Ξεκινά σήμερα το "Βριληττός 2013" - Χθες η συνέντευξη τύπου (pics) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκινά σήμερα το "Βριληττός 2013" - Χθες η συνέντευξη τύπου (pics)


«Πρωτοποριακό το Βριληττός»
Την άποψη πως το 1ο Διεθνές Μίνι Τουρνουά χάντμπολ, «Βριληττός» είναι πρωτοποριακό και μπορεί να καθιερωθεί, εξέφρασαν οι παρευρισκόμενοι στην επίσημη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Holiday Inn. Παρόντες στο πάνελ ήταν οι κ.κ. Άκης Βαλαβάνης, Υπεύθυνος Δημοσιών σχέσεων του τουρνουά, ο Δήμαρχος Βριλησσιών Κώστας Ιωαννίδης, ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ, Νίκος Γραμματικός, ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νέων Βριλησσίων, Βασίλης Σκουλάς και ο Πρόεδρος της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.
Το παρών έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Δημήτρης Κοτσιώνης, οι ομοσπονδιακοί προπονητές των Εθνικών Ομάδων Ανδρών και Παίδων Γιώργος Κρανάκης και Παναγιώτης Ιατρούδης αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του ΣΥΠΧΕ Γιάννης Βαρελτζής, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων Τάσος Δημητρίου, ο αντιπρόεδρος του ΕΣΝ Βριλησσίων Λουκάς Οικονόμου, ο μάνατζερ του Διομήδη Άργους και μέλος της Επιτροπής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της ΟΧΕ, Ανδρέας Μούκιος, ο Νίκος Σωτηρίου από το γραφείο Τύπου της ΟΧΕ και πολλοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

«Τρίπτυχος ο χαρακτήρας του τουρνουά»

Πρώτος πήρε το λόγο ο Άκης Βαλαβάνης, Υπεύθυνος Δημοσιών σχέσεων του τουρνουά λέγοντας: «Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας και υποσχόμαστε να περάσετε ένα αξέχαστο τριήμερο με τα παιδιά μας να απολαμβάνουν το παιχνίδι. Θέλω αρχικά να αναφερθώ στο πως προέκυψε η ιδέα για αυτό του τουρνουά. Μέσα από μια χαντμπολική συζήτηση με τον πρώην αθλητή του χάντμπολ Δημήτρη Κοτσιώνη, με βασικό σκοπό την αγωνιστική εμπειρία των παιδιών, την άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι.
Επίσης θέλω να σταθώ στο χαρακτήρα του τουρνουά που είναι τρίπτυχος καθώς το Βριληττός έχει επιμορφωτικό, αγωνιστικό και κοινωνικό χαρακτήρα. Τα παιδιά θα επισκεφτούν το Μουσείο της Ακρόπολης, το Αττικό Ζωολογικό πάρκο, θα παίξουν, θα ζωγραφίσουν και θα κάνουν φίλους. Ευχαριστούμε το Χαμόγελο του Παιδιού, την ΟΧΕ, τον Δήμο Βριλησσίων, τον ΕΣΝ Βριλησσίων, καθώς τον ραδιοφωνικό σταθμό Nova ΣΠΟΡ- FM 94,6 και την εφημερίδα Sportday που μας στηρίζουν, καθώς και τον κ. Σωτηρακόπουλο που από την πρώτη στιγμή που του μιλήσαμε για το εγχείρημα, αγκάλιασε την προσπάθεια μας».

«Είναι μία απάντηση…»
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Βριλησσιών, Κώστας Ιωαννίδης, ο οποίος ανέφερε: «Σας καλωσορίζω στην εισαγωγή του πρώτου διεθνούς τουρνουά μίνι. Ευχαριστώ τους χορηγούς και όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια και ειδικότερα τους γονείς των νεαρών αθλητών, από τους οποίους ξεκίνησε αυτό το εγχείρημα, καθώς και τους αθλητές οι οποίοι έχουν περάσει από την ομάδα των Βριλησσίων. Όλοι λένε ότι στην Ελλάδα πάσχουμε από υποδομές αλλά αυτό το τουρνουά θέλουμε να είναι η απάντηση σε αυτή την άποψη. Προσπαθούμε να ενθαρρύνουμε τις προσπάθειες των αθλητών και δεν υπάρχει κάτι σημαντικότερο από το να δημιουργούνται φυτώρια αθλητών. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του διεθνούς τουρνουά και ότι καλύτερο μπορούμε ως Δήμος θα το κάνουμε σε αυτές τις δύσκολες εποχές για να το στηρίξουμε».

