Ο Διομήδης έκανε το 1-0 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Διομήδης έκανε το 1-0

Σε ένα ματς διαφήμιση για το ελληνικό χάντμπολ και σε έναν τελικό από τους καλύτερους της τελευταίας δεκαετίας ο Διομήδης Άργους νίκησε 28-26 την ΑΕΚ και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Σε ένα κατάμεστο από 1.000 και πλέον φιλάθλους κλειστό της Αγίας Τριάδας οι «Λύκοι» συνέχισαν το εντός έδρας σερί τους φτάνοντας στις 15 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα.

Ήταν ένα παιχνίδι που θα είχε όλα, ένταση, πάθος, αποβολές, θέαμα και πολλά κοντράστ συναισθημάτων. Τελικά ο Διομήδης πιο ψύχραιμος διατήρησε το προβάδισμα του κερδίζοντας αυτόν τον πρώτο τελικό με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους την ερχόμενη Τετάρτη στην Αθήνα.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Διομήδης ήταν κυρίαρχος στο α' ημίχρονο. Με τον Χριστόφορο Νούγκοβιτς
να πραγματοποιεί εξαιρετικές αποκρούσεις με ποσοστό 65% (13/20) και τον Σαμαρά να πετυχαίνει εύκολα γκολ στην κόντρα ο Διομήδης ξέφυγε γρήγορα στο σκορ. Το 9-6 του 18' έγινε 15-6 στο 28' με σερί 6-0 και την ΑΕΚ να κάνει πάρα πολλά λάθη στην επίθεση και να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό του αγώνα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Διομήδη να φτάνει στο +10 (20-10) στο 35' της αναμέτρησης και τίποτα δεν προϊδέαζε την συνέχεια του αγώνα...

Η αποβολή του Τάσκοβιτς στο 39', η εντυπωσιακή εμφάνιση του τερματοφύλακα της ΑΕΚ Τάσου Τσακνή -που αντικατέστησε στο ημίχρονο τον Δημήτρη Καφφάτο- και η ομαδική δουλειά στην επίθεση, οδήγησαν την «Ένωση» σε ένα επιμέρους σκορ 10-2 και στο 22-20 (46'). Παρά την κόκκινη κάρτα στον Αλέξη Αλβανό (44:52) η ΑΕΚ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και μάλιστα στο 55' με τέρμα του Παπαδόπουλου η ΑΕΚ έφτασε σε απόσταση αναπνοής (26-25), αλλά ο Διομήδης έστω και δύσκολα με τέρματα του Καραιβάνοφ (τον έπαιζαν man to man στο β΄ μέρος) και Μεγαλοοικονόμου (58:38) κράτησε το προβάδισμα, φτάνοντας στη νίκη με 28-26

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΑΕΚ 28-26

Τα δεκάλεπτα: 5-4, 11-6, 16-7 (ημχ.), 21-14, 25-23, 28-26

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 1, Χαντέλης, Μεγαλοοικονόμου 3, Καρκαλάτος, Μούγιτς, Πασσιάς, Νούγκοβιτς, Μαραγκός 4, Ευαγγελόπουλος, Σαμαράς 5, Ελευθερίου, Δεληγιάννης 2, Καραιβάνοφ 8, Τάσκοβιτς 5.

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 9, Γεωργιάδης 3, Γιαννόπουλος, Μπαλωμένος 3, Τσακνής, Συγγάρης, Οικονόμου 1, Αλβανός 4, Ναουμίδης 1, Τσαούσης 2, Κουρέτας, Παπαδόπουλος 2, Παπαδιονυσίου 2, Κότσιρας, Χερουβείμ.

