1ο τουρνουά street handball στο Αίγιο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

1ο τουρνουά street handball στο Αίγιο


Η διοίκηση του Πήγασου Αιγίου συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα εντός και εκτός αγωνιστικών.Δείχνοντας για πολλοστή φορά το κοινωνικό της πρόσωπο και στα πλαίσια της διάδοσης του χάντμπολ... στα μικρά παιδιά, διοργανώνει – σε συνεργασία με την Ε.Ο.Χ. και τον Δήμο Αιγιάλειας – το πρώτο τουρνουά street handball στο Αίγιο!

Μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά όχι μόνο στην πόλη μας, αλλά γενικότερα στην νότια και κεντρική Ελλάδα (παρόμοιο τουρνουά έχει γίνει μόνο
στη Β. Ελλάδα) και πρόκειται για χάντμπολ στον… δρόμο, όπως προκύπτει και από την ονομασία του.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης επέλεξε για αυτή την εκδήλωση το Αίγιο και τον άξιο εκπρόσωπό του στις εθνικές κατηγορίες, για… ευνόητους λόγους.


Τόσο για τη συνεχή ανοδική πορεία της αντρικής ομάδας του Πήγασου που τον έχει φέρει μία ανάσα από την Α1 Εθνική κατηγορία, όσο και για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες του συλλόγου. Αλλά φυσικά και για την σταθερή πορεία της γυναικείας ομάδας (για να μην αδικούμε και τα κορίτσια), η οποία μετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.


Πρωταγωνιστές (παίκτες) σε αυτό το τουρνουά θα είναι μαθητές δημοτικού και τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η αποστολή των σχετικών προσκλήσεων στα δημοτικά σχολεία της Αιγιάλειας. Χώρος διεξαγωγής του, πιθανότατα θα οριστεί η… Κλεομένους Οικονόμου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την πρώτη ημέρα της (διήμερης) εκδήλωσης, δύο ομοσπονδιακοί προπονητές θα έρθουν στο Αίγιο και θα διδάξουν τα μυστικά του αθλήματος σε καθηγητές φυσικής αγωγής των δημοτικών σχολείων της περιοχής.


Η διοίκηση του Πήγασου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία (και συνεργασία) με την αρμόδια αντιδήμαρχο κ. Ψυχράμη, για την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση του τουρνουά, το οποίο – εκτός απροόπτου - θα διεξαχθεί το διήμερο 24 και 25 Μαίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να παίρνουν από τον πρόεδρο του “Πήγασου” κ. Μιχάλη Μπέσκο, στο τηλ. 6973-856555.

Από τη διοίκηση του Πήγασου ανακοινώθηκε πως η κλήρωση για τη λαχειοφόρο του συλλόγου, μεταφέρθηκε τελικά για τις 20 Μαίου.

Δελτίο τύπου

No comments