«Ποτέ δεν είναι αργά»
Ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος Νίκος Γραμματικός, ανέφερε: «Θα ήθελα να σταθούμε κυρίως στο χαρακτήρα του τουρνουά. Το οποίο είναι σίγουρα πρωτοποριακό, καθώς συνδυάζει πάρα πολλές δράσεις. Δυστυχώς στην Ελλάδα, λόγω κρίσης ανακαλύψαμε το πόσο σημαντικό είναι να ρίξουμε βάρος  στις υποδομές αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Εμείς και σαν προσωπικότητες και σαν ομοσπονδία το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στηρίζουμε τέτοιες δράσεις με αυτά τα χαρακτηριστικά. Εύχομαι το καλύτερο και το Βριληττός από τη στιγμή που ήρθε να μείνει».

«Πολύ σημαντική διοργάνωση για τα παιδιά»
Ο Πρόεδρος του ΕΣΝ Βριλησσίων Βασίλης Σκουλάς τόνισε: «Πριν 2 χρόνια μαζεύτηκαν 400 παιδιά με την προσπάθεια του κυρίου Βερνάρδου όμως δεν φανταζόμουν ότι θα γίνει αυτό το πράγμα και ότι θα βρισκόμουν σε ένα τέτοιο πάνελ ενός πρωτοποριακού διεθνούς τουρνουά. Εμείς από την πλευρά μας θα βοηθήσουμε σε όποιο τομέα μπορούμε αυτή την προσπάθεια».
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος: «Είναι τιμή ότι μας καλέσατε να συμμετάσχουμε στον αγώνα σας γιατί το «Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίζει όλα τα παιδιά. Είναι μια ευκαιρία να δώσουμε στα παιδιά όραμα γιατί εμείς οι μεγάλοι τους έχουμε μαυρίσει την ψυχή. Εσείς με αυτό το τουρνουά τους δίνετε τη δυνατότητα να χαρούν και να δημιουργήσουν φιλίες μακριά από τη βία. Ο Ανδρέας ο γιος μου ήταν αθλητής και συμμετείχε σε όλα τα δρώμενα της περιοχής και έτσι για μένα είναι πολύ σημαντική αυτή η προσπάθεια. Αυτό που κάνετε για τα παιδιά μας είναι πολύ σημαντικό, γιατί τους δίνουμε τη δυνατότητα να καταλάβουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για αυτά και οι θεσμοί ας στηρίξουν αυτή την προσπάθεια με τα  μέσα που διαθέτουνε».

«Εύχομαι πιο στενή συνεργασία με την ΟΧΕ»
Ο αρχιπροπονητής της Γαλλικής Ομοσπονδίας Χάντμπολ και υπεύθυνος  ανάπτυξης κ. Γκι Πετιζιράρ από την πλευρά του προσέφερε δύο φανέλες των «Τρικολόρ» στους διοργανωτές και ένα αναμνηστικό στον Δήμαρχο, ενώ αναφέρθηκε στην πρόσκληση που του έγινε: «Ευχαριστώ την Ομοσπονδία και τους διοργανωτές του τουρνουά όσο και τους χορηγούς. Αυτό που μου δίνει θάρρος να συνεχίζω είναι οι αξίες που παίρνουμε από το χάντμπολ. Το σημαντικότερο είναι η ανταλλαγή αξιών ανάμεσα στους αθλητές. Και έχοντας αυτή τη νοοτροπία της ανταλλαγής έρχομαι ευχάριστα εδώ και μοιράζομαι τις αξίες και τα μυστικά του αθλήματος. Εύχομαι στο μέλλον να υπάρχει πιο έμπρακτη συνεργασία με την Ομοσπονδία». Η απάντηση από τον Γενικό Γραμματέα της ΟΧΕ Νίκο Γραμματικό ήρθε άμεσα εν μέσω γέλιων: «Μετά τα χαράς αποδέχομαι την πρόταση συνεργασίας και θα μπούμε σε μία διαδικασία συζήτησης στο μέλλον»