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, Κόκκινες: 39:33 Τάσκοβιτς (επικίνδυνο παιχνίδι), 44:52 Αλβανός (απώθησε αντανακλαστικά ως πράξη εκδίκησης μετά από αντικανονική ενέργεια αντιπάλου) –δεν κρατήθηκαν δελτία- δίλεπτα: 6-9, πέναλτι: 4/4-4/4

*Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα ότι: «Μετά το τέλος του ματς φίλαθλοι του γηπεδούχου σωματείου εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, διαμαρτυρόμενοι προς τους διαιτητές, οι οποίοι απομακρύνθηκαν άμεσα από παράγοντες του γηπεδούχου σωματείου και την αστυνομία».

Δημητρούλιας: «Άδικη η αποβολή του Τάσκοβιτς»

Στην αποβολή του Τάσκοβιτς στάθηκε ο προπονητής του Διομήδη Άργους Δημήτρης Δημητρούλιας χαρακτηρίζοντας την άδικη.  Αναλυτικά όσα είπε ο Δημητρούλιας: «Ξεκινήσαμε καλά και χτίσαμε μια διαφορά εύκολα. Δεν δεν ήταν το ίδιο σκηνικό, όμως και στο β ημίχρονο, αφού μας έβγαλε εκτός η αποβολή του Τάσκοβιτς, η οποία πιστεύω πως ήταν άδικη. Η ΑΕΚ βρήκε λύσεις έδειξε στοιχειά μεγάλης ομάδας, αλλά εμείς πάμε στην Αθήνα για τη νίκη».

Νούγκοβιτς: «Πιο δυνατή η ΑΕΚ στην Αθήνα»

Ο Χριστόφορος Νούγκοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ τόνισε πως περιμένει την Τετάρτη να γίνει μια νέα «μάχη». «Έγινε ένα δυνατό ματς. Εμείς καταφέραμε και κάναμε 1-0 και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε και στην Αθήνα για να πάρουμε Πρωτάθλημα. Εκεί, περιμένουμε ακόμα πιο δυνατή την ΑΕΚ και το σίγουρο είναι οτι θα γίνει ακόμα μια μάχη».

Αρβανίτης: «Στην έδρα μας όλα θα είναι διαφορετικά»

Ο Γιάννης Αρβανίτης μετά το τέλος του πρώτου τελικού με τον Διομήδη τόνισε πως η ΑΕΚ είναι ακόμα εδώ, παρά την ήττα, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. «Όπως είπα και πριν σημαντικό κομμάτι θα έπαιζε ποιος θα μπορούσε να διαχειριστεί το άγχος του. Εμεις στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλά λάθη κακές επιλογές, βιαστικές επιλογές και αυτά δεν συγχωρούνται με ομάδες όπως ο Διομήδης. Στο β ημίχρονο μπήκαμε σε μια νέα βάση και φέραμε τη διαφορά στα 3 γκολ 15 λεπτά πριν το τέλος. Φέραμε εκεί που το θέλαμε το ματς, αλλά μέτρησαν υπέρ των γηπεδούχων οι λεπτομέρειες. Είμαστε εδώ και μέσα στην έδρα μας τα πράγματα θα είναι διαφορετικά».

Αλβανός: «Στο χέρι μας η νίκη την Τετάρτη»

Στο χέρι των παικτών της ΑΕΚ είναι η νίκη στο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Διομήδη σύμφωνα με την Αλέξη Αλβανό.  Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Αλβανός: «Η νίκη είναι στο χέρι μας την ερχόμενη Τετάρτη παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε άλλη δυναμική. Σήμερα έγινε ένα μεγάλο ματς με μεγάλη ένταση. Ο Διομήδης στο πρώτο ημίχρονο ήταν κυρίαρχος κι εμείς είχαμε κακή επίθεση. Στο β ημίχρονο καλύψαμε τη διαφορά και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Μας μένει η πικρία πως δεν ήταν κάποιος πρωταγωνιστής, αλλά συνεχίζουμε».

