει, μόνο να ειρωνεύεται ξέρει.
όπως και πολλές άλλες ρόμπες εδώ μέσα!