«Τουρνουά με πολλαπλό χαρακτήρα»
Στα πολλαπλά κέρδη από το πρώτο διεθνές τουρνουά Μίνι Χάντμπολ «Βριληττός» μίλησε στον Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Παναγιώτης Ιατρούδης. Διοργάνωση με πολλαπλό χαρακτήρα, που διεξάγεται από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη και τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, του Δήμου Βριλησσίων και την αμέριστη συμπαράσταση του Ε.Σ.Ν. Βριλησσίων.
Για το τουρνουά μίλησε στην εκπομπή «Μπάλα δεν είναι μόνο μία» και στους Φλώρα Μιχαλοπούλου και Μιχάλη Ηλιού ο προπονητής της Εθνικής Παίδων και υπεύθυνος ανάπτυξης της ΟΧΕ, Παναγιώτης Ιατρούδης. «Είμαστε πανέτοιμοι. Υπάρχει ένα ολόκληρο τιμ που έχει δουλεύει εδώ και δύο μήνες για το πρώτο διεθνές τουρνουά, που έχει πολλαπλό χαρακτήρα. Πέρα από τη συμμετοχή ελληνικών ομάδων από όλη την Ελλάδα αλλά και ξένων συλλόγων, έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αλλά και πολιτιστικό», δήλωσε και πρόσθεσε: «Οι οργανωτές έχουν δώσει το κάτι παραπάνω, το κάνουν για την αγάπη και την ανάπτυξη του αθλήματος, όπως και για να δώσουν χαρά στα παιδιά. Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση το Δήμο Βριλησσίων, την ομάδα της πόλης και φυσικά τους χορηγούς επικοινωνίας Nova ΣΠΟΡ- FM 94,6 και Sportday».

8 comments

Anonymous said...

Μπράβο στους γονείς των Βριλησσίων που έχουν χρήματα και κάνουν τα πάντα για τα παιδιά τους και καλά κάνουν. Αν έχουν πάρει χαμπάρι οι υπεύθυνοι της ΟΧΕ γίνεται κι ενα τουρνουα μινι για τα 40 χρονια του Αρη Νικαίας αλλά δυστυχώς οι δυνατότητες των γονιών δεν είναι τέτοιες για να το τιμήσει με την παρουσία της η "αφρόκρεμα" του ελληνικού χαντμπολ. Λυπάμαι πολύ για λογαριασμό σας κύριοι υπεύθυνοι. Μόνο το χρήμα και η μόστρα σας νοιάζει.

Anonymous said...

σωστος ο προηγουμενος.. μια αναφορα καλο θα ηταν κυριε διαχειριστα. . . περιμενουμε ενημερωση . . . .

Anonymous said...

Στο κάτω μέρος της σελίδας γράφει παλαιότερες αναρτήσεις.Λειτουργεί 100% και σε οδηγεί και σε δημοσιεύσεις περαν της αρχικής σελίδας(ξέρω είναι δύσκολο στον έλληνα να ψάξει πέρα από τηναρχική σελίδα)


Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

http://hatzi-handball.blogspot.gr/2013/04/40.html

Anonymous said...

ποια παλιαοτερη αναρτηση βρε εξυπνοπουλι μου;;; το τουρνουα τελειωσε μαλλον σημερα η τυπικα ολοκληρωνεται αυριο κ εμεις δεν διαβασαμε εδω ουτε ενα αποτελεσμα ουτε μια δηλωση ουτε μια φωτογραφια δεν ειδαμε...

και οι ομαδες νομιζω ηταν οι 6 καλυτερες στην Αττικη μαζι με Δικεα και Βριλησσια..

Κριμα παντως
και αν δεν ξερεις εξυπνοπουλι μου καλο θα ηταν για ολους μας να βουταμε τη γλωσσα στο μυαλο μας πριν μιλησουμε... ολοι μας...

Anonymous said...

ΤΕΛΙΚΑ στο τουρνουα της Νικαιας τι εγινε ποιος το πηρε; ποιες ομαδες πηγαν καλα;; θα μαθουμε κ εμεις τιποτα που δεν μπορεσαμε να παμε;; η θα μεινει μυστικο για λιγους κια εκλεκτους;;;;
ημαρτον

Anonymous said...

οι της αναπτυξης ηξεραν οτι υπηρχε κατι στην Νικαια ή πηγαν στο ψητο???

greekhandball.com said...

@12:51
Το δελτίο τύπου για το τουρνουά της Νίκαιας ήρθε χθες βράδυ μετά τις 23:00 με δυο φωτογραφίες. Σήμερα το πρωί έχει αναρτηθεί εδώ και στο .gr με 30 φωτό που χρειάστηκε να συμπιεστούν από την αρχή για να χωρέσουν.

Γι αυτό λοιπόν καλό θα ήταν να ακολουθείς τα λεγόμενα σου!!!!



Anonymous said...

μας επεισες Σταθη . . . . . . .