Μπακαούκας: «Να επιστρέψουμε στο Άργος να πάρουμε το Πρωτάθλημα»

Ο αρχηγός της ΑΕΚ Χριστόφορος Μπακαούκας μίλησε μετά τον πρώτο τελικό επισημαίνοντας ότι παρά τη ήττα από τον Διομήδη υπάρχει ακόμα δρόμος για το πρωτάθλημα.  Αναλυτικά όσα είπε ο Χριστόφορος Μπακαούκας: «Έχουμε από ένα ημίχρονο η κάθε ομάδα. Εμείς κάναμε αδικαιολόγητα λάθη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μπήκαμε σοβαροί στην πορεία και δεν δώσαμε πολλές ευκαιρίες στον Διομήδη. Να δώσω συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες γιατί αξίζουν που βρίσκονται στον τελικό. Η σειρά έχει ακόμα δρόμο και εμείς στοχεύουμε στη νίκη την Τετάρτη για να επιστρέψουμε στο Άργος και να πάρουμε το Πρωτάθλημα».

23 comments

Anonymous said...

πιδι!!!!!

Anonymous said...

Θα σου λεγα τί θα πάρεις κοντοπίθηκε νταή της δεκάρας αλλά έχε χάρη...

Γέροντας Πατήσιος (Άνω) said...

Δυστυχώς η διαιτησία ξευτιλίστηκε πάλι & θα σταθώ στις αποφάσεις των διαιτητών αφού είδα πολλές φορές το video των τελευταίων 4 λεπτών του αγώνα που ανέβασε το sportshero.gr

Στο 23:40 ο Καραϊβάνοφ πεντακάθαρα σκοράρει από τα 3 μέτρα. Όχι απλά πατάει γραμμή αλλά κάνει & 2 βήματα μέσα στα 6 πριν σουτάρει (απαράδεκτη αβλεψία του διαιτητή που είναι ακριβώς μπροστά).

Στο 26:40 η αποβολή Παπαδιονυσίου με 3η 2λεπτη είναι εξαιρετικά τραβηγμένη απόφαση (ειδικά αφού μιλάμε για 3η 2λεπτη σε τόσο κρίσιμο ματς). Ναι είναι φάουλ αλλά η 2λεπτη είναι υπερβολική.

Στο 27:35 στην αμέσως επόμενη φάση το Νο2 του Διομήδη προσπαθώντας να αμυνθεί κατεβάζει το σορτσάκι του Παπαδόπουλου. Αφού αποδεχόμαστε την αυστηρότητα και σχολαστικότητα των διαιτητών στην αποβολή Παπαδιονυσίου τότε & εδώ πρέπει να δοθεί 2λεπτη αποβολή (προσωπικά δεν θα έδινα καμία από τις δύο).

Στο 28:40 o Μπακαούκας περνάει τον αμυνόμενο Καραϊβάνοφ & μόνος του από τα 6 μέτρα αστοχεί. Οι διαιτητές χρεώνουν με φάουλ τον Καραϊβάνοφ που επίσης θεωρώ τραβηγμένο.

Στο 28:50 χρεώνεται με επιθετικό φάουλ ο Ναουμίδης ενώ στο video είναι ξεκάθαρο πως μόλις που ακουμπάει τον Καραϊβάνοφ (ο οποίος κάνει θέατρο κάνοντας βήματα προς τα πίσω). Ξεχάσαμε ότι εδώ δεν είναι basket αλλά handball (άθλημα επαφής);

Θεωρώ άδικη την αποβολή Τάσκοβιτς (όπως την είδα από την τηλεόραση σε πρώτο χρόνο, δεν ξέρω το replay τι μπορεί να δείξει). Επίσης & για την αποβολή του Αλβανού δεν κατάλαβα από την τηλεόραση τι έγινε οπότε δεν έχω άποψη (τις αναφέρω επειδή συζητήθηκαν).

ΠΕΝΤΕ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ σε 4 λεπτά είναι ένδειξη ανικανότητας των διαιτητών.

Η ΑΕΚ δεν έχασε από αυτές τις αποφάσεις, έχασε από τη δική της κακή εικόνα. Απλά προσπαθώντας μια πολύ δύσκολη ανατροπή απέναντι στη πολύ καλή ομάδα του Διομήδη βρήκε εμπόδιο & τους διαιτητές.

