Διαμαρτύρεται ο ΓΣ Χανίων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διαμαρτύρεται ο ΓΣ Χανίων


Με επιστολή που έστειλε προς τον τύπο και την ΟΧΕ, ο ΓΣ Χανίων διαμαρτύρεται για τον ορισμό των αγώνων των τμημάτων του. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Κε Πρόεδρε,

 Mας είναι δύσκολο να δεχτούμε τον απαξιωτικό και περιφρονητικό τρόπο με τον οποίο μας αντιμετώπισε η Ομοσπονδία τις τελευταίες μέρες. Προφανώς δε μας θεωρήσανε άξιους να έχουμε μια απάντηση – έστω και αρνητική – στο έγγραφό μας όπου ζητούσαμε την αναβολή του αγώνα μπαράζ παίδων στο Μενίδι με τον ΔΙΚΕΑ  στις 21/4 και την διεξαγωγή του σε ουδέτερη έδρα ή την διεξαγωγή του στα Χανιά με την προϋπόθεση να πληρώσει ο Σύλλογος μας το 50% των εξόδων  .

‘Όταν τελικά με δική μας πρωτοβουλία επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με την αρμόδια υπάλληλο την
Παρασκευή 19/4, με εύθυμη διάθεση μας ρώτησε  ποια θα μπορούσε να είναι ουδέτερη έδρα για τα Χανιά και μας ξεκαθάρισε ότι το αίτημά μας δε γίνονταν δεκτό και κάποια στιγμή θα μας το γνωστοποιούσε και γραπτώς κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα..

Όπως καταλαβαίνετε την ενημερώσαμε αμέσως, ότι το σωματείο μας δε θα συμμετείχε στο συγκεκριμένο αγώνα και το ίδιο πράξαμε τηλεφωνικά προς τον Κ. Ιατρούδη ενώ στείλαμε και σχετικό e-mail προς την Ομοσπονδία. Προφανώς όλα αυτά «αρχειοθετήθηκαν» με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίστηκε και το προηγούμενο έγγραφό μας αφού κανένας δεν ενημερώθηκε για τη μη προσέλευση μας. Τώρα θα μπορούσε να μας χρεωθεί και υπαιτιότητα ώστε οι υπάλληλοι της Ομοσπονδίας να μη διασκεδάζουν μόνο με τις προτάσεις μας περί ουδέτερης έδρας.

Δυστυχώς τον τελευταίο μήνα δύο ακόμα περιπτώσεις επιβεβαιώνουν την περιφρόνηση της Ομοσπονδίας για το σύλλογό μας. Σε επίπεδο ανδρικού αναγκάστηκε μόνο ο δικός μας σύλλογος να κάνει ταξίδι εργάσιμες  ημέρες (Πέμπτη – Παρασκευή ) για να παίξει μπαράζ για άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.  Μάλλον θεωρήθηκε ότι ήταν πιο εύκολα προσβάσιμο το γήπεδο του Ιωνικού για τους Χανιώτες.

Σε επίπεδο εφηβικού αγνοήθηκε πλήρως ο σύλλογός μας με την απίθανη δικαιολογία της υπαλλήλου στην ανάπτυξη ότι η τοπική επιτροπή δεν έστειλε εγκαίρως την δήλωση συμμετοχής μας .Ενημερωτικά την δήλωση συμμετοχής την έστειλε ο πρόεδρος της τοπικής επιτροπής κ. Φάσουρας την επομένη της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με την υπάλληλό σας ,συνεπώς η μη συμμετοχή μας στα μπαράζ ήταν ή εσκεμμένη ή αποτέλεσμα της αδιαφορίας της υπαλλήλου  .

Κε πρόεδρε, εμείς νιώθουμε τεράστια απογοήτευση για τη μη συμμετοχή της ομάδας μας παίδων στο συγκεκριμένο αγώνα καθώς από την ίδρυση του σωματείου μας τον Δεκέμβριο του 2010 είχαμε ως πρώτο στόχο την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής. Γι’ αυτό το λόγο συμμετείχαμε σ΄ αυτά τα δυόμιση χρόνια σε δύο τελικές φάσεις μίνι και παμπαίδων, σε όσους αγώνες παίδων κληθήκαμε και σε τρία τουρνουά DUKE χωρίς να υπολογίζουμε οποιοδήποτε κόστος, προκειμένου οι αθλητές μας να έχουν αγώνες.

Επιπροσθέτως φέτος σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες (οκτώ σε Αθήνα και Πελοπόννησο) του ανδρικού η ομάδα μας συμμετείχε με πλήρη σύνθεση 14 αθλητών προκειμένου παίδες και έφηβοι να έχουν αγωνιστικές παραστάσεις. Τέλος ο σύλλογος μας καλύπτει πλήρως τις μετακινήσεις δύο παμπαίδων, δύο παίδων και ενός εφήβου ώστε να παρακολουθούν τις προπονήσεις των εθνικών κλιμακίων νοτίου Ελλάδας.

