«Έφυγε» στα 37 της από τροχαίο η Σίσσυ Κοτσάφτη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Έφυγε» στα 37 της από τροχαίο η Σίσσυ Κοτσάφτη

Θλίψη στο ελληνικό χάντμπολ σκόρπισε η είδηση του χαμού της Σίσσυς Κοτσάφτη. Η πρώην αθλήτρια του Μακεδονικού και του Παναθλητικού άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 37 ετών, τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε προσέκρουσε σε κολώνα στον δρόμο προς το Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

Η Σίσσυ Κοτσάφτη ήταν σύζυγος του προπονητή του Παναθλητικού Γρηγόρη Νατσιόπουλου και μητέρα δύο ανήλικών παιδιών. Η κηδεία της θα γίνει αύριο Σάββατο στις 11:00 στην εκκλησία του Φιλύρου.


«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΟΧΕ εκφράζουν θα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο της Σίσσυ Κοτσάφτη», αναφέρει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΧΘ Δημήτρης Σαουλίδης δήλωσε: «Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός. Ήταν πολύ καλός χαρακτήρας και εξαιρετική οικογενειάρχης».

Ο Πρόεδρος του Μακεδονικού Πέτρος Ιττές εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια της, τόνισε: «Θα την θυμόμαστε πάντα όπως ήταν».

Τα συλλυπητήρια του εξέφρασαν επίσης ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Χειροσφαίρισης (ΠΣΑΧ) και ο Σύνδεσμος Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΣΥΠΧΕ).

3 comments

greekhandball.com said...

Θερμά συλλυπητήρια

Anonymous said...

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει . Κρίμα και κουράγιο στους συγγενείς της

Anonymous said...

efyges nwris !!! ekei pou phges na prosexeis kai nagineis o fylakas aggelos twn paidiwn sou!!! kalo taksidi sissy mou na anapaytei i psyxoula sou !! therma sylipitiria se oli tin oikogeneia kai sta atoma pou pragmatika tin ezhsan kai tin agapisan !!! se eyxaristo pou ypir3es estw kai gia ligo stin zwi mou !!! E...