Δείτε το video του sportshero.gr όχι οπαδικά αλλά σαν φίλαθλοι & θα ήθελα τη γνώμη σας (χωρίς ειρωνίες & μπινελίκια). Όλοι αγαπάμε το άθλημα & πρέπει να ευχόμαστε τα καλύτερα γι΄αυτό.
Πάντως ως φίλαθλος ευχαριστήθηκα ΔΥΝΑΤΟ ΑΜΦΙΡΟΠΟ (στο τέλος) παιχνίδι. Μακάρι να έχουμε καλύτερες διαιτησίες στους επόμενους 1 ή 2 τελικούς.

Anonymous said...

Eπίσης να προσθέσω σε αυτά που επισήμανες και το γεγονός πώς ο μπακαουκας μετα την τελευταία επίθεση και το φαουλ στον Ναουμιδη συνεχώς βριζει τον διαιτητή τέρματος ''αει γ...σου'' κατάμουτρα ,μπορείς να το καταλάβεις και στο video

Και κάτι άλλο γιατί αυτός που έγραψε το κείμενο ακολούθησε την πεπατημένη των δημοσιογράφων στην προσπάθεια να δημιουργήσουν βαρύγδουπους και πιασάρικους τίτλους όσον αφορά τον τίτλο στις δηλώσεις του Δημητρούλια

Ευτυχώς υπάρχει στο sportshero video με τις δηλώσεις των προπονητών όπου αναφέρει '' όπως την είδα στον αγώνα θεωρώ πώς είναι άδικη αλλά δεν μπορώ να την κρίνω σίγουρα αν δε δω το video ''

Γέροντας Πατήσιος (Άνω) said...

συμφωνώ.
Ο Δημητρούλιας είπε χωρίς να έχω δει το video θεωρώ άδικη την αποβολή.

Anonymous said...

Συμφωνω με τον Γεροντα σε ολα οσα γραφει , να προσθεσω επισης οτι δινοντας την (αδικη) κοκκινη στον Τασκοβιτς (κοβουν και το πλεονεκτημα-πασα στον Μπακαουκα νομιζω) αλλαζουν τις ισσοροπιες και ενα ευκολο παιχνιδι υπερ του Διομηδη γινεται ντερμπυ. Στη συνεχεια για να καλυψουν την κοκκινη και να γλυτωσουν το κραξιμο σφυριζουν εδρα ειδικα στα τελευταια λεπτα και δινουν σιγουρα το ματς στο Αργος. Αποτελεσμα να τους κραζουν και οι δυο (σωστα για μενα)και ο Αλβανος να δηλωνει πως καποιοι αλλοι ηταν οι πρωταγωνιστες και οχι οι παικτες

Anonymous said...

Κάθε πρωϊ πίνω τον καφέ μου λίγο πριν αρχίσω την εργασία μου και διαβάζω τα posts και τα comments εδώ στο hatzi ... είναι η πρώτη φορά που διάβασα κάτι εδώ και δεν ξενέρωσα...μπράβο στο πόσο πολιτισμένη είναι η συζήτηση μέχρι στιγμής (γιατί ποτέ δεν ξέρεις) στο συγκεκριμένο post ... μέχρι στιγμής κανένας αούγκανος δεν έχει γράψει τις βλακίες του για να δημιουργήσει ένταση...μακάρι να ήταν πάντα έτσι αν και αυτό είναι μια καλή αρχή...
'ένας πικραμένος αθλητής στο χώρο'
Υ.Γ Μπράβο που κανείς δεν ασχολήθηκε με τον τύπο που ειρωνέβεται τον Χριστόφορο Μπακαούκα (σίγουρα δεν έχει προσφέρει ούτε τα μισά που έχει προσφέρει εκείνος)

Anonymous said...