Μετά απ’  όλα αυτά θα ήμασταν ευτυχείς αν η Ομοσπονδία μας ξεκαθάριζε αν ενδιαφέρεται για την προσπάθειά μας να διατηρήσουμε ένα σύλλογο στην Κρήτη ή αν υπάρχουμε για να διασκεδάζουμε τους υπαλλήλους της με ανάξια απάντησης έγγραφα.

Για εμάς είναι πολύ δύσκολο να διατηρούμε ένα σύλλογο όταν

α) Τα έξοδα μας είναι πολλαπλάσια από οποιοδήποτε άλλο σωματείο οποιασδήποτε κατηγορίας.

β) Οι Χανιώτες φίλαθλοι οι οποίοι μας χρηματοδοτούν δεν βλέπουν αγώνες χάντμπολ γιατί οι περισσότεροι αντίπαλοί αποφεύγουν – και το κατανοούμε ως ένα σημείο – τα έξοδα μιας μετακίνησης στα Χανιά.

γ) Οι γονείς των ενενήντα περίπου παιδιών των τμημάτων υποδομής δε βλέπουν ποτέ τα παιδιά τους αγωνιζόμενα γιατί πάντα υπάρχουν άλλες ουδέτερες ‘έδρες.

δ) Την αγωνιστική περίοδο ανά εβδομάδα λείπουμε από τις οικογένειες, δουλειές, σχολεία για δύο πλήρεις ημέρες.

ε) Ήμαστε αποκομμένοι από κάθε ενημέρωση και επιμόρφωση αλλά και δράσεις ανάπτυξης.

Για όλα αυτά άλλα και πολλά περισσότερα θα ήταν έντιμό εκ μέρους σας το ελάχιστον  ή να σταθείτε αρωγός των κόπων μας ή να μας ενημερώσετε ξεκάθαρα ότι η Ομοσπονδία δεν ενδιαφέρεται για το τι συμβαίνει στα Χανιά σίγουρα πάντως όχι να απαξιώνετε την προσπάθεια μας.

9 comments

Πουλιδάκης Δημήτρης said...

Μεχρι και σήμερα 24/4/2013 κανένας δεν μας έχει απαντήσει σε τίποτα .Λυπάμαι μόνο γιατί το άθλημα το οποίο αγαπάω και υπηρετώ με όποιο τρόπο μου είναι δυνατό, είναι στα χέρια ανθρώπων οι οποίοι δεν έχουν καμία αίσθηση ευθύνης .

Anonymous said...

Δημητράκη κοψε την κλαψα γιατι θα ειπωθουν πραγματα που δεν θα ηθελες.....
οτι θες να πεις πες το με ονοματα

Δημητράκης said...

1)Δεν έχω κανενα πρόβλημα να ειπωθει οτιδήποτε αρκει να είναι η αλήθεια και οχι ότι μαλακία κατέβει στο κεφάλι καθενός.
2)Γράψε μου το όνομά σου και ποιά ονόματα θα ήθελες να ακούσεις.
3)Πριν γράψεις κάτι διάβασε την επιστολή ... θα σου λειθούν οι απορίες.
4)Σε αυτούς που δεν έχουν κανένα αίσθημα ευθύνης (αν είσαι της ομοσπονδίας )βάλε και το ονομά σου.

Anonymous said...

Δημήτρη μη μασάς.
1.23 Αβάπτιστος είσαι:
Ντίνος

Anonymous said...

Τι λέτε ρε παιδιά εδώ ένα ταξίδι είχαμε στα Χανιά για το αντρικό και οι διοικούντες μας είπανε να το πληρώσουμε οι παικτες αν θελουμε. Στα Χανιά είναι πολυ μαγκες που ανεβαινουν καθε δεκαπεντε

Anonymous said...

Tα χανια ειναι ελλαδα; ας κανουν ομαδες να παζουν μονοι τους οπως η μυτιληνη

Anonymous said...

Τα Χανιά είναι Ελλάδα και εσύ δεν νοιάζεσαι για το ελληνικό χάντμπολ αλλά μόνο για το χάντμπολ της γειτονιάς σου. Το ερώτημα είναι τι νοιάζει την ΟΧΕ

Anonymous said...

Μπράβο στα Χανιά που με τόσες αντιξοότητες ανέβηκαν Α1 στις γυναίκες και Α2 στους άνδρες.

Anonymous said...

Ελα ρε! Διασκέδασε με την αγωνία σου η Κατερίνα; Και δεν σου απάντησε κανένας; Που και να μην συνεδρίαζαν, δηλαδή, την περασμένη Δευτέρα, οπότε και κάνανε ΕΑΠ, υπό την προεδρία του Παντελή...
Μήτσο, θα μάθεις, που θα πάει. Ετσι, όμως, κι είχες προτείνει με χορηγία καμιά τελική φάση στα Χανιά, όχι απαντήσεις θα έπαιρνες αυθημερόν, αλλά μέχρι και την Κατερίνα να σου τις επιδώσει προσωπικά θα στέλνανε. Κατάλαβες; Δεν αρκεί να δίνεις στο άθλημα, γενικώς και αορίστως, πρέπει να προσφέρεις ειδικώς