Ας είμαστε δίκαιοι ναι ο Διομήδης έχει πιο πλήρη ομάδα και σίγουρα πιο δουλεμένη, στον αθλητισμό όμως γίνονται τα πάντα,αυτή είναι και η μαγεία του.Δεν χρείαζεται θέατρα και γκρίνιες.Στην ΑΕΚ μπήκε ένας άνθρωπος με λέφτα,μακάρι να μην τον παραμυθιάσουν.Η ΑΕΚ θέλει ουσιαστικές αλλαγές.Φέτος έβγαλε μια χρονιά με ένα άπειρο πίβοτ(κυρίως για τον Αλβανό ήταν μεγάλο πλήγμα),με ανύπαρκτα πλέι(Τσαούσης και Παπαδόπουλος είναι για Α2 ή τουλάχιστον όχι για όμαδα που πρωταγωνιστεί) και με ένα προπονητή φάντασμα.Το οτι έφτασε εδω ήταν άθλος και με τα όποια άλλα προβλήματα.
Εύχομαι πραγματικά να κερδίσει ο καλύτερος χωρίς γκρίνιες και θεατρινισμούς και με με μια δικαιη διαιτησία όσο αυτό είναι εφικτό,στην Ελλάδα ζούμε μην το ξεχνάμε.

Anonymous said...

Ο Αρβανίτης συνεχίζει με τις δηλώσεις του να επιβεβαιώνει την εντύπωση που έχω γιαυτόν ότι πρόκειται για άκρως κομπλεξικό και αλαζονικό τύπο με έντονο άισθημα κατωτερότητας

Καταρχήν δεν έχει δώσει ΠΟΤΕ συγχαρητήρια στον αντίπαλο έεστω για τους τύπους.Πάντα όταν χάνει φταίνε τα πολλά λάθη της ομάδας του και πάντα ότα κερδίζει είναι καλύτερος από τον αντίπαλο

Στο video με τις δηλώσεις των προπονητών στο sporthero ρωτήθηκαν και οι δύο προπονητές για τις αποδόσεις Νουνγκοβιτς και Τσακνή

Αρβανίτης : Δε θέλω να μειώσω τον Χριστόφορο αλλά οι αποκρούσεις του ήταν αποτέλεσμα των κακών δικών μας επιλογών ,ενώ του Τσακνή ήταν ουσιώδεις

Δημητρούλιας : 'Επλεξε το εγκώμιο του Τσακνή λέγοντας πώς έχει όλα τα φόντα να γίνει ένας πολύ καλός τερματοφύλακας

...

Anonymous said...

ρε 10.55 ο διομηδης αντικειμενικα αρχισε τη σεζον με 9 βασικους παιχτες και χωρις περαιτερω αλλαγες ενω η ΑΕΚ εχει ενα ροστερ με περισσοτερες λυσεις επισης πολλοι παιχτες θα ηθελαν να εχουν την καριερα του παπαδοπουλου καθως γιατι διαθετει μια χαντμπολικη εξυπναδα και μην ξεχνας οτι ηταν μελος της εθνικη ομαδας.Τελος πιστευω οτι η αποβολη του τασκοβιτς ηταν δικαια γιατι θα μπορουσε να ειχε ψηλα στον αερα τα χερια του ωστε να μην θελει ασκοπα να χτυπησει τον γεωργιαδη

Anonymous said...

To αριστερό χέρι του Τάσκοβιτς φαίνεται ολοκάθαρα στο video στο sporthero ότι κατεβαίνει και κινειται να μπλοκαρει τη μπαλα απο τα χερια του Γεωργιαδη άσχετα αν τον παιρνει μπαλα μετα

Δεν μπορούσε να έχει τα χέρια ψηλά όπως λες διότι όπως θα παρατηρησεις δεν προλαβαινει να στηθει μπροστα του ακινητος ωστε να υποπεσει σε επιθετικο φαουλ ο Γεωργιαδης και δεν ηθελε να κάνει αυτό.
Γνώμη μου είναι πώς προσπάθησε να βάλει τα χέρια στη μπαλα ώστε να κανει φαουλ κ να κόψει την αντεπίθεση

Τέλος πάντων αυτούς τους διαιτητές έχουμε ,τόσο μπορούν τόσο αποδίδουν μην έχουμε κ απαιτήσεις από μέτριους

Σημασία έχει πώς ο Διομήδης άξιζε τη νικη χτες, αντεξε την αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος της ΑΕΚ και απέδειξε ότι άξια είναι εκεί που είναι

Απο εκεί και πέρα οι λεκτικές αψιμαχίες στο τέλος μεταξύ των παικτών είναι ανούσιο θέμα.Με την αδρεναλίνη από την ένταση και τους σφυγμούς στα ύψη πάντα υπάρχουν στα αθλήματα τέτοια ,ειδικά σε τοσο κρίσιμα ματς.Όταν φεύγει η ενταση και ηρεμούν αυτά ξεχνιούνται

Anonymous said...

Έλα ρε 2.28 έχουμε μέτριους διαιτητές .Εσύ είσαι ο άριστος που είσαι αλάνθαστος που κρίνεις τους πάντες και τα πάντα .Ρίξε πίσω τα μαλλιά σου να φανούν τα κέρατα σου

Anonymous said...

καλώς το κορακι! ήρθες να υπερασπιστείς το συνάφι σου ε?,καλά κάνεις
Δεν ξέρω ποιο από τα δυο χτεσινα μπουμπουκια είσαι αλλά όποιος και να είσαι αν θέλετε να αποκτήσετε λίγο σεβασμό αρχίστε να μην ανέχεστε τον μπακαούκα και τον κάθε αντίστοιχο μπακαουκα που σε πήγαινε χτες 40 μετρα στη τελευταια φαση φωναζοντας σου 'αει γ...σου'' στα μούτρα σου και εσυ κοτουλα...

Μην απαιτείται σεβασμό μετά αγαπητά κοράκια ούτε από παίκτες ούτε από φιλάθλους

Anonymous said...

σκουπιδι!!!

Anonymous said...

Προς Γεροντα Πατηστιο,
Για το 23¨40 εχεις απολυτο δικιο ο Καραβαινοφ παταει καθαρα μεσα και ο διατητης ηταν σε παοσταση δυο μετρων επρεπε να το σφυριξει.

Η αποβολη Παπαδιονυσιου σιγουρα ηταν πεναλντι αλλα το διλεπτο τραβηγμενο, δεν θα το εδινα.

Για το 27.35 ο Ζαραβινας κανει αμυνα κανονικη και ο Παπαδοπουλος μετα το τριτο βημα του τραβαει πρωτος την φανελα και μετα τον αρπαζει απο πισω ο Ζαραβινας. Μερικες κοκορομαχιες ειναι αναμενομενς σε τετοια παιχνιδια. Φαουλ παρατηρηση και στους δυο.

Στο 28.40 για Μπακαουκας δεν φαινεται καθαρα αλλα νομιζω πως εχεις δικιο. Το σουτ ηταν καθαρο χωρις επαφη.

Για το επιθετκο του Ναουμιδη σωστα παρατηρεις πως δεν ειναι. Και εδω θελω να σχολιασω και τον Καραβαινοφ ο οποιος επεφτε κατω με την παραμικρη επαφη και ολο παραπονιοταν στους διατητες. Απορω πως τον αντεξανε και του δωσανε μονο ενα διλεπτο για διαμαρτυρια. Ακομα και στην φαση που δινει διπλη διλεπτη στον Καραβαινοφ και στον Παπαδοπουλο νομιζω πως ειναι σωστη καθως και οι δυο κανου θεατρο και για εμενα ασχημενουν το παιχνιδι με αυτες τις ενεργειες. Πριν πεσει ο Παπαδοπουλος ειχε βουτηξει ο Καραβαινοφ στην γωνια του γηπεδου με ενα απλο body check.

Για την αποβολη Τασκοβιτς τωρα, μεγαλο λαθος στην χειροτερη ηταν ενα φαουλ καθως καθαρα εχει γλιστρησει ο Γεωργιαδης πριν καν την επαφη και πεφτει πανω του.

Η αποβολη του Αλβανου ηταν πολυ σωστη ομως καθως αρπαζει τον Μεγαλοοικονομου καθαρα απο την φανελα εκτος φασης. Καταλαβαινω οτι ειναι μεσα στο παθος του αγωνα αλλα δεν μπορουμε να βλεπουμε τετοιες απερισκεπτες συμπεριφορες απο τοσο εμπειρους παιχτες.

Για τον φιλο που σχολιαζει για τον ΠΑπαδοπουλο και τον Τσαουση εχω να του πω οτι ο τσαουσης αρχικα, δεν ειναι play maker. O παιχτης παιζε τοσα χρονια δεξι ιντερ και περιστασιακα αριστερο. ΔΕν εχει ουτε την εμπειρια ουτε ξερει πως να οργανωσει την ομαδα, οπως ουτε πως να κινηθει στον χωρο απο αυτην την θεση. Εχει δωσει πολλα στην ΑΕΚ και δεν μπορεις να λες ετσι απλα οτι ειναι για Α2. Ο Παπαδοππουλος ο οποιος βοηθησε οσο μπορουσε καθως εβαλε και γκολ και εδωσε και ασσιστ, εχει μεγαλωσει και το λαθος απο πλευρας ΑΕΚ ειναι οτι τον χρησιμοποιει τοσα μεγαλα χρονικα διαστηματα. Το σωστο ηταν να τον βαζει για λιγα λεπτα να δινει οσες βοηθειες μπορει με την εμπειρια του και να ξεκουραζει βασικους παιχτες. Αλλα απο την στιγμη που δεν εχει καθαρο play maker η ΑΕΚ απο την στιγμη που δεν μπορει να βοηθησει και ο Ναουμιδης αναγκαζεται να τον χρησιμοποιει περισσοτερο.

Γενικα η διατησια δεν ηταν πολυ ασχημη, εκανε καποια κεραια λαθη τα οποια οδηγησαν στο τελικο αποτελεσμα αλλα δεν μπορω να πω οτι ηταν τοσο τραγικη. Ακομα ενα λαθος που ειδα ειναι στην διπλη διλεπτη για βαρος της ΑΕΚ καθως εγινε πεναλντι πανω στον Γεωργιαδη αλλα απο την στιγμη που αρχισαν να διαμαρτυροταν τοσο εντονα ειχε την δυνατοτητα ο διατητης να τους χρεωσει με διλεπτη.

Για το ματς εχω να πω οτι ηταν ενα ωραιο ματς για τους οπαδους. Αλλα αν το δουμε καθαρα χαντ μπολικα μπορω να πω οτι εκτος απο καποια διαστηματα στο πρωτο ημιχρονο γενικα δεν ειδαμε τοσο ωραιο χαντ μπολ.(προσωπικη μου αποψη). Πολλα τεχνικα λαθη στο δευτερο ημιχρονο παιχνιδι χωρις τακτικη μονο με προσωπικες ενργειες. Σιγουρα ομως ηταν ενα γεματο παιχνιδι για τους οπαδους.

Ο κυριο Αρβανιτης θα μπορουσε να διαλεγει καλυτερα τις δηλωσεις του καθως οντως δειχνει ενα κομπλεξισμο καθως ουτε συγχαρηκε τον αντιπαλο για την νικη του, και μη προσπαθωντας να υποβαθμισει τον Νουγκοβιτς...τον υποβαθμισε.

Τελος θελω να δωσω συγχαρητηρια στον Τσακνη για το καταπληκτικο ημιχρονο που εκανε. Οπως θελω να συγχαρω και τον κ.Δημητρουλια για την ολη παρουσια του, καθως φαινεται και απο την δουλεια οτι εχει τεχνογνσια του αθληματος και κανει παρα πολυ καλη δουλεια και επιδεικνυει τρομερο ηθος.

Για την παρουσια των ομαδων και τον τροπο παιχνιδιου τους ισως το σχολιασω καποια αλλη στιγμη.

Anonymous said...

προς 2.56 πολλα συγχατηρια κ.μπουνα τα γραφετε πολυ ωραια για τον προισταμενο σας

Anonymous said...

Δεν ξερω ποιον 2.56 εννοειται, οπως δεν ξερω ποιος ειναι ο κυριο Μπουνας. Εγω ειμαι αθλητης του χαντμπολ.
καλη σας μερα

Anonymous said...

Προς 27 Μαΐου 2013 - 2:48 μ.μ
Μην είσαι άδικος με τους διαιτητές.Δε φταίνε σε τίποτα τα παιδιά.Το έχουμε ξαναδεί το σκηνικό με τον Μπακαούκα που έβριζε στα ίσια τους διαιτητές,του βγάανε κόκκινη και του πήραν το δελτίο,αλλά ποτέ δεν τιμορήθηκε.Ίσα ίσα που τους φάγανε κιόλας και δεν έχουν ξαναπαίξει ΑΕΚ από τότε αν θυμάμαι καλά.Οπότε,γιατί να χαλάει τη ζαχαρένια του ο διαιτητής αφού ξέρει πωσ θα πάρει δελτίο και την άλλη μέρα ο Μπακα θα ξαναπαίξει!Κανένας δε βάζει το δίκαιο μπροστά όταν ξέρει τι τον περιμένει μετά από την ΑΕΚ και τους φιλάθλους της.

Anonymous said...

Έλα γράψτε τώρα που δεν σας βλέπει η γυναίκα σας .Νταήδες και αλάνια όλοι σας .2.56 κοιμήσου τώρα γιατί πολύ θεωρία ανέλυσες

Anonymous said...

Φιλε μου 6.58 αφου δεν θες να διαβαζεις αποψεις, αναλυσεις, θεωρειες του καθενος και κυριως αφου δεν θελεις να κανεις διαλογο γτ μπαινεις και διαβαζεις τα σχολια και πανω απο'λα γτ καθεσαι και σπαταλας τον πολυτιμο χρονο σου γραφωντας σχολια? λεω εγω με το φτωχο μου μυαλο
Καλη σου νυχτα

Anonymous said...

3:56 μ.μ.-27 Μαΐου 2013 είσαι αθλητής του handball και δεν ξέρεις τον κ. Μπούνα. Εχεις δίκιο, είναι ένας από τους ανθρώπους του διομήδη που κάθετε στον πάγκο δεν ξέρω με ποιά ιδιότητα ίσως του γιατρού να και δεν πιστεύω γιατί γιατρός δεν είναι αλλά προπονητης στα ηλικιακά του καματερού.

Anonymous said...

Ευχαριστω πολυ για την πληροφορια αλλα πραγματικα δεν τον ηξερα τον κ.Μπουνα.
Καλο απογευμα

Anonymous said...

προς 4:19 μ.μ. - 27 Μαΐου 2013 Η εμπάθεια σου σου δημιούργησε αμνηησία ή κάτι άκουσες και είπες να το ξεφουρνίσεις. Διάβασε για να μαθαίνεις και να σωπαίνεις όταν δεν γνψρίζεις. Το δελτίο του Μπακαούκα μαζί με το δελτίο του Βακάλη το κρατήσανε στον αγώνα για την 11η αγωνιστική πέρυσι με τον δούκα. Τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική που εξέτεισαν στον αγώνα με τον παοκ τη 12η αγωνιστική στη μίκρα.
Το ότι δεν σφυρίζουν σε αγώνες της ΑΕΚ δεν έτυχε να χρειασθεί ειδική αποστολή. Η ανταμοιβή τους φέτος τους κάνανε και διεθνείς τρομάτα τους.